مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

اقا من اومدم بفرمایید اینم اصلاح این هفته فلوس خورده ته دیگه نداااااارم
    فراور فراور با توجه به رشد قیمت های جهانی و همچنین اصلاح مناسب
    رپارس اصلاح مناسب سهم و احتمال رشد با توجه به جو مثبت گروه
    اقا خداییش اینو تایید کنین ما دلمون نشکنه=((=)):d
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

با سلام
      1-ايرانيت ( سايرا ) (gozareshe 6 mhhe khub )
      2-فرآوری رشد قیمت های جهانی و احتمال تعدیل مثبت

15-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 22:11.

نظر

• danaisp
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 111

فرآوری : قرار داشتن سهم در کف چنگال وبا توجه به رشد قیمت های جهانی
        خصدرا تشکیل سروشانه کف و واگرایی در macd در تایم فریم هفتگی
        وپست :آماده خروج از مثلث واگرایی درmfi
        مرقام :شکستن سقف نزولی حجم معاملات بالا

16-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 22:19.

نظر

• baradaran
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 545

سلام و عرض ادب و خسته نباشید به حجت عزیز و مهدی آقا و خسته نباشید به امپراطور بابت کنکور امیدوارم قبول بشه ولی فکر کنم اونجا هم فکرش به بورس مشغول بوده .

1_ تمحرکه : اشباع جبهه فروش و حمایت خیلی خوب در محدوده 140 از جمله حمایت 50 فیبو و آخرین کندل معاملات با سایه روشن رو به بالا در قیمت 144 با ma20 روزه برخورد میکنه واگه بتونه رد بشه رشد خوبی میکنه .
          2_ پلوله : واگرائی مثبت در macd وrsi و اشباع فروش و حمایت بسیار خوب در 45 تومان و اگه rsi بتونه خط 30 رو به بالا بشکنه سیگنال خرید قطعی میشه ولی این سهم از نظر فاندامنتال خوب نیست و زیان میده بنابراین در صورت خرید باید با درصد کم و با دید کوتاه مدت باشه .
          3_ خصدرا : حمایت بسیار خوب در محدوده 160 با توجه به حمایت چنگال اندورز که فعلا در 160 قرار داره و واگرائی rsi البته در محدوده 180 مقاومت داره اگه بتونه رد بشه جای رشد تا 200 رو در مرحله اول داره .

سهام فرآوری رو هم با توجه به رشد قیمتهای جهانی و معاملات چهارشنبه میشد انتخاب کرد که به دلیل اینکه احتمالا شنبه صف خرید داره و البته چند نفر از دوستان معرفی کردن صرف نظر کردم .

17-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/01, 22:33.
          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• terrykim
            عضو جدید
            • May 2011
            • 11

با سلام
            سبد این هفته :
            1: رپارس:واگرایی مخفی در rsi در صورت عبور از1003تومان می تواند تا مقاومت 1100 برود
            2: رتکو:برخورد با rsi 30 و واکنش به این مقاومت
            3.کمرجان :واگرایی مخفی در rsi

نظر

• amir2003
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1125

در اصل توسط terrykim پست شده است View Post
              با سلام
              سبد این هفته :
              1: رپارس:واگرایی مخفی در rsi در صورت عبور از1003تومان می تواند تا مقاومت 1100 برود
              رتکو روز چهارشنبه صف خرید داشته .
              اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
              "دیوید ویسکات"

نظر

• rise2rise
                کاربر فعال
                • Apr 2011
                • 106

با سلام
                سبد این هفته :
                تازه زمان شركت در مسابقه تا ساعت 20:59 جمعه مي باشد!
                [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

با سلام
                  سبد این هفته :
                  سلام دوست گرامی؛
                  زمان ارائه سبد همینطور که دوستان فرمودند، ساعت 20:59 جمعه میباشد، در صورتی که زمان رو به شما ارفاق کنیم، رتکو صف خرید هست. در این مورد نمیشه کاری کرد. ممنون که در مسابقه مشارکت داشتید، انشاءالله در هفته آینده منتظر سبد شما خواهیم بود.
                  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

این هفته هم میخواستم سهامی که هفته گذشته باعث شدند جز نفرات اخر باشم را معرفی کنم که هر دوشون روز 4 شنبه صف بودند . به نظرم این دو سهم رشد خوبی خواهند کرد . (منظورم فسربح و بترانسح است) .
                    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• Mousavi
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 196

آقای رستمی تا اینجا شما اولین و دوست عزیزم امپراتور دوم و بنده سوم
                      سبدتون بسیار عالی بود
                      میتونم خواهش کنم هر دوتون بیاین در تاپیک بررسی سهام مسابقه و تحلیلهاتون در مورد سبدتون رو اونجا کامل بشکافین و توضیح بدین ؟

نظر

• analyst
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 446

با سلام به همه
                        نتایج روز اول این هفته مسابقات:

نظر

• Ehsan Am
                          کاربر فعال
                          • Feb 2011
                          • 177

سلام و عرض خسته نباشید خدمت عزیزان
                          سلام به حجت خان گل و جناب آنالیست عزیز و دوستان مرتضی گل و وحید و رضای عزیز جناب برادران که ارادت همیشگی داریم و همه دوستان گلم (شرمنده جو گرفت منو دارم همینطور مینویسم ) و همه عزیزان.
                          من متاسفانه این هفته هر کاری کردم نتونستم به مسابقه برسم وگرنه اولین کارم این ستاره رضا رو خلع میکردم که انقدر واسه حجت عزیز دردسر درست نکنه :))
                          آخرم رفت سراغ همون مشتقات نماد پارس که با من کل کل میکرد :))
                          البته هنوز همه سبدها رو ندیدم ولی هفته سختی هست واسه همگی چون واقعا این هفته قدرت انتخاب بدلیل صفها خیلی کمه و همینطور بازار (که البته نمیشه اسمشو بازار گذاشت) آشفته ای که هیج جیزیش قابل پیش بینی نیست حتی واسه همه عزیزان که این همه تلاش میکنن و بررسی علمی میکنن دائما با سورپرایز همراهه ولی امیدوارم جواب سختی هایی که تو این مدت همگی با اون دچار بودیم رو بده.
                          من البته مجازی واسه خودم این هفته شرکت میکنم و سهم اولم همون رپارس رضا و سهم دوم صدرا و سومی وصنعت(رپارس که رضا دلیل داد و صدرا بخاطر اصلاحش و احتمال زیاد نوسانگیری بازار رو سهم و وصنعت هم به خاطر قیمت مناسب و حمایت خوب حفوقی ایران فرانسه)
                          البته من انتخاب ایرانیت مرتضی رو مشکوک میبینم چون اصلا توجه بهش نکردم و مرتضی هم بی دلیل چیزی انتخاب نمیکنه و جایی نمی خوابه که آب زیرش بره :))
                          ولی با این احوال باز هم نمیشه ریسک بالای بازارو حتی با این صفها نادیده گرفت و واسه همین گفتم هفته سختیه.
                          با آرزوی موفقیت برای همه دوستای گلم
                          ( انشالله با یه ریکاوری از هفته دیگه دوباره کابوس امپراطور میشم و خلع ستارش میکنم:)) )

نظر

• Ehsan Am
                            کاربر فعال
                            • Feb 2011
                            • 177

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                            با سلام
                            من که هفته گذشته گفتم جناب حجت رو بهترین چارتیست مشهد میدونم البته باید تکمیل کنم ایشون از بهترین تکنیکالسیتهای ایران هستن که بی ادعا و خالصانه اطلاعاتش رو بیان میکنه .
                            صمیمانه ستاره دوم رو به حجت عزیز تبریک میگم .
                            به دوست عزیز وحید 20 هم که حضورش در اتاق به ارتقاءکیفی سطح مسابقه کمک کرده تبریک میگم .
                            و به آقا رضای امپراطور هم تبریک میگم و تبریک اصلی رو به بعد از قبولی کنکور موکول میکنم . اینقدر به این بنده خدا احسان گیر دادی که معلوم نیست کجا رفته .
                            مخلص جناب برادران عزیز.
                            جناب برادران از این هفته شاهد بازگشت کابوس رضا باشید:))
                            دونه دونه ستاره هاشو میچینم :))
                            من همین الان صفحات و دارم میبینم و تو جریان اخبار قرار گرفتم.
                            تبریک به حجت و وحید عزی که ترکوندن و عزیزانی که همیشه جزو بهترینها هستن.
                            می دونم این امپراطور همه رو عاصی کرده ولی جناب برادران نگران نباش از هفته دیگه نسخه ای براش بپیچم که شبا کابوس ببینه :))
                            ولی رضای گلم امیدوارم که اول از همه کنکورت و بعد بقیه مسائل به وفق مرادت پیش بره .

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
                              آقای رستمی تا اینجا شما اولین و دوست عزیزم امپراتور دوم و بنده سوم
                              سبدتون بسیار عالی بود
                              میتونم خواهش کنم هر دوتون بیاین در تاپیک بررسی سهام مسابقه و تحلیلهاتون در مورد سبدتون رو اونجا کامل بشکافین و توضیح بدین ؟
                              دوست عزیز
                              در خصوص اکنتور باید خدمتت عرض کنم که تکنیکالش را که استاد عزیز اقا حجت گل زحمت رسم نمودارهاش رو کشیدند . من هم باید خدمتتون عرض کنم که معمولا در معاملاتم اولین چیزی که بهش توجه میکنم حجم معاملات سهمه و همچنین نحوه خرید و فروش سهامداران عمده . این سهم در 10 روز کاری گذشته بیش از 3 میلیون و 200 هزار سهم معامله شده که با توجه به حجم مبنای پایین سهم و همچنین حجم پایین کل بازار بسیار قابل تامله . ضمن اینکه سهامدار عمده هم در حال خرید سهم است.
                              در خصوص فراوری هم من معتقدم که اگر قیمتهای جهانی به همین منوال باشه قطعا بیش از 100 درصد تعدیل مثبت خواهد داشت.
                              خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 446

با سلام به همه دوستان
                                این هم نتایج امروز

نظر

در حال کار...
                                X