مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

با سلام به همه، نتایج 90/4/13 بشرح زیر است:

نظر

• analyst
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 446

با سلام
      امروز با سبز شدن گروه تجهیزات شاهد سبز شدن شاخص هم بودیم. یکی از دوستان هم که کارش بیسته با سبد شماره 6 تا الان اوله.

نظر

• Yusef_sbm12
        كاربر فعال
        • Dec 2011
        • 311

سلام دوستان عزیز :

ضمن آرزوی موفقیت برای همه لازم دانستم که در کنار سبد مسابقه سبد اصلی خودم را برای این هفته اعلام کنم .

سبد مسابقه من شاملا -سغرب و خاور است .

و در سبد اصلی که هفته قبل و چند روز قبل از مسابقه از وجه فروش وگستر تامین مالی شده بود تماما به سغرب اختصاص یافت که به دلایل افزایش نرخ تقریبا
        قطعی سیمان بود ؛ که خوشبختانه این هفته این افزایش نرخ محقق شد و باعث صف شدن این گروه گردید .

همانطور که دوستان مشاهده می کنند در سبد اصلی دو سهم خاور ( به دلیل eps منفی و ریسک تقریبا زیاد ) و شاملا ( به دلیل حجم کم معاملات و احتمال عدم معامله زیاد )
        حذف شده اند .

در سبد فرضی جا برای مانور زیاد بر روی سهام زیاد است و این باعث کسب تجربه می گردد .
        ولی در واقعیت برای داشتن بهترین عملکرد ؛میبایست ریسک سرمایه گذاری را به کمترین حد ممکن رساند.

این فرایند را بنده ریسک منطقی می نامم .

با تشکر ...
        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
        که با رنگهای بدیع ؛
        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
        خیال انگیز ؛
        و پر شور ساخته است .

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

با سلام
          سبد این هفته :
          1-صدرا (حمایت مناسب روی سطح 160 و قطعی شدن افزایش سرمایه +تعدیل مثبت احتمالی)
          2-فاراک (حمایت سهم روی 160 هستش و تاثیر پذیری مستقیم از صدرا داره+احتمال تعدیل در گزارش 3 ماهه)
          3-فاذر (شرکت به دنبال افزایش سرمایه به همراه تعدیل مثبت است و همچنین روند سهم با صدرا همگرا هستش)
          4-وبوعلی (شرکت به خاطر پرتفوی سیمانی و بحث افزایش نرخ سیمان با رشد سودآوری مواجه خواهد شد و از پتانسیل مناسبی برای رشد قیمت برخوردار است )

1-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/07, 12:59.
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

چون اين يكي دو روزه خيلي درگير هستم و جمعه هم ميخوام برم خطه دلاور خيز كردستان(سنندج) بنابراين شايد بعدا وقت نكنم سبد معرفي كنم .

سبد هفته اينده من:

1- بترانسح : همانطور كه تو تاپيك مربوط به گروه برقي در خصوص اين سهم توضيح دادم اينجا هم عرض ميكنم كه دوستان نگاهي به نحوه معاملات و همچنين تعداد خريد و فروش اين سهم بياندازند . فروشنده اين سهم صرفا و صرفا صبا تامينه كه خود سهم را كمتر از 3/600/000 سهم دارد . در اين چند روز گذشته صبا هم سهم را ميفروخت و بعضا حق تقدم را ميخريد . شركت سينا فرايند هم از طريق كارگزاري ارمون روزهايي كه تفاوت سهم با حق تقدم زياد بود سهم را ميفروخت و حق تقدم اضافه ميكرد . چون ديد بلند مدت به سهم داره و براي شركت ارزنده تر و به صرفه تر بود كه حق تقدم را بخره (اين شركت ديگه اصلا فروشنده نيست). تعداد معاملات سهم و حق تقدم در 18 روز كاري گذشته روزانه 2/8 ميليون برگه سهم بود كه تو اين بازار امار فوق العاده اي است(حجم مبناي سهم 240 هزار ميباشد) . ري 1 كه از زيرمجموعه هاي بترانسه احتمالا هفته اينده عرضه ميشه (نمادش درج شده) . قيمت تمام شده اين سهم براي بترانس 79 تومانه و احتمالا بالاي 300 نرخ ميخوره . قمت حق تقدم با سهم فاصله 150 توماني داره كه حق تقدم را جذاب ميكنه .
            تاريخ امروز را به خاطر داشته باشيد و اين سهم را نيز به خاطر داشته باشيد . مثل روز براي من روشه كه اين سهم بازدهي بيش از 60 درصدي تا پايان سال خواهد داشت (چون ميدونم چه كساني ميخرند)

2- فرآور: به دليل رشد قيمتهاي جهاني به بالاي 2350 دلار كه سود سهم را بسيار بالا ميبره . همچنين نرخ دلار . درخصوص اين سهم هفته هاي گذشته هم توضيح داديم كه ساتا در حال خريدهاي سنگينه(براي كدهاي زير 1 درصد) و همچنين شركت جهان فروشنده است كه 1ميليون و 300 هزار سهم بيشتر باقي نمونده . به نظرم اين گروه هم به روزهاي طلايي باز خواهند گشت.

2-سبد شما مورد تایید است.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/07, 13:02.
            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• خان عمو
              ستاره دار (1)
              • Feb 2011
              • 109

سلام خدمت همه دوستان و اساتيد محترم دورا دور اكثر دوستان رو تو فرومهاي بورسي مطالبشونو مطالعه كردم و گاها هم كلام شده ايم اين افتخار رو دارم با توجه به جو خوبي كه وجود داره از نوشته هاي دوستان استفاده ببرم.
              براي شروع جسارتا سبد بنده رو هم لحاظ بفرماييد:
              1-فاراك كف قيمت و تعديل مثبت پيش رو و افزايش سرمايه
              2-دجابر حمايت سهامدار عمده
              3-زامياد افت بيش از اندازه بعد از مجمع تقسيم سود

3-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/07, 13:12.
              [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• analyst
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 446

با سلام به همه دوستان
                همونطور که انتظار داشتیم وحید20 اول شد و همچنین اولین سه ستاره ای مسابقه شد . خدایی کارت بیسته <:-P(*)
                نفرات دوم و سوم هم بترتیب عبارتند از: Mousavi و baradaran
                و اما خوشبختانه این هفته کسی خلع ستاره نشدb-(
                لینک نتایج

نظر

• Ehsan Am
                  کاربر فعال
                  • Feb 2011
                  • 177

با سلام و تشکر از زحمات حجت جان و آنالیست عزیز و دیگر دوستان عزیز
                  به وحید عزیز تبریک میگم که ول کن این ستاره ها نیست و دیگه جایی برای صحبت باقی نذاشتی و امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق و ستاره دار باشی و هم جناب موسوی و
                  جناب برادران که تبریک به ایشون کار هر هفته بندست و مرتضی گل که تهدیدی جدی برای صدر نشینان خودشو عنوان کرد و تبریک ویژه به آقا رضا که تونست این هفته ستارشو حفظ کنه و امیدوارم با مشورت با اساتید و دوستان بتونه بهترین تصمیمو برای هفته بعد که همانا انصراف از شرکت در مسابقه هست بگیره :))
                  به امید موفقیت برای همه عزیزان

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

سلام
                    بنده نیز کسب سومین ستاره رو به دوست عزیز وحید 20 تبریک میگم و همچنین به جناب موسوی نیز تبریک عرض میکنم و ازلطف دوست عزیز احسان تشکر میکنم .
                    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

همشهری عزیز تبریک به خاطر اول شدن @};-
                      ولی وحید از این هفته دیگه خودمم هستم :->دیگه نمیزارم ستارهارو جارو کنی :d
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• fiona
                        کاربر فعال
                        • Apr 2011
                        • 405

بنده هم به وحيد 20 عزيز تبريک ميگم به خاطر اول شدنش
                        همچنين به جناب موسوي و برادران عزيز

نظر

• Ehsan Am
                          کاربر فعال
                          • Feb 2011
                          • 177

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                          همشهری عزیز تبریک به خاطر اول شدن @};-
                          ولی وحید از این هفته دیگه خودمم هستم :->دیگه نمیزارم ستارهارو جارو کنی :d
                          به بهاین هفته بجز خلع ستاره رضا که الان تو کماست و داره خواب کیک و ساندیس سر جلسه رو میبینه شاهد یه داربی خونگی هم هستیم :))
                          ولی حامد الان وحید تو اوجه و باید یه برنامه بریزیم سبدش قبول نشه :))

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

با سلام به شما
                            سبد این هفته من:
                            1-شخارک به دلیل وضعیت خوب بنیادی
                            2-وپارس به دلیل دعواهای مدیریتی

4-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/07, 13:13.
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

خوب بعد هفته ای که گذشت بازم یک بار دیگه شانسم راامتحان میکنم

دیران

این سهم در تاریخ 27 همین ماه برای افزایش سرمایه مجمع داره و به دلیل در جا زدن زیاد انتظار یک رشد در این هفته از این سهم دارم

زامیاد

بعد از مجمع زامیاد با افت قیمتی روبرو شد و با برخورد به 208 با حجم خریدار مواجه و برگشت زد
                              با توجه به حجم بالای معامت در این محدوده انتظار رشد را برای سهم متصورم

خوساز
                              بعد از تعدیل بالای این سهم در محدوده 820 بازگشایی شد و علی رقم حمایت سهامدار عمده نتوانست از ان محدوده عبور نماید
                              با توجه به جو مثبتی که به زودی در گروه حاکم خواهد شد و درصورت تثبیت بالای قیمت بازگشایی انتظار رشد را برای این سهم دارم

فسرب

با توجه به افزایش قیمتهای جهانی سرب و روی و جابجایی حجم بالا در محدوده بالای 320 انتظار رشد مجدد از این سهم تا محدوده 350 یا بالاتر را دارم

نظر

• nazanin
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 289

باسلام خدمت تمامی عزیزان بنده تازه این تاپیکودیدم وخیلی لذت بردم برای شروع کارخودم این سبدومعرفی میکنم:
                                1.فملی (افزایش قیمت جهانی وتعدیل آتی)
                                2.بوعلی (بدلیل داشتن پورتفوی سیمانی)
                                3.بکام (بدلیل تکنیکی وکاهش قیمت زیادوتعدیلات آتی)

5- سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/08, 00:04.

نظر

در حال کار...
                                X