مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

سلام به همه
    دوستان دو نفری بودن هی به هم نون قرض میدادن، ستاره تاپیک هفته بعد رو بین هم ردو بدل میکردن، خبری ازشون نیست؛ ظاهرا رقیبی جدید پیدا شده؟
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

گزارش مسابقه......:-b

از اونجاییکه اینجانب مهران از کودکی علاقه شدیدی به کل کل و دعوا دارم خدمت دوستان عارضم که سبد 9 خیلی از سبد 6 جلو افتاده:d:))=))

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
        سلام به همه
        دوستان دو نفری بودن هی به هم نون قرض میدادن، ستاره تاپیک هفته بعد رو بین هم ردو بدل میکردن، خبری ازشون نیست؛ ظاهرا رقیبی جدید پیدا شده؟
        :D:D:D:D
        عارضم خدمت حجت عزیز گویا احسان جان پیش بینی بنده رو مبنی بر اخر شدن سبدش جدی نگرفته و فریب عباراتی همچون شوخی را خورده است :D طبق اخرین اطلاعاتی که از ایشون دارم با توجه به شغل ایشون مشغول زیر اب زنی برای حفاری شمال هستن تا پروژه ای مناقصه ای باشه به نام خود و شرکت خودش ثبت کنه :x
        حجت جان ستاره این هفته واقعا پیش بینیش سخته مخصوصا با کوتاه بودن زمان مسابقه رقابت جذاب تر خواهد بود به نظرم برنده میلیمتری مشخص خواهد شد >:)
        البته احسان عزیز شانس اورده که 3 سبد اخر به دسته 1 صعود نمیکنن :D (شوخی)
        جا داره همین جا از زحمات انالیست عزیز و حجت بزرگوار :x تشکر کنم >:D<
        مهران جان ادامه گزارش بازی با شماB-)
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• baradaran
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 545

قرار بود جناب آنالیست خودشون این مطلب رو درج کنند،
          با هماهنگی بعمل آمده، سبدهای معرفی شده برای این هفته و هفته آینده میباشد.
          من کاملابا پیشنهاد شما موافقم از شرایط مسابقه این بوده که سهامی که صف خرید داره پذیرفته نشه ولی به نظر شما وقتی بانک سرمایه قیمت پایانی 197 خورده ولی همون روز 225 خریدار داره این که خیلی بیشتر از صف خریده . در واقع صف خرید حداکثر 5 درصد بالاتر قرار داره ولی اینجا بیش از 10 درصد اختلاف هست . شاید در جواب گفته بشه شرایط یکسان بوده و شما هم میتونستی اعلام کنی و معما چو حل گشت آسان شود و از این حرفها ولی من دیشب هم به حجت عزیز عرض کردم بانک سرمایه حداکثر رو میخوره و دلیل اینکه انتخاب نکردم چون خیلی واضح بود و فکر میکردم با قوانین مسابقه نمیشه انتخابش کرد .
          به هر حال فرقی نمیکنه کی اول میشه چون همه از دوستان هستن ولی حداقل برای هفته های بعد از حجت خان انتظار دارم اینگونه سهامها رو اعلام کنند که در مسابقه نمیتونن شرکت کنند .
          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

حتما در هفته های بعد لحاظ خواهد شد. این هفته چند تا سبد رو تایید کرده بودیم. کل نظم و ترتیبمون بهم میخورد. البته معمولا این جور موارد که عرضه اولیه باشه، از طرفی روز آخر هفته هم باشه و بخوره به مسابقه کم پیش میاد. اما باز اگر ما یادمون رفت شما محبت کنید تذکر بدین. ممنون.

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
              من کاملابا پیشنهاد شما موافقم از شرایط مسابقه این بوده که سهامی که صف خرید داره پذیرفته نشه ولی به نظر شما وقتی بانک سرمایه قیمت پایانی 197 خورده ولی همون روز 225 خریدار داره این که خیلی بیشتر از صف خریده . در واقع صف خرید حداکثر 5 درصد بالاتر قرار داره ولی اینجا بیش از 10 درصد اختلاف هست . شاید در جواب گفته بشه شرایط یکسان بوده و شما هم میتونستی اعلام کنی و معما چو حل گشت آسان شود و از این حرفها ولی من دیشب هم به حجت عزیز عرض کردم بانک سرمایه حداکثر رو میخوره و دلیل اینکه انتخاب نکردم چون خیلی واضح بود و فکر میکردم با قوانین مسابقه نمیشه انتخابش کرد .
              به هر حال فرقی نمیکنه کی اول میشه چون همه از دوستان هستن ولی حداقل برای هفته های بعد از حجت خان انتظار دارم اینگونه سهامها رو اعلام کنند که در مسابقه نمیتونن شرکت کنند .
              جناب برادران ممنون از شما همواره از تحلیل های خوبتون لذت برده ام و براتون احترام خاصی قایلم
              ولی با شما مخالفم خود شما هم خصدرا رو انتخاب کردین در صورتی که سهم برای 4 مثبت امروز از 4 شنبه اردر خرید داشت تاکید میکنم اردر خرید که این کاملا با صف خرید متفاوته پس شما قانونی رو نقض نکردین طبق قانون زیر
              در اصل توسط (حجت) پست شده است
              :(fight) قوانین مسابقه :

4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.

:-Bاز اهداف مسابقه:
              1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
              2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
              سرمایه چرا مجاز به انتخاب شدن نبود ولی صدرا یا فاذر بود! هر دو شرایط یکسانی داشتن حتی سرمایه صفی هم برای امروز از 4 شنبه رویت نمیشد ولی صدرا دارای 4 میلیون و فاذر دارای 400 هزار اردر خرید بود
              با تمام احترامی که برای شما قایل هستم به نظرم حق با حجت جان هستش و قانونی نقض نشده.
              بازهم از شما به خاطر اظهار نظرم عذر خواهی میکنم . امیدوارم همواره پرسود و موفق باشید
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

دو بزرگوار قانونی رو نقض نکردن، ایراد از قوانین مسابقه هست. انشاء الله در صورت تکرار براش تبصره هم میزاریم.

نظر

• Mousavi
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 196

با سلام
                  دیشب برا اولین بار میخواستم شرکت کنم که دیر رسیدم
                  ستاره ی هفته بعد مال خودمه از الان اعلان میکنم :-)

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

در خصوص صدرا:

نظر

• امپراتور7
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 1043

حجت جان صدرا صدرا در 1899 ریال یعنی همون 4 درصد امروز 4.850 میلیون صف داشت و عملا امروز نمیشد خرید
                      به جان خودت بیفت!
                      خودت خودت را بساز!

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

اما در تصویر که گذاشتم چیزی نشون نمیده؟

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

و بانک سرمایه:

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

در هیچکدام از این موارد در زمان اتمام معاملات روی بیشترین قیمت اون روز صف خرید نداشته (در تصاویر مشخص هست) ، پس موردی از لحاظ تایید نداشته، اما اگر شرایطی پیش بیاد مثل عرضه اولی ها که تقریبا قطعی بشود گفت؛ فردا صف خرید خواهد داشت، میبایست از ورودشون به مسابقه جلوگیری کرد.
                            البته مطمئنا دو بزرگوار انتقاد میکنند که در جهت عدالت حرکت کنیم و ممنون از هر دو شما، اگر این شرایط قرار باشه زیاد تکرار بشه، باید برای قوانین یک تبصره بزاریم. اما فعلا با قوانین فعلی ادامه خواهیم داد.

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

اما در تصویر که گذاشتم چیزی نشون نمیده؟
                              در تصویری که قرار دادین در 1899 ریال 500 هزار تا اردر خرید داره که بعد از چند ثانیه به حدود 5 میلیون تبدیل میشه !!
                              اگر کسی بخواد این سهم رو بخره عملا چون اردر ها معتبر تا لغو هستن و صبح هم صف صدرا پا برجا بود نمیتونست بخره !!
                              بانک سرمایه طبق قوانین فرابورس بدون محدوده بازگشایی شد و در 252 هم مقدار بسیار کمی معامله شد اگر ملاک حد بالاست پس میتونیم به حد پایین هم استناد کنیم در 161 تومن 5 میلیون معامله کرد ایا میتونیم چهارشنبه رو ملاک قرار بدیم؟؟؟؟؟ اگر حد بالا رو کسی ملاک قرار بده بنده با استدلال کاملا منطقی حد پایین رو هم میتونم ملاک قرار بدم! دلیل نمیشه چون سهم در اخرین روز کاری بالا یا پایین معامله شده نشه انتخابش کرد ایا سهم هایی که در 4 درصد مثبت معامله میکنن و تا انتهای وقت معاملات مثلا به 3 درصد تنزل پیدا میکنن نمیشه انتخابشون کرد!!

ممنون از حجت عزیززززززززززززز:x
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

جناب امپراتور در صدرا 1899 که بالاترین قیمت روز نبود، شما اگر دقت بفرمایید 1919 بالاترین قیمت معامله بوده. حالا شما برو یک میلیارد صف بچین روی دو ریال پایین تر، از لحاظ قانون مسابقه صف حساب نمیشه، در کل سخت نگیرید زیاد.
                                ارادتمندم.

نظر

در حال کار...
                                X