مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
    سپاس از شما و زمانی که صرف این مسابقه می کنید:
    با توجه به اینکه وزن هر سهم در پورتفوی ارائه شده منظور نمی شود لذا با میانگین حسابی ساده ناخواسته همه سهمها وزن یکسان در پورتفو پیدا می کنند. این نتیجه را تا حد زیادی متاثر می کند. اگر ازشرکت کنندگان وزن هر سهم خواسته شود با میانگین حسابی موزون نتایج واقعی تر خواهند بود.

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
    1-"تمرکز روی سهام انتخابی دوستان" از اهداف ثانویه این تاپیک است. به گمان من هدف اولیه "رقابت" است، رقابت در مهارت و خبرگی پیش بینی وضع بازار با افق دید یک هفته. بسیاری از دوستان مجرب این سایت در این مسابقه شرکت نمی کنند چرا؟ به ستاره دار شدن علاقه ای ندارند؟!
    2-بی تعارف هیچیک از تاپیکهای این سایت به اندازه این تاپیک معیار سنجش کارایی اعضای سایت نیست. پس چرا مدل ارزیابی به سمت "بهتر شدن" پیش نرود.

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
    منم با مشخص کردن وزن سهام موافقم
    سلام مجدد به همه عزیزان
    درست میفرمایید، همانطور که باربد خان فرمودند، هدف محک خودمون هست، ضمن اینکه قوانین برای همه یکی هست؛ اما نکته مهمتر کمبود زمان و نیروی کافی برای تغییرات بیشتر هست. بضاعتمون همین حد هست، اگر کمی و کاستی وجود داره که حتما هم هست. شما به بزرگواریتون ببخشید.

ضمنا یادم رفت بگم، تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان، اگر مورد موافقت بیش از 70 درصد شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه، باشه قانون خواهد شد و ما حتی با کمبود نیرو هم اجرایش خواهیم کرد.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/22, 07:59.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
      باسلام سبد بنده :
      1-فاراك 46% در195
      2-زامياد 15% در149
      3-رانفور12%در1200
      4-وغدير8% در400
      5-وبملت 5%در216
      6-فولاد5%در 300
      7-وصنعت5%در114
      سلام دوست گرامی
      ظاهرا شما قوانین رو مطالعه نفرمودید، مهلت شرکت در مسابقه از 12 ظهر چهارشنبه تا 20.59 جمعه هر هفته، مطابق شرایط اعلام شده، هست. منتظر سبد شما در هفته آینده هستیم.

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

جناب حجت؛
        همانطور که فرمودید مسلماً اجماع نظر شرکت کنندگان برای اعمال وزن دهی در پورتفوی بهترین تصمیم است و امیدوارم با لطف شما این اتفاق صورت گیرد.
        نکته دیگر اینکه از نظر تئوریک کاربرد "میانگین هندسی" در محاسبه متوسط نسبتها، شاخص ها، درصدها، میزان رشد و مواردی از این دست است. وقتی در 5 روز معاملاتی درصد نوسان سهم را برای یک سهم منظور می کنیم از بعد تئوریک به هیچ وجه مجاز به استفاده از "میانگین حسابی" نیستیم؛ چرا که اعدادی که رشد یا نزول یک سهم را به درصد نشان می دهند اعداد بی مقیاس هستند و باید با میانگین هندسی، متوسط آنها را محاسبه کرد. در این زمینه اگر مدیران محترم سایت صلاح بدانند فایل مربوطه را تنظیم و ارسال خواهم کرد.
        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام جناب ناشناس، حرف شما متین، اما برای اینکه محاسبه برای دیگران هم راحت باشه ما از این روش استفاده میکنیم. ممنون.

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سلام به همه
            رتبه های اول تا چهارم و رتبه آخر جایگاه خودشون رو حفظ کردند.

لینک تصویر اول

لینک تصویر دوم

نظر

• alibaghdadi2010
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 378

باسلام سبد بنده :
              1-فاراك 46% در195
              2-زامياد 15% در149
              3-رانفور12%در1200
              4-وغدير8% در400
              5-وبملت 5%در216
              6-فولاد5%در 300
              7-وصنعت5%در114
              سلام حجت عزيز سبدم تغييري نكرده لطفا شركت دهيد:):)

نظر

• ناشناس
                کاربر ویژه بورسی
                • Jul 2025
                • 1050

سبد این هفته:
                1-بترانسح: احتمال دریافت بخشی از مطالبات در هفته دولت، فاصله 156 تومانی با سهم، عدم وجود فروشنده در سهم، جو مثبت گروه برقی
                2-البرزح: حمایت قوی صبا تامین از سهم در محدوده 240 تومان در روزهای اخیر، فاصله 113 تومانی سهم و حق

با سپاس از دست اندرکاران این تاپیک

1-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/24, 20:58.
                هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• عبدالله محمدی
                  ستاره‌دار(26)
                  • Mar 2011
                  • 1166

سلام
                  سبد این هفته
                  1-وگردشگری پوشش 90%سود در گزارش 6 ماهه وتمدید حق تقدم شرکت
                  2-سگما سهامدار عمده وگردشگری است با تعدیل مثبت وگردشگری این سهم هم میتونه رشد خوبی بکنه
                  دوست داشتم کربن رو هم اضافه کنم اون هم به خاطر زیرمجموعه اش پسهند که چند وقت صف خریده
                  علت صف خریدش هم افزایش سرمایه شرکت وراه اندازی فاز 2 شرکت در اشتهارد که ظرفیت تولیدش 2برابرفاز 1 هست
                  و شرکت کربن تصمیم داره زمین فاز 1را بفروشه وتجهیزات ان را به فاز 2 اشتهارد منتقل کنه
                  کربن روند نز ولی خودش رو شکسته وrsiهم روند نزولی را شکسته وپولبکش رو کرده

چون دو سهم بیشتر معرفی نمیکنیم ترجیح دادم با 2سهم وگردشگری وسگما در مسابقه شرکت کنم چون جو بازار رو این سهمها مثب تر هستند

2-سبد شما مورد تایید است.
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/24, 21:01.

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

سلام به همه
                    خوب باید به جناب محمدی تبریک بگم، در آخرین روز کاری تونستند، ستاره رو از چنگ وحید خان در بیارن.
                    نفر اول عبد الله محمدی
                    نفر دوم وحید 20
                    نفر سوم amir2003

لینک تصویر سبدها

لینک تصویر رتبه ها

پر سود باشید.

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام حجت عزيز سبدم تغييري نكرده لطفا شركت دهيد:):)
                      سلام دوست گرامی
                      ممنون از مشارکتت در تاپیک، شما ظاهرا قوانین رو قبل از معرفی سبد مطالعه نفرمودین، هم برای شما هم برای دوستانی که تازه وارد سایت بورسی شدن و شاید این تاپیک رو ببینن و علاقه داشته باشن مشارکت کنن، توضیحاتی عرض میکنم:
                      ما مسابقه ای طراحی کردیم که هم بتونه یک آزمایش باشه برای دوستانی که شاید علاقه دارن در بورس سرمایه گذاری کنن و هم یک مکانی باشه برای یادگیری علوم مرتبط ؛ از ابتدا متوجه شدیم باید قوانینی رو در مورد این مسابقه داشته باشیم، و به مرور اون رو نوشتیم و ارتقاء می دهیم. تلاش کردیم در نوشتن قوانین به معاملات واقعی نزدیک بشیم. مثلا سهمی که انتخاب میشه نباید صف خرید باشه ، نباید بسته باشه (به نحوی که خواننده سایت هم بتونه اون رو بخره)، هر کاربر باید دلایلیش رو برای انتخاب سهم بیان کنه تا طی هفته کاربران وقتی سود دهی سبد رو مبینن بر میگردن به صفحات قبل و دلایل رو میخونن و این میشه تجربه و یادگیری. البته دوستانی که اول میشن عنوان ستاره دار سایت رو میگیرن و تعداد ستاره ها نشان از دفعات اول شدن اونها هست؛ هر شخصی هم که بتونه رکورد بیشترین بازدهی رو بزنه ستاره دار طلایی سایت خواهد بود، نمیدونم چقدر در کارمون موفق بودیم.
                      شما هم بعد از مطالعه قوانین، سبدتون رو اصلاح کنید. و در پست جدیدی ارسال کنید. پر سود باشید.

نظر

• mohseni1353
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1010

تبریک صمیمانه من را بپذیرید حناب محمدی و وحید 20 عزیز و امیر آقا و تشکر ویژه دارم از برادر عزیزم جناب حجت خان و آنالیست گرامی که زحمت این تاپیک را بر عهده دارند

نظر

• حمید 70
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 115

با سلام خدمت دوستان و همچنین جناب حجت که زحمت زیادی برای گروه کشیدن.
                          دفعه ی اول که سبد میدم (امیدوارم از شرمندگی_ آخر هفته دفعه ی آخرم نباشه) ;)
                          1:سمگا (به دلیل اینکه وگردشح زیر مجموعه ی سمگاست و قیمتش صعودی خواهد بود).
                          2:وگردش(دلیلش مثل بالا...صعود قیمت وگردشح ).
                          [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• بهروز
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 58

باسلام
                            برای اولین بار در مسابقه شرکت میکنم
                            خزامیا بدلیل در پیش بودن مجمع افزایش سرمایه
                            کگل رشد قیمتهای جهانی
                            وپاسار با توجه به حجم معاملات بالا و احتمال عدم عرضه از سوی سهامدار عمده به جهت بالا بردن قیمت سهم
                            فولاد به جهت افزایش قیمت های جهانی

3-سبد شما مورد تایید است.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/25, 08:43.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Post
                              با سلام خدمت دوستان و همچنین جناب حجت که زحمت زیادی برای گروه کشیدن.
                              دفعه ی اول که سبد میدم (امیدوارم از شرمندگی_ آخر هفته دفعه ی آخرم نباشه) ;)
                              1:سمگا (به دلیل اینکه وگردشح زیر مجموعه ی سمگاست و قیمتش صعودی خواهد بود).
                              2:وگردش(دلیلش مثل بالا...صعود قیمت وگردشح ).
                              سلام حمید خان
                              مطابق قانون اول مسابقه سبد شما مورد تایید نیست، اصلاح بفرمایید، در خدمتم.

نظر

• حمید 70
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 115

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                                سلام حمید خان
                                مطابق قانون اول مسابقه سبد شما مورد تایید نیست، اصلاح بفرمایید، در خدمتم.
                                کلی داشتم فکر میکردم که چرا سبد من مورد تایید نیست, چرا که پست های قبلیرو ندیده بودم (پست آقای محمدی رو).
                                با عرض معذرت فراوان.به زودی اصلاحش خواهم کرد.
                                [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X