در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
-
در اصل توسط rise2rise پست شده است View Postمشكل آناليست نيست . شاداماده ديگه>:)شايد كسي بايد جايگزين ايشان شود
محمود اين را داشته باش البته اولش اين جوري است =))0:-). . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سلام به همه
ببخشید که دیر شد ، روز اول هفته ثبت نمادها و تنظیم جداول بیشتر طول میکشه.
اینم نتایج اولین روز هفته 21 مسابقات
نظر
-
با سلام به همه
نتایج 1390/3/22 بشرح زیر است:
(فقط شماره رتبه ها از بالا به پایین ، یک تا 28 است، شرمنده دیگه خودتون ذهنی درست کنید.)
نظر
-
-
-
من نمی دونم چطور پترو اصفهان رو قبول کردید چون چهارشنبه اخر وقت این سهم رو رنج مثبت زدن وبلافاصله رو 4درصد براش صف اومد من خودم به دلیل همون صف این سهم رو از لیست خودم حذف کردم .........................[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام جناب پر ریسک، مطابق قوانین میبایست صف ایجاد شده روی آستانه بالای قیمت باشه، اما در اون روز صف یک ریال پایین تر ایجاد شده بود. صفحهات قبل تاپیک رو مرور بفرمایید. قبلا توضیح دادیم.[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
خوب بله جناب حجت عزیزمن هم دارم می بینم ..............این صف مربوط به ساعت 14 هست ...............یعنی بازار تموم شده واین صف مثبت فردای سهمه چون سهم اون روز مثبت کامل رو نخورد ....................
ولی اگه شما ساعت 11:55 رو نگاه کنیدی سهم رو مثبت کامل همون روز که میشه 4106 ریال صف خرید 130 هزارتایی داشت .................
از نظر من این سهم باید از لیست حذف بشه چون به هیچ وجه امکان خریدش برا روز بعدش نبود وسهم صف خرید داشت .....................[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
نظر
نظر