دوستانی که به شمواد نظر دارن شمواد 26 م یعنی دوشنبه مجمع عمومی سالیانه داره تا 3 شنبه معامله نمیشه(- : نهایتا 2 روز میتونه معامله بشه که ممکنه همین دو روز (سه شنبه -4 شنبه) هم نماد بسته باشه
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده استسلام و تبریک به نفرات منتخب و تشکر از دست اندرکاران مسابقه
1.غپینو بعلت گزارش و تعدیل سود و حجم قابل قبول در روز معاملاتی گذشته
2.بالاس بعلت معامله بلوکی پیشرو
1.غپینو بعلت گزارش و تعدیل سود و حجم قابل قبول در روز معاملاتی گذشته
2.بالاس بعلت معامله بلوکی پیشرو
3.کسعدی نزدیک شدن به منطقه پر حمایت 2350
17_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 11:01.حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
والا از اول که تو بورس بودم تا حالا نشده بود تو 2 هفته این همه ضرر کنم اشکال کارمم این بود که به حرف کسی که تقریبا نزدیک 1 درصد از کهرام رو داره بی محابا این سهم رو خریدم و اصلا رو قیمت و بقیه گروه نگاه نکردم واین بار اول و آخرم بود ...اما این هفته هم من 1-کهرام رو انتخاب میکنم به خاطر رانتی که از سهم دارم تقریبا این هفته رو میدونم بازدهی مناسبی میده 2-قثابت به علت اینکه همه شرایط رو برای رشد داره...
ناظر مسابقه : جناب پویا ضرر در بورس اجتناب ناپذیره ولی مهم اینه که یک اشتباه چند مرتبه تکرار نشه ضمنا جسارتا قثابت به دلیل صف خرید قابل پذیرش نیست لطفا سبدتون رو اصلاح و مجددا ارسال کنید .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 10:24.if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves
نظر
-
1-بالبر:رسیدن به کف-پایان روندنزولی که نشانه اش افزایش شدیدحجم معاملات دربالای قیمت صف فروش است
2-وصنعت:نزدیکی به مجمع تقسیم سودباشایعه تقسیم سودمناسب-تاثیرمستقیم وغیرمستقیم افزایش سودوقیمت واتی وشیران برآن
3-سنوین:پرتفوی قوی-تاثیرروانی افزایش ونوین
4-پسهندح:تمدیدمهلت تا3بهمن-کاهش زیادقیمت درروزهای قبل ازتمدید
ناظر مسابقه : سنوین به دلیل اینکه مطابق با قانون جدید فرابورس معاملاتش در سایت بورس دیده نمیشه قابل قبول نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 10:46.
نظر
-
سبداصلاحی:
1..غپینو:با توجه به پوشش بالای 90 درصدی در گزارش 9 ماهه انتظار میرود سهم در روزهای اوایل هفته مورد استقبال قرار گیرد.
2.کخاک:بدلیل حمایت های گسترده فدک احتمال رشد سهم تا محدوده 1500 می رود.با توجه به کم بودن حجم مبنا و شناور کم سهم و همچنین ورود فدک احتمال سفته بازی در سهم بسیار زیاد هست.
موفق باشید
20_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 11:20.
نظر
-
-
سلام خدمت دوستان گرامی
اینم سبد بنده
1- بالاس
به خاطر معامله بلوکی و احتمال تعدیل مثبت
2-قجام
به خاطر اصلاح قیمت مناسب و برگشت جو مثبت به گروه قندی و همینطور داشتن کمترین ارزش بازار در بین سهام گروه قندی
ناظر مسابقه : قجام به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 12:41.
نظر
-
با سلام و تبریک به آقای آرش بابت برنده شدنشون
و تشکر از جناب آقای برادران به خاطر زحمتی که برای این بخش میکشند
سبد این هفته من:
1- وصنا: (صف خریدش زیر 50% حجم هستش و برابر حجم مبنا معامله شده). سهم بعد از ریزش سیکل نزولی حال در سهم تو یه مسیر رشدی قرار گرفته. اگز بتونه شنبه از بند مقاومت های پیش رو رد بشه تا حوالی 250 میتونه رشد کنه.
علاوه بر اون این شرکت قادر به تعدیل خواهد بود
2- فاسیمن ح: رنج های که برای کنترل حق میکشند جالب هستش! به هر حال فاصله قیمتی مناسب با خود سهم و روند رو به رشد قیمت جهانی روی و تثبیت دلار، توانایی بالایی رو برای حرکت حق سهم ایجاد کرده. به هر حال جذابیت خیلی بالایی واسه انتخاب کردن واسه یه مسابقه هفتگی داره!;;)
به نظر تو شرایط خوب حوالی 650 رو میتونه ببینه!
3-کهمدا ح: (واسه سومین بار تو سبد هفته- از اشتباهم درس نمیگرم! :( )رنج های منفی فروش روی سهم، حجم کم معاملات و سکون بیش از حد سهم نشان از اتفاقات شاید نه چندان جالب تو 9 ماهه داشته باشه! (که شاید این طور نباشه!)
اما الان حق سهم با تعداد معاملات روزانه یک یا دو تا داره میره زیر 100! حال وقتشه کمی خریدار همت کنه و تعداد کم فروشنده رو با حدوده 200 هزار تا سهم بخره!
به نظر خودم سهم تو نه ماهه میتونه تعدیل مثبت رو بده، و به زودی شاهد جمع آوری تعداد کم فروشنده و حرکت سهم به سمت 240 خواهیم بود!
پس این حق تقدم باید یه چند درصد خوب سود رو بده!
4- غپینو : بیشتر شرکت کنندگان این سهم خوب رو تو سبدشون انتخاب کردند. گزارش مناسب 9 ماهه، طرح توسعه ای که قراره اسفند ماه به بهره برداری برسه، اصلاح مناسب سهم نشان از آینده درخشان این سهم داره. این هفته بی شک خریدش تو 4 شنبه مناسب بود و سود ده خواهد بود.
22_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 13:24.
نظر
-
عذر میخوام سبد اصلاح شد 1-کهرام رو انتخاب میکنم به خاطر رانتی که از سهم دارم تقریبا این هفته رو میدونم بازدهی مناسبی میده 2-غپینو به علت اصلاح مناسب و گزارش خوب..
23_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 14:55.if you want to be successful in life specially in economy try to avoid these 3 step :1-graves 2-graves3-graves
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postسلام خدمت دوستان گرامی
اینم سبد بنده
1- بالاس
به خاطر معامله بلوکی و احتمال تعدیل مثبت
2-قجام
به خاطر اصلاح قیمت مناسب و برگشت جو مثبت به گروه قندی و همینطور داشتن کمترین ارزش بازار در بین سهام گروه قندی
ناظر مسابقه : قجام به دلیل صف خرید قابل قبول نیست لطفا سبدتون رو اصلاح کنید .
پی بر ای خوب و اصلاح مناسب قیمت
با تشکر از ناظر عزیز مسابقه:d
24_ سبد تائید شد .
سبد شما با دو سهم بالاس و کفرا تائید شد دوستان لطفا سبد اصلاح شده رو کامل مجددا ارسال کنید .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/14, 14:58.
نظر
-
با سلام و تبریک به نفرات برتر هفته قبل
سیستم= به دلیل قرار گرفتن در کمترین قیمت خود از زمان ورود به فرابورس با وجود تعدیل مثبتی هم که داشته.
الان پیشبینی سودش با وجود افزایش سرمایه به سود قبل از افزایش سرمایه نزدیک است.
کمرجان= اصلاح قیمتی و نبود فروشنده چندان در قیمتهای فعلی و نیز مجمع پیش رو که سهم بعد از مجمع با توجه به سود سال جدید خود که 160 تومان است پی بر ای پایین دارد که با درج ان در سایت تی اس ای بعد از مجمع میتواند سود مجمع را زود مجانی کند.
ثاخت= جو مثبت ساختمانی ها و وضعیت بنیادی مناسب و پی بر ای پایین و نیز در پیش بودن افزایش سرمایه
25_ سبد تائید شد .درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
با سلام و عرض ادب دوستان سهامهای خوبی معرفی کردن من هم دو سهم دیگه رو در سبد قرار میدم .
1_ فاذر : در گروه تجهیزات به لحاظ بنیادی از بهترین هاست و به احتمال زیاد تعدیل مثبت در ماههای آینده خواهد داشت و همچنین امسال نیز قراردادهای جدیدی داشته که شرکت اعلام کرده در پیش بینی سود سال 91 لحاظ خواهد شد و با توجه به اینکه تقریبا حدود یک ماه دیگه باید پیش بینی سود سال بعد ارائه بشه احتمال افزایش تقاضا وجود داره و همچنین از نظر تکنیکال نیز سهم جای رشد خوبی داره ولی اولین مقاومت در محدوده 200 خیلی مهمه اگه از این مقاومت بطور کامل عبور کنه سهم روند صعودی خواهد داشت و البته مانند فاراک ایراد سهم هم وابستگی به صدرا است که البته خود صدرا هم در کف قیمت قرار داره و جای رشد داره . در مجموع من خرید این سهم رو با دید حداقل دو ماهه کم ریسک میدونم .
2_ ونیکی : نمودار سهم روند صعودی نشون میده البته اولین مقاومت در 168 مهمه و باید دید قیمت میتونه از این مقاومت عبور کنه یا نه و چنانچه این مقاومت شکسته بشه میشه انتظار یه رشد خوب رو داشت و همچنین در طی چند روز گذشته بانک تجارت روی این سهم فعال شده .
26_ سبد تائید شد .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
با سلام به تمام برو بچي كه در مسابقه شركت مي كنند سبد پيشنهادي 1- بالبر با توجه به پايان اصلاح سهم و با توجه به حجم معامله انجام شده در روز چهارشنبه 2- فولاي با توجه به در پيش بودن تعديل مثبت و اگر از كمند 260 رد بشه تا 310 مياد بالا
27_ سبد تائید شد .الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر