مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Yusef_sbm12
    كاربر فعال
    • Dec 2011
    • 311

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
    این هفته مشارکت خیلی خوب بود و رکورد 44 سبد رو داشتیم و دو سبد هم به دلیل پایان زمان تائید نشد که امیدوارم این عزیزان دلخور نشده باشند . با تشکر از مشارکت فعال تمام دوستان کسانی که پیشنهاد و یا انتقادی دارند و یا نظری در مورد مسابقه ماهانه دارند در طول هفته در این تاپیک میتونند مطرح کنند . برای همه هفته ای توام با سلامت و بهروزی آرزو میکنم و با مطلب آزاد هفته مسابقه رو به پایان میبریم .

داستان یک عقاب

کوه بلندي بود که لانه عقابي با چهار تخم، بر بلنداي آن قرار داشت.
    يک روز زلزله اي کوه را به لرزه در آورد و باعث شد که يکي از تخم ها از دامنه کوه به پايين بلغزد.
    بر حسب اتفاق آن تخم به مزرعه اي رسيد که پر از مرغ و خروس بود.
    ............
    ..................
    بعد از مدتي او ديگر به پرواز فکر نکرد و مانند يک خروس به زندگي ادامه داد و بعد از سالها زندگي خروسي، از دنيا رفت.

تو هماني که مي انديشي، هرگاه به اين انديشيدي که تو يک عقابي به دنبال رويا هايت برو و به ياوه هاي مرغ و خروسهاي اطرافت فکر نکن.
    نويسنده: گابريل گارسيا مارکز

ممنونم جناب برادران :

بنده هم این مطلب را پشت جلد یک مجله خوانده بودم ...
    خیلی خیلی از این مطلب خوشم آمد ...
    و تاثیری بس شگرف در خواست و اراده ام به وجود آورد ...

تصمیم دارم که این داستان عبرت آموز را بر دیوار اتاقم بیاویزم که هر صبح که بیدار می شوم ببینمش ... و به یاد بیاورمش
    تا مبادا روزی برسد که مثل آن عقاب در رویای پرواز مانده باشم و عمرم نیز رو به پایان ..
    .:)

بسیار متشکرم که باعث شدید تا این مطلب دوباره برایم یادآوری گردد ... بسیار ممنونم . :x:*
    آخرین ویرایش توسط Yusef_sbm12؛ 2012/01/21, 00:45.
    زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
    که با رنگهای بدیع ؛
    و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
    خیال انگیز ؛
    و پر شور ساخته است .

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

ممنون از جناب برادران که خالصانه برای همگی زحمت میکشدندبه امید سلامتی ایشان و تک تک اعضاء این اتاق و سودآوری برای همه شما دوستان عزیزبا تقدیم احترام
      آخرین ویرایش توسط Admin؛ 2013/01/04, 15:55. دلیل: به درخواست کاربر نام کاربر در آخر پیام حذف شد
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        در ضمن بنده یک پیشنهاد داشتم،
        گاها شاهد این هستیم که سهم های خیلی خوب معرفی می شوند اما در بازه هفتگی قادر به نشان دادن پتانسیل خود نیستند (این مورد در سهم های بنیادی قوی بیشتر رخ می دهد چون دوستان تکنیکال کار زمان را درست تر تشخیص می دهند) از سوی دیگر این مسابقه کاملا مربوط به کوتاه مدت می باشد.

بنده پیشنهاد می کنم یک مسابقه دیگر نیز انجام شود با بازه زمانی مثلا یک ماهه، انجام شود (در صورت سختی کار برای مدیران محترم بنده خودم مسئولیت اعلام نتایج را بر عهده می گیرم)

فکر می کنم به این طریق می توانیم بیشتر باعث راهنمایی افراد دیگر باشیم و شاید عیار دیگر شرکت کنندگان (سبد میان مدت) بهتر آشکار شود.
        با سالام خدمت دوستان و عرض تشکر از جناب براداران، ناشناس و سایر دوستان فعال در این تاپیک؛
        بنده پیشنهاد مسابقه یک ماهه رو مجددا مطرح می کنم تا دوستان نظرات خودشون رو اعلام کنند. باز هم اعلام می کنم بنده مسئولیت اعلام نتایج را به عهده می گیرم و سعی می کنم یه سری تحلیل های آماری بهش اضافه کنم تا بشه یه نتایجی هم ازش استخراج کرد شاید به درد دوستان بخوره
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محسن باقری
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 56

سلام به دوستان عزیز
          بنده تازه وارد جمع شما هستم و شاید در حد نظر دادن برای برنامه های اینده شما نباشم
          اما مطمئنا هر شخصی برای ایجاد مسابقه ماهانه یا هفته ای مزایا و معایبی را در نظر داشته باشد
          مثلا بشخصه مسابقه 2 هفته ای یا 15 روزه را بیشتر میپسندم
          =====
          لذا نطر بنده این است که در بالای همین تاپیک نظرسنجی در این مورد انجام شود تا نتیجه بر اساس نطر جمعی باشد

عذر میخواهم از دخالت در مباحث شما
          موفق باشید ....یاعلی

نظر

• گلفام
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 21

ضمن تشکر از دوست واستاد عزیزم >جناب برادران که با طرح چنین داستانکهایی > اذهان جمع را به تفکری چند باره دعوت میکنند >از ایشان به نیابت از همه شما مهربانان تقاضا دارم در * شرف حضور در مشهد مقدس*دعا گو ونایب الزیاره ما باشند.
            در پناه مهر پروردگار باشید.
            [CENTER][CENTER][SIZE=5][FONT=Tahoma][B][COLOR="#009999"]در زندگی حرف هایی است برای نگفتن که اگر گوشی بود می گوییم وگرنه ارزش هر فرد در حرفهایی است که برای نگفتن دارد.
            زنده یاد دکتر" علی شریعتی"[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/CENTER][/CENTER]

نظر

• آیهان
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 37

با سلام خدمت جناب برادران و سای فعالین و مشارکت کنندگان این تاپیک
              به نظر بنده نیط مسابقه ماهانه می تواند مفید تر باشد چون اولا دوستان بنیادی کار بیشتر میتونن مشارکت داشته باشن چرا که در کوتاه مدت تحلیلها بازده لازم را ندارن
              و برای استفاده اعضا برای خرید وفروش نیز مفیدتر هستن

نظر

• آرش و نوید
                ستاره دار(16)
                • Oct 2011
                • 778

خیلی جالبه

دو هفتس که هر سهمی که من انتخاب میکنم

فرداش برای تعدیل سود بسته میشه

و من با یک سهم به مسابقه میرم
                دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

صمیمانه از لطف تمام عزیزان به ویژه جناب یوسف و بابک عزیز و همچنین خانم گلفام که بنده رو شرمنده کردند تشکر میکنم و حتما در تشرف به حرم امام رضا (ع) دعاگوی دوستان خواهم بود و تقاضای دعا در این روز عزیز رو از همه عزیزان دارم .
                  دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• amirreza6790
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 328

در اصل توسط آرش پست شده است View Post
                    خیلی جالبه

دو هفتس که هر سهمی که من انتخاب میکنم

فرداش برای تعدیل سود بسته میشه

و من با یک سهم به مسابقه میرم
                    منم همینطور غپینو حالا هم کبافق!:d
                    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

اقا پس این مسابقه ماهانه چی شد؟ قرار بود دوستان شنبه بیان نظر بدن;)
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

میگن عیار شرکت کننده ها تو مسابقه 1 ماه مشخض میشه :d برا همین به نفر اول مسابقه ماهانه به نظر باید 2 تا ستاره داد :D
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/22, 17:48.
                        ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          اقا پس این مسابقه ماهانه چی شد؟ قرار بود دوستان شنبه بیان نظر بدن;)
                          میثم جان من پیشنهادم رو مطرح کردم اعلام آمادگی هم کردم.دیگه می مونه نظر اعضا و مدیران سایت
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

ماها که نظراتمونو در خلال گفتگوها دادیم. به نظرم اصولی تر اینه نظرسنجی بالای تاپیک راه بیوفته :)
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

به نظر حقیر هم مسابقه ماهانه مفید و جذاب خواهد بود و عیار سنج مناسب تریست..................یاسر جان هم که هر شب بعد از شستن ظروف و انجام تمام امور خانه داری:d میان و نتایج و بررسیه کامل سبد ها رو انجام میدن فوقش تا ساعت 4 صبح طول میکشه بعدشم ساعت 6 بیدار میشه میره سر کار......کیوان جان درست میفرمایند نظر سنجی باشه بهتره....ضمنا به برندگان این چند هفته هم تبریک میگم و به جناب برادران هم بابت تعداد شرکت کنندگان تبریک ویژه..............

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                میثم جان من پیشنهادم رو مطرح کردم اعلام آمادگی هم کردم.دیگه می مونه نظر اعضا و مدیران سایت
                                اعضا که مشکلی فک نکنم داشته باشن و مسابقه شروع بشه دوستان و دوستداران میان سبد میدن و شرکت میکنن. مسئولیت برگزاری رو هم که شما بر عهده گرفتی . فقط میمونه نظر مدیران سایت و مسئولین مسابقه فعلی و قوانین مسابقه ماهانه و اینکه تاپیک جدیدی برای این مسابقه ایجاد بشه یا اینکه تو همین تاپیک باشه.

به نظرم تاپیک جداگانه ای به نام مسابقه ماهانه اگه ایجاد بشه بهتره و نام این تاپیک هم به مسابقه هفتگی تغییر کنه که دیگه همه چی مشخص و شفاف و واضح باشه (-:
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X