مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

گزارش واره این هفته:
    در مسابقه بدون قند این هفته باز هم آقای باربد با فاصله زیاد از سایر نفرات بر جایگاه اول تکیه زدند و گمان می کنم بالاترین بازده هفتگی تاریخ مسابقات را کسب کردند آن هم در شرایطی که بازار حال و روز مساعدی ندارد، صمیمانه به ایشان شادباش می گویم و ستاره چهارم که ستاره ای طلایی است تقدیمشان می کنم برای اینکه خیلی هم تعریف نکرده باشم عرض می کنم ایشان معمولاً بعد از یکی دو بار برنده شدن، یکی دو بار هم نفر آخر می شوند! ، آقای محمدی با سهم کازرو که البته حتماً انتخاب خود ایشان بوده است و به سبد شماره 10 ارتباطی ندارد مقام دوم را کسب کردند و آقای پرهام که هفته گذشته از قربانیان حادثه فنوردح بودند با حق تقدم دیگری که البته هیچ ارتباطی به سبد شماره 10 ندارد سوم شدند و تبریک به این دو شرکت کننده گرامی. کمی پایین تر اما همکار ارجمند جناب برادران یکی از ستاره های خود را از دست دادند و بابی چارلتون که در دنیای واقعیت با سبد قندی اش حسابی در سود است در مسابقه نفر آخر شد. تشکر از حضور گرم همه شرکت کنندگان ارجمند و به امید هفته ای پربارتر برای بورس و همچنین این مسابقه نتایج را به حضورتان تقدیم می کنم.

آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/11/23, 19:08.
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• water
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 27

باربد خان مبارکت باشه
      با چه اخلاف فاحشی برنده این دوره شدید
      تبریک به ردیف 1 تا 4

باربد خان سود بیشتر از یکسال سپرده بانکی و با سبد پیشنهادیت تو 1 هفته برای بچه های بورسی هدیه کردی

واقعاً که استادی برازنده شماست
      آخرین ویرایش توسط water؛ 2011/11/23, 18:30.

نظر

• بابي چارلتون
        عضو فعال
        • May 2011
        • 993

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
        !!!!!!!!!!!!!!!!این منم ته جدول!!!!!!!!!!!!!!!!!!ماااااااااا
        ضمن تبريک به نفرات برتر آقا باربد و آقاي محمدي و نيز زحمات دوستان در تاپيک مسابقه

حالا من به جاي آقا حامد اين هفته ميگم :::

!!!!!!!!!!!!!!!!این منم ته جدول!!!!!!!!!!!!!!!!!!ماااااااااا :p:p

پاشا جان منم شدم آخر ، ديدي اومدم تو چش :D:D، خودتون گفتيد يا بايد بين سه نفر اول بود يا بين سه نفر آخر (شده حکايت اون قمار باز که مي بازه :( )

آقا من يکي که ديگه حق تقدم نميگم توي مسابقه ، بهم نميسازه آلرژي دارم خفن :-&، بازي بزرگان هست ما رو به حق تقدم آخه چکار !!!!!!!، هر هفته ميگم يه حق تقدم هم بگم 7 ، 8 درصد در روز بخوره بيايم بالاي جدول ، ولي انگار ميارمون آخر جدول =)) اون از فنورد، اينم از زامياد :O
        آخرین ویرایش توسط بابي چارلتون؛ 2011/11/23, 18:42.

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

در اصل توسط water پست شده است View Post
          باربد خان مبارکت باشه
          با چه اخلاف فاحشی برنده این دوره شدید
          تبریک به ردیف 1 تا 4

باربد خان سود بیشتر از یکسال سپرده بانکی و با سبد پیشنهادیت تو 1 هفته برای بچه های بورسی هدیه کردی

واقعاً که استادی برازنده شماست
          با درود
          گمان نمی کنم خود آقای باربد نیز تمایلی بر اتصاف به صفت "استاد" داشته باشند. به اعتقاد من برای تمجید از افراد می توان ساده تر گفت و ساده تر نوشت.
          با سپاس

نظر

• water
            عضو عادی
            • Nov 2011
            • 27

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
            با درود
            گمان نمی کنم خود آقای باربد نیز تمایلی بر اتصاف به صفت "استاد" داشته باشند. به اعتقاد من برای تمجید از افراد می توان ساده تر گفت و ساده تر نوشت.
            با سپاس
            سلام به جناب ناشناس عزیز عضو فعال سایت بورسی
            با عرض معذرت
            با این طرز فکر شما موافق نیستم

چون همه میدونیم تو این بازاری که شاخص از 25400 تا 24500 اومده. به ندرت کسی میتونه تو این بازار دوم اورده باشه..
            اون سایت های تحلیلی هم که برای دیدن یه سبد ماهی حدود 100 تومن میخوان هم نمیتونم همچین سودی و تو یه هفته برسونن. بعضی و یا هم به ضرر رسوندن.. با هزار تا منت...
            باربد خان که نمیخواد لقب استاد بهشون بدیم این از شخصیت والا و بزرگشونه.. که به نظر من لایقشونه..

من به ایشون لقب استادی و دادم که چون نه برای اولین بار برای چندمین بار پیاپی تونستین این تجربه و تکرار کنن و به نظر من باید قدر همچین شخصیت هایی رو باید دانست و نگه داشت...

شما میتونین یه نظر سنجی بزارید ببینید که باربد خان لایق استادی هستن یا نه

ایشون یکی از الگوهای من تو سرمایه گزاری محسوب میشه...

در نهایت از انتقاد شما هم سپاسگزارم

موفق باشید دوست عزیز

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

در اصل توسط water پست شده است View Post
              سلام به جناب ناشناس عزیز عضو فعال سایت بورسی
              با عرض معذرت
              با این طرز فکر شما موافق نیستم

چون همه میدونیم تو این بازاری که شاخص از 25400 تا 24500 اومده. به ندرت کسی میتونه تو این بازار دوم اورده باشه..
              اون سایت های تحلیلی هم که برای دیدن یه سبد ماهی حدود 100 تومن میخوان هم نمیتونم همچین سودی و تو یه هفته برسونن. بعضی و یا هم به ضرر رسوندن.. با هزار تا منت...
              باربد خان که نمیخواد لقب استاد بهشون بدیم این از شخصیت والا و بزرگشونه.. که به نظر من لایقشونه..

من به ایشون لقب استادی و دادم که چون نه برای اولین بار برای چندمین بار پیاپی تونستین این تجربه و تکرار کنن و به نظر من باید قدر همچین شخصیت هایی رو باید دانست و نگه داشت...

شما میتونین یه نظر سنجی بزارید ببینید که باربد خان لایق استادی هستن یا نه

ایشون یکی از الگوهای من تو سرمایه گزاری محسوب میشه...

در نهایت از انتقاد شما هم سپاسگزارم

موفق باشید دوست عزیز
              ضمن تشکر از همه دوستانی که به بنده لطف دارند
              بنده نیز دوست ندارم القابی برای صدا کردن بنده استفاده بشه
              و اگر کمتر مینویسم برای دوری از حاشیه است
              امیدوارم دوباره حاشیه ای ایجاد نشود

نظر

• baradaran
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 545

با سلام و عرض ادب و تبریک به جناب باربد با بازدهی عالی در این وضعیت نامناسب بازار و تبریک به جناب محمدی و جناب پرهام ظاهرا مسئولیت مسابقه خوش یمن نیست و یه ستاره از من کسر شد .
                دوستان فعلا قوانین بدون تغییر مثل قبل هست امیدوارم با وجود اوضاع نامناسب بازار شاهد حضور خوب شما عزیزان باشیم .
                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

قوانین مسابقه
                  1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                  2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
                  3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                  4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                  تبصره ماده 4:
                  ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی احتمالا دارای صف خرید خواهد شد جلوگیری نماید

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                  6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                  7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
                  8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
                  9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                  10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
                  11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
                  12_ سبدهایی که تائید شود با هر شرایطی که در طول معامله شود مورد قبول است .
                  13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.

از اهداف مسابقه:
                  1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                  2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
                  1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تایید اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نص صريح قانون مشکل دارد.)
                  2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
                  3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت اکثر شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
                  آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/11/25, 09:35.
                  دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• میسون
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 77

با سلام الان اینجا بنویسیم؟مرسی

نظر

• رویش
                      کاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 232

باربد جان تو این بازار سراسر منفی واقعا" گل کاشتی ! همیشه موفق باشی .
                      به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• میسون
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 77

1-فسپا (گروه صنعتی سپاهان )به خاطر روند روبه رشد پوشش 68درصد 6ماهه تامین مواد از داخل فروش صادراتی با دلار 1066
                        2-بکاب بنیادی مناسب احتمال افزایش از انباشته پایان سال مالی و توزیع سود مناسب و نشانه ها تکنیکال بازگشت به صعود وکاهش فروشندگان

1_ سبد تائید شد.
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 18:55.

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

معمولا کسانی که بیشترازدو سهم انتخاب می کنند احتمال برنده شدنشان پایین است .مگردربازارهای بسیارمنفی
                          توبازار مثبت که حق تقدم و فرابورس حال اساسی می دهند وحجم مبناهم ندارند
                          ازآنجایی که ریسکی که دراین مسابقه می کنی ضرری بهت نمی خورد باید برای برنده شدن ریسکت رابالا ببری .
                          همین مسابقه هم نشان می دهد که کسانی که ریسک کمی می کنند وبیشتر به دنبال سهم هایی هستند که همه ازآنهاخوب می گویند بیشتراوقات در میانه به پایین قرارمی گیرند .
                          5 یا 6 بارشرکت کردم .توی سه بارش همان سهم هایی که باعث آخرشدن بودهمانهایی بودند که همه انتظاررشد داشتند ( صدرا -فنوردح-و...):(
                          کلا تازه دارم می فهمم که اصلا شم بورس بازی راندارم وقواعدش را خواندنی نیست . تجربی نیست یک چیزی فراترازاین حرف هاست .
                          بورس بازی کارمن نیست و باید کم کم به سهم های پیرمردی رو بیاورم .

بابی جان حالا ما اول نمی شویم بیا باهم مسابقه بگذاریم هرکی توانست آخربشوداینجوری خیلی بهتراست وبه روی خودمان هم نمی آوریم . =))
                          بگذاربزرگان باخودشان مسابقه بدهند ما آماتورها هم باهم .بیا توجدول گروه b:d=))

وبه آقای باربد ومحمدی وپرهام ونفراتی که این هفته مثبت بودند تبریک می گویم واین نشانه تیزهوشی اشان هست .
                          وازجناب برادران وناشناس عزیز وسایر زحمت کشان هم خداقوت وتشکرمی گویم .
                          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

اما من گمان مي كنم 4 خط اولي كه نوشته ايد معنايي جز تجربه ندارد ضمن آنكه شما چند هفته پيش جزو سه نفر اول بوديد. پيشنهاد مي كنم بيشتر به خودتان اعتماد كنيد آقاي پاشا.

نظر

• ATP
                              عضو عادی
                              • Oct 2011
                              • 154

با اینکه من بیست دوم شدم ولی این هفته هفته پر بازدهی برام بود!!!!!;;)
                              به نفرات اول تبریک میگم و از زحمات جناب ناشناس و جناب برادران تشکر میکنم!!!!!!
                              هر چند الگوهای من با پیشنهادات هفتگی اصلا سازگار نیست و ولی بازم شرکت میکنیم.....مثل یه مرد!!!!!!!!:d
                              برای هفته آتی :
                              هر چند در صورت بازگشت بازار که به نظر خودم از شنبه یا نهایتا یکشنبه احتمال حمایت میره گزینه های خرید زیادی میتونه وجود داشته باشه.....ولی خوب چون قراره بالاترین بازده رو انتخاب کنیم من فکر میکنم این 2 سهم زیر به دلیل افت زیاد و درصد نوسان بالاتر میتونه بیشتر مورد توجه باشه
                              خزامیاح:افت بسیار زیاد سهم(تا 13 آذر وقت داره)
                              وشمالح:افت بسیار زیاد سهم(تا 29 آذر وقت داره)
                              ضمن اینکه اکثر نمادهای قندی امروز صف خرید بودند.......پس سهم قندی رو دیگه نمیشه انتخاب کرد!!!!!!!!!!!!

2_ سبد تائید شد .
                              جناب مازیار خان برای آینده لطفا دلایل کاملتری ارائه کنید . ممنون .
                              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/24, 19:09.
                              /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• میسون
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 77

پاشا بزرگان رو ستاره کم میکنند شما عضو فعالی میشوی عضو عادی من اگر اخر شوم میشوم عضو غیر عادی:(

نظر

در حال کار...
                                X