مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 93

با سلام خدمت دوستان با توجه به اصلاح زیادی که در گروه خودرو انجام گرفته سبد این هفته من به شکل زیر هستش :

1-خودرو
    2-خزامیاد

وبه نظرم یه سهم دیگه هم از گروه غذایی اصلاح زیادی داشته :

3-غالبر:حمایت از سهم در 200%فیبوناچی

20-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/08, 15:30.
    [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• fm2006
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 825

سلام به همه ی دوستان عزیز :
      سبد این هفته ی حقیر :
      1- فاراک : با توجه به اتمام اصلاح سهم و اخبار مثبت گروه و برنده شدن در مزایده پایساز و اینکه واگرایی مثبت در rsi که در جدال با واگرایی منفی بزرگی به نام صدرا باید ببینیم کدوم پیروز میشن .
      2- وساپا : با توجه به شکستن ترند نزولی و پولبک مناسب حالا با انرژی جمع شده آماده صعوده . رشد قیمت های جهانی موجب صعود فملی در پرتفو سهم شده و با برگشت جو گروه خودرو میتونه رشدشو آغاز کنه
      3- خزامیا: حمایت های مناسب در 206 و 200 که حد ضرر رو بسیار کم میکنه و قرار داشتن سهم در منطقه اشباع فروش

21-سبد شما مورد تایید است.
      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/08, 15:26.
      فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• مهراز
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 207

سلام به تمام دوستان وتبریک به اقا وحید امیدوارم با ستاره های بیشتر ژنرال بشید.اگه اقا رضا ( امپراتور بگذاره)
        سبد پیشنهادی من
        خزامیا به خاطر اصلاح مناسب و واگرایی در آر اس آی در تایم فریم کوتاه مدت
        وغدیر ح به خاطر عرضه زاگرس

می خواستم خصدرا رو هم بگم ولی احتمال می دم تا 140 بیاد پایین و دو قلوی کف بزنه از حالا برای مسابقه هفته بعد رزروش میکنم.:)

22-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/08, 15:40.
        کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
          سلام حجت جان خسته نباشی
          من هر هفته باید یه گیری بدم و جالبه هر سهمی گیر میدم که نباید قبول بشه هفته بعد اول میشه مثل سمایه و شصفها و تراک ولی جدا از شوخی به نظرم من نباید قبول میکردی و این هفته اولین مرتبه است که این دوستان سبد بدون مشکل رو انتخاب کردن و باید ببینیم چه بازده ای دارن حالا نوبتی هم باشه نوبت خود شماست . به نظرم تسهیلات مسکن نباید قبول بشه چون یه طرفه شده و در صورت خرید باید حتما از تسهیلات استفاده کنید و حق فروش مجدد رو ندارین به همین علت هم حجم معاملات به شدت کاهش داره و چون خریدارها نمیتونن بفروشن از تعداد فروشنده ها کم شده و قیمت رشد داره .
          فروشندهای الان هم فقط کسانی هستن که دست اول این تسهیلات به نامشون شده ولی کسانی که طریق بورس بخرن نمیتونن بفروشن .
          البته این قانون چند روزه داره اجرا میشه و قبلا خرید و فروش میشد .
          حالا این گیر رو دادم تا این هفته این سهم بیشترین بازده رو داشته باشه . روز خوش .
          سلام جناب برادران؛
          ممنون از توجهتون، من نمیدونستم تسهیلات، قابل فروش نیست. سبد رو اصلاح میکنم.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مهراز
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 207

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            سلام جناب برادران؛
            ممنون از توجهتون، من نمیدونستم تسهیلات، قابل فروش نیست. سبد رو اصلاح میکنم.
            سلام اوراق تسهیلات قابل خرید و فروش بودند اگه جدیدا قانونی در این مورد اعلام شده ممنون میشم اقای برادران لینکش رو بگذارند .
            آخرین ویرایش توسط مهراز؛ 2011/07/08, 15:09.
            کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• Yusef_sbm12
              كاربر فعال
              • Dec 2011
              • 311

سلام :

جناب وحید خان کسب ستاره سوم را به شما تبریک میگم >:D< و امیدوارم آسمان زندگی تان همیشه پر ستاره باشد .(*)(*)(*)

دوستان عزیز این هفته قصد دارم حداکثر تعداد مجاز برای انتخاب سهم را معرفی کنم :'@-@
              که احتمال هم دارد به دلیل تعداد زیاد سهم ها بازده بالایی کسب نگردد .
              اگر با این 5 سهم رتبه خیلی خوبی نیاورم ولی در عوض منفی نشوند و اندکی هم سبز بمانند؛
              باز هم خیلی خوشحال میشوم و برایم به اندازه کسب موفقیت و ستاره با ارزش است .:-h:)>-

1. غپینو ( اصلاح زیاد قیمت و افزایش تقاضای خرید در قیمت های بالاتر )
              2. خبهمن ( نزدیک شدن به مجمع و احتمال تعدیل مثبت و انتظار حداقل بازده 15 درصدی تا قبل
              مجمع )
              3. شپدیس ( تعدیل حتمی سهم که می بایست به زودی اعلام شود و به نظر می رسد این بار
              سهم مترصد عبور از مرز 2600 می باشد )
              4. وبوعلی ( تاثیر پذیری از جو سیمان - شکسته شدن خط روند نزولی - حجم معاملات بالا )
              5. وتوکا ( به نظر می رسد که پایان اصلاح قیمتی و نزول سهم نزدیک است و در یکی دو هفته
              آینده می بایست منتظر رشد انفجاری دیگری از این سهم باشیم - قرارداد های بسیار خوبی
              با ارزش 113 میلیارد تومان کسب کرده که در میان مدت باعث رشد سهم تا 600 تومان هم
              خواهد شد .

23-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/08, 23:46.
              زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
              که با رنگهای بدیع ؛
              و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
              خیال انگیز ؛
              و پر شور ساخته است .

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

با سلام
                دوست عزیز جناب برادران در صورت امکان بفرمایید تراک این هفته چه مشکلی داشت؟!
                یادمم نمیاید شما به این ایراد گرفته باشید و بر طبق قوانین مسابقه هم هیچ مشکلی نداشت حالا که این سبد اول شد دارای مشکل شد؟!
                هرچند که بقیه مواردی که ایراد فرمودید هم برطبق نص صریح قوانین مسابقه ایرادی نداشتند هرچند شاید بشد تفسیر کرد و ایراد گرفت که حالا به اون مطلب به دلیل گذشت زمان وارد نمیشم ولی به این تراک که هیچ گونه ایرادی وارد نبود و حتی شنبه در درصد منفی هم معامله شد و یکشنبه هم که منفی بود و هیچگونه مغایرتی با بندهای مسابقه در اون دیده نمیشه. شاید ایرادتون به کم معامله بودن سهم باشه که اینهم بر طبق قوانین مسابقه مشکلی نداره.
                ممنون میشم توضیحی برای روشن شدن مطلب در مورد تراک بفرمایید.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

جناب وحید 20 عزیز خودتون میدونید بنده ارادت ویژه خدمتون دارم و همیشه از مطالب مفید شما اینجا و بورس 24 استفاده میکنم . در مورد این مطلب بیشتر قصدم شوخی با حجت خان بود ونظرم اصلا شما و هیچ کدام از دوستان نبود بلکه منظورم این بود هر هفته سبدها با اعتراض مواجه میشد و این هفته خوشبختانه ظاهرا اعتراضی نیست برای همین چون به هیچ سبدی اعتراضی نشد به شوخی به سبد حجت گیر دادم .
                  درمورد تراک من هفته گذشته چون قصد داشتم انتخاب کنم به طور خصوصی ازجناب حجت سئوال کردم که آیا انتخابش با توجه به اینکه آخرین قیمت چهارشنبه بالاتر از 4 درصد مثبت شنبه میشد مشکلی نداره ؟ و ایشون هم پاسخ دادن که نه موردی نداره و میتونید انتخاب کنید . البته من نظرم این بود چون اختلاف قیمت پایانی چهارشنبه با آخرین معامله 6 درصد بود نباید انخاب بشه ولی ایشون معتقد بود چون با قوانین مغایرت نداره موردی نداره .
                  البته ایشون گفتن میتونید انتخاب کنید ولی من خودم انتخاب نکردم چون فکر میکردم ممکنه فقط یک روز مثبت باشه و بازده لازم رو در طول هفته نداشته باشه که البته اینطور نشد .
                  بنابراین نظر من در مورد تراک مربوط به همون بحث خصوصی هفته گذشته با ایشون بود چون خودم میخواستم انتخاب کنم با ایشون مطرح کردم و البته از انتخاب منصرف شدم و اصلا منظورم سبد شما نبود .
                  در مورد تسهیلات مسکن دو هفته پیش قصد خرید داشتم ولی از کارگزاری گفتن چون مراجع اعلام کردن خرید و فروش این اوراق شرعی نیست به احتمال زیاد یه طرفه میشه و چند روز گذشته که مجددا پرسیدم گفتن از چند روز پیش هر کس بخره دیگه از طریق بورس نمیتونه بفروشه و فقط کسانی که برگ دست اول دارن میتونن بفروشن به همین دلیل هم حجم معاملاتش کاهش زیاد داره و چون فروشنده ها کم شدن قیمت افزایش داره .
                  منبع خبر من کارگزاری که باهاش کار میکنم بود حالا اگه سایر دوستان اطلاعی دارن خیلی خوبه که مطرح کنن .
                  دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

با تشکر از جناب برادران عزیز
                    من نیز همواره از مطالب و راهنمایی های شما استفاده میکنم و احترام زیادی براتون قائل هستم و قصدی از این مطلبم نداشتم ولی چون تراک رو فقط من انتخاب کرده بودم و از پیغام خصوصی شما با حجت جان اطلاعی نداشتم برای روشن شدن مطلب فوق رو نوشتم.
                    از توضیحاتتون تشکر میکنم.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Ehsan Am
                      کاربر فعال
                      • Feb 2011
                      • 177

با عرض سلام
                      سبد این هفته:
                      1 . شخارک : بنیادی خوب و اصلاح مناسب
                      2 . فاراک : بدلیل قرار داشتن در قیمت مناسب و همینطور احتمال رشد کوتاه مدت
                      3 . حفاری : بدلیل اصلاح و احتمال بازگشت به سیکل نوسانی رشد خود
                      4 . خزامیاد: بدلیل اصلاح خوب و حمایت در قیمتهای کنونی احتمال رشد کوتاه مدت سهم
                      5 . وپست : بدلیل نزدیکی به مجمع واخبار پیرامون اعمال افزایش سرمایه و همینطور حمایت در این سطح

با تشکر

24-سبد شما مورد تایید است.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/09, 00:34.

نظر

• چشمه
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 41

سلام دوستان. سبد پیشنهادی :
                        1- وپترو - واگرایی مثبت در RSI و هیستوگرام macd - افزایش حجم معاملات و تفاوت قیمت پایانی و قیمت آخرین معامله
                        2- فملی - افزایش قیمت جهانی مس

25-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/09, 00:54.

نظر

• Ehsan Am
                          کاربر فعال
                          • Feb 2011
                          • 177

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          حامد جان انگار اقداماتتون اثر کرد و حجت جان قصد ندارن ستاره سوم رو به من بدن(شوخی)!
                          وحید جان تازه این کوچکترین حرکت بود ;)
                          شما استراتژی رو دست کم گرفتی :)) ببین رضا چه یارگیری من تو منی باهات کرده و مرتضی و حامد هم که هماهنگ شده باهاشون و مکاتبات با مدیر کل سایت ادامه داره برای ستاره سوم که طبق آخرین گزارشات واصله هم دیر و زود داره هم سوخت و سوز:d;)
                          برات آرزوی موفقیت دارم

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

با سلام و عرض ادب و خسته نباشی به حجت عزیز و جناب آنالیست .
                            1_ غپینو : حمایت خیلی خوب در محدوده 240 و خروج rsi از منطقه هیجان فروش به همراه افزایش قابل توجه حجم معاملات در کف و واگرائی مثبت در MACD به نظر خرید در قیمت کنونی خیلی کم ریسکه و البته در 253 با مقاومت MA20 روزه و مقاومت تاریخی برخورد میکنه اگه از این مقاومت بتونه عبور کنه جای مسیر رشدش هموار میشه .

2_ کمرجان : برخورد به حمایت کف باند بولینگر و حمایت تاریخی آخرین کندل معاملات نیز از روند مثبت حکایت میکنه و یه واگرائی مختصر هم تو RSI داره . البته از نکات منفی سهم حجم معاملات کم و در محدوده 400 و 418 با مقاومت برخورد میکنه .
                            3_ وایران : حمایت خیلی خوب در محدوده 200 و واگرائی مثبت در MACD و RSI و برخورد با حمایت خط 30 در RSI همراه افزایش حجم معاملات .

26-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/09, 01:03.
                            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

سلام بر همه دوستان...نمیدونم چرا اما یه جورایی با جو بازار و شکل انتظاری که وجود داره حال نمیکنم و واسه همین ترجیح میدم به صورت یک فرد کاملا مبتدی و ریسک گریز عمل کنم...و سبد این هفتمو تماما بر حسب p/e ...پوشش مناسب...قیمت مناسب...سابقه گزارشات شرکت ها تنظیم نموده ام....

1-پکویر: p/e زیر 3....پوشش بسیار مناسب...عدم وجود فروشنده در قیمت های منفی...احتمال تعدیل مثبت قریب الوقوع

2-شمواد: تعدیل بسیار مناسب و استثنایی از 2 تومان زیان به 12 تومان سود....پوشش مناسب 55% در گزارش 6 ماهه...وضع بسیار مناسب روش شرکت و احتمال تعدیل مجدد سود<این خبر رو خود شرکتم تایید کرد> و احتمال یه تعدیل بسیار مناسب غیر عملیاتی

3-ثاخت....اصلاح بسیار زیاد سهم از 380 تومان تا اینجا...افزایش سرمایه شرکت...پذیرش و مقدمه برای آغاز معاملات 2 شرکت زیر مجموعه در فرابورس

4-غبشهر...p/e 4.5 ..پوشش 43% در 3 ماه...احتمال تعدیل قریب الوقوع...

5-شلعاب...سابقه گزارشات 3 ماهه بسیار مناسب و احتمال تعدیل مثبت...به نظرم در این نماد احتمالا شاهد افزایش حجم معاملات خواهیم بود و قیمت سهم در منطقه بسیار مناسبی برای خرید قرار گرفته شرکت سود رو بسیار محتاطانه پیش بینی کرده

27-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/09, 01:02.

نظر

• عبدالله محمدی
                                ستاره‌دار(26)
                                • Mar 2011
                                • 1166

سلام
                                وپترو کف دوقلو واصلاح زیاد بعد از تعدیل سنگین مثبت سهم

شکربن کاهش شدید سهم بسوی گپ ایجاد شده وایجادab=cd

28-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/09, 01:04.

نظر

در حال کار...
                                X