مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • danaisp
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 111

در اصل توسط امیر پست شده است View Post
    نقل قول نوشته اصلی توسط امیر نمایش ارسال ها
    سبد این هفته من
    1-خصدرا به دلیل احتمال شکستن سقف کانال نزولی و خروج سهامدار عمده واحتمال رشد تا قیمت 200 تا 220 تومان.
    2-مداران به دلیل قرار گرفتن در کانال صعودی خودو احتمال رسد تا 380 تومان
    3-کالسیمین به دلیل رشد قیمتهای جهانی.
    فاسمین و مداران صف خرید!!!!

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

با سلام و تبریک به حجت جان به خاطر کسب ستاره دوم
      معرفی سبد این هفته به دلیل اینکه بسیاری از سهم های خوب بازار که مدنظرم بود صف خرید هستند و نمیشه اونها رو انتخاب کرد کمی محدودیت هست.
      سبد این هفته من=
      فرآوری= به دلیل رشد قیمتهای جهانی و صف خرید بودن سایر همگروهها و نیز نزدیکی به گزارش 3ماهه که انتطار میره گزارش خوبی ارائه بده.
      تراک=اصلاح قیمتی مناسب و قرار داشتن در کمترین قیمت سال 90 و اینکه تا کنون در طول تاریخ معاملاتش تنها 4روز کمتر از این قیمت داشته که میتواند انگیزه خرید در نوسانگیران ایجاد کند.

6-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:03.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Yusef_sbm12
        كاربر فعال
        • Dec 2011
        • 311

با سلام خدمت دوستان و تبریک به آقا حجت <:-pبابت کسب ستاره دوم و آرزوی کسب موفقیت های بیشتر در بورس برای ایشان و تمامی دوستان :

سبد این هفته من به این سه سهم اختصاص دارد :

1. شاملا :

2. سغرب :

3. خاور :

دلایل انتخاب هر سه سهم یکسان و به شرح زیر است :

_ هر سه سهم دارای یک گپ قیمتی هستند که تمایل به پر کردن آن گپ قیمتی در آنها دیده می شود .
        _ واگرایی مثبت در MACD
        _ واگرایی مثبت در Rsi و استوکاستیک
        _ وضعیت مناسب در ADX

7-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:06.
        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
        که با رنگهای بدیع ؛
        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
        خیال انگیز ؛
        و پر شور ساخته است .

نظر

• amir2003
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1125

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          با سلام و تبریک به حجت جان به خاطر کسب ستاره دوم
          معرفی سبد این هفته به دلیل اینکه بسیاری از سهم های خوب بازار که مدنظرم بود صف خرید هستند و نمیشه اونها رو انتخاب کرد کمی محدودیت هست.
          سبد این هفته من=
          فرآوری= به دلیل رشد قیمتهای جهانی و صف خرید بودن سایر همگروهها و نیز نزدیکی به گزارش 3ماهه که انتطار میره گزارش خوبی ارائه بده.
          تراک=اصلاح قیمتی مناسب و قرار داشتن در کمترین قیمت سال 90 و اینکه تا کنون در طول تاریخ معاملاتش تنها 4روز کمتر از این قیمت داشته که میتواند انگیزه خرید در نوسانگیران ایجاد کند.
          سلام وحید عزیز
          فکر کنم فرآور در روز چهارشنبه روی 4+ فروشنده نداشت و مشمول قانون صف خرید در شنبه میشه.
          اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
          "دیوید ویسکات"

نظر

• امیر
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 144

با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم سایت این بنده حقیر یک پیشنهاد دارم برای بهتر انجام شدن مسابقه به نظر من هدف از این مسابقه شناسایی سهامهای با بازده بیشتر در طول هفته و گرفتن گین بیشتر از بازار برای دوستان می باشد حال اگر سهمی صف خرید است اولا نشان از پتانسیل بالای ان سهم دارد و در ثانی احتمال این نیز وجود دارد که با داشتن صف خرید ان سهم در طول هفته دوستان نیز بتوانند از ان سهم خرید کنند و سود ببرند به نظر من اگر این ایتم نداشتن صف خرید از مسابقه حذف شود در شناسایی سهامهای پر پتانسیل بیشتر به دوستان کمک می کند.چون دوستان برای شرکت در مسابقه باید به دنبال سهمی باشند که صف خرید نباشد .
            اینم سبد این هفته من با خذف سهامهای کگل و فاسمین و مداران
            1- خصدرابه دلیل احتمال شکستن سقف کانال نزولی و خروج سهامدار عمده واحتمال رشد تا قیمت 200 تا 220 تومان.
            2-فراوری به دلیل رشد قیمتهای جهانی

8-سبد شما مورد تایید است.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:13.

نظر

• مصطفي رستمي
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1159

سبد این هفته من:

1- فرآور : به دلیل رشد قیمتهای جهانی تا بالاي 2300 دلار . صف خرید بودن. همگروهيها. با توجه به صحبتهاي صالح ابادي در خصوص گزارشات 3 ماهه يكي از سهم هايي كه تعديل خوبي دارند فراوري و اين گروه است.

2- آکنتور: معاملات حجم بالاي اين سهم در روزهاي گذشته . حمايت سهامداران عمده و جمع اوري سهم از بازار . پي بر اي پايين سهم . اغاز رشد سهم در روزهاي گذشته .

9-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:15.
              خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مهراز
                عضو عادی
                • Feb 2011
                • 207

سلام به همه دوستان
                جو بسیار مثبت و خوبی تو این تایپک هست. امیدوارم دوستان بنده رو در جمع خودشون پذیرا باشند.
                سبد پیشنهادی من با اجازه دوستان
                1-خصدرا تشکیل سروشانه کف و واگرایی در rsi
                2-بکام وضعیت بنیادی خوب شرکت , باز شدن سهم در بازار منفی باعث شده رشد مناسبی نداشته باشه که با عمل کردن حمایت 240 و شکستن خط بالای مثلث امیدوارم رشدشو شروع کنه.

10-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:21.
                کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• امپراتور7
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 1043

با سلام
                  سبد این هفته
                  1. فراور با توجه به رشد قیمت های جهانی و همچنین اصلاح مناسب
                  2.فسرب احتمال تعدیل مثبت بالا و رشد قیمت های جهانی البته سهم در 4 مثبت 3 هزار اردر خرید داره که با توجه به قانون 5 درصد حجم مبنا که میشه حدود 4 هزار سهم به نظرم اعلامش خلاف قوانین مسابقه نباشه اما اگر حجت عزیز نپذیرن تعویض میکنم حجت جان دارم میرم سر جلسه کنکور زبان سبد ما رد شد (امیدوارم که نشه چون خلاف قوانین عمل نکردم) یه وقت اضافه شب بده درستش کنیم چون فکر نمیکنم تا 9 برسم.

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                  اقا من اومدم بفرمایید اینم اصلاح این هفته فلوس خورده ته دیگه نداااااارم
                  فراور فراور با توجه به رشد قیمت های جهانی و همچنین اصلاح مناسب
                  رپارس اصلاح مناسب سهم و احتمال رشد با توجه به جو مثبت گروه
                  اقا خداییش اینو تایید کنین ما دلمون نشکنه=((=)):d

1-فرآور
                  2-رپارس

11-سبد شما مورد تایید است.
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 22:05.
                  به جان خودت بیفت!
                  خودت خودت را بساز!
                  وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• مهدی
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 93

با سلام سبد این هفته من به شکل زیر:

1-ثشاهد :حمایت و برگشت سهم در138.2% فیبوناجی

2-ولیز:حمایت و برگشت سهم در 0%فیبوناچی

12-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:38.
                    [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• مصطفي رستمي
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1159

.............
                      2.فسرب احتمال تعدیل مثبت بالا و رشد قیمت های جهانی البته سهم در 4 مثبت 3 هزار اردر خرید داره ..............
                      دوست عزيز اين سهم اخر وقت صف خريد بود و بعد از ساعت 12 از صف برداشتند
                      خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

سلام خدمت اساتید و بزرگواران :
                        سبد این هفته بنده به شرح زیر :
                        بکام : تشکیل سر و شانه معکوس و واگرایی مثبت در rsi که نمودارش رو در تاپیک مربوط به خود سهم قرار دادم .
                        http://forums.boursy.com/showthread....8%A7%D9%85-***

فرآوری : قرار داشتن سهم در کف کانال در تایم هفتگی و واگرایی و واکنش مثبت به خط روند صعودی . اولین مقاومت سهم در 580 تومان که باید دید واکنش سهم با توجه به قیمت های جهانی به چه شکلی خواهد بود .

رپارس : شکست خط روند نزولی و واگرایی مثبت در macd و rsi سیگنال خرید در adx و sto

13-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:45.
                        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• چشمه
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 41

با سلام به همه ی دوستان و تبریک به دوست و استاد عزیز جناب حجت خان بابت کسب ستاره ی دوم. حقیقتا طی چند هفته ی گذشته از تجربه ی تحلیل تکنیکال جنابعالی بسیار استفاده کردم.
                          سبد پیشنهادی:
                          1- تایرا - تعدیل مثبت سهم بخاطر برخورد با بازار منفی تقریبا سوخت شد. و در حال حاضر نیز افزایش حجم معاملات در حمایت روانی 200
                          2- فولاژ - بنیادی قوی و اخبار مثبت در خصوص سهم. در قیمتهای فعلی نیز فروشنده ی چندانی وجود ندارد.

14-سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 18:47.

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه عزیزان
                            دوستان من فرآوری رو دیدم، درسته روی بالاترین قیمت فروشنده نداره، اما یک حقوقی داره سهمش رو میفروشه، با توجه به اینکه روی بالاترین قیمت صف خرید براش نچیدند. نظرم اینه که قبولش کنیم. امیدوارم دیگران هم با نظر من موافق باشن. ضمنا تا ساعت 12 عرضه سهامش ادامه داشته، بعد از ساعت 12 فروشنده اردرش رو از فروش جمع کرده.
                            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط امیر پست شده است View Post
                              با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم سایت این بنده حقیر یک پیشنهاد دارم برای بهتر انجام شدن مسابقه به نظر من هدف از این مسابقه شناسایی سهامهای با بازده بیشتر در طول هفته و گرفتن گین بیشتر از بازار برای دوستان می باشد حال اگر سهمی صف خرید است اولا نشان از پتانسیل بالای ان سهم دارد و در ثانی احتمال این نیز وجود دارد که با داشتن صف خرید ان سهم در طول هفته دوستان نیز بتوانند از ان سهم خرید کنند و سود ببرند به نظر من اگر این ایتم نداشتن صف خرید از مسابقه حذف شود در شناسایی سهامهای پر پتانسیل بیشتر به دوستان کمک می کند.چون دوستان برای شرکت در مسابقه باید به دنبال سهمی باشند که صف خرید نباشد .
                              اینم سبد این هفته من با خذف سهامهای کگل و فاسمین و مداران
                              1- خصدرابه دلیل احتمال شکستن سقف کانال نزولی و خروج سهامدار عمده واحتمال رشد تا قیمت 200 تا 220 تومان.
                              2-فراوری به دلیل رشد قیمتهای جهانی
                              سلام ممنون که به قوانین احترام گذاشتید و اصلاح کردین. این آیتم برای همه دوستان مشترک هست، چون خیلیها از این سبدها برای نوسانگیری هفتگی استفاده میکنند و ما نمیدونیم این صف تا کی برای نماد گذاشته میشه، ضمنا در اعلام نتایج هم حق دیگران ضایع میشه. ممنون از توجهت.

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

با سلام
                                سبد این هفته
                                1. فراور با توجه به رشد قیمت های جهانی و همچنین اصلاح مناسب
                                2.فسرب احتمال تعدیل مثبت بالا و رشد قیمت های جهانی البته سهم در 4 مثبت 3 هزار اردر خرید داره که با توجه به قانون 5 درصد حجم مبنا که میشه حدود 4 هزار سهم به نظرم اعلامش خلاف قوانین مسابقه نباشه اما اگر حجت عزیز نپذیرن تعویض میکنم حجت جان دارم میرم سر جلسه کنکور زبان سبد ما رد شد (امیدوارم که نشه چون خلاف قوانین عمل نکردم) یه وقت اضافه شب بده درستش کنیم چون فکر نمیکنم تا 9 برسم.
                                سلام امپراتور جان،
                                این هفته فلوس نریختی سبدت تایید نمیشه:d، آخه گل پسر همون فرآور رو با کلی خواهش و التماس با تک ماده قبولش کردیم:">. این فسرب که دیگه خیلی تابلو هست;). اینقدر خریدار سمج بوده از ساعت 10 رفته بود تو کارش، این هفته سبد شما رو نگه میدارم اومدی اصلاح کن برام پیام بزار. اینم چون پسر خوبی بودی. هفته دیگه فلوس یادت نره.=))

نظر

در حال کار...
                                X