سلام ماشا الله خیلی تیزی، همون لحظه درستش کردم. شما یک بار دیگه صفحه رو ریفرش کنی درست میشه. ممنون از توجهت.
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
با سلام و عرض ارادت به شرکت کنندگان و علاقه مندان به مسابقه
سبدهای پیشنهادی هفته سوم اسفند ماه با پیشنهاد 26 سبد و مجموعا 34 سهم و یک تسهیلات مسکن به پایان وقت پیشنهادی خود رسید که توجه شرکت کنندگان به گروه تجهیزاتی و بیمه خود نمایی میکند.
به نظر سبدهای پیشنهادی این هفته از پتانسیل بالایی برای رشد برخوردار هستند که به شرح ذیل تقدیم حضور میگردد.
پاینده و پر سود باشید[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
حجت و آناليست جان با تشكر از زحماتي كه مي كشيد
اگر مي شد اسامي معرفي كنندگان سهم ها را هم بغل شماره سهم ها هنگام معرفي بازدهي قرارداده مي شد خيلي خوب بود. الان بعضي ها اعتبار بجايي پيدا كرده اند.
نظر
-
در اصل توسط matrix2010 پست شده است View Postحجت و آناليست جان با تشكر از زحماتي كه مي كشيد
اگر مي شد اسامي معرفي كنندگان سهم ها را هم بغل شماره سهم ها هنگام معرفي بازدهي قرارداده مي شد خيلي خوب بود. الان بعضي ها اعتبار بجايي پيدا كرده اند.
قبلا هم اين درخواست مطرح شده بود اما ظاهرا بدليل مشكلاتي امكان پذير نبوده.آخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/03/05, 15:19.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
آنالیز عزیز
خدا قوت . بد عادتمون کردی . هر روز ساعت یک نتایج میومد .امروز چی شد. انشالله که خیره . اگه لازمه بیایم کمک .[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
نظر
-
سلام من کاربر جدید هستم
مکان خوبیه برای تبادل نظر ولی به نظر من یکی از ایرادات اون تعدد جوابهای احساسی و تکراریه که خیلی سایت رو شلوغ کرده. اگه بشه این موضوع رو برطرف کرد چه در معرفی سهاو و چه در پاسخ دادن به سوالات خیلی خوبه.
مثلا اگه کسی سوالی پرسیده و جواب صحیح رو هم بهش دادند امکان ارسال جدید برای اون تایپک دیگه نباشه ......
امید وارم بقیه دوستان هم نظراتشون رو برای بهتر شدن این سایت ارائه کنند.کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
سلام
شرمنده که دیر شد. امروز همه مثبت بودند:dasdas::dasdas:
نتایج روز اول از هفته 9 مسابقات
نظر
-
اناليست جان كجايي برادر
نگران شديمخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Postسلام
شرمنده که دیر شد. امروز همه مثبت بودند:dasdas::dasdas:
نتایج روز اول از هفته 9 مسابقات [/آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/05, 20:32.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط matrix2010 پست شده است View Postحجت و آناليست جان با تشكر از زحماتي كه مي كشيد
اگر مي شد اسامي معرفي كنندگان سهم ها را هم بغل شماره سهم ها هنگام معرفي بازدهي قرارداده مي شد خيلي خوب بود. الان بعضي ها اعتبار بجايي پيدا كرده اند.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط ebank پست شده است View Postسلام من کاربر جدید هستم
مکان خوبیه برای تبادل نظر ولی به نظر من یکی از ایرادات اون تعدد جوابهای احساسی و تکراریه که خیلی سایت رو شلوغ کرده. اگه بشه این موضوع رو برطرف کرد چه در معرفی سهاو و چه در پاسخ دادن به سوالات خیلی خوبه.
مثلا اگه کسی سوالی پرسیده و جواب صحیح رو هم بهش دادند امکان ارسال جدید برای اون تایپک دیگه نباشه ......
امید وارم بقیه دوستان هم نظراتشون رو برای بهتر شدن این سایت ارائه کنند.
دوست گرامی این تاپیک مخصوص مسابقه سبد برتر هفته هست. شما میتونید سوالاتتون رو در تاپیکهای دیگه از اساتید سایت بپرسید، ضمنا نمیتونیم برای هر سوال یک تاپیک اختصاص بدیم. شما میتونید سوالاتتون رو در تاپیکهایی که موضوعی نزدیک به سوال شما دارند، مطرح کنید. موفق باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
باعرض سلام وخسته نباشيد اززحماتتون از اين طرح مسابقه اي كه گذاشتيد خيلي ممنونم چون درشناسايي سهام هاي زودبازده وخوب خيلي كمك ميكنه وهمچنين در ارائه تحليل هم خيلي كمك چون من تازه اولين باركه درمسابقه شركت مي كنم يك سوال دارم و اون اينه كه توي مسابقه فرق بين كسي كه دوسهم توي سبدش داره با كسي كه 5تا سهم داره چيه؟
نظر
-
در اصل توسط alielmi پست شده است View Postباعرض سلام وخسته نباشيد اززحماتتون از اين طرح مسابقه اي كه گذاشتيد خيلي ممنونم چون درشناسايي سهام هاي زودبازده وخوب خيلي كمك ميكنه وهمچنين در ارائه تحليل هم خيلي كمك چون من تازه اولين باركه درمسابقه شركت مي كنم يك سوال دارم و اون اينه كه توي مسابقه فرق بين كسي كه دوسهم توي سبدش داره با كسي كه 5تا سهم داره چيه؟
طبق قوانين مسابقه دوستان ميتونند بين 2 تا 5 سهم را انتخاب كنند و هيچ تفاوتي هم ندارهخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
نظر