مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آکسفورد
    عضو جدید
    • Jul 2012
    • 2

سلام 1.شپترو
    بخاطر اقبال بازار به گروه پتروشیمی
    2.پکویر
    بخاطر حجم مبنای 1 و روند مثبت روزهای گذشته

42-سبد تایید شد
    آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/08/03, 22:35.

نظر

• safaklar
      ستاره دار(14)
      • Sep 2011
      • 626

با سلام و تبریک به برندگان هفته قبل
      سبد این هفته رو با توجه به خبر تحرم سیاست نفت در برابر غذای ایران توسط امریکا چیدم
      1 ـ غاذر : مرز حمایتی قوی در محدوده 330 - 340
      2 ـ غشصفا : قرار گرفتن در محدوده حمایتی . هرچند پوشش مناسبی در اخرین گزارش نداشته ولی با توجه به افت زیاد و پی بر ایی مناسب انتظار دارم دوباره مورد توجه قرار بگیره .
      3 - قشکر : انتظار برای افزایش نرخ ارز مرجع ـ با انتشار این خبر واردکنندگان و یا محتکرانی که قصد عرضه محصول در بورس کالا و بازار را داشتند سیاست انتظار را پیشه خواهد کرد . عدم عرضه برابر خواهد بود با افزایش تقاضا در بورس کالا برای شکر و افزایش قیمت اون . که میتونه سبب افزایش تقاظا به سهام گروه نیز باشه . برا این سهم 2 راه بیشتر نمیبینم :1 - صعود تا 550 و پولبک به حوالی 500 و سپس رشد تا 620 2 - افت تا 440 و صعود تا 550 و ...

امیدوارم که هرچه زودتر این مشکلاتی که برای کشورمون بوجود اومده هر چه زودتر حل بشه همه سهامدارای متضرر به سود برسن .

43-سبد تایید شد
      آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/08/03, 22:37.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

با سلام و تشکر از دوستان بابت مشارکت خوب در مسابقه این هفته
        اما مطلب پایانی این هفته هم همانند چند هفته قبل به سخنی از امام علی(ع) اختصاص دارد

امام علی (ع) : خدا رحمت کند کسی را که چون سخن حکیمانه بشنود خوب فرا گیرد و چون هدایت شود بپذیرد و دست به دامن هدایت کننده زند تا نجات یابد مراقب خویش در برابر پروردگار باشد از گناهان خود بترسد خالصانه گام بردارد ذخیره ای برای آخرتش فراهم آورد از گناهان دوری نماید و با خواسته های دلش مبارزه کند . در راه روشن هدایت که مسیر دستورات قرآن و سنت پیامبر و گفتار ائمه (ع) قدم بگذارد و از راه روشن هدایت فاصله نگیرد و چند روز زندگی دنیا را غنیمت شمارد و پیش از مرگش با اعمال صالح و نیک توشه ای برای آخرتش فراهم سازد. نهج البلاغه خطبه 76
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج روز اول (شنبه)

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• mostafa227
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 74

در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Post
            بجاش سغرب اضافه شد.ممنون و ببخشید

ناظر مسابقه:سبد شما با سبد شماره 20 یکسان است.
            من رفتم مسافرت اومدم حذف شدم.این دفعه دوم هست عجب شانسی دارم من.خدایا تو بورس که از سود خبری نیست .به همین مسابقه دلخوش بودیم که اونم ازم گرفته شد.
            ان شالله آقای meysam_sh_2020 (همون شماره 20 معروف) این هفته اول بشه.ما خوشحال بشیم

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Post
              من رفتم مسافرت اومدم حذف شدم.این دفعه دوم هست عجب شانسی دارم من.خدایا تو بورس که از سود خبری نیست .به همین مسابقه دلخوش بودیم که اونم ازم گرفته شد.
              ان شالله آقای meysam_sh_2020 (همون شماره 20 معروف) این هفته اول بشه.ما خوشحال بشیم
              سلام.اقا انشالله که هم تو بازار سود بکنید و هم هفته بعد دوباره شرکت کنید واول بشید. ما با وجود این شرکت کنندگان خوب الان یه دو ماهی هست فک کنم نه از ستاره خبر بوده برای من هم و نه از سود البته تا اینجا .....در مورد سود این چند ماه از هنوز خبری از سود نبوده .....:(تو این بازار سود کردن سخت و ضرر کردن راحت شده ......

هر چی بوده تعویض سهم با سهم دیگه بوده .......اونم برای حفظ سرمایه و فرار از ضرر ..........ما کجا معروفیم.........معروف بازیگر سینما ...فوتبالیست ها .....سیاست مدارا.....و همه هستن غیر از کاربران مجازی بازار سرمایه ما که عددی نیستیم ........:d شما لطف داری .........
              ///

نظر

• صمدآقا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 214

میثم معروف شدی خودت خبرنداری آمارت رو همه جا دارن ندیدی امروز تو تالار طرف چجوری شناختت؟

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج روز دوم (یکشنبه)

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

با سلام و احترام
                    در خصوص قشکر خواستم یه توضیحی بدم
                    دیروز ابتدا حجم مبنای ان پرشده بود و قیمت پایانی مثبت کامل خورده بود ولی تعدادی از معاملاتش باطل شد(یکی دو ساعت بعد از بازار)و به خاطر همین قیمت پایانی سهم از مثبت کامل کمی کاهش پیدا کرد.
                    خوشبختانه تاکنون مسابقات در سلامت کامل برگزار شده و خواهد شد و اگر هم اشتباهی پیش بیاد عمدی در کار نیست.

با سپاس

نظر

• جان مورفی
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 179

به اعتقاد من هم تاکنون مسابقات بورسی در صحت کامل برگزار شده و جا داره از همه مسئولان برگزار کننده اش تشکر کنیم که چنین محیطی را برای ما فراهم کردند؛چرا که غیر از درد سر چیزی برای متولیانش ندارد:-&

برخلاف سایت های دیگر که هدفهای دیگری نیز پشت پرده دارند و سهم بالا و پایین می کنند و به بازار جو می دن;)

و اصلا این رسم خوبی نیست که به خاطر یک خطای بسیار کوچک کل سایت و کل فعالیت یک شخص را زیر سوال ببریم

بهتره یک جو انصاف داشته باشیم و اگر انتقادی هم داریم سازنده باشد تا تخریب گر

لازم می دونم از بهنام جان که بارها من رو دعوت کردند برای مسابقات و همچنین به خاطر اعلام روزانه نتایج مسابقه که کاری است

وقت گیر و از عهده هر کسی بر نمی آید تشکر ویژه داشته باشم

موفق و پرسود باشید بهنام جان
                      آخرین ویرایش توسط جان مورفی؛ 2012/08/06, 13:00.

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
                        به اعتقاد من هم تاکنون مسابقات بورسی در صحت کامل برگزار شده و جا داره از همه مسئولان برگزار کننده اش تشکر کنیم که چنین محیطی را برای ما فراهم کردند؛چرا که غیر از درد سر چیزی برای متولیانش ندارد:-&

برخلاف سایت های دیگر که هدفهای دیگری نیز پشت پرده دارند و سهم بالا و پایین می کنند و به بازار جو می دن;)

و اصلا این رسم خوبی نیست که به خاطر یک خطای بسیار کوچک کل سایت و کل فعالیت یک شخص را زیر سوال ببریم

بهتره یک جو انصاف داشته باشیم و اگر انتقادی هم داریم سازنده باشد تا تخریب گر

لازم می دونم از بهنام جان که بارها من رو دعوت کردند برای مسابقات و همچنین به خاطر اعلام روزانه نتایج مسابقه که کاری است

وقت گیر و از عهده هر کسی بر نمی آید تشکر ویژه داشته باشم

موفق و پرسود باشید بهنام جان
                        جان مورفی عزیز،از لطف شما بینهایت سپاسگزارم
                        به هر حال مهم اینه که دوستان خوبی همچون شما به راستی و درستی کار اعلام نتایج که توسط بنده صورت می گیره اعتقاد دارید
                        و این برای من خیلی ارزشمنده
                        در پایان به یک جمله معروف اکتفا میکنم

این نیز بگذرد

با آرزوی شادی و سلامتی برای شما دوست عزیز
                        پیروز و بهروز باشید
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج روز چهارم (سه شنبه)

آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/08/07, 11:29.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

با سلام خدمت دوستان عزیز

ضمن تبریک به هرکول پواروی عزیز به جهت کسب رتبه اول

fallah و رویش عزیز هم دوم و سوم شدند

نتایج نهایی (چهارشنبه)

(کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

با سلام
                              تبریک به هرکول پواروی عزیز به جهت کسب رتبه اول و نخستین ستاره همچنین به دوست عزیز fallah و رویش عزیز هم که دوم و سوم شدند.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

قوانین مسابقه هفته ای سایت بورسی

1_کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                                2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.( هیچ سبد اصلاحی نیز بعد از ساعت 23 تائید نمیشوند)
                                3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                                4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.(ملاک صف فعلی موجود در سیستم است هرچند اندک باشد)
                                5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                                6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                                7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست ( فقط میتوان یک سهم را از سبد حذف یا جایگزین نمود)
                                8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
                                9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
                                10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در انتهای جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از انتهای جدول خلع ستاره می شود)
                                11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
                                12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .

اهداف مسابقه:
                                1-شناسایی سهام برتر
                                2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال

نظر

در حال کار...
                                X