مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

سلام اگر قرار به تداوم مسابقس سبد من اینه :

کهمدا : بازگشایی پایین پس از تعدیل مثبت 60 درصدی ، شکستن سطح مقاومت خود در محدود 260 تومن

خعتبارح : خریدهای دانایان در خعتبار و اطلاح مناسب حق تقدم پس از بازگشایی در روزهای منفی بازار
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • Jul 2025
      • 1050

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
      دوست گرامي نتايج روز چهارشنبه را اعلام نكرديد!
      من متعجبم. اول شما بايد برادريت رو ثابت كني بعد ادعاي در دست گيري تاپيك را بكني، و تيم معرفي كني:-/
      با درود
      متقابلاً من نیز از پست ارسالی جنابعالی متعجب هستم. همانگونه که پیشتر نیز اعلام کردم غرض من کمک به ادامه روند برگزاری مسابقه بود که با کمال میل انجام وظیفه نمودم. قویاً بر این اعتقاد هستم مدیران اصلی این تاپیک شما و جناب حجت هستید و صمیمانه امیدوارم کما فی السابق مسئولیت اداره آن را به عهده داشته باشید. حسب الامر نتایج روز پایانی ارسال می گردد. علت تاخیر پیش آمده نه کوتاهی من که مشکل قطع سرور از طرف isp بود هر چند در پایان معاملات روز چهارشنبه برنده این مسابقه برای همه شرکت کنندگان شناخته شده بود.
      باسپاس
      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

با درود
        نتیجه نهایی مسابقه این هفته:

هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

مجید20 تبریک میگم
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/27, 14:07.
          ///

نظر

• محاد
            عضو فعال
            • May 2011
            • 601

نقل قول نوشته اصلی توسط analyst نمایش ارسال ها
            دوست گرامي نتايج روز چهارشنبه را اعلام نكرديد!
            من متعجبم. اول شما بايد برادريت رو ثابت كني بعد ادعاي در دست گيري تاپيك را بكني، و تيم معرفي كني
            در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
            با درود
            متقابلاً من نیز از پست ارسالی جنابعالی متعجب هستم. همانگونه که پیشتر نیز اعلام کردم غرض من کمک به ادامه روند برگزاری مسابقه بود که با کمال میل انجام وظیفه نمودم. قویاً بر این اعتقاد هستم مدیران اصلی این تاپیک شما و جناب حجت هستید و صمیمانه امیدوارم کما فی السابق مسئولیت اداره آن را به عهده داشته باشید. حسب الامر نتایج روز پایانی ارسال می گردد. علت تاخیر پیش آمده نه کوتاهی من که مشکل قطع سرور از طرف isp بود هر چند در پایان معاملات روز چهارشنبه برنده این مسابقه برای همه شرکت کنندگان شناخته شده بود.
            باسپاس
            درود و سلام خدمت جناب آنالیست و حجت
            و تشکر از زحمت این هفته جناب ناشناس
            ----------
            آنالیست و حجت عزیز
            مطمئنا تمام طرفداران مسابقه خوشحال خواهند شد شما و حجت خان ادامه کار این تاپیک رو به عهده داشته باشید.
            منتها جناب حجت ظاهرا در هفته قبل فرمودند که ادامه کار براشون مقدور نیست.
            و با روندی که در جریانه بوی تعطیلی مسابقه به مشام میرسه.
            از شما و حجت خان خواهش دارم تصمیمی نسبت به ادامه کار تاپیک و احیانا معرفی نفرات برای ادامه کار داشته باشید.
            با تشکر

نظر

• amir26
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 82

بکام -وپست-فملی

نظر

• Pooya
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 26

سلام سبد این هفته من فملی به خاطر رشد جهانی مس و خساپا با بازشدن وساپا این سهم یه تکونی میخوره
                if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                  درود و سلام خدمت جناب آنالیست و حجت
                  و تشکر از زحمت این هفته جناب ناشناس
                  ----------
                  آنالیست و حجت عزیز
                  مطمئنا تمام طرفداران مسابقه خوشحال خواهند شد شما و حجت خان ادامه کار این تاپیک رو به عهده داشته باشید.
                  منتها جناب حجت ظاهرا در هفته قبل فرمودند که ادامه کار براشون مقدور نیست.
                  و با روندی که در جریانه بوی تعطیلی مسابقه به مشام میرسه.
                  از شما و حجت خان خواهش دارم تصمیمی نسبت به ادامه کار تاپیک و احیانا معرفی نفرات برای ادامه کار داشته باشید.
                  با تشکر
                  با سلام دوست عزیز

من پست حجت عزیز رو ندیدم ، ولی اگر ایشون ادامه کار براشون مقدور نیست ، هر کس مایل هست برای تایید سبدها اعلام آمادگی کنه تا مسابقه همچنان ادامه داشته باشه تا مسابقه با توجه به علاقمندان زیادی که پیدا کرده همچنان برقرار باشه.

ضمنا در صورت کناره گیری حجت عزیز من هم با توجه مشغله ای که دارم و لزوم فعالیت در سایر بخش ها، پس از برگزاری 39 دوره و 273 روز فعالیت و دیدن شرکت کنندگان زیادی که آمدند و رفتند، کناره گیری میکنم ولی از تیم جدید حمایت می کنم و در مواقع نیاز کمک خواهم کرد.

نظر

• Yusef_sbm12
                    كاربر فعال
                    • Dec 2011
                    • 311

با سلام دوست عزیز

من پست حجت عزیز رو ندیدم ، ولی اگر ایشون ادامه کار براشون مقدور نیست ، هر کس مایل هست برای تایید سبدها اعلام آمادگی کنه تا مسابقه همچنان ادامه داشته باشه تا مسابقه با توجه به علاقمندان زیادی که پیدا کرده همچنان برقرار باشه.

ضمنا در صورت کناره گیری حجت عزیز من هم با توجه مشغله ای که دارم و لزوم فعالیت در سایر بخش ها، پس از برگزاری 39 دوره و 273 روز فعالیت و دیدن شرکت کنندگان زیادی که آمدند و رفتند، کناره گیری میکنم ولی از تیم جدید حمایت می کنم و در مواقع نیاز کمک خواهم کرد.

بر خودم واجب میدونم که از طریق همین پست هرچند ناچیز و ناقابل از زحمات بی دریغ و فراوان
                    این دو عزیز ( حجت و آنالیست عزیز ) واقعا تقدیر و تشکر کنم .

بنده از دوره دوم یا سوم بود که وارد مسابقه شدم و از آن دوره تا الان شاهد زحمات این دو عزیز بوده ام ...

همه ما مسلما در زندگی و کار مشغله های فراوانی داریم که گاهی اوقات انجام همه آنها
                    سخت و طاقت فرسا می گردد ؛ و این کاملا طبیعی می باشد .
                    ولی این دو عزیز جدا فداکاری نمودند و از وقت گرانقدر خود برای اعضای سایت و این تاپیک تا این لحظه
                    هدیه کرده اند ...

از اینجا به بعد هم بنده با هرگونه تصمیم ایشان در مورد ادامه یا عدم آن مشکلی ندارم ...

هر تصمیمی بگیرند به آن احترام می گذارم و بابت زحمات گذشته دستشان را می فشارم و می گویم ...
                    خداقوت .....
                    خسته نباشید ....
                    زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                    که با رنگهای بدیع ؛
                    و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                    خیال انگیز ؛
                    و پر شور ساخته است .

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

با سلام دوست عزیز

من نیز از زحمات دوستان بسیار عزیزم جناب حجت عزیز و همچنین مهدی آقا که خالصانه این تاپیک رو با تمام سختیهایی که قطعا داره تا کنون اداره کردن تشکر میکنم .بارها شاهد بودیم این دو عزیز حتی در مورد سبد خودشون هم کاملا قوانین رو رعایت کردن و درخواست دارم اگه براشون امکان داره باز هم قبول زحمت داشته باشن و مدیریت مسابقه رو ادامه بدن و چنانچه به دلیل گرفتاری قادر به ادامه کار نیستن براشون ضمن عرض خسته نباشید آرزوی سلامت و موفقیت دارم .
                      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

بنده هم بنوبه ی خودم از زحمات این دو عزیز بزرگوار کمال تشکر را دارم، با وجود اینکه خیلی افتخار حضور در این مسابقه را نداشتم اما همیشه شاهد تلاشهای این عزیزان در طول این مسابقه بودم، انصافا که این تاپیک یکی از جذابترین موضوعات در بین تمامی سایتها میباشد و همانطور که جناب برادران فرمودند مجریان آن با رعایت کامل قوانین و زحمات فراوان توانستند محیطی سالم و مفید برای تمامی کاربران ایجاد نمایند.

بدون تعارف عرض میکنم، این مسابقه بدون وجود شما عزیزان لطفی ندارد، امیدوارم که همچنان شاهد حضور گرمتان در این فضا باشیم. @};-
                        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

:(fight) قوانین مسابقه :

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                          2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 16:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
                          3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                          4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                          تبصره ماده 4:
                          الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                          6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                          7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
                          8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
                          9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                          10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
                          11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
                          12-در صورتی که به هر دلیل نمادهای معرفی شده در روز ابتدایی بعد از معرفی، قابل معامله نباشند، در صورت صلاحدید ناظر، سبد معرفی کنند، حذف خواهد شد.

13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.

:-Bاز اهداف مسابقه:
                          1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                          2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
                          1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تاییدش (احتمالا؛ کمه کم نیم ساعت باشه)، اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نصر قانون مشکل داره.)
                          2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
                          3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت بیش از 70 درصد شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
                          4-مشروط به معامله؛ یعنی: (1-حجم قابل قبولی معامله بشه 2-از اول تا آخر بازار صف خرید نباشه، به قیمتهای پایین تر هم نفوذ کنه )
                          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه
                            این تاپیک یکی از علاقه مندیهای من در یک سال گذشته بوده، خیلی دوست داشتم، حضور داشته باشم. اما خوب گاهی شرایط طوری پیش میره، که باید جا رو برای جوانترها و تفکرات جدید باز کرد. مسابقه داشت خیلی سلیقه ای پیش میرفت، و میدیدیم با کم شدن تدریجی شرکت کننده ها ، داریم درجا میزنیم. این خوب نیست، و مسابقه پویایی خودش رو از دست داده، تفکرات جدید نیاز داره، قوانین جدید، مجریان جدید و . . . .
                            یک روز تا جائیکه یادمه این سایت 40 تا 50 کاربر بیشتر نداشت، ما یکسری اهداف با آقای جمالی براش ترسیم کردیم. که فکر کنم. با شکست رکورد 14000 بازدید به اهدافمون رسیدیم، الان سایت بورسی یکی از بهترین فرومها هست. خوب از اینجا به بعد قبول کنید، نیاز به اندیشه های جدید داره. خیلی ها آمدند و رفتند. اما این سایت مانده و میماند.
                            راستش در خصوص تاپیک مسابقه، بنده مدتی هست، با توجه به وقتی که میگذاشتم، در روزهای آخر هفته، مشکلات شخصی پیدا کردم. که متاسفانه، با توجه به علاقه خاصی که به این تاپیک دارم، تونستم تا هفته گذشته همراه دیگر دوستان باشم. اما خوب دیگه وقتش هست، دوستان شرکت کننده، مجریان جدیدی رو برای این بخش انتخاب کنن. ما هم اگر بتونیم و مدیر کل سایت اجازه بدن، به عنوان یه کاربر ساده، شرکت میکنیم. شاید اینطوری بتونیم، با به دست آوردن فرصت بیشتر، به شرایط آرمانی گذشته از نظر تحلیل برگردیم.
                            از طرفی بنده، در شرایط و جای دیگه ای مشغول شدم، خوب اینطوری کمتر میتونم مشارکت داشته باشم. همینجا از مدیر کل سایت خواهش میکنم، دسترسی مدیر بنده رو به کاربر عادی تغییر بدهند، تا دوستان اگر مشکلی در خصوص سایت داشتن، به مدیران زحمت کش سایت مراجعه کنند. و بنده با تاخیر در انجام وظایف شرمنده عزیزان کاربر نشم. امیدوارم بتونم در سایت بورسی در گامهای بعدی، به عنوان شاگرد همه اساتید در تاپیک بررسی تکنیکالی بازار و سهام و در بخش بازارهای مالی جهانی، مشارکت داشته باشم. جا داره اینجا از علیرضا جمالی مدیر کل محترم سایت و همه مدیران نیز که بنده رو در این مدت تحمل کردن تشکر و قدردانی ویژه داشته باشم.برای همه آرزوی سلامتی و سود سرشار و توفیق روز افزون دارم.

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین،فاستجبنا له و نجيناه من الغم و كذلك ننجي المومنين
                            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

با عرض سلام و ادب خدمت همه ی دوستان

1 - قصفها ---- p/e مناسب در گروه با توجه به پوشش سود در 6 ماهه دوم - امکان برگشت در محدوده قیمت فعلی

2 - قمرو ------- جو مثبت گروه و تاثیرپذیری کم از روند منفی بازار - افزایش حجم معاملات و خریدهای نور همدانیان

با تشکر از زحمات جناب حجت و جناب آنالیست
                              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• رویش
                                کاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 232

با سلام ، ضمن آرزوی بهروزی برای همه دوستان ، برای بار اوله که تو این مسابقه شرکت میکنم و حدود 5/2 ماهه که بصورت آنلاین در بورس فعالم و علیرغم در ضرر بودن این فعالیت برام تجربه جالب و هیجان انگیزی بوده و اما سبد پیشنهادی :
                                فملی : با توجه به افزایش قابل توجه قیمت جهانی مس ، بهبود اوضاع منطقه یورو و ...
                                رمپنا : باتوجه به شایعاتی درخصوص ضرب الاجل مجلس به دولت مبنی بر پرداخت بدهی ها و واقع شدن سهم در کف حمایتی
                                کروی:کف حمایتی،افزایش قیمت جهانی و پوشش مناسب در گزارش شش ماهه
                                به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

در حال کار...
                                X