کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
با تبریک به نفرات برتر هفته گذشته سبد این هفته
حتوکا حمایت سهمامدار عمده وحجم معاملات بالای سهم درهفته گذشته
حپترو واگرایی مثبت در استوکاستیک و rsi
بعد از قندیها وکاشی ها به نظرم گروه حمل ونقل هم میتونه جوبازار رو به طرف خودش بکشونه
17_ سبد تائید شد . جناب محمدی از شما انتظار داریم دلایل کاملتری ارائه کنید .
دوستان عزیز زمان شرکت در مسابقه به پایان رسیده و در صورت ارسال سبد جدید تائید نخواهد شد البته این هفته تعداد سبد ها کمی افت داشت به هر حال از تمام عزیزانی که جسارت معرفی سهام رو دارن و در این مسابقه شرکت میکنند تشکر میکنم و امیدوارم سایر دوستانی که در تاپیکهای دیگه مطلب میزنند نیز در این آزمون شرکت کنند .
طبق قراری که داشتیم هر هفته با یک مطلب غیر بورسی مسابقه رو به پایان میبریم البته داستان این هفته بی ارتباط با بورس هم نیست و میتونه آموزنده باشه .
برای همه دوستان سلامتی و موفقیت آرزو میکنم .
روزی روزگاری در روستایی در هند؛ مردی به روستاییها اعلام کرد که برای
خرید هر میمون 20 دلار به آنها پول خواهد داد.
روستاییها هم که دیدند اطرافشان پر است از میمون؛ به جنگل رفتند و شروع
به گرفتنشان کردند و مرد هم هزاران میمون به قیمت 20 دلار از آنها خرید
ولی با کم شدن تعداد میمونها روستاییها دست از تلاش کشیدند…
به همین خاطر مرد اینبار پیشنهاد داد برای هر میمون به آنها 40 دلار خواهد پرداخت.
با این شرایط روستاییها فعالیت خود را از سر گرفتند. پس از مدتی موجودی
باز هم کمتر و کمتر شد تا روستاییان دست از کار کشیدند و برای کشاورزی
سراغ کشتزارهایشان رفتند.
این بار پیشنهاد به 45 دلار رسید و در نتیجه تعداد میمونها آنقدر کم شد
که به سختی میشد میمونی برای گرفتن پیدا کرد.
اینبار نیز مرد تاجر ادعا کرد که برای خرید هر میمون 100 دلار خواهد داد
ولی چون برای کاری باید به شهر میرفت کارها را به شاگردش محول کرد تا از
طرف او میمونها را بخرد.
در غیاب تاجر، شاگرد به روستاییها گفت: «این همه میمون در قفس را
ببینید! من آنها را هر یک 80 دلار به شما خواهم فروخت تا شما پس از
بازگشت مرد آنها را به 100 دلار به او بفروشید.»
روستاییها که احتمالا مثل من و شما وسوسه شده بودند پولهایشان را روی
هم گذاشتند و تمام میمونها را خریدند...
البته از آن به بعد دیگر کسی مرد تاجر و شاگردش را ندید و تنها
روستاییها ماندند و یک دنیا میمون...!!!
آیا این داستان در بورس به نوعی دیگه تکرار نمیشه .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
امروز که سبد ها رانگاه می کردم بیشتر سبد ها بازده مثبت دارند . اما عدم عرضه حجم مبنا در برخی سهام ممکن است جای نفرات برتر را عوض کند .مهم نیست . این بزرگان به ستاره بیشتر نیاز ندارند اما من جای خالی کسانی مثل مهران -مصطفی مصری پور -حامد24- امپراطور 7- سعید درخشانی - پانی خانم- دکتر هولی -بوف کور و...... را در اینجاکاملا احساس می کنم
گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
امروز که سبد ها رانگاه می کردم بیشتر سبد ها بازده مثبت دارند . اما عدم عرضه حجم مبنا در برخی سهام ممکن است جای نفرات برتر را عوض کند .مهم نیست . این بزرگان به ستاره بیشتر نیاز ندارند اما من جای خالی کسانی مثل مهران -مصطفی مصری پور -حامد24- امپراطور 7- سعید درخشانی - پانی خانم- دکتر هولی -بوف کور و...... را در اینجاکاملا احساس می کنم
من هم میخواستم بگم ستاره را پس میگیرند اگر ادم کلاس دوم مثلا شاگرد اول بشه کلاس سوم اتفاقی پیش بیاد رفوزه بشه که نباید شاگرد اولی کلاس دوم را هم پس بگیرند میشه به نفر اخر یک علامت خاصی داد یک علامت وی÷ه نفرات اخر
من هم در مورد حضور دوستانی که نام بردین و همینطور سایرین با شما کاملا هم عقیده هستم قطعا با مشارکت بیشتر سطح مسابقه بالاتر میاد ولی به نظر من شرکت در این مسابقه نوعی ریسک هم خصوصا برای کسانی که نام آشنا هستن داره و شاید به همین دلیل برخی دوستان تمایل چندانی برای شرکت نشون نمیدن .
من هم میخواستم بگم ستاره را پس میگیرند اگر ادم کلاس دوم مثلا شاگرد اول بشه کلاس سوم اتفاقی پیش بیاد رفوزه بشه که نباید شاگرد اولی کلاس دوم را هم پس بگیرند میشه به نفر اخر یک علامت خاصی داد یک علامت وی÷ه نفرات اخر
به هر حال کسانی که ستاره دار میشن سبدشون مورد توجه بیشتر قرار میگیره و برای اینکه در معرفی سبد دقت لازم را داشته باشن تصمیم گرفته شد چنانچه افراد ستاره دار سبدشون در انتهای جدول هفته بود یک ستاره ازشون کسر بشه ولی در مورد سایرین برای اینکه مشارکت بیشتر باشه چنین قانونی نداریم .
فسپا : عبور از خط مقاومت افقی تاریخی 460 خودش...پوشش خوبه eps..پی به ای مناسب در گروه ...کاهش عرضه در قیمت های پایین نسبت به 2 هفته پیش..(هیف امروز فروختمش)!
کطبس: اصلاحه قیمتیه مناسب..افزایش معاملات..رسیدن به حمایته افقی حوالیه 660..حمایته سهام داره حقیقی و بلعیدن سهم.!!
با عرض تبریک به اقای محمدی و همچنین نفرات برتراقای باربد و جناب برادران:
1- کهمدا به خاطر وضع مناسب شرکت پوشش 3 ماه 38% رو به پیشرفت منابع تامین داخلی فروش 7%صادراتی با دلار حدود 1060 سابقه اعلام سود بیشتر از اعلام اولین بار در نمودار مکدی از سیگنال عبور و برخورد قیمت به باند بولینگر پایینی
2-کرماشا تولید اوره و امونیاک و صادراتی که با دلارحدود1050 یوروحدود 1300 که با افزایش نرخ دلار تعدیلی حدود 60 تومان میتواند داشته باشد 8 ماهه 95% پوشش -6ماهه با وجود تعمیرات اساسی (2 ماهه) 76%پوشش -تا 140 احتمال تعدیل +دارد
با سلام و عرض ادب
ابتدا فرا رسیدن جشن یلدا زایش خورشید و یادگار نیاکان پاکدامن ایران که نشانه شکوه هفت هزار ساله سرزمین آریایی ماست رو تبریک عرض میکنم .
با تبریک به جناب محمدی بابت ستاره جدید و تبریک به جناب باربد و تشکر از سایر عزیزانی که در مسابقه هفته گذشته شرکت داشتند .
دوستان این هفته خیلی فعال بودن و تا کنون چند سبد معرفی شده نسبت به هفته های قبل تغییری در قوانین نداریم ولی خواهش میکنم برخی از دوستان در مورد دلایل انتخاب سهم دوستان توضیحات بیشتری ارائه کنند .
نظر