احتمالا دوستایی که تو مسابقه شرکت میکردن؛ برای اینکه مسابقه رو دور بزنن، صف رو روی 4068 نشوندن.:d=))
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
روزهای چهارشنبه بین ساعت 12 تا 17 قرار شده اگر دوستان اینجور موارد رو که میبینن؛ اطلاع بدن تا حق کسی ضایع نشه. ضمن اینکه از زمان معرفی سبد تا زمان تایید دوستان میتونن اینجور موارد رو با پیام خصوصی اطلاع بدن. تا سبد رو تایید نکنیم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
فعلا حق من داره ضایع میشه:(( ...................اقا به کجا شکایت باید بکنیم :-?...........اخه میگن حق گرفتنی نه دادنی >:)........سبد 8 باید بیاد پایین ولی سبد 19 شاهکاره سبد 11 هم عالیه:x[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفعلا حق من داره ضایع میشه:(( ...................اقا به کجا شکایت باید بکنیم :-?...........اخه میگن حق گرفتنی نه دادنی >:)........سبد 8 باید بیاد پایین ولی سبد 19 شاهکاره سبد 11 هم عالیه:x
جناب پر ريسك حق شما را بايد آقا حجت هفته آتي جبران كند.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postمن نمی دونم چطور پترو اصفهان رو قبول کردید چون چهارشنبه اخر وقت این سهم رو رنج مثبت زدن وبلافاصله رو 4درصد براش صف اومد من خودم به دلیل همون صف این سهم رو از لیست خودم حذف کردم .........................
صف خرید یعنی در بالاترین قیمت درخواست خریدی باشه که در مقابلش فروشنده وجود نداره و 3000 درخواست یعنی صف حالا کجای قانون مسابقه نوشته اگه صف کم باشه اشکال نداره ؟
سبد دوستانی که این سهم رو داشتن بعد از پایان زمان تائید شد وگرنه اگه در ساعت مجاز تائید میشد دوستان دیگه هم میدونستن که میتونن انتخاب کنن .
من باز هم پیشنهاد میکنم از همه دوستان نظر خواهی بشه آیا پذیرش این سهم با قوانین مطابقت داره یا نه ؟ و هرچی نظر جمع بود قبول بشه .
اگه ایجوری پیش بره مسابقه از اهدافش خارج میشه .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postروزهای چهارشنبه بین ساعت 12 تا 17 قرار شده اگر دوستان اینجور موارد رو که میبینن؛ اطلاع بدن تا حق کسی ضایع نشه. ضمن اینکه از زمان معرفی سبد تا زمان تایید دوستان میتونن اینجور موارد رو با پیام خصوصی اطلاع بدن. تا سبد رو تایید نکنیم.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postروزهای چهارشنبه بین ساعت 12 تا 17 قرار شده اگر دوستان اینجور موارد رو که میبینن؛ اطلاع بدن تا حق کسی ضایع نشه. ضمن اینکه از زمان معرفی سبد تا زمان تایید دوستان میتونن اینجور موارد رو با پیام خصوصی اطلاع بدن. تا سبد رو تایید نکنیم.
اگر خاطرتان باشد اولین کسی که شصفها را انتخاب کرد بلافاصله بنده نقل قول کردم که شصفها در 4 مثبت شنبه صف خرید داره و ایشان هم گفتند اگر جناب حجت صلاح بدانند حذفش میکنم و چون شما تایید کردید این سهم توسط دیگران هم انتخاب و تایید شد
البته این مسابقه چون دید کوتاه مدت دارد زیاد نمی تواند ملاک سنجش واقعی دوستان قرار گیرد اما برای اینکه عدالت برای دیگر دوستان رعایت شده باشد یک روند کلی اتخاذ گردد بهتر است
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postشرمنده من اینو میگم ولی زیاد به خودتون سخت نگیرید نیازی هم نیست چیزی حذف بشه یا نشه معامله گران بورس ما همه عشق صف خریدن شرمنده اینو میگم اما از انتخاب سهام خیلی از دوستان میشه راحت این احتمال رو به یقین تبدیل کرد.....یا حق....
مهران از place احسان جان تو جدول خبر داری؟ دیگه گزارش نمیکنی نکنه رفتی بالا خودت میخوای فخر فروشی کنیبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
به به از پا بساط پا شدی<اشتب نشه منظورم بساطه درسه:p> چه مسابقه ای چه گزارشی والا من فک میکردم من عشقه دعوا و کل کلم اما نگو داداش پر ریسکمون:* اومده همه رو لوله کرده:-&....وجود احسان تو این مسابقه سطح کیفی رو آورده پایین در حال رایزنیم که کاربریشو حذف کنن =))یا امتیازشو بدن به یزد چون تیم نداره....:D
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبه به از پا بساط پا شدی<اشتب نشه منظورم بساطه درسه:p> چه مسابقه ای چه گزارشی والا من فک میکردم من عشقه دعوا و کل کلم اما نگو داداش پر ریسکمون:* اومده همه رو لوله کرده:-&....وجود احسان تو این مسابقه سطح کیفی رو آورده پایین در حال رایزنیم که کاربریشو حذف کنن =))یا امتیازشو بدن به یزد چون تیم نداره....:d
احسان رفته بود لیگ 1 تو بازی پلی اف نمیدونم چقدر داد به داور به زور یه گل زد اومد بالا
که بعدا معلوم شد گل به خودی هم بوده =))
تصمیم داریم بکشیمش کمیته انظباطی>:) به خاطره پاره ای توضیحات در مورد رابطه شصفها با وپست و اقای شریفی!
خلاصه پاشو بیاد بذاره اینجا یه 20 میلیوی علی الحساب جریمه میشه تا یه حسابی ازمون ببره=))به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبه به از پا بساط پا شدی<اشتب نشه منظورم بساطه درسه:p> چه مسابقه ای چه گزارشی والا من فک میکردم من عشقه دعوا و کل کلم اما نگو داداش پر ریسکمون:* اومده همه رو لوله کرده:-&....وجود احسان تو این مسابقه سطح کیفی رو آورده پایین در حال رایزنیم که کاربریشو حذف کنن =))یا امتیازشو بدن به یزد چون تیم نداره....:D
در ضمن جایزه نفرات اول تا سوم چیه میرن اسیا ................
اونایی که اخر میشن چی میرن دسته یک .................[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
نظر