مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • terrykim
    عضو جدید
    • May 2011
    • 11

سلام
    این اولین هفته من هست که شرکت میکنم
    1-تمحرکه : اصلاح قیمت
    2- وپست :مولفقت با افزایش سرمایه
    3-بموتو:واگرایی نخفی در rsi

22-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 20:25.

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

سبد این هفته بنده.....

1-شفارا.....اصلاح قیمتی مناسب....عدم وجود فروشنده در قیمت های پایین تر....برای این سهم در گام اول حرکت تا 290 را متصورم....
      2-کبافق....افزایش قیمت های جهانی ...افزایش سرمایه 400%....حرکت این سهم حداقل تا 4000 تومان ادامه دارد...

3-ثباغ....رسیدن قیمت به زیر قیمت عرضه اولیه....خبر عرضه آ اس پ....ورود سهامدار جدید بالای 1%
      4-فسرب ح.....به دلیل افت زیاد به دلیل جو بازار در دو روز پایانی هفته...افزایش قیمت های جهانی....
      5-تپمپی....تعدیل مناسب در گزارش 9 ماهه...حمایت قوی در محدوده قیمتی فعلی...قطعیت معامله بلوکی....سابقه گزارشات مناسب در این محدوده از سال در سنوات قبل.....

در اصل توسط mehran پست شده است
      در اصل توسط (حجت) پست شده است
      در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      سبد این هفته بنده.....

1-شفارا.....اصلاح قیمتی مناسب....عدم وجود فروشنده در قیمت های پایین تر....برای این سهم در گام اول حرکت تا 290 را متصورم....
      2-کبافق....افزایش قیمت های جهانی ...افزایش سرمایه 400%....حرکت این سهم حداقل تا 4000 تومان ادامه دارد...
      3-ثباغ....رسیدن قیمت به زیر قیمت عرضه اولیه....خبر عرضه آ اس پ....ورود سهامدار جدید بالای 1%
      4-فسرب ح.....به دلیل افت زیاد به دلیل جو بازار در دو روز پایانی هفته...افزایش قیمت های جهانی....
      5-تپمپی....تعدیل مناسب در گزارش 9 ماهه...حمایت قوی در محدوده قیمتی فعلی...قطعیت معامله بلوکی....سابقه گزارشات مناسب در این محدوده از سال در سنوات قبل.....
      سلام مهران خان،
      دوست گرامی 6000 سهم توی بالاترین قیمت برای کبافق با حجم مبنای 8100 فکر کنم بشه صف خرید، اصلاح کن. توی پیام خصوصی برام بفرست. ممنون.
      عرض ارادت حجت جان به جایش شکر شاهرود رو بذار...کف سهم همین جاست و احتمالا در گام اول به سمت 180 حرکت میکنه...پوشش خوب سود از دیگر دلایل است ممنون
      1-شفارا
      2-قشکر
      3-ثباغ
      4-فسربح
      5-تپمپی

23-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 21:50.

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
        وسپه شنبه بسته خواهد شد.
        سلام ممنون از تذکرت، تفسیر این حقیر از قانون مسابقه اینه که؛ باید در آخرین روز معاملات بسته باشه، چون احتمال داره فردا باز باشه و شما خرید کنی و آخر وقت بسته بشه، و مثلا چهارشنبه دوباره باز بشه. و با یک نوسان خوب میانگین سبد رو بالا ببره. البته قبلا این مورد رو داشتیم و سبد رو تایید نکردیم؛ اما فکر میکنم در این جور موارد تایید سبد بهتره. در طی هفته دوستان اگر نظری در این خصوص داشتند مطرح کنند.
        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• چشمه
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 41

با سلام خدمت همه ی دوستان و آرزوی هفته ای سبز و موفق.
          سبد پیشنهادی:
          1- کالسیمین - افزایش قابل توجه قیمت جهانی روی و اصلاح مناسب. در حال تشکیل الگوی دوقلوی کف و سیگنال خرید در macd
          2- قثابت - واگرایی مثبت در macd و افزایش حجم معاملات پس از افت. افزایش قیمت جهانی شکر.

24-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/05/27, 20:55.

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

جناب برادران برایم افتخار است که روی شفارا هم نظریم......آقا به خدا کپی نکردما....من 4 شنبه یه ناخنکی به این سهم زدم....

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
              سبد این هفته بنده.....

سلام مهران خان،
              دوست گرامی 6000 سهم توی بالاترین قیمت برای کبافق با حجم مبنای 8100 فکر کنم بشه صف خرید، اصلاح کن. توی پیام خصوصی برام بفرست. ممنون.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

:(fight) قوانین مسابقه :

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.

2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.

3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.

4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.

6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.

7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.

8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)

9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.

10-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.

:-Bاز اهداف مسابقه:
                1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 512

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                  سلام ممنون از تذکرت، تفسیر این حقیر از قانون مسابقه اینه که؛ باید در آخرین روز معاملات بسته باشه، چون احتمال داره فردا باز باشه و شما خرید کنی و آخر وقت بسته بشه، و مثلا چهارشنبه دوباره باز بشه. و با یک نوسان خوب میانگین سبد رو بالا ببره. البته قبلا این مورد رو داشتیم و سبد رو تایید نکردیم؛ اما فکر میکنم در این جور موارد تایید سبد بهتره. در طی هفته دوستان اگر نظری در این خصوص داشتند مطرح کنند.
                  آقا میشه بگید چرا بسته میشه . ( نشد ما یه سهم بخریم مثل آدم بره بالا)
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

من دو روز سفر بودم و دیشب که بر گشتم دیدم در تاپیک مسابقه جناب حجت خیلی از سبدها را رد کرده اند
                    در اینکه رد شده اند سوالی ندارم
                    اما بهتر است اگر بر سبدی نقد وارد است ان مسیله عنوان شود
                    تا دیگران هم استفاده کنند
                    مثلا اگر سبد بنده یا اقای دیگری مورد تایید نیست دلیل ان هم گفته شود تا به اشتباه خودمان پی برده و از تجریبات اساتید در رفع این اشتباهات بهره مند شویم

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام باربد خان، کدوم سبد رد تایید شده و دلیلش گفته نشده؟

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                        سلام باربد خان، کدوم سبد رد تایید شده و دلیلش گفته نشده؟
                        اقا فکر کنم اشتباه از من بوده
                        اخه من دیدم سبدم رد شده
                        اما الان که نگاه کردم به اشتباهم پی بردم
                        اقا معذرت......

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                          حجت جان یه پیشنهاد دارم مثلا فردی یک سهم در نظر دارد قانون شما دو سهمی است خب بیایم بگیم مثلا سهم ایکس رو انتخاب کردم و یک واحد نقد هستم در حقیت اینطوری به جای واحد نقدی حالا هر تعداد باسه جاسو خالی میذاریم و موقع میانگین گرفتن به تعداد تقیم میکنیم
                          مثلا یکی میگه بیمه دی و 3 واحد نقد اینطوری بیمه دی مثلا تا اخر هفته 8 درصد رفت بالا اخر هفته تقسیم بر 4 میشه میمونه 2 درصد بازده کل سبد اینطوری وقتی یکی به یه سهمی مطمئنه و سهم دومی نداره که بازده خوبی بده و با انتخاب سهم دوم بازده سهم اولم دود میشه میره هوا به نظرم به مشکل بر نمیخوره یا اصلا فردی بتونه بگه من دو واحد رو هم به دلایل فلان نقد هستم خب بازده اش میشه تا پایان هفته صفر چند هفته قبل دیدیم با بازده منفی هم برنده داشتیم به نظرم نقد بودنم جزیی از سرمایه گذاریه . گرچه شما تصمیم گیرنده و استاد هستید فقط بنده نظرم رو گفتم >:d<
                          بچه ها هرکی با این پست موافقه در پست جداگانه اعلام کنه حجت جان فرمودن 66 درصد موافق باشن عملی میشه ممنون از همتون
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!
                          وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

من هم موافقم
                            به نظرم پیشنهاد خوبیه
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

در اصل توسط حامد24 پست شده است
                              بی صبرانه منتظر نتایج امروزم ، امروز بازار کم رمق و در عین حال خسته کننده ی داشتیم دوست دارم بدونم کی امروز تو صدر بوده @};-
                              احتمال میدم وحید جان در صدر باشن
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!
                              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 446

نتایج امروز مسابقه به شرح ذیل است ، البته قبل از اعلام نتایج 100 صفحه شدن این تاپیک رو در دوره 19 مسابقات تبریک میگم.<:-P

نظر

در حال کار...
                                X