مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baran
    عضو فعال
    • May 2011
    • 704

با سلام................سبد پيشنهادي بنده ....1) ح شمال......رنج زدن +++روي سهم در قيمتهاي بالاي ارزنده بودن حق را در قيمتهاي زير 53 تومان نمايان ميسازد154.......2)بوعلي ....حجم معاملات بالا...تعويض سهامداران....حمايت سهام داران عمده.........................3)پترو آبادان.....افت قيمتي مناسب ....وخروج نوسانگيران

سبد 2 .... مورد تاييد
    آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:17.

نظر

• راد
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 178

عرض تبریک خدمت جنابان مصطفی70 و مجید20 و برادران و تشکر از جناب ناشناس

نظر

• jamjam
        عضو جدید
        • Sep 2011
        • 2

با سلام
        1. پاسا............ p/e مناسب ......افزايش سرمايه .......... پوشش مناسب
        2 . صدرا ........حمايت هاي مناسب اکثر خريدها توسط حقوقي ها صورت گرفته..........ارزيابي دارايي ها

سبد 3.... مورد تاييد
        آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:18.

نظر

• عليرضا جمالی
          مدیر (ستاره‌دار 20)
          • Oct 2010
          • 1295

سلام و خسته نباشید
          با توجه به اینکه دوستان عزیزمون جناب حجت و آنالیست که مدت مدیدی زحمت مدیریت این تاپیک رو به عهده داشته اند, کمتر در سایت حضور دارند ضمن تشکر از این دو عزیز, مسابقه این هفته با کمک چند تن از کاربران عزیز انجام خواهد شد.
          مرور قوانین به رسم همیشگی:

:(fight) قوانین مسابقه :

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
          2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
          3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
          4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
          تبصره ماده 4:
          الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.

5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
          6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
          7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
          8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
          9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
          10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
          11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
          12-در صورتی که به هر دلیل نمادهای معرفی شده در روز ابتدایی بعد از معرفی، قابل معامله نباشند، در صورت صلاحدید ناظر، سبد معرفی کنند، حذف خواهد شد.

13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.

:-Bاز اهداف مسابقه:
          1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
          2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
          1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تاییدش (احتمالا؛ کمه کم نیم ساعت باشه)، اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم. (بجز مواردی که با نصر قانون مشکل داره.)
          2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
          3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت بیش از 70 درصد شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
          4-مشروط به معامله؛ یعنی: (1-حجم قابل قبولی معامله بشه 2-از اول تا آخر بازار صف خرید نباشه، به قیمتهای پایین تر هم نفوذ کنه )
          از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• hamed89
            Banned
            • Jul 2025
            • 617

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            منم اول شدم از اخر ولی قبلا یه جور دیگه حساب میشد فک کنم نتایج (-: اسم بعضی شرکت کننده ها هم نیست تو لیست
            ترکوندی عمو میثم..اینچوری میخوای به ما سود بدی تو تاپیکت؟ :دی

خدمت اقا مصطفی هم تبریک میگم! گل کاشتی پسر
            آخرین ویرایش توسط hamed89؛ 2011/11/04, 00:24.

نظر

• Pooya
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 26

با سلام و خدا قوت به دوستان و برگزارکنندگان این هفته سبد من 1-کروی با تعدیل مناسب ارزش سرمایه گذاری حتی سنگین رو در این قیمت ها از نظر من داره ضمن اینکه با صحبت های دیشب اوباما بازار جهانی بهتر میشه 2-کماکان رو سایپا مثبتم

سبد 4 .... مورد تاييد
              آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:29.
              if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                ترکوندی عمو میثم..اینچوری میخوای به ما سود بدی تو تاپیکت؟ :دی

خدمت اقا مصطفی هم تبریک میگم! گل کاشتی پسر
                با سلام خدمت دوست عزیز . من 3 هفته پیش که تو مسابقه شرکت کردم گفتم که ما ممکنه برای مسابقه سهمی رو بفرستیم در حالی که ممکنه اصلا ما اون سهم رو نخریم. خوب این از این.
                در موزد مسابقه هم شرایط مسابقه مارو محدود میکنه تو انتخاب سهم و باز هم میگمباید با توجه به شرایط بازار و به موقع وارد سهم شد.
                من گفتگوی نوسان گیری رو اصلا برای همین ایچاد کردم شما اگه اونجا رو خونده باشید همه چی اونجا هست.
                در مورد فسرب عین این عبارت رو نوشتم : با توجه به بازگشایی نماد های فاسمین و کروی و جو مثبت این گروه اگه سهامدار عمده فسرب بزاره فک کنم بشه رو فسرب هم برای نوسان گیری تو این قیمت حساب باز کرد. البته به خاطر فروش هایی که فاسمین این چند روز روی فسرب داشت کمی ریسک داره و ریسک نکنیم بهتره
                در مورد نوین : توی همون گفتگوی نوسان گیری گفتیم روز جمعه که معرفی کردم شبش گفتم فعلا بیخیال این سهم میشیم ولی دوروز بعد گفتم محدوده خوبی برای وروده و نوسان میده.
                حق زامیاد رو 50 معرفی شد- پتروشیمی ممسنی رو 113 -115 معرفی شده که پایین تر هم میشد خرید.غشان رو 1499 معرفی شد شمواد و حتاید هم معرفی شد.
                اقا منم میتونستم تو این دو هفته سهام های قندی رو معرفی کنم ولی من قشکر رو قبل از رشد گروه قندی اومدم گفتم 400-450 میارزه وقتی که رو 350تا 310 همه خالی میکردن البته رو این سهم خودم اشتباه کردم و روی 350340 خالی کردمچون بادم رفته بود کنسل کنم.سهم کهمدا رو هم با جناب باربد چند هفته قبل معرفی کردن و دوستان این سهم رو بعد گزارشش فک کنم گذاشتن (-: به هر حال همه دوستان حرفه ای هستن و ما ادعایی نداریم.
                ----------------------------------------------------------
                به روی چشم باز هم سعی میکنم سهام مطمئن تری برای مسابقه بفرستم هر چند خرید سهم باید با توجه به شرایط بازار صورت بگیره.البته خرید های من هم با دیگران فرق داره نظر من اینه که روی تمام سهم ها میشه نوسان گرفت.
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/04, 13:42.
                ///

نظر

• fallah
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 692

با سلام
                  دلیل قرار ندادن سهم های بنده در مسابقه رو نمیدونم ولی بیشتر میگن که شامل بند 2 و 8 بود.
                  در بند2 زمان مسابقه رو قید کرده که بنده روز پنجشنبه شرکت کردم و در مورد بند 8 دلیل تکنیکالی و فاندامنتالی قرار داده بودم.پس مشکل از بنده نیست و حتما از جای دیگریست.
                  پس قرار دادن سبدی که قید نمی شود بی فایدست.
                  موفق باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20672

سبد این هفته (برای مسابقه)
                    1- سفارود : به دلیل اخبار مثبت حول این سهم
                    2-لپارس : به نظر میاد 4 شنبه این سهم رو جمع کردن و احتمال دادم که با خمایت بالا بره

سبد 5 .... تاييد مشروط ( عدم صف خرید لپارس در روز شنبه )
                    آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:31.
                    ///

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Jul 2025
                      • 1050

با درود
                      سبد این هفته:
                      -دامین:
                      پوشش 63% عایدی در 6ماهه، اصلاح زیاد سهم و حمایت در سطح 268 تومان که با رشد سهم همراه بوده است، به نظر می رسد واکنش به گزارش خوب شرکت آغاز شده است.

-حتاید:
                      سهم در کف تاریخی قیمت قرار دارد و در تاریخ 17/8 معامله بلوکی در پیش دارد.

-شفارس:
                      سهم پس از تعدیل منفی سال جاری با اصلاح زیاد همراه شد به نظر می رسد رسیدن قیمت به کمترین میزان در یکسال اخیر و پوشش خوب 73% در 6 ماهه دلیلی برای رشد سهم در هفته آتی باشد.

باسپاس

سبد 6 .... تتایید مشروط ( عدم صف خرید شفارس در روز شنبه )
                      آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:32.
                      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• محاد
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 601

تبریک میگم به مصطفی 70 بابت اول شدن در هفته قبل
                        --
                        سبد من:
                        1-ونیکی:
                        موقعیت مناسب در استوکاستیکها-واگرایی مثبت مخفی-عکس العمل به خط روند داخلی و صعود

2-ولساپا:
                        موقعیت مناسب در استوکاستیکها-قرارگیری در کف کانال

سبد 7 .... تایید
                        آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:33.

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

باسلام برهمگی

1- وشمال ح

باتوجه به اختلاف قیمتی باخودسهم - خریدهای حقوقی های سهم

2- شگل

باتوجه به پی به ای مناسب و پوشش مناسب

3- چکارن

باتوجه به پوشش مناسب در 6 ماهه اول سال و شناوری کم

4- کمرجان

باتوجه به پوشش مناسب سهم و شناوری پایین سهم

سبد 8 .... تتایید مشروط ( عدم صف خرید كمرجان در روز شنبه )
                          آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:34.
                          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ali2000
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 175

حق تقدم وشمال (وشمالح) : خريداران حقوقي و شركتهاي سرمايه گذاري بنامي كه از هفته گذشته براي خريد وارد حق وشمال شدند.
                            وشمال: رقابت براي كسب كرسي هيئت مديره و رابطه و همبستگي كه بين خود سهم و حق آن در رشد و صعود وجود دارد.
                            كمرجان : حمايت همه جانبه سهامدار عمده و خبر رسمي كه از راه اندازي خط جديد توليد منتشر شد
                            كهمدا : پوشش مناسب و افزايش سرمايه پيش رو

سبد 9 .... تایید مشروط ( عدم صف خرید كمرجان در روز شنبه )
                            آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:36.

نظر

• امیر
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 144

با عرض تبریک به جناب اقای مصطفی 70 و تشکر اززحمات جناب ناشناس اینم سبد این هفته من
                              1- کهرام به دلیل اصلاحی که در این هفته انجام داد و حمایت سهامدار عمده و جو مثبتی که بر روی این گروه قرار دارد.
                              2- شمواد به دلیل حمایت سهامدار عمده و خریدهایی که این هفته بر روی ان انجام شد.
                              3-شبریز به دلیل تعدیل مثبتی که انجام داد و حمایت سهامدار عمده و جو مثبتی که بر روی این گروه قرار گرفته است .
                              4- وصنعت قرار گرفتن در کانال صعودی و بالا امدن کف سهم.

سبد 10 .... تاييد
                              آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:37.

نظر

• hamed89
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 617

غاذر چون سهم کوچکی است و بدترین حالت 350 تومان می باشد.(توضیحات کبری)
                                فاراک این هفتنه صدرا و دنبال اون فاراک پتانسیل صعود دارند

سبد 11 .... تاييد
                                آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/11/05, 08:37.

نظر

در حال کار...
                                X