مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
    خانم آمن با تشکر از شما بابت مطلب خیلی خوبی که تهیه کردید بدون شک تک تک شرکت کنندگان در موفقیت این مسابقات سهیم هستند و همچنین لازم از زحمات مسئولین قبلی مسابقه نیز یاد کرد . در اینجا اجازه میخوام از دوستان عزیز وحید آقا و جناب محاد و جناب شریعت که در اجرای با کیفیت مسابقه نقش اصلی را به عهده دارند و همچنین حمایتهای مدیر سایت جناب جمالی تشکر ویژه داشته باشم .

جناب برادران عزیز

دست شما درد نکنه؛مطلب اصلی رو شما زحمتش رو کشیدین من فقط ادیت کردم و به ذره خبری ترش کردم...

از تیم بچه های مسابقه یعنی جناب وحید 20،جناب محاد و جناب شریعت هم تشکر ویژه دارم...

به سلامتی سایتی که خاکش ماییم، گلش شماهایید و خارش هرچی نامرده.).... اینم از طرف آقایون مدیر سایت بورسی ...

به امید موفقیت روز افزون سایت بورسی
    to continue, please follow me on my page

نظر

• baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

قوانین مسابقه هفته ای سایت بورسی

1_کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
      2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 21.30 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
      3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
      4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
      5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
      6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
      7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست .
      8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
      9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
      10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در انتهای جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از انتهای جدول خلع ستاره می شود)
      11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
      12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
      اهداف مسابقه:
      1-شناسایی سهامهای برتر
      2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

با سلام به همه دوستان عزیز
        قوانین مسابقه این هفته هم بدون تغییر است فقط این هفته به علت برگزاری نمایشگاه جناب برادران حضور ندارند و من هم فردا نیستم که البته شب خواهم رسید.
        برای اینکه سبدها با تاخیر زیاد تائید نشن فردا مجید20 عزیز قبول زحمت نمودند که سبدهارو تائید بفرمایند.
        با تشکر
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

با سلام خدمت دوستان عزیز،B-)
          در ابتدا باید از دوست گرامی جناب eshtriki یک عذرخواهی ویژه کنم:"> که هفته پیش بازده سبدشون اشتباه محاسبه شده بود و بازده خوبی هم داشتند انصافا. بازده صحیح 2.9 بود>:D<
          در هفته ای که باز هم چندان دلپسب نبود:-< طی یک رقابت واقعا نفس گیر سه نفر اول به شرح زیر می باشند: نفر اول و برنده ستاره<:-p دوست خوبم بابک 52>:D<
          نفر دوم با اختلاف بسیار بسیار ناچیز جناب mokhlas و نفر سوم هم مصطفی عزیز;;)
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

ba salam man tehran hastam va ba ye sistemi on shodam ke fonte farsi moshkel dare be jenabe babak kasbe setare ro tabrik arz mikonam .
            man farda saate 14 ta 16 dar bours 24 salon 31 hastam zemne didare doostan jalese tahlilgari khahim dasht
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

با سلام و احترام

می خواستم یه تشکر ویژه داشته باشم از برگزار کنندگان مسابقه بورسی ، زیرا قطعا" این مسابقات یکی از امتیازات ویژه نسبت به بقیه سایتهای بورسی است . ضمن آنکه به نظر من کلیه اعضاء این سایت بسیار بسیار دوست داشتنی و باعث افتخار مدیریت سایت هستند

ضمن تشکر ويژه از جناب آقای جمالی عزیز که واقعا" جهت هر چه بهتر شدن سایت بورسی از هیچ زحمتی دریغ نمی کنند و نظرات همه همکاران و دوستان برای ایشان بسیار مهم بوده و دوستان باید به داشتن همچین مدیر و سایتی افتخار نمایند.

تشکر بعدی از جناب آقای برادران ، وحید 20 عزیز ، جناب شریعت و محاد عزیز که واقعا" حالصانه زحمت می کشند .

باور بفرمایید من چون دقیقا" در جریان ریز برگزاری مسابقه و انجام مسابقه توسط اکسل هستم می دانم که دوستان واقعا" چقدر زحمت می کشند و از وقت و زندگی خویش مایه می گذارند.

واقعا" داشتن چنین دوستانی موجب افتخار همه مدیران و اعضاء سایت بورسی می باشد.

به امید هر چه بهتر شدن سایت بورسی توسط مشارکت همه اعضاء و همکاران گرامی

انشاء الله

برای تک تک شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی و تندرستی و همچنین پر سود بودن را برای تک تک اعضاء آرزو دارم

با تقدیم احترام
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

بابک جان کسب رتبه اول مسابقه رو بهت تبریک میگم.کسب این میزان بازدهی اونم تو این بازار واقعا عالیه.
                همینطور خدمت دوستان عزیز جناب mokhlasو مصطفی گل هم عرض تبریک دارم:x

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

با عرض سلام خدمت دوستان به جناب بابك تبريك عرض ميكنم بابت اول شدنش و دريافت ستاره اميدوارم كل زندگيتون بابك جان ستاره بارون بشه دوست دار شما عليرضا<:-p
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

دوستان تو رو خدا اینقدر شرمنده نکنید

خدا شاهده من نیز به داشتن چنین دوستانی افتخار می کنم

انشاء الله که نتیجه مذاکرات مثبت باشه تا همه دوستان بورسی با آسودگی خاطر در این امر فعالیت نمایند .
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

من هم کسب اولین ستاره رو به دوست خوبم بابک عزیز تبریک میگم و ارزوی توفیق روز افزون دارم
                      همچنین به جناب مخلص و مصری پور هم بابت کسب عناوین بعدی تبریک میگم.
                      :)
                      آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/09, 22:04.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mokhlas
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 301

سلام خدمت دوستان
                        به جناب بابك تبريك عرض ميكنم امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق باشید
                        هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• rajoo
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 102

با عرض تبریک به کاربر بابک52
                          ظاهرا سازمان فهمید ما سبد قندی دادیم .... زد به قندیا
                          امان از دست این سازمان:d

نظر

• مجيد رادمنش
                            مدیر (6)
                            • Oct 2010
                            • 4902

با عرض سلام

به آقا بابک عزیز و جناب مخلص که اختلاف بسیار ناچیزی داشتند و همینطور آقا مصطفی عزیز تبریک میگم همینطور از مجریان زحمتکش مسابقه تشکر مضاعف دارم.

خوشبختانه بدلیل افزایش مشتاقان شرکت کننده در این بخش شاهد استقبال بسیار خوب دوستان هستیم که حجم کار باعث شده نتایج بصورت هفتگی اعلام شود لذا از دوستانیکه توانایی انجام محاسبات با اکسل را دارند دعوت میشود جهت جذابیت هر چه بیشتر این رقابت و همکاری با آقا یاسر عزیز در همین تاپیک اعلام آمادگی نموده تا بتوانیم شاهد اعلام نتایج بصورت روزانه باشیم.

با تشکر
                            یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• negar
                              ستاره دار(2)
                              • Jul 2025
                              • 536

با تبریک به اقای بابک 52
                              1-قثابت در 365 به مقاومت بر میخورد مکدی در حال عبور از سیگنال به سمت بالاست سهم با احتمال افزایش سرمایه همراه است در گزارش قند شیرین که سهام قند ثابت دارد سود 37.2 تومان اعلام کرده خود ثابت 13 ریال
                              2- شمواد به نظر میاید در موج 3 سهم هستیم عبور مکدی از سیگنال ومقاومت قوی در 100 ایجاد کرده است سهم از ضرر به سود برای سال جاری رسیده و انتظار میرود به سودی حدود 45 برای امسال دست یابد

1- سبد تایید شد
                              آخرین ویرایش توسط مجيد رادمنش؛ 2012/05/11, 01:49.

نظر

• morteza93
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 516

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                با سلام خدمت دوستان عزیز،B-)
                                در ابتدا باید از دوست گرامی جناب eshtriki یک عذرخواهی ویژه کنم:"> که هفته پیش بازده سبدشون اشتباه محاسبه شده بود و بازده خوبی هم داشتند انصافا. بازده صحیح 2.9 بود>:D<
                                در هفته ای که باز هم چندان دلپسب نبود:-< طی یک رقابت واقعا نفس گیر سه نفر اول به شرح زیر می باشند: نفر اول و برنده ستاره<:-p دوست خوبم بابک 52>:D<
                                نفر دوم با اختلاف بسیار بسیار ناچیز جناب mokhlas و نفر سوم هم مصطفی عزیز;;)
                                ضمن عرض خسته نباشید به آقایان برادران و شریعت و وحید20 و محاد و تبریک به سه نفر برتر الالخصوص آقای بابک52
                                ایکاش سبد انتخابی این اساتید رو همانند مسابقه ماهانه در کنار اعلام نتایج قرار بدید تا ما تازه کارها بیشتر بتونیم آنالیز و استفاده کنیم
                                یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

در حال کار...
                                X