مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

احتمالا دوستایی که تو مسابقه شرکت میکردن؛ برای اینکه مسابقه رو دور بزنن، صف رو روی 4068 نشوندن.:d=))
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

روزهای چهارشنبه بین ساعت 12 تا 17 قرار شده اگر دوستان اینجور موارد رو که میبینن؛ اطلاع بدن تا حق کسی ضایع نشه. ضمن اینکه از زمان معرفی سبد تا زمان تایید دوستان میتونن اینجور موارد رو با پیام خصوصی اطلاع بدن. تا سبد رو تایید نکنیم.

نظر

• پر ریسک
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 66

فعلا حق من داره ضایع میشه:(( ...................اقا به کجا شکایت باید بکنیم :-?...........اخه میگن حق گرفتنی نه دادنی >:)........سبد 8 باید بیاد پایین ولی سبد 19 شاهکاره سبد 11 هم عالیه:x
        [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
        تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
        [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3065

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          فعلا حق من داره ضایع میشه:(( ...................اقا به کجا شکایت باید بکنیم :-?...........اخه میگن حق گرفتنی نه دادنی >:)........سبد 8 باید بیاد پایین ولی سبد 19 شاهکاره سبد 11 هم عالیه:x
          باسلام
          جناب پر ريسك حق شما را بايد آقا حجت هفته آتي جبران كند.

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            من نمی دونم چطور پترو اصفهان رو قبول کردید چون چهارشنبه اخر وقت این سهم رو رنج مثبت زدن وبلافاصله رو 4درصد براش صف اومد من خودم به دلیل همون صف این سهم رو از لیست خودم حذف کردم .........................
            جناب پر ریسک بنده هم همون شب خدمت حجت عزیز عرض کردم نباید شصفها قبول بشه و همون شب پیش بینی کردم که صف خرید میشه و بالاترین سود رو میده به نظر من حتی اگه همون 3000 درخواست رو هم محسوب کنیم صف حساب میشه و با قوانین مطابقت نداره .
            صف خرید یعنی در بالاترین قیمت درخواست خریدی باشه که در مقابلش فروشنده وجود نداره و 3000 درخواست یعنی صف حالا کجای قانون مسابقه نوشته اگه صف کم باشه اشکال نداره ؟
            سبد دوستانی که این سهم رو داشتن بعد از پایان زمان تائید شد وگرنه اگه در ساعت مجاز تائید میشد دوستان دیگه هم میدونستن که میتونن انتخاب کنن .
            من باز هم پیشنهاد میکنم از همه دوستان نظر خواهی بشه آیا پذیرش این سهم با قوانین مطابقت داره یا نه ؟ و هرچی نظر جمع بود قبول بشه .
            اگه ایجوری پیش بره مسابقه از اهدافش خارج میشه .
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              روزهای چهارشنبه بین ساعت 12 تا 17 قرار شده اگر دوستان اینجور موارد رو که میبینن؛ اطلاع بدن تا حق کسی ضایع نشه. ضمن اینکه از زمان معرفی سبد تا زمان تایید دوستان میتونن اینجور موارد رو با پیام خصوصی اطلاع بدن. تا سبد رو تایید نکنیم.
              جناب حجت عزیز قرار شد اگه سهمی با قوانین مطابقت داره ولی احساس میشه شنبه صف خرید میشه اعلام بشه ولی قرار نبود سهامهایی که با قوانین مطابقت نداره اعلام بشه چون طیبعی بود وقتی با قوانین جور نباشه حذف میشه و احتیاج به اعلام کسی نیست و بحث الان اینه بر اساس قوانین نباید این سهم پذیرفته میشده .
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                اقا حجت سلام
                اگر خاطرتان باشد اولین کسی که شصفها را انتخاب کرد بلافاصله بنده نقل قول کردم که شصفها در 4 مثبت شنبه صف خرید داره و ایشان هم گفتند اگر جناب حجت صلاح بدانند حذفش میکنم و چون شما تایید کردید این سهم توسط دیگران هم انتخاب و تایید شد
                البته این مسابقه چون دید کوتاه مدت دارد زیاد نمی تواند ملاک سنجش واقعی دوستان قرار گیرد اما برای اینکه عدالت برای دیگر دوستان رعایت شده باشد یک روند کلی اتخاذ گردد بهتر است

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

شرمنده من اینو میگم ولی زیاد به خودتون سخت نگیرید نیازی هم نیست چیزی حذف بشه یا نشه معامله گران بورس ما همه عشق صف خریدن شرمنده اینو میگم اما از انتخاب سهام خیلی از دوستان میشه راحت این احتمال رو به یقین تبدیل کرد.....یا حق....

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                    شرمنده من اینو میگم ولی زیاد به خودتون سخت نگیرید نیازی هم نیست چیزی حذف بشه یا نشه معامله گران بورس ما همه عشق صف خریدن شرمنده اینو میگم اما از انتخاب سهام خیلی از دوستان میشه راحت این احتمال رو به یقین تبدیل کرد.....یا حق....
                    اورین
                    مهران از place احسان جان تو جدول خبر داری؟ دیگه گزارش نمیکنی نکنه رفتی بالا خودت میخوای فخر فروشی کنی
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!
                    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

به به از پا بساط پا شدی<اشتب نشه منظورم بساطه درسه:p> چه مسابقه ای چه گزارشی والا من فک میکردم من عشقه دعوا و کل کلم اما نگو داداش پر ریسکمون:* اومده همه رو لوله کرده:-&....وجود احسان تو این مسابقه سطح کیفی رو آورده پایین در حال رایزنیم که کاربریشو حذف کنن =))یا امتیازشو بدن به یزد چون تیم نداره....:D

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

به به از پا بساط پا شدی<اشتب نشه منظورم بساطه درسه:p> چه مسابقه ای چه گزارشی والا من فک میکردم من عشقه دعوا و کل کلم اما نگو داداش پر ریسکمون:* اومده همه رو لوله کرده:-&....وجود احسان تو این مسابقه سطح کیفی رو آورده پایین در حال رایزنیم که کاربریشو حذف کنن =))یا امتیازشو بدن به یزد چون تیم نداره....:d
                        حق بلوچستان و بویور احمد رو خوردی تو :d! اونا هم ندارن خدا ازت نگذره ابومسلم راستی الان کجاست؟=((
                        احسان رفته بود لیگ 1 تو بازی پلی اف نمیدونم چقدر داد به داور به زور یه گل زد اومد بالا
                        که بعدا معلوم شد گل به خودی هم بوده =))
                        تصمیم داریم بکشیمش کمیته انظباطی>:) به خاطره پاره ای توضیحات در مورد رابطه شصفها با وپست و اقای شریفی!
                        خلاصه پاشو بیاد بذاره اینجا یه 20 میلیوی علی الحساب جریمه میشه تا یه حسابی ازمون ببره=))
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

وحید جان تبریک میگم.....:*:*:*:*:*:*:*

نظر

• پر ریسک
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 66

به به از پا بساط پا شدی<اشتب نشه منظورم بساطه درسه:p> چه مسابقه ای چه گزارشی والا من فک میکردم من عشقه دعوا و کل کلم اما نگو داداش پر ریسکمون:* اومده همه رو لوله کرده:-&....وجود احسان تو این مسابقه سطح کیفی رو آورده پایین در حال رایزنیم که کاربریشو حذف کنن =))یا امتیازشو بدن به یزد چون تیم نداره....:D
                            خوب اگه قوانین رعایت نشه خوب نیست ...............
                            در ضمن جایزه نفرات اول تا سوم چیه میرن اسیا ................
                            اونایی که اخر میشن چی میرن دسته یک .................
                            [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                            تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                            [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

امپراتور جان اون 100 میلیونی که ریختی به حساب من 1000 تومنش گوشه نداشته بید. :d راستی اعتراضها زیاد شده، این هفته خواستی سبدت تایید بشه باید 15 تا دیگه بزاری بالاش.=))

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

اوه اوه ببین کی اومده وسطه گود:d....آقا معلم....:*

آقا انگار این قضیه ناداوریو رشوه و اینا داره جدی میشه یاد لیگ ایتالیا افتادم=))

نظر

در حال کار...
                                X