کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و عرض ادب و تبریک به همه دوستانی که موفق بودن و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان در تمام مراحل زندگی
1. سهم کهرام :کف قیمتی و حمایت و فاز صعودی
2. سهم شبهرن: فاز حمایتی و صعودی
3. سهم خپارس : کف قیمتی و (دلیل کم آوردم ) :(و امکان قرار گرفتن در فاز صعودی با استقبال بازار
در پایان از همه زحمتکشان تشکر میکنم و اعتراف میکنم که اولین باریه که دلایلم رو از رو دست کسی بیان نمیکنم:d
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
تبریک به vm511
از آقا وحید و آقا بهنام بابت زحمتی که می کشند از طرف خودم تشکر می کنم
این هفته منم شرکت می کنم
قبلا شرکت می کردم و دیدم هیچ خانمی نییست منم رفتم که رفتم
اما دیدیم خانم رجب نژاد پای ثابت شدن،ترسم ریخته
نترس ماهور جان ,منهم بقیه خانمهای سایت ودیدم ترسم ریخت هیچ اتفاقی نمی افته فوق فوقش می ریم ته جدول دیگه .....بیا که رفتیم
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
سلام و عرض ادب خدمت تموم دوستان عزیز و گرامی بورسی
تشکر میکنم از لطف و محبت عزیزان نسبت به بنده حقیر @};-@};-@};-
تشکر هم دارم از تیم مدیریت مسابقات که بابت زحماتی که میکشند و اینکه درصدی از انتخاب بنده تغییر و تحولات سایر سبد هاست @};-
طبق نظر قبلی بنده برای مسابقات ؛ جلو بودن بچه های فاندامنتال است که این هفته به خاطر برگشت شاخص کل ؛ تکنیکال کمی جلو افتاد.
سهم های که بنده انتخاب کردم فقط با دید برگشت فیبو و الگو های هارمونیک بود که خوشبختانه جواب داد.
سبد این هفته ی بنده :
1- ودی : تشکیل الگوی bat ؛ و حرکات مثبت روی مکدی در تایم هفته ای ؛ که اگر سهم در 2 روز آینده در مثبت معامله بشه احتمال صعود تا 307 میباشد. (انتخاب ودی برای سومین هفته ی متوالی)
2- فاراک : اصلاح مناسب ؛ حرکات مثبت روی اسیلاتور مکدی و استاتیک در تایم 1 ساعته و روزانه
3- فراور : اصلاح مناسب ؛ حرکات مثبت روی اسیلاتور مکدی و استاتیک در تایم هفته ای و روزانه و واگرایی مثبت
با تشکر و سپاس
تقسیم تجربه ها با معیار صداقت به امید روز های بهتر
با تشکر از ناظر محترم مسابقه ؛ استاد عزیزم جناب مختاری
لطفا" وپترو رو جایگزین فراور نمایید
1- ودی : تشکیل الگوی bat ؛ و حرکات مثبت روی مکدی در تایم هفته ای ؛ که اگر سهم در 2 روز آینده در مثبت معامله بشه احتمال صعود تا 307 میباشد. (انتخاب ودی برای سومین هفته ی متوالی)
2- فاراک : اصلاح مناسب ؛ حرکات مثبت روی اسیلاتور مکدی و استاتیک در تایم 1 ساعته و روزانه
3- وپترو : به خاطر الیوتی که شکل داده و پس از گذشت 1 ماه و نیم به انتهای موج 2 اصلی برخورد کرد و برگشت داده شد. البته اسیلاتور های مدنظر باید یاریش کنن. تحلیل تکنیکال وپترو در 10 اردیبهشت 91 تحلیل حال حاضر از وپترو
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
با سلام خدمت دوستان
سبد این هفته من شامل دو سهم معدنیه که ریسک را بالا میبره :
1:فسرب :اصلاح مناسب .شناور کم بهبود بازارهای جهانی و البته قیمت دلار 1760 تومانی
فرآور: اصلاح مناسب و واگرایی در قیمت و مکدی و سیگنال آر اس ای و البته بهبود قیمتهای جهانی و همون دلار 1760 تومانی
=;=;=;
14-سبد تایید شد
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
با سلام به دوستان وتبریک به vm511 عزیز :
سبد این هفته من :
1و 2 و3 ) قشیر ، قشکر و قثابت با توجه به اصلاح قابل توجه واحتمالا" شروع موج 5 همزمان با روند رو به رشد قیمت جهانی شکر
4) کچینی ) اصلاح قابل توجه سهم و افزایش قابل توجه معاملات در دو روز پایانی هفته
با عرض سلام و تبریک به نفرات برتر هفته قبل
وبانک : تعدیل شخارک وسود انباشته بالا به نظرم تا 345 _350 میتونه فعلا رشد کنه
خساپا: با مثبت بودن مذاکرات میتونه رشد خوبی داشته باشه
1.کفرا:دلیل انتخاب 1.حمایت در محدوده 250 2.خریدهای صباتامین 3.پی به ای پایین 4.اصلاح خیلی زیاد بعد مجمع
2.قصفها: دلیل انتخاب 1.رسیدن به قیمتهای جذاب 2.کمترین پی به ای در گروه 3.نزدیکی به مجمع و احتمال تقسیم سود 250 تومنی(دوستان میگفتند 200 تقسیم میکند ولی به شخصه معتقدم بالای 220 تقسیم سود دارد)
3.کچینی:دلیل انتخاب 1.اصلاح خیلی زیاد 2.رسیدن به محدوده قیمتی 300 که دفعه قبل رشدش رو از این قیمتها شروع کرد 3.کمترین پی به ای در گروه 4.نزدیکی به مجمع و تقسیم سود بالای 50 تومنی(به احتمال زیاد تقسیم 60 تومنی سود)
برای هفته ی پیش رو فباهنر حپترو و خساپا رو انتخاب میکنم
فباهنر به خاطر پی بر ای مناسب و کمریسک بودن در قیمتهای فعلی
حپترو به دلیل اقبال مناسب بازار به این گروه که باعث صف خرید شدن لیدر گروه هم شد و نیز احتمال انعکاس خبرهایی مثبت از مذاکرات پیش رو که از نظر روانی در روند معاملات تاثیر گذار خواهد بود.
خساپا به خاطر در پیش بودن مجمع سالیانه و احتمال افت نسبی دلار در هفته ی پیش رو .
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و تبریک به نفرات برتر
سبد پیشنهادی بنده : 1- حپترو ح : با توجه به اختلاف قیمتی بین خود سهم و حق تقدم و در کف بودن قیمت حق تقدم 2- وبوعلی : افت شدید قیمت - واگرایی مثبت در اسیلاتورهای ار اس ای و استوکاستیک - عدم تمایل فروشنده در این قیمتها
با سلام و تبریک به نفرات برتر هفته قبل به خصوص جناب vm
تشکر از دوستانی که برای این قسمت زحمت میکشند
سبد این هفته: 1- بترانس:حمایت حقوقی ها و خرید های گسترده- کاهش حجم فروش- محدوده حمایتی 260- انتظار حرکت صعودی به بالای 285 و سپس 300 2- ثامان: جمع آوری صف فروش و کاهش فروشنده- انتظار اتمام موج نزولی- تعدیل پیش رو 3-فاسمین: اتمام موج اصلاحی در 475- رشد قیمت روی و ثبات نرخ ارز- احتمال رشد سهم تا حوالی 550 4- قصفها: حمایت مناسب در 1700- کاهش حجم فروش و بنیان بسیار عالی و احتمال رخداد واگرایی + 5- خکاوه:رسیدن به محدوده حمایتی حوالی 60- تغییرات مناسب در روند سود سازی-
سبد این هفته:
رانفور:تعدیل +،تثبیت قیمت ،حجم معاملات
فراور:اقبال بازار و جو مثبت در این گروه !
ناظر مسابقه:رانفور متوقف است. لطفا سبد را اصلاح نموده و مجدد ارسال نمائید.
نظر