دوستان عزیز زمان شرکت در مسابقه بورسی به پایان رسیده و در صورت ارسال سبد جدید تائید نخواهد شد . این هفته برای هیچ کدام از سبدها درخواست تعویض سهم نداشتیم . با تشکر از مشارکت شما و ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان و سرور آزادگان سلامتی و موفقیت تمام عزیزان را آرزو میکنم .
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
برای اینکه در پایان مسابقه خستگی در بیاد و تنوعی در کار باشه و هفته پیش رو بهتر آغاز کنیم این هفته پس از پایان مسابقه یه مطلب غیر بورسی در این تاپیک قرار میدیم که به نوعی نشان دهنده پایان زمان شرکت در مسابقه هم باشه البته اگر دوستان موافق باشن هر هفته این کار رو فقط با یک مطلب پس از پایان مسابقه ادامه میدیم و در صورت مخالفت هیچ مطلب غیر بورسی نخواهیم داشت .
شاید فردا دیر باشد
روزی معلمی از دانش آموزانش خواست که اسامی همکلاسی هایشان را بر روی دو ورق کاغذ بنویسند و پس از نوشتن هر اسم یک خط فاصله قرار دهند .
سپس از آنها خواست که درباره قشنگترین چیزی که میتوانند در مورد هرکدام از همکلاسی هایشان بگویند ، فکر کنند و در آن خط های خالی بنویسند .
بقیه وقت کلاس با انجام این تکلیف درسی گذشت و هرکدام از دانش آموزان پس از اتمام ،برگه های خود را به معلم تحویل داده ، کلاس را ترک کردند .
روز شنبه ، معلم نام هر کدام از دانش آموزان را در برگه ای جداگانه نوشت ، وسپس تمام نظرات بچه های دیگر در مورد هر دانش آموز را در زیر اسم آنها نوشت .
روز دوشنبه ، معلم برگه مربوط به هر دانش آموز را تحویل داد .
شادی خاصی کلاس را فرا گرفت .
معلم این زمزمه ها را از کلاس شنید " واقعا ؟ "
"من هرگز نمی دانستم که دیگران به وجود من اهمیت می دهند! "
"من نمی دانستم که دیگران اینقدر مرا دوست دارند . "
دیگر صحبتی ار آن برگه ها نشد .
معلم نیز ندانست که آیا آنها بعد از کلاس با والدینشان در مورد موضوع کلاس به بحث وصحبت پرداختند یا نه ، به هر حال برایش مهم نبود .
آن تکلیف هدف معلم را بر آورده کرده بود .دانش آموزان از خود و تک تک همکلاسی هایشان راضی بودند با گذشت سالها بچه های کلاس از یکدیگر دورافتادند . چند سال
بعد ، یکی از دانش آموزان درجنگ ویتنام کشته شد . و معلمش در مراسم خاکسپاری او شرکت کرد .
او تابحال ، یک سرباز ارتشی را در تابوت ندیده بود ... پسر کشته شده ، جوان خوش قیافه وبرازنده ای به نظر می رسید .
کلیسا مملو از دوستان سرباز بود . دوستانش با عبور از کنار تابوت وی ، مراسم وداع را بجا آوردند . معلم آخرین نفر در این مراسم تودیع بود .
به محض اینکه معلم در کنار تابوت قرار گرفت، یکی از سربازانی که مسئول حمل تابوت بود ، به سوی او آمد و پرسید : " آیا شما معلم ریاضی مارک نبودید؟ "
معلم با تکان دادن سر پاسخ داد : " چرا"
سرباز ادامه داد : " مارک همیشه درصحبتهایش از شما یاد می کرد . "پس از مراسم تدفین ، اکثر همکلاسی هایش برای صرف ناهار گرد هم آمدند . پدر و مادر مارک نیز
که در آنجا بودند ، آشکارا معلوم بود که منتظر ملاقات با معلم مارک هستند .
پدر مارک در حالیکه کیف پولش را از جیبش بیرون می کشید ، به معلم گفت :"ما می خواهیم چیزی را به شما نشان دهیم که فکر می کنیم برایتان آشنا باشد . "او با دقت دو برگه کاغذ
فرسوده دفتریادداشت که از ظاهرشان پیدا بود بارها وبارها تا خورده و با نواری به هم بسته شده بودند را از کیفش در آورد .
خانم معلم با یک نگاه آنها را شناخت . آن کاغذها ، همانی بودند که تمام خوبی های مارک از دیدگاه دوستانش درونشان نوشته شده بود .
مادر مارک گفت : " از شما به خاطر کاری که انجام دادید متشکریم . همانطور که می بینید مارک آن را همانند گنجی نگه داشته است . "
همکلاسی های سابق مارک دور هم جمع شدند .چارلی با کمرویی لبخند زد و گفت : " من هنوز لیست خودم را دارم . اون رو در کشوی بالای میزم گذاشتم . "
همسر چاک گفت : " چاک از من خواست که آن را در آلبوم عروسیمان بگذارم . "
مارلین گفت : " من هم برای خودم را دارم .توی دفتر خاطراتم گذاشته ام . "
سپس ویکی ، کیفش را از ساک بیرون کشید ولیست فرسوده اش را به بچه ها نشان داد و گفت :" این همیشه با منه . . . . " . " من فکر نمی کنم که کسی لیستش را نگه
نداشته باشد . "
معلم با شنیدن حرف های شاگردانش دیگر طاقت نیاورده ، گریه اش گرفت . او برای مارک و برای همه دوستانش که دیگر او را نمی دیدند ، گریه می کرد .
سرنوشت انسانها در این جامعه بقدری پیچیده است که ما فراموش می کنیم این زندگی روزی به پایان خواهد رسید ، و هیچ یک از ما نمی داند که آن روز کی اتفاق خواهد
افتاد .
بنابراین به کسانی که دوستشان دارید و به آنها توجه دارید بگویید که برایتان مهم و با ارزشند ، قبل از آنکه برای گفتن دیر شده باشد.آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/04, 00:17.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
با سلام
واقعا رقابت جذابی بود و هفته مثبت و خوبی بود.
کلا فرابورسی ها ترکوندن تو بازار مثبت فولای-وایران-نوین . فولای واقعا بد جوری کشید بالا انتظار همچی رشدی رو ازش نداشتم ما رو 195 خریده بودیم و 210-212 ردش کردیم رفت و فک میکردیم یه چند روز رو این قیمت درحا بزنه ولی مارو هم به سرعت جا گذاشت و 15 درصد سود تو سه روز از کفمون پرید =))
این هفته رقابت خیلی نزدیک بود (هر یک از 6 نفر اول میتونستن اول بشن) .
البته بازار هم به شدت مثبت بود (-: .
امیدوارم روز به روز رقابت بیشتر و کسب ستاره سخت تر بشه برا شرکت کنندگان ;) جناب ناشناس سبدت حرف نداشت انشالله هفته های بعد شما رو در صدر جدول ببنیم (-:
موفق و پرسود باشید///
نظر
-
با سلام و عرض ادب
این هفته با وجود اینکه فقط سه روز کاری داشتیم ولی رقابت بسیار دیدنی بود پیشتازی با سبدهای فرابورس بود و جای تبریک داره به دوست عزیز جناب میثم که یک ستاره جدید بدست اوردن و همچنین تبریک به همکارعزیز جناب ناشناس که با اختلاف میلیمتری دوم شدن و همچنین جناب علیرضا خان . البته سبدها اکثرا بازدهی خیلی خوبی داشته و امیدوارم این روند مثبت بازار موقت نباشه هر چند به نظر من همانگونه که بازار منفی هفته های گذشته خوب نبود اینگونه مثبت شدن سراسری و هیجانی نیز زیاد جالب نیست و بهترین بازار حالت نرمالی است که سهامها بر مبنای ارزش ذاتی و خبرهای اقتصادی خود سهم مثبت و منفی و یا متعادل معامله شود .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/07, 21:38.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
هفته گذشته به دلیل اینکه تعداد روزهای کاری فقط 3 روز بود برای انتخاب سهم محدودیت بیشتری در نظر گرفتیم و این هفته برعکس به دلیل اینکه سهامهای صف خرید زیاد هست برای اینکه دامنه انتخاب دوستان بازتر باشه تعداد محدودی از سهامهایی که صف خرید دارن رو با درنظر گرفتن میزان صف نسبت به حجم مبنا وحجم معامله انجام شده چهارشنبه و همچنین با در نظر گرفتن اختلاف قیمت پایانی با آخرین معامله مجاز به انتخاب اعلام میکنیم بنابراین علاوه بر قوانین ثابت مسابقه این هفته انتخاب سهامهای زیر که صف خرید داشتن بلامانع است .
خساپا _ سمایه _ فولاژ_ ثاخت _فباهنر_پسهند _شزنگ _فملی_لکما
بدیهی است انتخاب سایر سهامهایی که در سایت بورس دارای صف خرید است مجاز نخواهد بود .
همچنین در مورد دلایل انتخاب درخواست میکنم برخی دوستان دلایل و توضیحات بیشتری نسبت به گذشته ارائه کنند .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/09, 20:06.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
قوانین مسابقه
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
تبصره ماده 4:
ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی احتمالا دارای صف خرید خواهد شد جلوگیری نماید
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه و تنها از طریق پیام خصوصی با اینجانب قابل تغییراست .
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (حداقل دو دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود).
11-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
12_ سبدهایی که تائید شود با هر شرایطی که در طول هفته معامله شود مورد قبول است و تائید مشروط نداریم .
13-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
14_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
از اهداف مسابقه:
1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
تذکر:
1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تایید اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن. بعد از تایید هیچ اعتراضی رو نمیپذیریم.
2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
3-تغییرات مورد نظر شرکت کنندگان در قوانین، اگر مورد موافقت اکثر شرکت کنندگان آخرین مرحله مسابقه باشه؛ قانون و اجرایی خواهد شد.
توجه : این هفته انتخاب سهامهای ذیل که صف خرید داشته اند بلامانع است بدیهی سایر سهامهایی که صف خرید دارد مجاز به انتخاب نخواهد بود .
خساپا _ فملی _ سمایه _ فولاژ_ ثاخت _ فباهنر _ پسهند _شزنگ _ لکماآخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/09, 20:07.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
با تبریک به اقای میثم و همچنین نفرات برتراقای ناشناس وعلیرضا خان
1-فسپا (گروه صنعتی سپاهان )به خاطر روند روبه رشد پوشش 68درصد 6ماهه تامین مواد از داخل فروش صادراتی با دلار 1066
2-خارزم صعود ار اس ای عبور مکدی از سیگنال به سمت بالا صعود مومنتوم 10 روزه به سمت صفر(علایم تکنیکال)
1_ سبد تائید شد .
مانند چند هفته گذشته چراغ اول رو جناب میسون روشن کردنآخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/07, 22:46.
نظر
-
با سلام و تبریک به نفرات برتر هفته
حپترو=بعد از تعدیل مثبت 38درصدی از مبلغ 252ریال به 346ریال سهم در حال حاضر اصلاح قابل توجهی داشته و از قیمت های بالای 800 تومان در مهر ماه به 645تومان رسیده است.
با توجه به افزایش حجم معاملات در دو روز اخر معاملاتی و اصلاح قیمتی مناسب و نیز پوشش بالا( 82درصد)در گزارش 6ماهه که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تنها 39درصد پوشش داده بود رشد چشمگیری داشته که احتمال تعدیل مثبت مجدد را تقویت میکند برای این سهم در قیمتهای فعلی علارغم پی بر ای بالا انتظار رشد در هفته پیش رو دارم.
تکمبا=این سهم بعد از مجمع فوق العاده صاحبان سهام مورخ 26مرداد سال جاری و تصمیم گیری در خصوص برون رفت از ماده 141 قانون تجارت و تداوم فعالیت شرکت که به هيات مديره اختيار داده شد جهت تداوم فعاليت وبرون رفت از ماده 141 قانون تجارت نسبت به فروش اموال ،زمينها وساختمانهاي مازاد شرکت تا پايان سال مالي 1390 اقدام وابقا ء شرکت مورد تصويب مجمع قرار گرفت .
با توجه به مصوبه فوق که هر ان امکان فروش اموال و اعلام سود غیر عملیاتی وجود دارد و نیز اصلاح قیمتی اخیر و جمع آوری قابل توجه ان در روز چهارشنبه و نبود فروشنده زیاد بعد از جمع شدن چهارشنبه انتظار برگشت قیمتی و رشد را میتوان داشت که صرف نظر از میان مدت ان بنظرم در کوتاه مدت هم نوسان خوبی بدهد.(جدا از بحث آینده)
با تشکر
2_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/08, 21:10.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
با عرض معذرت از برگزارکنندگان مسابقه
گویا برای شرکت در مسابقه حداقل باید 2 سهم را معرفی کرد که حقیر فراموش کرده بودم
فملی : بالا رفتن قیمت جهانی دلار و همینطور مس که با افت شدیدی که در دو ماه گذشته داشته به کف قیمتی رسیده و همچنین نزدیکی به پایان ماه نهم و انتظار برای گزارشهای نه ماهه
وساپا : با توجه به بالا رفتن قیمت پرتفوی و همچنین معاملات خوبی که در آخرین روز معاملاتی داشته ( فروش 1000/000 زامیاد و سایپا در صف ) و همچنین بالا رفتن قیمت فملی و قرار گرفتن در سیر صعودی
5_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/08, 21:15.دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
نظر