کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت دوستان گرامی
@};-@};-@};- ابتدا یک کف و هورا برای وحید 20 که اول شدند >:D<<:-p<:-p(*)
اما نفرات دوم و سوم:
baradaran <:-p
عبدالله محمدی <:-p
و اما حذف ستاره شدگان گرامی:b-(:-L
تام آی
danaisp مصطفي رستمي
عرض تبریک راوان خدمت دوستان عزیر مخصوصا جناب وحید20 که واقعا با سبد سه سهمی کسب بازده 9درصدی تو یه هفته عالیییههه =D>
جناب برادران هم که از تعریف و تمجید بنده کاملا بی نیازه با عملکرد درخشانش
همچنین خدمت دوست عزیزم عبدالله محمدی تبریک میگم.
اما خدایی این کار آفرین نامرد نگذاشت ما رتبه بیاریما:^o
تازه اگه امروز صف قشرین عرضه نشده بود لااقل سوم شده بودم:-<
عرض تبریک راوان خدمت دوستان عزیر مخصوصا جناب وحید20 که واقعا با سبد سه سهمی کسب بازده 9درصدی تو یه هفته عالیییههه =D>
جناب برادران هم که از تعریف و تمجید بنده کاملا بی نیازه با عملکرد درخشانش
همچنین خدمت دوست عزیزم عبدالله محمدی تبریک میگم.
اما خدایی این کار آفرین نامرد نگذاشت ما رتبه بیاریما:^o تازه اگه امروز صف قشرین عرضه نشده بود لااقل سوم شده بودم:-<
سلام به همه دوستان
تبریک میگم به دوست عزیزمان اقا وحید وهمچنین اقای برادران
Yasserعزیز هردو سهم معرفی شده صف خرید داشتند وخود نوین حجم مبناش بالا بود وبه اندازه حجمش معامله نشد که درصدش رو بخوره
حقش هم صف بود ولی میانگینش به علت کم معامله شدن درصد کمتری خورد
به هر حال خوشحالم دوستان زیادی دارند شرکت میکنندواز همه شرکت کنندگان تشکرمیکنم
واز مدیریت محترم سایت که بسیار زحمت میکشند و جو ارامی را در سایت فراهم اورده اندتشکر میکنم
سلام به همه دوستان
تبریک میگم به دوست عزیزمان اقا وحید وهمچنین اقای برادران
Yasserعزیز هردو سهم معرفی شده صف خرید داشتند وخود نوین حجم مبناش بالا بود وبه اندازه حجمش معامله نشد که درصدش رو بخوره
حقش هم صف بود ولی میانگینش به علت کم معامله شدن درصد کمتری خورد
به هر حال خوشحالم دوستان زیادی دارند شرکت میکنندواز همه شرکت کنندگان تشکرمیکنم
واز مدیریت محترم سایت که بسیار زحمت میکشند و جو ارامی را در سایت فراهم اورده اندتشکر میکنم
موفقیت وسلامتی برای همه عزیزان ارزومندم
:x خیلی مخلصیم. بازم تبریک میگم. ان شاالله دفعه بعدی در صدر جدول ببینمت;)
با سلام و تشکر از لطف دوستان بنده نیز به دوست عزیزم وحید آقا بابت کسب چهارمین ستاره و همچنین به جناب محمدی تبریک عرض میکنم و تشکر میکنم از زحمات جناب حجت عزیز و جناب آنالیست .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
وحید جان....استاد برادران...دوست خوبم جناب آقای محمدی و یاسر دوست داشتنی واقعا سبداتون عالی بود تبریکمیگم بهتون و این موضوع رو از سبدها راحت میشه درک کرد که مسابقه هر روز داره علمی تر..با نشاط تر و در عین حال با رقابت شدید تر ادامه پیدا میکنه...
ضمنا به دوستان عزیز خودم رضا<ما که نفهمیدیم این رو چه حساب به خودش میگه امپراتور:d>...باربد عزیز و دانا......و همه دوستانی که سبد مثبت داشتند تبریک میگویم ........
1-ارین اتمام حق تقدم ها کف سهم هم 140 بسته شده وحجم بالای معاملات چهارشنبه سهم
2-قثابت افزایش قیمت جهانی شکر وافزایش حجم معاملات سهم درهفته ای که سپری شد
با سلام خدمت دوستان عزیز
این هم سبد بنده:
1- فاذر: رسیدن به سطوح محکم حمایتی و احتمال آغاز روند صعودی، احتمال مثبت بودن بازار دا هفته بعد و لیدر بودن تجهزیاتی ها
2- آرین: اتمام حق های فروش نرفته، معامله شدن بیش از 2 درصد از سهم امروز، تعدیل مثبت قطعی
3- قلرست: تعدیل عایدی به میزان بیش از 50 درصد، آغاز موج صعودی شکر در بازارهای جهانی، جو مثبت گروه
نظر