در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postدوستان هفته دیگه من اول میشم.میگید نه نگاه کنید.
میخوام دو تا سهم بدم که اصلا معامله نمیشن.بازدهیم میشه صفر اول میشم. >:d<
سبد هفته بعد من:
1-شدوص:به خاطر معامله نشدن
2-وملی: به خاطر معامله نشدن
جناب مختاری از الان سبد منو تایید کنید.:dیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postدوستان هفته دیگه من اول میشم.میگید نه نگاه کنید.
میخوام دو تا سهم بدم که اصلا معامله نمیشن.بازدهیم میشه صفر اول میشم. >:d<
سبد هفته بعد من:
1-شدوص:به خاطر معامله نشدن
2-وملی: به خاطر معامله نشدن
جناب مختاری از الان سبد منو تایید کنید.:dما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
وای خدا بازدهی هارو...فکر نمیکنم حتی زمان جنگ هم همچین وضعیتی رو اقتصادمون دیده باشه...من که کم کم دارم دیوونه میشم ...پولم داره به صفر میل میکنه :( هر روز با خودم میگم دیگه از این بدتر نمیشه ولی فرداش حسرت دیروز رو میخورم...خدا رحم کنهما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه این هفته اصلا سبد مثبت نداشتیم
ولی یه تبریک ویژه میگم به بابک 52 عزیز که رتبه اول رو کسب کردند
این بازده در این بازار خیلی عالیه
negar عزیز و رویش عزیز هم دوم و سوم شدند
نتایج نهایی این هفته
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
با سلام و احترام
من هم تشکر ویژه می کنم از بهنام عزیز که خالصانه تو این سایت زحمت می کشند و علاوه بر اعلام نتایج مسابقه هفتگی که نسبت به مسابقه ماهانه ، واقعا" کار بسیار سخت تریه و باید هر هفته سبدها و جداول رو تشکیل بدهند ، در اکثر تاپیکها به خصوص تاپیکهای مباحث آزاد حضور بسیار فعالی دارند و وقت زیادی رو از زندگی شخصیشون ، جهت هر چه بهتر شدن سایت بورسی صرف می کنند
براشون آرزوی تنی سالم و روحیه ای مضاغف جهت تلاشهای بیشتر رو دارم
با سپاسThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
من هم تشکر ویژه می کنم از بهنام عزیز که خالصانه تو این سایت زحمت می کشند و علاوه بر اعلام نتایج مسابقه هفتگی که نسبت به مسابقه ماهانه ، واقعا" کار بسیار سختیه و باید هر هفته سبدها و جداول رو تشکیل بدهند ، در اکثر تاپیکها به خصوص تاپیکهای مباحث آزاد حضور بسیار فعالی دارند و وقت زیادی رو از زندگی شخصیشون ، جهت هر چه بهتر شدن سایت بورسی صرف می کنند
براشون آرزوی تنی سالم و روحیه ای مضاغف جهت تلاشهای بیشتر رو دارم
با سپاس
از این همه لطف شما بینهایت سپاسگزارم
شما هم از زحمتکشان این سایت هستید
بنده هم به نوبه خودم بابت فعالیتی که در سایت دارین، از شما دوست عزیز سپاسگزارم
برای شما آرزوی شادی و سلامتی روز افزون دارم
پیروز باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
ضمن تبریک به اقای بابک 52 و جناب رویش
1-قشهد برای روند افزایشی سوددهی ریزش سهم اعلام سود124 تومن 92 که91 اول 60 تومن اعلام که تا حدود 150 حسابرسی نشده ساخته4000 تن هم از 91 به 92 برده که کلی سود میشود برای 92 راه اندازی طرح توسعه مهر ماه یا دی ماه
2-فباهنر برخورد به کف 90 تومانی تولید لوله مسی شیار دار از 200 تن 90 به 5000 تن 91 احتساب 61000000 دلار صادرات 1226 تومانی میگویند در گزارش 89 اعلام کرده بدهی ارزیش به ریال شده
باتشکر از برگزارکنندگان مسابقه و دوستان شرکت کننده
1_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/06/27, 12:18.
نظر
-
قوانین مسابقه هفته ای سایت بورسی
1_کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.( هیچ سبد اصلاحی نیز بعد از ساعت 23 تائید نمیشوند)
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.(ملاک صف فعلی موجود در سیستم است هرچند اندک باشد)
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست ( فقط میتوان یک سهم را از سبد حذف یا جایگزین نمود)
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در انتهای جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از انتهای جدول خلع ستاره می شود)
11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
اهداف مسابقه:
1-شناسایی سهامهای برتر
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
با سلام
من هم به بابک عزیز بابت کسب دومین ستاره تبریک میگم و همچنین به نگار عزیز و رویش عزیز هم که تونستند کمترین درصدهای منفی رو بدست بیارن تبریک میگم و ارزوی موفقیت برای این عزیزان دارم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
هفته آینده به احتمال فراوان شاهد برگشت بازار خواهیم بود
چون قیمتهای بیشتر سهام بازار افت قابل توجهی داشته و شاخص هم به مرز روانی 25000 واحد رسیده و افت سنگینی داشته
پس در انتظار هفته ای مثبت خواهیم بودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
تبریک به بابک عزیز و نفرات برتر و خسته نباشید به دوستان
1- فاراک : احتمال افزایش تا 120 برای هفته بعد با حمایتی که امروز در بازار منفی شده.
2- فاراک ح : احتمال افزایش در هفته بعد با توجه به خود سهم فاراک
3- حپتروح : ایجاد تعادل در این نقاط و احتمال افزایش در هفته بعد
وسه سهم بخاطر رسیدن شاخص کل به یک عدد قابل برگشت حداقل تا یک هفته انتخاب شده است. هر چند میتونه با انتخاب این سهمها آخر هم شویم.
با تشکر
2_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/06/27, 14:07.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
نظر