مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
    با سلام

امپراتور 7

اگر انشاالله کنکور قبول شدی باید یک سهم معرفی کنید که 100 درصد بازدهی داشته باشه .
    قبولهههههههههههههههههههه
    امپراتور7
    معرفی سهم
    100 درصد سود
    اخه دوست من اینا اصلا شبیه هم نیستند :d

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
      من نوکرم یاشیاسان
      غاذر خبری نیست یرادر خق اش خبرایایه نرین خوش رو بخرین باربد باز اول بشه :d
      بگذار صبح زنگ میزنم داش ایرج میگم چنان حق عرضه کنه تو بازار که تا روزی -10 درصد هم پایین بیاد
      اقا رضا نگران نباش به بچه ها بالا گفتم حق کگل و عرضه کنن تا اقاحجت اون یک ستاره تو را هم بگیره بشی استوار:d

اما با این جو کذایی که ماساختیم از همین الان رفتیم بالای جدولا:D

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

اره مخصوصا حق اش صف خرید در حد لالیگا ست
        در صمن rojan خانوم همین سهم غاذر زیر نظر داشته باشین 100 درصد بازده منفی میده:d
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
          نوشته اصلی توسط .....................
          با سلام و خسته نباشید
          در مورد حق تقدم غاذر که توسط برخی از کاربران انتخاب شده به دلیل اینکه فروشنده ندارد و اینکه بسیار بسیار کم معامله است و نمیتوان انرا خرید به نظرم بهتر از بررسی مجدد انجام گیرد.
          به هر حال باید سهمی باشد که بتوان انرا خرید و وقتی به تعداد خیلی ناچیز بشه خرید اونهم شاید رشد ان فایده ای ندارد.
          با تشکر
          .
          مهران فکر میکنی من و باربد نفهمیدیم این پیام کار توه ؟ دارم برات خالا میخوای زیر اب ما رو بزنی :d
          حرکت حجت جان قابل تقدیر بود و مشت محکمی بر دهن استکبار جهانی >:d<
          سلام فرستنده این پست جناب مهران نبود، نظر تمام کاربران محترم هست، مراقب پستهایی که مینویسید باشید. شاید دوستی که این مطلب رو نوشته راضی نباشه باهاش شوخی کنید.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

سلام فرستنده این پست جناب مهران نبود، نظر تمام کاربران محترم هست، مراقب پستهایی که مینویسید باشید. شاید دوستی که این مطلب رو نوشته راضی نباشه باهاش شوخی کنید.

سلام حجت خان و رضای عزیز بنده به دلیل اینکه ساعت حدود 4 متوجه شدم یکی از دوستان عزیزم تصادف کرده در راهه بیمارستانه و تا الآن بیمارستان بودم متاسفانه نتونستم تو مسابقه این هفته شرکت کنم ..اتفاقا سبد نسبتا خوبی هم آماده کردم گویا قسمت نبوده ماشا الله سبد های دوستان بسیار قویه و قطعا اگه بنده حضور داشتم هم رتبه ی خوبی کسب نمیکردم....
            ضمنا رضای عزیز بنده اهل شوخی و کل کل هستم اما به یاد ندارم در سبد پیشنهادی دوست دیگری یا سهم انتخابیه دوستی دخالتی کرده باشم...:-/ انتظار نداشتم وقتی مطمئن نبودید که بنده پیام داده باشم تو تاپیک بنویسید...

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
              سلام حجت خان و رضای عزیز بنده به دلیل اینکه ساعت حدود 4 متوجه شدم یکی از دوستان عزیزم تصادف کرده در راهه بیمارستانه و تا الآن بیمارستان بودم متاسفانه نتونستم تو مسابقه این هفته شرکت کنم ..اتفاقا سبد نسبتا خوبی هم آماده کردم گویا قسمت نبوده ماشا الله سبد های دوستان بسیار قویه و قطعا اگه بنده حضور داشتم هم رتبه ی خوبی کسب نمیکردم....
              ضمنا رضای عزیز بنده اهل شوخی و کل کل هستم اما به یاد ندارم در سبد پیشنهادی دوست دیگری یا سهم انتخابیه دوستی دخالتی کرده باشم...:-/ انتظار نداشتم وقتی مطمئن نبودید که بنده پیام داده باشم تو تاپیک بنویسید...

سلام مهران جان امیدوارم دوستتون حالش خوب بشه. مهران جان اگر سبد آماده داری ایرادی نداره سریع اعلام کن، این هفته همه چیز استثنایی هست.

نظر

• mehran89
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 190

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                خداوند انشاالله خوبش کنه.ناراحت نباشین.
                [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

سلام
                  آقا جاتون خالی یه صفا سیتی اساسی تو شمال کردیم :-> هرچند که اخرش خراب شد چون هركار کردم نتونستم به مسابقه برسم :( در هر حال به نفرات اول تا سوم (باربد رضا مهران ) که مثل اینکه رقابت میلیمتری هم داشتن تبریک عرض میکنم .
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

حجت جان شرمنده برق اینجا رفت امروز کلا زندگیمون رو هوا بود اسمشو گذاشتم بعد از ظهر سگی....

دوستان بنده سبدم رو اینجا اعلام میکنم اما اگر حتی یک نفر از کاربران نسبت به اعلام سبد بنده خارج از وقت اعتراضی داشتند<که البته اعتراضی به حق است> خواهشمندم حجت عزیز سبدم را تایید نکنید...
                    مادر مهران کوچولو ممنون بابت دلداریتون...

سبد بنده:

1-جوشکاب یزد: به دلیل گزارش 9 ماهه عالی...حجم مبنای کم...عدم وجود فروشنده در قیمتهای منفی...سود انباشته مناسب
                    2-وسپه: واگرایی مثبت...همگراییه حرکتی با کچاد و کگل...احتمال اعلام تعدیل مثبت
                    3-فباهنر: به دلیل تاثیر مثبت روانی خبر افتتاح طرح توسعه...حرکت مثبت کروه فلزات...قیمت نزدیک به قیمت اسمی و جذابیت برای خریدار
                    4-وبوعلی به دلیل گزارش بسیار عالی و جو مثبت سیمانی ها و احتمال تعدیل مجدد...

21-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/23, 06:01.

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                      سلام
                      آقا جاتون خالی یه صفا سیتی اساسی تو شمال کردیم :-> هرچند که اخرش خراب شد چون هرچقدر کردم نتونستم به مسابقه برسم :( در هر حال به نفرات اول تا سوم (باربد رضا مهران ) که مثل اینکه رقابت میلیمتری هم داشتن تبریک عرض میکنم .
                      سلام حامد خان
                      امروز همه دیر رسیدیم به سایت، کاش همون زمان که رسیدید، اگر سبدی مد نظر داشتید اعلام میکردید. انشاءالله هفته بعد در خدمت شما هستیم.

نظر

• rojan
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 581

با سلام

امپراطور 7

ماشاالله دوستان خوبی داری جناب باربد مهران جان وووووووووووووووووووووووووووووو:D
                        دشمن میخوای چیکار ;)
                        touch wood
                        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

بنده میدونم فرستنده این پست کی بوده و با مشورت با بنده این پست ارسال شد
                          و مهران عزیز بنده قصد حسارت نداشتم چرا تصویه خساب شخصی میکنی اخه :d حالا دیر رسیدی چرا منو میزنی =((
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه
                            امیدوارم در غیاب جناب آنالیست بنده نتایج رو درست اعلام کنم. دوستان سبدهاشون رو چک کنند. اگر موردی دیدن پیام بدید تا برای فردا اصلاح کنم.

لینک اول

لینک دوم

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

حجت جان سبد 16 تخلف کردن و سهم مجاز محفوظ (سرود ح ) رو انتخاب کردن این سهم 4 شنبه مجاز محفوظ بوده و امروز بیش از 8 درصد خورده !! ایا کسی حق انتخاب نمادهای بسته رو داره؟
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• Mousavi
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 196

حجت جان سبد 16 تخلف کردن و سهم مجاز محفوظ (سرود ح ) رو انتخاب کردن این سهم 4 شنبه مجاز محفوظ بوده و امروز بیش از 8 درصد خورده !! ایا کسی حق انتخاب نمادهای بسته رو داره؟
                                ممنون از دقت بالاتون آقا رضای گل
                                بنده هم اعتراض شما رو وارد میدونم
                                از آقا حجت خواهش میکنم بیشتر بررسی کنن و در صورت صلاحدید سبد 16 رو حذف کنن چون در صورتی که بخوان سرود ح رو از سبدشون حذف کنن سبد 16 میشه شامل یک سهم که بر خلاف قوانین مسابقه هست

با تشکر
                                آخرین ویرایش توسط Mousavi؛ 2011/07/23, 21:11.

نظر

در حال کار...
                                X