مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahimi
    عضو جدید
    • Feb 2011
    • 17

سلام به همگی و تبریک خدمت امیر کبیر کبیر به خاطر اول شدنشون
    سبد این هفته بنده
    1-خاور
    a-برخورد با خط روند حمایتی b-واگرایی مثبت rsi و قیمت c-به نظرم موج دو از یک پنج موجی یا سه تایی تمام شده
    2-شزنگ
    a-واگرایی مثبت b-واگرایی مثبت c- قوانین داو
    3-تکنو
    a-واگرایی مثبتb-موج 2 از پنج تموم شده c-پول بک به خط روند نزولی تموم شده

2-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/09, 20:13.

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط kaku پست شده است View Post
      سبد پیشنهادی هفته اینده
      1_وبیمه
      2_مداران

سلام دوست گرامی؛
      ممنون از مشارکتتون در مسابقه، بزرگواری بفرمایید دلایل انتخاب دو نماد معرفی شده بیان کنید. مثل دوستان دیگه. منتظر سبد شما مطابق شرایط مسابقه هستیم.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

1-فرآور:دليل انتخاب خبر رانتي از منابع موثق (شوخي كردم)تقويت بازارهاي جهاني با گشايش بازار چين و همچنين پوشش عالي سود
        2-وتوشه: تقويت بخاطر حضور بانك پاسارگاد
        3-كروي: اتمام اصلاح بعد از بازگشايي و رسيدن به هدف 400 و همچنين موارد ذكر شده در انتخاب اول

3-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/10, 12:41.
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• * AmirKabir *
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 13

سلام
          از همه دوستانی که برای این مسابقه زحمت میکشند و همه دوستانی که بهم تبریک گفتن تشکر میکنم .
          از دوست خوبم جناب Yusef_sbm12 هم تشکر ویژه ای میکنم چون ابتدا ایشون متوجه حرکت های پسهند شدند و به من اطلاع دادند.
          خشنودی من بیشتر به خاطر این هست که شکر خدا در سبد اصلی هم تونستم واکنش های بسیار خوبی نسبت به سهام پسهند نشون بدم و در هفته گذشته درصد بالایی از سبدم رو به این سهم اختصاص بدم .
          به امید خدا تا رسیدن به هدف اصلی با سهم هستم و در این راه از نزول های کوتاه مدت استفاده خواهم کرد.

برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم.

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
            1-فرآور:دليل انتخاب خبر رانتي از منابع موثق (شوخي كردم)تقويت بازارهاي جهاني با گشايش بازار چين و همچنين پوشش عالي سود
            2-وتوشه: تقويت بخاطر حضور بانك پاسارگاد
            3-كروي: اتمام اصلاح بعد از بازگشايي و رسيدن به هدف 400 و همچنين موارد ذكر شده در انتخاب اول
            سلام امیر جان؛
            آقا شما که استاد تکنیکالی از شما انتظار بیشتری داریم. برای هر سهم حتی المکان سه دلیل نیاز هست. بهتره در کنار دلایل فاندایی ، نکات تکنیکی رو هم اضافه کنی.

خدا وکیلی اگر نقد بودی، با این دلایل سهمی رو میخریدی؟؟

دوستانی که تکنیکالیستن، تقریبا همه در دوره های آموزشی تکنیکال یاد گرفتیم؛ که اگر در فاندای سهم خبری باشه، روی تکنیکالش تاثیر داره. این یک اصل بلامناضع هست.

نظر

• Yusef_sbm12
              كاربر فعال
              • Dec 2011
              • 311

در اصل توسط * AmirKabir * پست شده است View Post
              سلام
              از همه دوستانی که برای این مسابقه زحمت میکشند و همه دوستانی که بهم تبریک گفتن تشکر میکنم .
              از دوست خوبم جناب Yusef_sbm12 هم تشکر ویژه ای میکنم چون ابتدا ایشون متوجه حرکت های پسهند شدند و به من اطلاع دادند.
              خشنودی من بیشتر به خاطر این هست که شکر خدا در سبد اصلی هم تونستم واکنش های بسیار خوبی نسبت به سهام پسهند نشون بدم و در هفته گذشته درصد بالایی از سبدم رو به این سهم اختصاص بدم .
              به امید خدا تا رسیدن به هدف اصلی با سهم هستم و در این راه از نزول های کوتاه مدت استفاده خواهم کرد.

برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم.

خواهش میکنم دوست عزیزم ؛

من هم کسب رتبه اول و بازدهی فوق العاده و در خور توجه تان را خصوصا در بازار منفی این هفته به شما تبریک میگم .

در ضمن شما خودتون استاد هستید ؛

و کسب این بازدهی و موفقیت فقط مرهون تیزهوشی و روحیه شجاعت و ریسک پذیری خوب شماست .

با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما و دیگر دوستان شرکت کننده در مسابقه .
              زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
              که با رنگهای بدیع ؛
              و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
              خیال انگیز ؛
              و پر شور ساخته است .

نظر

• meshki
                عضو جدید
                • Feb 2011
                • 17

سلام سهام من براي مسابقه :
                1_فباهنر به خاطر طرحهاي دردست ساخت و افزايش قيمت فملي
                2_پلوله اين سهم تمام هفته گذشته منفي بوده فكر كنم باز نوبت رشدش باشه .

4-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/10, 12:44.

نظر

• soroush
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 561

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                  سلام امیر جان؛
                  آقا شما که استاد تکنیکالی از شما انتظار بیشتری داریم. برای هر سهم حتی المکان سه دلیل نیاز هست. بهتره در کنار دلایل فاندایی ، نکات تکنیکی رو هم اضافه کنی.

دوستانی که تکنیکالیستن، تقریبا همه در دوره های آموزشی تکنیکال یاد گرفتیم؛ که اگر در فاندای سهم خبری باشه، روی تکنیکالش تاثیر داره. این یک اصل بلامناضع هست.
                  برادر حجت به ما بی سوادا سخت نگیر
                  دوستات دعا کنید این هفتته کنکوره:mi:
                  احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                    برادر حجت به ما بی سوادا سخت نگیر
                    دوستات دعا کنید این هفتته کنکوره:mi:
                    سلام، شما استادی؛
                    دوستان هدف از این مسابقه از ابتدا فقط رقابت نبوده، به اشتراک گذاشتن علوم مرتبط با معاملات سهام در جهت سود سازی بیشتر هست. اگر بیاییم و هرهفته تعدادی سهم به صورت اتفاقی معرفی کنیم، به ارتقاء سطح دانشمون کمکی نکردیم. ما میخواهیم مسابقه قبل از رقابت جنبه آموزشی داشته باشه.
                    موفق باشید.

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

سلام امیر جان؛

سلام حجت عزيز شرمنده داشتم مي رفتم كوه وقت نداشتم مجبور بودم 3 دليل هم عنوان كنم تا سبدمو تاييد كنيد هنوز نيم ساعت اومدم به دوستان ملحق شدم كوتاهي از حقيره ولي هاشم ميدونه 2 هفته فقط فسرب گرفتم از 302 كه با دلايل كافي تا 375 ولي فقط يكبار تونستم تو مسابقه شركتش بدم همش صف بود
                      .انشاالله اين نيم سال طبيعت گردي ما هم تموم ميشه بيشتر در خدمت دوستان قرار ميگيرم هاشم خان را هم با طبييت آشنا كردم ديگه نوبتي هم باشه نوبت شماست
                      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• soroush
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 561

سلام، شما استادی؛
                        دوستان هدف از این مسابقه از ابتدا فقط رقابت نبوده، به اشتراک گذاشتن علوم مرتبط با معاملات سهام در جهت سود سازی بیشتر هست. اگر بیاییم و هرهفته تعدادی سهم به صورت اتفاقی معرفی کنیم، به ارتقاء سطح دانشمون کمکی نکردیم. ما میخواهیم مسابقه قبل از رقابت جنبه آموزشی داشته باشه.
                        موفق باشید.
                        بله حق با شماست
                        من تکنیکالست نشدم هنوز اما سعی میکنم در حد توانم در خدمت دوستان باشم
                        یا علی
                        احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

سلام

1-پلوله:سهم در 808 و 745 حمایتهای خوبی داره.من سهمو تو موج 3 میبینم.شنبه یا حداکثر یکشنبه سهم برمیگرده
                          2-خکاوه:حمایتهای فشرده در 878 تا 912 :912-905-901-883-878
                          3-کسرا:برخورد به خط روند و حمایت قوی در 2680 تا 2706 و بنیادی عالی
                          4-تایرا:حمایت قوی و معتبر در 2051 تا 2085

در ضمن خوشحال میشم از وبلاگ تحلیلی من دیدن کنید و نظر بگذارید

5- سبد شما مورد تایید است.
                          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/11, 08:32.

نظر

• analyst
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 446

با سلام
                            این مسابقه باعث میشه که بعد از یک هفته سهام بازار رو یک رصد جدی بکنیم. زنبیل من شامل 2 سهم به شرح ذیل است:
                            1.خمحور
                            واگرایی rsi- cci - stochastic - mfi و اصلاح 50% موج صعودی قبلی و p/e=4.7
                            2.ساروم
                            واگرایی rsi- cci - stochastic - mfi و اصلاح 100% موج صعودی قبلی و p/e=4.3

دوستان زودتر سبد معرفی کنند چون جمعه قطعی اینترنت زیاد خواهد بود.

6-سبد ششم
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/11, 08:33.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

سلام به همه
                              اینم سبد بنده:
                              1-کگاز:
                              انتخاب نماد با توجه به اتمام موج نزولی، حمایت بر روی اصلاح 50 درصد فیبوناچی، حجم معاملات روزانه بیش از حجم مبنا، واگرایی در آر اس آی و مکدی، ایجاد سیگنال خرید در استوکاستیک و مکدی، حمایت در محدوده 1750 با توجه به ترافیک حجم معاملات در یکسال گذشته (حمایت حجم) و انتهای موج c

2-رپارس:
                              حرکت قیمت بر روی روند صعودی کوتاه مدت، حجم معاملات روزانه بیش از حجم مبنا، شکست مقاومت محدوده 6800 در قیمت بسته، سیگنال خرید در استوکاستیک و مکدی و آرون وایچیموکو

7-سبد هفتم

نظر

• soroush
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 561

1.بیمه البزر (با توجه به شکسته شدن خط روند نزولی قیمت و اندیکاتور rsi وارد پول بک شدیم ، با توجه به شتاب کند ریزشی در پول بک بنظر می رسد بزودی شاهد صف خرید سنگین در این نماد با هدف حداقلی 7600 ریال باشیم )در ضمن این سهم از سهام داران بانک پاسارگاد است
                                (در نماد بیمه البرز ، بسیاری از حقوقی ها در حال خرید سهم هستند و بیش از 60% خریدهای هر روز از سوی حقوقی هاست و بیشتر فروشندگان بازار حقیقی هستند ، با توجه به مالکیت 65 میلیونی البرز در بانک پاسارگاد ، در صورت بازگشایی بانک پاسارگاد در بورس یا فرابورس استقبال از این سهم بطور گسترده افزایش می یابد .)
                                2.تایرا(ضمن اینکه این سهم در کف است ! شایعاتی در خصوص نوسازی کمباین و تراکتور منتشر شده که گفته می شود می تواند سه سهم کمباین ایران ، تراکتورسازی ایران و هپکو را متحول کند ، در خصوص تراکترسازی ایران شایعاتی در خصوص صف خرید شدن سنگین سهم در چند روز آتی شنیده می شود .)

8-سبد شما مورد تایید است.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/11, 12:25.

نظر

در حال کار...
                                X