مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
    آقا رضای عزیز وگردشح همونطوری که جناب مهران گفتن خریدار بالای 18 درصد نشسته و خود وگردش هم برای شنبه صف خرید بالای 5 دصد مثبت داره و البته یه دلیل اصلی دیگه هم داره اینکه ظاهرا فلوس آقا حجت رو پرداخت نکردی :)) وگرنه حجت خان که هر هفته هوای شما رو داشت و کسی جرات نداشت به سبد شما نگاه چپ بندازه .;)
    نه جناب برادران وگردش صف کاذب زدن اخرین معامله اش 127 هست و اون صف رو بعد از ساعت 12 زدن که این صف زدن کاره هر روزه خود من هست .
    در مورد وگردش ح قطعا در 5 درصد معامله خواهد شد و کسی که سرخط باشه میتونه به راحتی بخره چیزه غیر ممکنی نیست که چون 18 درصد بالاتره پس معامله نمیشه!! یا نمیشه خریدش
    اخه جالبه وگردش به دلیل نداشتن دامنه رد شده که اولین باره یه همچین دلیلی در این 27 مسابقه ارائه میشه
    به هرحال مهم نیست و بنده ترجیح میدم از بیرون زمین مسابقه دوستان رو تشویق کنم:d
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
      هفته قبل دکوثر و سرود ح هم نداشته !! ایا فرقی دارن؟
      ای ول امپراطور هر جا کم میاری گیر میدی بما.آقا مهران و باربد خان هستن .بابا ای ول:D:x
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• Yusef_sbm12
        كاربر فعال
        • Dec 2011
        • 311

سبد سهام این هفته من :

1. کمرجان ( روند صعودی Rsi - واگرایی مثبت در استوکاستیک و پایان استراحت سهم و احتمال آغاز روند صعودی بعدی )

2. قصفها ( واگرایی مثبت در مکدی - شکل گیری روند صعودی در استوکاستیک - جو مناسب گروه قندی )

19-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 23:13.
        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
        که با رنگهای بدیع ؛
        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
        خیال انگیز ؛
        و پر شور ساخته است .

نظر

• david danger
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 85

سبد بنده
          1.مداران:شكست ترند لاين و روند صعودي.
          2.ثشاهد:شكست روند آر اس اي و پيش گرفتن روند مثبت و افزايش سرمايه.

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

در اصل توسط david danger پست شده است View Post
            سبد بنده
            1.مداران:شكست ترند لاين و روند صعودي.
            2.ثشاهد:شكست روند آر اس اي و پيش گرفتن روند مثبت و افزايش سرمايه.
            فکر کنم از آی پی شما قبلا سبد اعلام شده بود. به هر حال ثشاهد صف خرید داره. نمی توانید از این سهم در سبد استفاده کنید. انشاءالله هفته آینده در خدمت شما هستیم.
            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

جناب یوسف خان برای قصفها هم اگر صف بچینند مجبوریم فردا سبد شما رو هم از دور مسابقه خارج کنیم.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                با سلام سبد این هفته بنده
                1. وگردش به دلیل ارزش ذاتی بالا نسبت به قیمت
                2.وگردشح اختلاف مناسب قیمتی با سهم و همچنین قیمت نازل حق تقدم باعث اقبال به ان میشود .
                با توجه به اینکه وگردش خودش خیلی روان معامله میشد و صف روز شنبه رو به صورت کاذب و بعد از ساعت 12 زدن فکر میکنم مشکل اون صف کادب حل شده باشه و دوم سیستم بازگشایی بوده واین سهم و حق اش مغایتری با قوانین ندارد. باز حجت جان اگر اعتراضی بود من دفاع میکنم :d
                خوب نشد که بشه، بیش از یک چهارم شرکت کننده ها با پیام خصوصی به سبدت اعتراض کردند. متاسفانه نتونستم از حق وتو هم استفاده کنم. دیگه فلوس مولوس هم دیگه نمیتونه کاری کنه. برای هفته آینده منتظر سبدت هستیم.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

خوب سرمون به تایید سبدها گرم شد، خلع ستاره ها یادمون رفت.
                  هفته گذشته جناب danaisp خلع ستاره شدند؛ با توجه به قانون و نتایج در هفته ای که گذشت، دو نفر خلع ستاره میشوند. جناب h_gonabadi و fm2006 امیدوارم با تلاش بیشتر ستاره هاشون رو مجدد پس بگیرن.

نظر

• david danger
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 85

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                    فکر کنم از آی پی شما قبلا سبد اعلام شده بود. به هر حال ثشاهد صف خرید داره. نمی توانید از این سهم در سبد استفاده کنید. انشاءالله هفته آینده در خدمت شما هستیم.
                    سلام.جناب حجت من اولین بار است که در این مسابقه شرکت می کنم. و تا به حال سبدی ارائه نداده ام.لطف کنید بگوئید چرا؟

نظر

• Amo Hoseian
                      عضو عادی
                      • Oct 2010
                      • 212

گزارشی از سهام پیشنهادی مسابقه در هفته دوم مردادماه 90
                      این هفته تعداد 22 نفر جهت شرکت در مسابقه اقدام نموند و 22 سبد معرفی شد که با توجه به قوانین مسابقه یک سبد به دلیل عدم توضیحات کامل و مناسب و یک سبد مشکوک ( IP تکراری ) که همزمان با قانون صف خرید نیز در تناقض بود ، توسط ناظر مسابقات حذف قطعی گردید.
                      سبد کاربر دیگری با جنجال تایید مواجه شد که ظاهرا مشکل در شفافیت قوانین مسابقه باعث بروز این مورد شد در هر صورت پس از کش و قوصهای بسیار و دفاع معرفی کننده سبد ، ابتدا توسط ناظر مسابقات به صورت مشروط پذیرفته شد و در نهایت پس از اعتراض 25% از شرکت کنندگان ، ناظر مسابقات اقدام به حذف قطعی سبد مربوطه نمود و شرکت کننده نیز از دور مسابقات این هفته کناره گرفت و اعلام نمود که در کنار گود به تشویق سایر شرکت کنندگان خواهد پرداخت.
                      همچنین یک سبد هم به صورت مشروط به معاملات روز شنبه پذیرفته شد.
                      در نهایت 18 سبد تایید قطعی گرفت و یک سبد مشروط پذیرفته شد.
                      سهام مسابقه این هفته در قالب 19 سبد شامل 27 سهم و 2 حق تقدم به شرح ذیل می باشد.

همچنین بر اساس قانون حذف ستاره ها مطابق اعلام ناظر مسابقات در هفته گذشته (پایانی تیرماه) جناب danaisp خلع ستاره شدند؛ همچنین حجت گفت: با توجه به قانون و نتایج در هفته ای که گذشت (اول مردادماه)، دو نفر خلع ستاره میشوند. جناب h_gonabadi و fm2006 امیدوارم با تلاش بیشتر ستاره هاشون رو مجدد پس بگیرن.
                      [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

در اصل توسط david danger پست شده است View Post
                        سلام.جناب حجت من اولین بار است که در این مسابقه شرکت می کنم. و تا به حال سبدی ارائه نداده ام.لطف کنید بگوئید چرا؟
                        ثشاهد روی بالاترین قیمت آخرین روز معاملاتیش صف خرید داره.مطابق قوانین نمیتونید انتخابش کنید.

نظر

• Yusef_sbm12
                          كاربر فعال
                          • Dec 2011
                          • 311

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                          جناب یوسف خان برای قصفها هم اگر صف بچینند مجبوریم فردا سبد شما رو هم از دور مسابقه خارج کنیم.
                          بله حجت جان اگه صف چیدند ؛ مشکلی نیست .
                          زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                          که با رنگهای بدیع ؛
                          و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                          خیال انگیز ؛
                          و پر شور ساخته است .

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام لطفا این بحث همینجا خاتمه پیدا کنه، مقصر قانون مسابقه بود که اصلاح شد. از این پست به بعد اگر ارسالی در این مورد زده بشه، مجبورم کل مطالب مرتبط رو از اول حذف کنم. آقا رضا شوخی زیاد میکنه، توی پیام هم به من گفت که داره با دوستان شوخی میکنه. نیازی نیست این بحث ادامه پیدا کنه. رضا جان این شوخی داره کم کم جدی میشه. کوتاه بیا. ممنون.

چون مطمئنم دوستان خواهش بنده حقیر رو پذیرفتند،مطالب به تاپیک بررسی سهام مسابقه منتقل میشه.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/30, 22:10.

نظر

• analyst
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 446

با سلام به همه دوستان
                              شنبه بدلیل کمبود وقت اعلام نتایج میسر نشد. اما نتایج شنبه و یکشنبه باهم به شرح زیر است:

لینک عکس

نظر

• mehran89
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 190

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                                با سلام به همه دوستان
                                شنبه بدلیل کمبود وقت اعلام نتایج میسر نشد. اما نتایج شنبه و یکشنبه باهم به شرح زیر است:

لینک عکس

سلام جناب ؟ رسيدن به خير.نبودين؟بنده سبد اين هفته ام شماره 3 هستش ولي به جاي مرقام بانك آرين بوده كه شما اشتباه كردين.با تشكر از شما.
                                [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X