مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط مسافر تنها پست شده است View Post
    سلام به همه ی بورس بازان گرامی
    من قبل از اعلام نتایج گفته بودم که برنده منم.و از اونجایی که اینطور نشده بدون شک تقلب شده.آقای شریعتی خودت بیا و درسش کن و الا !!!!!
    شوخی کردم...تبریک به استاد گرامی آقا میثم.آقا میثم چکار کردید که اینطوری خدا داره بهتون حال میده.فکر کنم توکل درسته؟اون از قلرست و این از نتایج این هفتتون تو این بازار منفی.
    بابا یکی به ما هم یه ستاره بده که ستاره ی خونمون بدجوری اومده پایین!
    انشاالله همه خوشحال و شاد باشید
    یا علی علیه السلام
    سلام دوست عزیز شما لطف دارید. ای بابا شانسی بوده ;) .
    در مورد قندی ها اینکه همه دیگه میدونستن توشون چه خبره . بعد از قلرست قصفها بازدهی توپی داد بعدش نوبت قپیراست که داره بازدهی میده والان 36 درصد داده.;)
    اما امروز خودم بد ریسکی کردم 70 درصد سبدم رو قشکر خریدم خدا به خیر بگذرونه این دفعه رو :d
    تبریک میگم به شما که نفر دوم شدید و سبدتون حرف نداشت.
    علی یارت .
    ///

نظر

• رویش
      کاربر فعال
      • Aug 2011
      • 232

با سپاس از زحمات جناب برادران و شریعت گرامی و عرض تبریک به میثم عزیز
      و اما این هفته اولین سبد رو من انتخاب میکنم تا حداقل در این زمینه اول بشم !
      قشکر : جو مثبت گروه و اصلاح نسبی سهم وعقب ماندن از بقیه گروه
      قمرو : جومثبت قندی ها ،اصلاح مناسب و حمایت حقوقی
      کچینی :اصلاح نسبی ، اضافه شدن حقوقی جدید به سهامداران بالای درصد و ...

1_ سبد تائید شد .
      آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/08, 22:38.
      به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• آیهان
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 37

تبریک به آقا میثم و تشکر از زحمات جناب شریعت عزیز

نظر

• صبا
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 200

منم تبریک میگم بهتون اقا میثم چه بازده خوبی نزدیک10 درصد بازده رویایی واسه 1 هفته اس مویدباشید

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
            منم تبریک میگم بهتون اقا میثم چه بازده خوبی نزدیک10 درصد بازده رویایی واسه 1 هفته اس مویدباشید
            مرسی این که چیزی نیستd البته بازدهی های منفی هم داشتم و رتبه های اخر رو هم فک کنم دیدم :d
            ستاره طلایی مسابقات رو هم جناب باربد کسب کردن و فک کنم بالاترین بازدهی تو یک هفته رو ایشون داشتن البته نمیدونم چند درصد بوده ;) ولی بالای 20 درصد بوده !!

در کل خیلی از دوستان و سروران و اساتید بازدهی های خیلی بالاتر از این رو هم داشتن .;)
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/08, 20:30.
            ///

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

با سلام و عرض ادب
              من هم به جناب میثم خان تبریک عرض میکنم با بازدهی خوبی که داشتن و منتظر چندین ستاره دیگه هم هستیم >:d<و همینطور به دوستان عزیز مسافر تنها و تام آی نیز تبریک عرض میکنم .
              و از جناب شریعت نیز بابت تلاشی دارند تشکر میکنم .
              برای این هفته تغییری در قوانین نداریم فقط مهلت ارسال سبدها تا ساعت 21 شنبه خواهد بود و انتخاب سهامهایی که چهارشنبه رو با صف خرید به پایان بردند ولی بعد صف حذف شده و الان دارای صف نیست بلامانع است .
              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/08, 22:36.
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 545

قوانین مسابقه
                1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21 شنبه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
                3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه و تنها از طریق پیام خصوصی با اینجانب قابل تغییراست .
                8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.)
                9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در ته جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از ته جدول خلع ستاره می شود)
                11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
                12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
                از اهداف مسابقه:
                1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
                2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

تذکر:
                1-دوستان از زمان اعلام سبد تا زمان تایید اگر موردی دیدن، به صورت پیام خصوصی به بنده اعلام کنن.
                2- دوستان در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده کنند.
                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مسافر تنها
                  عضو جدید
                  • Dec 2011
                  • 17

سلام مجدد
                  الان فقط خصدرا و کچاد و دارم داخل سبدم و کمی آ س پ
                  سه شنبه کچاد خریدم چهارشنبه از صف فروش صدرا...پس انتخاب این هفته من:
                  کچاد و خصدرا
                  دلیل انتخابم اصلاح مناسبه هر دوشونه.
                  توکل به خدا

2_ سبد تائید شد .
                  لطفا در آینده دلایل کاملتری ارائه کنید
                  آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/08, 23:36.

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

با اینکه این هفته آخر شدیم رومون نمیشه بیاییم این تاپیک مطلب بزنیم :d :d :d
                    تبریک به میثم جون دوست عزیزمان
                    این هفته من کمرجان رو انتخاب میکنم رسیدن به نقطه حمایت و احتمال تعدیل 20%
                    آخر هفته خوبی داشته باشین >:d<

ناظر مسابقه : تعداد سهامها باید بین 2 تا 5 سهم باشه لطفا مجددا سبد کامل ارسال کنید .
                    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/09, 00:04.

نظر

• majid_jon22
                      Banned
                      • Nov 2011
                      • 4

salam dostan man taze omadam vali sabadaye khobi vase moarefi miyaram

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

با عرض تبریک به میثم خان
                        1-کهرام به خاطر اصلاح بسیار مناسب کاشیها
                        2-سایپا به خاطر حمایت قوی در 160 و قصد حمایت سنگین وساپا از این سهم
                        3-وتوکا به خاطر عرضه توکا ریل که قراره به زودی انجام بشه

3_ سبد تائيد شد .
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/09, 10:19.
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• VM511
                          تحلیلگر
                          • Jan 2012
                          • 109

سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز

این اولین پست بنده جهت شرکت در مسابقست ، به همین مناسبت به تمامی دوستان سلام ویژه ای دارم

1- قمرو : اصلاح مناسب و رسیدن به محدوده حمایتی در نمودار روزانه

2- فولاد : اصلاح قیمتی و رسیدن به محدوده حمایتی در نمودار هفته ای (هنوز یکم جا داره برای اصلاح در ماهانش)

3- فملی : وضعیت مناسب حمایتی در نمودار هفته ای

4- کچینی بدلیل وضعیت مناسب تکنیکی .

4_ سبد تائيد شد
                          دوست عزيز به مسابقه خوش آمديد. .
                          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/11, 19:12.
                          [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

با سلام و احترام و تبریک به آقا میثم عزیز و دوست داشتنی و

ضمن تشکر مجدد از مدیریت محترم خوب این سایت و تهیه کنندگان این مسابقه خوب و جذاب که موجب سودآوری همه همکاران اتاق و مهمانان گرامی اتاق شده است ، موارد ذیل را به استحضار می رساند:

با اینکه این دفعه ، بار سوم است که در این مسابقات شرکت می نمایم ، و دفعه اول رتبه هفتم و دفعه دوم رتبه 24 ام شدم ولی ذکر این نکته جهت به دست آوردن رتبه اول تا سوم حایز اهمیت است که به نظر این حقیر از لحاظ ریاضی هم کاملا" مشخص است:

1)دوستان گرامی توجه داشته باشند که چنانچه حداکثر 2 سهم را جهت سبد خود معرفی نمایند، شانس کسب کردن رتبه های اول تا سوم بیشتر است.

2)حتی الامکان سعی شود از سهمهای فرابورسی استفاده شود چون در این صورت بازدهی سبد بیشتر خواهد بود و اگر به سبد نفرات اول تا سوم هر دفعه نگاه فرمایید به این نکته پی خواهید برد.

البته این نکات را در بررسی سبدهای نفرات اول تا سوم چندین مسابقه قبل مشاهده کردم و شاید از نظر دوستان و همکاران گرامی این مسئله کاملا" مشخص باشد ولی گفتم ذکر این موارد نیز خالی از لطف نیست

به امید سلامتی و سودآوری همه دوستان و همکاران گرامی و آرزوی سلامتی برای تمامی خانواده های محترمتان
                            آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/02/09, 04:07.
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• برومند
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 38

سلام.
                              1)حفاری:به جاهای خوبی رسیده.آماده یه صعود نصفه نیمه تو این بازار
                              2)وتوکا:جو مثبت بخاطر زیر گروهها و روند تکنیکالش
                              3)خصدرا:یه منفی دیگه،به مقاومتش میخوره!
                              4)فولاد:رسیدن به مقاومت و خبزهای خوب از شرکت!

5_سبد تائيد شد .
                              آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/09, 10:25.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                با اینکه این هفته آخر شدیم رومون نمیشه بیاییم این تاپیک مطلب بزنیم :d :d :d
                                تبریک به میثم جون دوست عزیزمان
                                این هفته من کمرجان رو انتخاب میکنم رسیدن به نقطه حمایت و احتمال تعدیل 20%
                                آخر هفته خوبی داشته باشین >:d<

ناظر مسابقه : تعداد سهامها باید بین 2 تا 5 سهم باشه لطفا مجددا سبد کامل ارسال کنید .
                                کبافق را هم اضافه میکنم به خاطر افت بسیار شدید این هفته و رسیدن به محدوده حمایتی و تثیبت قیمتهای جهانی روی

6_ سبد تائید شد .
                                لطفا در آینده سبد اصلاح شده را مجددا بطور کامل ارسال کنید
                                آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/09, 19:07.

نظر

در حال کار...
                                X