کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
مسابقه جذابی بود مخصوصا برا من که دفعه اولم بود. تازه فهمیدم چی به چیه (-:
البته بد بیاری هم داشتم من روی پسهند ولی دلیل انتخاب پسهند رو حال کردید قبل مسابقه؟ (پسهند- pe مناسب - نزدیک شدن به زمان قرار گرفتن مجوز افزایش سرمایه بر روی کدال.............. البته تاریخ برگزاری مجمع منظورم بود)
متاسفانه اطلاعیش دیروز اومد تو کدال اگه دوروز زود تر میومد الان ............... من روی ونوین هم حساب کرده بودم. با توجه به افزایش 2.5 درصدی سود سپرده های بانکی امروز باید 3 درصد مثبت میخورد. که نخورد (-:
به هر حال جناب اقای محمدی به شما تبریک میگم (هر چند خفناور رو به نظرم یه گروهی حمایت کردن و 15 درصد بردن بالا (-: و چکارن هم دو روز صف فروش بود ولی حجم نخورد ) و ارزوی سلامتی و تندرستی براتون دارم امیدوارم بیشتر از مطالبتون استفاده کنیم و همچنین سبد هایی که معرفی میکنید
سلام
دوست عزیز خفناور رو ما رو 338معرفی کردیم وعلتش را هم گفتیم ونمودارش رو هم زدیم 2روز اول منفی بود واصلاح تا 88.6%کرد
دیروزیه خانم از کارگزاری حافظ سهم رو رنج زد وجمع کردوامد بالای یک درصد امروز هم به نظرم اون جمع کرده دقیق نمیدونم
حالا چه خبری از سهم داره واینطور جمع میکنه من نمیدونم
چکارن هم در این قیمتها نخواهد ماند سهمی که تازه باز میشه و رشد زیاد کرده رو نباید معرفی کردفروشنده داره
چون رو سوده ومیخواد از سهم بره بیرون این هم تجربه خوبی بود برایم
موفق باشید
سلام
دوست عزیز خفناور رو ما رو 338معرفی کردیم وعلتش را هم گفتیم ونمودارش رو هم زدیم 2روز اول منفی بود واصلاح تا 88.6%کرد
دیروزیه خانم از کارگزاری حافظ سهم رو رنج زد وجمع کردوامد بالای یک درصد امروز هم به نظرم اون جمع کرده دقیق نمیدونم
حالا چه خبری از سهم داره واینطور جمع میکنه من نمیدونم
چکارن هم در این قیمتها نخواهد ماند سهمی که تازه باز میشه و رشد زیاد کرده رو نباید معرفی کردفروشنده داره
چون رو سوده ومیخواد از سهم بره بیرون این هم تجربه خوبی بود برایم
موفق باشید
ممنون از اطلاعاتی که دادید به هرحال معلوم بود سهم داره حمایت میشه از یه جایی و گرنه اینقدر پتانسیل رشد رو نداشت.یعنی داشت و لی نه به این زودی و با این سرعت . (من خودم رو 300چند وقتی سهامدارش بودم ولی اینجوری ندیده بودم حمایت بشه (-: برا همین گفتم مشکوکه )
ضمن تبريک به همه دوستان و نيز دوستان صدر نشين آقاي محمدي و آقا وحيد و راد عزيز
آخ جون نشدم آخر >:d<>:d<>:d<>:d< هشتم هم برا بار اول و تجربه ناچيزم خوففففففففففففففففففففففففففففه :">
بابی جان ، دوست من ، همشهری
اشتباه می کنی دیگ ه...
یکی اول شدن خیلی حال میده و یکی هم آخرشدن
چون کسایی کهذر یک مسابقه از این دو رایادیادمی کنند وبیشترتوذهن ها باقی می مونه .
الان نگاه کن ببین من باید ازهمه آخر می شدم ولی گویا صدرارایادشان رفته است که حساب بکنند .
ولی درکل مشکلی نیست .حسن کچل یا کچل حسن
درهرحال شما دربین این دوقرارگرفتی وزیادتودید نیستی این یادت باشه
=))=))=))=))=))=))=))=))
(همه اش فان بود یک دفعه ناراحت نشی . هفته بعد می تونی آخربشی ، تومی تونی ..:*;))
البته به آقای محمدی هم به خاطراول شدنشان تبریک می گویم .وبرایشان آرزوی موفقیت وسوددرزندگی رادارم.
من همیشه نوشته هایشان رامی خوانم
خنفاوررا چندباردیدم گفت که پیشنهاددادند ولی من درهرباردودل شدم . .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
سایت بورسی است و مسابقه اش. امیدوارم تاپیک پرشورتر و پربارتر از گذشته ادامه فعالیت دهد. در این راستا شخصاً در صورت نیاز و صلاحدید دست اندرکاران، از هیچگونه کمکی مضایقه نخواهم کرد.
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
با تشکر از جنابان حجت و آنالیست عزیز که تو این تاپیک زحمات فراوانی کشیدن @};- @};-
درخواست میکنم که این تاپیک رو ادامه بدید.
و اگر براتون مقدور نیست محول کنید به دوستان دیگه تا چراغش خاموش نشه.
بنده به شدت به این تاپیک اعتیاد پیدا کردم(:|
سلام به همه
این هفته هم مسابقه برگزار خواهد شد، تا بتونیم برای هفته های بعد تصمیم بگیریم.
:(fight) قوانین مسابقه :
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 16:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
تبصره ماده 4:
الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
12-در صورتی که به هر دلیل نمادهای معرفی شده در روز ابتدایی بعد از معرفی، قابل معامله نباشند، در صورت صلاحدید ناظر، سبد معرفی کنند، حذف خواهد شد.
13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
:-Bاز اهداف مسابقه:
1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
تذکر:
1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تاییدش (احتمالا؛ کمه کم نیم ساعت باشه)، اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نصر قانون مشکل داره.)
2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت بیش از 70 درصد شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
4-مشروط به معامله؛ یعنی: (1-حجم قابل قبولی معامله بشه 2-از اول تا آخر بازار صف خرید نباشه، به قیمتهای پایین تر هم نفوذ کنه )
آقا حجت من 3 تا سهم معرفي ميكنم تكنيكال هم بلد نيستم اگه بخوام چيزي در اين مورد بنويسم بايد از دست ديگران نگاه كنم كه اين خيلي بده فقط روانشناسي بازارو خوب ميشناسم حالا دوست داري سبد منو هم بزار دوست نداري بازم دستت درد نكنه طبق معمول فقط خواننده اين تاپيك ميشم
ثباغ :چون قيمتش واقعا كفه فقط موندم چرا 3 روز پيش به 4101 رسيد لباسهاي تنمو نفروختم تو اين قيمت بيشتر بخرم
وبيمه :فكر ميكنم اين سري 100 تومنو راحت رد كنه تو اين هفته بيمه ايها با اون خبر افزايش ديه واكسينه شدن افتشونو كردن حالا وقت صعودشه
خشرق :بنظر من تو اين هفته رشدش شروع ميشه ميخواستم خكارو معرفي كنم اما قيمت خشرق براي رشد جذابتره ضمنا پي بر ايش هم تو گروه خودش پايينترينه
نظر