مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

سلام ماشا الله خیلی تیزی، همون لحظه درستش کردم. شما یک بار دیگه صفحه رو ریفرش کنی درست میشه. ممنون از توجهت.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

ممنون از مشارکت همه عزیزان، تاپیک برای مدت 12 ساعت بسته شد و به قسمت مهم تالار گفتگو منتقل شد. برای همه عزیزان هفته ای پر سود آرزو دارم. موفق باشید.

نظر

• Amo Hoseian
        عضو عادی
        • Oct 2010
        • 212

با سلام و عرض ارادت به شرکت کنندگان و علاقه مندان به مسابقه
        سبدهای پیشنهادی هفته سوم اسفند ماه با پیشنهاد 26 سبد و مجموعا 34 سهم و یک تسهیلات مسکن به پایان وقت پیشنهادی خود رسید که توجه شرکت کنندگان به گروه تجهیزاتی و بیمه خود نمایی میکند.
        به نظر سبدهای پیشنهادی این هفته از پتانسیل بالایی برای رشد برخوردار هستند که به شرح ذیل تقدیم حضور میگردد.

پاینده و پر سود باشید
        [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• matrix2010
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 25

حجت و آناليست جان با تشكر از زحماتي كه مي كشيد
          اگر مي شد اسامي معرفي كنندگان سهم ها را هم بغل شماره سهم ها هنگام معرفي بازدهي قرارداده مي شد خيلي خوب بود. الان بعضي ها اعتبار بجايي پيدا كرده اند.

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

در اصل توسط matrix2010 پست شده است View Post
            اگر مي شد اسامي معرفي كنندگان سهم ها را هم بغل شماره سهم ها هنگام معرفي بازدهي قرارداده مي شد خيلي خوب بود. الان بعضي ها اعتبار بجايي پيدا كرده اند.
            دوست عزيز
            قبلا هم اين درخواست مطرح شده بود اما ظاهرا بدليل مشكلاتي امكان پذير نبوده.
            آخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/03/05, 15:19.
            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• h_gonabadi
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 38

آنالیز عزیز
              خدا قوت . بد عادتمون کردی . هر روز ساعت یک نتایج میومد .امروز چی شد. انشالله که خیره . اگه لازمه بیایم کمک .
              [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
              [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

نظر

• مهراز
                عضو عادی
                • Feb 2011
                • 207

سلام من کاربر جدید هستم
                مکان خوبیه برای تبادل نظر ولی به نظر من یکی از ایرادات اون تعدد جوابهای احساسی و تکراریه که خیلی سایت رو شلوغ کرده. اگه بشه این موضوع رو برطرف کرد چه در معرفی سهاو و چه در پاسخ دادن به سوالات خیلی خوبه.
                مثلا اگه کسی سوالی پرسیده و جواب صحیح رو هم بهش دادند امکان ارسال جدید برای اون تایپک دیگه نباشه ......
                امید وارم بقیه دوستان هم نظراتشون رو برای بهتر شدن این سایت ارائه کنند.
                کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

سلام
                  شرمنده که دیر شد. امروز همه مثبت بودند:dasdas::dasdas:
                  نتایج روز اول از هفته 9 مسابقات

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

اناليست جان كجايي برادر
                    نگران شديم

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                      سلام
                      شرمنده که دیر شد. امروز همه مثبت بودند:dasdas::dasdas:
                      نتایج روز اول از هفته 9 مسابقات [/
                      کار قشنگیه نمیدونستم از هفته بعد منم هستم ... ویوا به همه مثبتا
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/05, 20:32.
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

در اصل توسط matrix2010 پست شده است View Post
                        سلام دوست گرامی، این مطلب جزو شرایط مسابقه هست و مطلب شما امکان پذیر نیست. بنده خودم چون سبدهای آقای رستمی و جناب آنالیست و جناب برادران و یوسف عزیز رو میپسندم، هر بار که این دوستان سبد اعلام میکنند، شماره سبدهاشون رو حفظ میکنم. بگذارید به حاشیه نریم. ممنون.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط ebank پست شده است View Post
                          سلام من کاربر جدید هستم
                          مکان خوبیه برای تبادل نظر ولی به نظر من یکی از ایرادات اون تعدد جوابهای احساسی و تکراریه که خیلی سایت رو شلوغ کرده. اگه بشه این موضوع رو برطرف کرد چه در معرفی سهاو و چه در پاسخ دادن به سوالات خیلی خوبه.
                          مثلا اگه کسی سوالی پرسیده و جواب صحیح رو هم بهش دادند امکان ارسال جدید برای اون تایپک دیگه نباشه ......
                          امید وارم بقیه دوستان هم نظراتشون رو برای بهتر شدن این سایت ارائه کنند.
                          سلام به شما، خیر مقدم عرض میکنم؛
                          دوست گرامی این تاپیک مخصوص مسابقه سبد برتر هفته هست. شما میتونید سوالاتتون رو در تاپیکهای دیگه از اساتید سایت بپرسید، ضمنا نمیتونیم برای هر سوال یک تاپیک اختصاص بدیم. شما میتونید سوالاتتون رو در تاپیکهایی که موضوعی نزدیک به سوال شما دارند، مطرح کنید. موفق باشید.

نظر

• alielmi
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 36

باعرض سلام وخسته نباشيد اززحماتتون از اين طرح مسابقه اي كه گذاشتيد خيلي ممنونم چون درشناسايي سهام هاي زودبازده وخوب خيلي كمك ميكنه وهمچنين در ارائه تحليل هم خيلي كمك چون من تازه اولين باركه درمسابقه شركت مي كنم يك سوال دارم و اون اينه كه توي مسابقه فرق بين كسي كه دوسهم توي سبدش داره با كسي كه 5تا سهم داره چيه؟

نظر

• hamid.e
                              عضو جدید
                              • Jan 2011
                              • 10

وگستر 326 رپارس 620 مبارکه 217 سبد سهام

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

در اصل توسط alielmi پست شده است View Post
                                باعرض سلام وخسته نباشيد اززحماتتون از اين طرح مسابقه اي كه گذاشتيد خيلي ممنونم چون درشناسايي سهام هاي زودبازده وخوب خيلي كمك ميكنه وهمچنين در ارائه تحليل هم خيلي كمك چون من تازه اولين باركه درمسابقه شركت مي كنم يك سوال دارم و اون اينه كه توي مسابقه فرق بين كسي كه دوسهم توي سبدش داره با كسي كه 5تا سهم داره چيه؟
                                سلام دوست عزيز
                                طبق قوانين مسابقه دوستان ميتونند بين 2 تا 5 سهم را انتخاب كنند و هيچ تفاوتي هم نداره

نظر

در حال کار...
                                X