کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
من هم کسب رتبه نخست و ستاره این هفته رو خدمت خانم رجب نژاد عزیز تبریک میگم همچنین به آقا بهنام عزیز و آقا مجید عزیز هم که دوم و سوم شدند انشالله همیشه موفق باشند.:)
این هفته هم یکی دیگر از ستاره هامو از دست دادم و اگر اشتباه نکنم ششمین ستاره ای بود که از دست رفت!:-w
در مورد اعلام نتایج هفته آینده نکته ای هست که خواستم دوستان هم در جریان باشند
به خاطر اینکه در هفته آینده تنها 3 روز کاری داریم
اعلام نتایج هفته آینده تنها در پایان روز چهارشنبه خواهد بود و اعلام روزانه نخواهیم داشت
شاد و پیروز باشید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
قوانین مسابقه هفته ای سایت بورسی
1_کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت حذف خواهند شد.( هیچ سبد اصلاحی نیز بعد از ساعت 23 تائید نمیشوند)
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید روی آستانه بالای قیمت دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.(ملاک صف فعلی موجود در سیستم است هرچند اندک باشد)
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7_ از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان وقت شرکت در مسابقه قابل تغییراست ( فقط میتوان یک سهم را از سبد حذف یا جایگزین نمود)
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (دلیل کافی تکنیکالی یا فاندامنتالی یا هر دلیلی که سبب شده، شما نماد را انتخاب کنید.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10- درصورتیکه سبد کاربر ستاره دار در انتهای جدول رتبه بندی قرار گرفت یک ستاره از آن خلع می شود(بازای هر 10 شرکت کننده یک نفر از انتهای جدول خلع ستاره می شود)
11-هر هفته به نفر اول یک ستاره تقدیم خواهد شد و تعداد ستاره های زیر اسم هر کاربر نشانه دفعات کسب رتبه اول در این مسابقه میباشد.
12_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 3 درصد باشد ممنوع است .
اهداف مسابقه: 1-شناسایی سهام برتر
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتال
با سلام
من هم کسب رتبه نخست و ستاره این هفته رو خدمت خانم رجب نژاد عزیز تبریک میگم همچنین به آقا بهنام عزیز و آقا مجید عزیز هم که دوم و سوم شدند انشالله همیشه موفق باشند.:)
این هفته هم یکی دیگر از ستاره هامو از دست دادم و اگر اشتباه نکنم ششمین ستاره ای بود که از دست رفت!:-w
ستاره فدای سرتون مهم اینه که همه بچه های تالار با تمام وجود دوستون دارن>:d<
با سلام
آقا وحید دست شما هم درد نکنه خیلی زحمت کشیدید .....ولی یه چیزی بگم .بچه ها دلشون برام سوخت یکی از ستاره هاتو دادن به من :(( قول میدم هفته دیگه بهت پسش بدم .
از ستاره گرفتن خوشحال نیستم از این خوشحالم در کنار دوستان خوبی چون شما هستم آرزومند موفقیت تک تک شما دوستان در دنیای واقعی .
با عرض تبریک به نفرات اول @};-@};-@};-
کرماشا :
تعدیل مناسب پیش رو - اجرای طرح اوراق اختیار فروش تبعی
بالاس :
افت شدید قیمتی و بنیادی قوی و حمایت از سهم
با عرض تبریک به برندگان مسابقه ،
سبد سهام : - وساخت: رسیدن به کف قیمتی (افت بیش از حد)
- وآتی (رشد شیران از بابت افزایش نرخ دلار، راه اندازی بورس ارزی)
- فرآوری(احتمال رشد معدنی ها به همراه گروه فولاد)
- پاسا (احتمال تعدیل مثبت از بابت قرارداد جدید فروش)
- کرماشا (کف قیمتی)
باسلام واحترام
وتبریک به برندگان مسابقه در هفته ای که گذشت
شفارا . پی ای پایین مبنای کم وعدم فروشنده
پسهند . کف بودن قیمت واحتمال درج فروش زمین در هفته پیش رو
نظر