کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1-فولاي با توجه به اينكه تعديل داره 9 ماهه حجم مبنا هم نداره و به راحتي تو بازار مثبت ميادش بالا 2-بالاس با توجه به قرار دادهايي كه گرفته و دادن تعديل در گزارش 9 ماهه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
سلام و عرض تبریک به نفرات اول هفته قبل
وصنعت: به دلیل p/e پایین واینکه نشون داده زیر 115 فروشنده چندانی نداره
وساپا: پوشش بسیار مناسب 6 ماهه . افت بسیار زیاد .قرار گرفتن در نقطه حمایتی و معاملات زیاد روز 4 شنبه
با سلام و عرض تبریک به نفرات برتر این مسابقه مخصوصا جناب باربد عزیز که بازده سبد ایشان در یک هفته کاملا منفی واقعا عالی بود . اینم سبد این هفته من
1- وشمالح به دلیل اصلاح مناسبی که روی این سهم انجام شده است و افزایش حجم معاملات ان و حمایت سهامدار عمده
2- کبافق به دلیل افزایش نرخ ارز و اصلاح مناسب و افزایش حجم معاملات
3- غگرجی حمایت سهامدار عمده و نداشتن فروشنده در این قیمت و افزایش حجم معاملات
4- شبریز گزارش بسیار خوبی که اعلام کرده است و حمایت سهامدار عمده و نبود فروشنده زیاد در این قیمت و بالا امدن کف سهم
با سلام و تشکر از مسئولان تایپک
1-غشان.............این سهم اصلاح زیادی داشته و فک میکنم روندش تغییر کرده
2-فاراک............وجود مقاومت در 150 و احتمال حمایت از صدرا
این دلایل منو برا خرید مجاب میکنه و بنظرم برای ارائه کافیه البته نظر مدیران تایپک مهمه
20_ سبد تائید شد .
------------------------------------------------------
با كسب اجازه از همكار ارجمند جناب برادران:
درود بر شما
اصلاح زياد دليل لازم است و نه كافي. اينكه جنابعالي فكر مي كنيد روند غشان تغيير خواهد كرد قابل احترام است اما به چه دليل اينگونه فكر مي كنيد؟ به چه دليل پس از اصلاح زياد، غشان بايد حركت كند؟ پاسخ اين سوال دليل انتخاب سهم خواهد بود.
با سپاس
با درود
تجربه نشان داده است سهمي كه در يك هفته حدود 30% شركت كنندگان آن را در سبد خود قرار مي دهند معمولاً با بدترين بازدهي سبدهاي مورد نظر را به انتهاي جدول رده بندي هدايت مي كند. اگر يك سهم بخواهد رشد آنچناني كند كه اينطور همه از آن باخبر نمي شوند!
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
با درود
تجربه نشان داده است سهمي كه در يك هفته حدود 30% شركت كنندگان آن را در سبد خود قرار مي دهند معمولاً با بدترين بازدهي سبدهاي مورد نظر را به انتهاي جدول رده بندي هدايت مي كند. اگر يك سهم بخواهد رشد آنچناني كند كه اينطور همه از آن باخبر نمي شوند!
موافقم
باید دید این هفته هم تکرار میشه یا نه که امیدوارم نشه!
وقتی سهم به کف میخوره جناب ناشناس بر میگرده
وقتی سهم اصلاح میشه میاد زیر ارزش ذاتی
وقتی سهم اصلاح میشه پی بر ای پایین میگیره
وقتی سهم اصلاح میشه نظر سرمایه گذاران بهش جلب میشه
کلا استراتژی من اینکه که سهم اصلاح شده بخرم مشکلی هست؟
ضمنا قانون شما اینه 8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
هر دلیلی که سبب انتخاب من شده اصلاح غشان باعث انتخاب من شده همون اصلاح خالی!!
با درود
ولی من اول پیشنهاد دادما:d
احتمالش کمه که بخاد در جا بزنه.....افت خیلی زیادی داشته !!!!!
ولی حال به قول شما ممکنه که نه فقط بازده نداشته باشه بلکه پاییترم بره!!!!:))
/:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/
با درود خدمت دوستان ، سبد من : 1) لخزر : اصلاح قیمتی مناسب تا محدوده 170 و برگشت از این محدوده و افزایش سرمایه پیش روی مناسب که داره و رشد قیمتی لوازم خانگی تولیدیش 2 ) سبزوا : اصلاح قیمتی مناسب و احتمال واکنش به محدوده قیمتی فعلی ، افزایش نرخ دلار و تاثیر اون بر این گروه و به ویژه صادر کنندگان
با سلام و عرض ادب
دوستانی که از ابتدای شکل گیری این تاپیک حضور داشتن میدونن که هدف اصلی از این مسابقه همکاری جمعی برای شناسایی بهترین سهامهای بازار بود و حتی اوائل هر فردی سهامی به نظرش خوب میرسید معرفی میکرد بعدا برای اینکه همه تشویق به مشارکت شوند طرح این مسابقه ریخته شد غرض از عنوان کردن این موضوع اینه که هدف اولیه فراموش نشود .
تمام قوانین هم در راستای رسیدن به همین هدف تعیین شده است لذا خواهش میکنم دوستان همواره این موضوع رو مد نظر داشته باشند .
طی این چند هفته که بنده مسئولیت این مسابقه رو به عهده داشتم سعی کردم قوانین رو برای همه یکسان اجرا کنم .
قوانین به شکلی هست که سهامهایی رو دوستان انتخاب کنند که شنبه هر کس خواست بتونه خریداری کنه ولی از طرف دیگه سعی شده خیلی دامنه انتخاب محدود نشه .
در این چند هفته با پیامهایی که دریافت کردم به نظر بر روی سبدهای چند نفر حساسیت ایجاد شده ولی برای ما هیچ تفاوتی بین هیچ کس نیست .
به هر شکل حتما از هفته اینده تغییراتی را در قوانین ایجاد خواهیم کرد که تکلیف همه برای انتخاب کاملا مشخص باشه .
ولی برای این هفته چون برخی از دوستان که قبلا سبد انتخاب کردن اعلام کردن فکر نمیکردن فلان سهم تائید بشه وگرنه انتخاب میکردن برای اینکه همه چیز مشخص باشه که بعدا اعتراضی نباشه مورد زیر به قوانین این هفته اضافه شد . چنانچه دوستانی که سبدشون تائید شده قصد تغییر سبد رو دارن لطفا فقط از طریق پیام و حداکثر تا ساعت 10 به اینجانب اعلام کنند تا تغییرات اعمال بشه مجددا تاکید میکنم فقط به درخواستهایی که از طریق پیام به این جانب ارسال شود ترتیب اثر داده خواهد شد.ضمنا سبدهایی که تغییر میکنه همین امشب و حداکثر تا ساعت 11 بطور علنی برای همه اعلام میشه .
سلام خدمت دوستان و تبریک به برندگان هفته قبل مخصوصا جناب باربد خان با سبد عالی و بازده عالیتر:
سبد این هفته من:
1-وشمال ح: جمع آوری صف فروش و حمایت روی کمربند 30 تا 33
2- وشمال: حمایت سهامدار عمده و تغییر روند
3-وآتی :تعدیل شیران و تاثیر عالی روی سود سهم
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
با درود
سبد من
--------------- ممسني
سهم پس از عرضه اوليه در يك روند نزولي قرار داشته و به حداقل قيمت خود( 104 تومان) رسيده است كه در اين قيمت با حمايت سهامدار (گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان)عمده مواجه شد. هفته گذشته نيز سهم روندي صعودي در همين قيمت آغاز كرد اما به دليل عرضه هاي شديد ناشي از اخبار تحريم، اين سهم نيز افت را تجربه كرد. نبود فروشنده در قيمت كلوز فعلي سهم و فرابورسي بودن آن شانس رشد را در هفته آتي افزايش مي دهد.
شسم
سهم به حمايت كوتاه مدت خود در محدوده 337 خود رسيده است و در قيمتهاي فعلي فروشنده چنداني ندارد. سهم در بازار منفي هفته گذشته افت چنداني نداشت و به علت حجم مبناي كم در صورت برگشت بازار شانس زيادي براي رشد دارد و در غير اينصورت نيز كف پايين تري براي آن متصور نيست.
نظر