مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

سبد پيشنهادي من براي هفته آينده:
    1-خعتبار
    2-ولغدر
    3-بيمه پارسيان
    پر سود باشيد

3-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/01, 23:56.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Yusef_sbm12
      كاربر فعال
      • Dec 2011
      • 311

سلام خدمت دوستان عزیزم در تالار bourse4x.com :

ابتدا می بایست تشکر ویژه ای از دوستان و کاربران عزیزم analyst و (حجت ) داشته باشم ؛
      به جهت زحمات و وقت و زمانی که صرف کرده اند تا این چهار دوره برگزاری مسابقه به نحوی مطلوب برگزار شود .
      واقعا خسته نباشید دوستان ... :)

کسب رتبه دوم و سوم را هم به حجت عزیز و دوست خوبم امیر کبیر تبریک میگم .

بنده حدودا از ابتدای امسال مشغول فعالیت در سایت تالار بورس هستم و به تازگی در اینجا عضو شده ام .
      امیدوارم در اینجا هم دوستان خوبی پیدا کنم .

خوشحالم که توانستم در اولین حضورم در مسابقه اول شوم .
      ولی خوب در کل جدای از اینکه چندم شوم ؛ مهمترین مسئله تمرین و پرورش تحلیل های تکنیکال در کوتاه مدت است که در دل مسابقه نهفته است .

در مورد دی لازم است که عرض کنم به نظرم ودی را همه تکنیکال کارها می پسندند .
      چون سهمی است که بسیار مطابق با الگوهای تکنیکال عمل می کند .

دلیل انتخابم و قبول ریسک معرفی یک سهم هم دقیقا به همین خاطر بود .
      مطمئن باشید که اگر اندکی شک داشتم و یا احتمال ریزش سهم را می دادم به هیچ وجه این تک سهم را
      انتخاب نمی کردم .

و اما دلایل تکنیکال این انتخاب :

1. دوستان تکنیکال کار که همگی شرکت کننده ها مطمئنا جزء آنها می باشند .
      به طور حتم بارها نمودار ودی را دیده اند و الگوی حرکتی امواج الیوت را به طور واضح مشاهده کرده اند .

2. بعداز اینکه قیمت به 170 تومان رسید موج اصلاحی دقیقا تا وسط نمودار صعودی قیمت تصحیح شده بود و به آهستگی سهم از خط روند نزولی خود خارج شد .

3. سهم بعد از برخورد به 170 تومان واکنش خوبی نشان داد و بعد از آن دو کف محکم در محدوده بالای 180 و دیگری در محدوده بالای 190 تومان ساخت .

4. خط میانگین 15 روزه سهم در حال نزدیک شدن و عبور از میانگین 45 روزه بود که نوید افزایش قیمت و شکسته شدن مقاومت 200 تومان را می داد .

5. الگوی سر و شانه معکوس با هدف حداقل 240 تومان در سهم قابل مشاهده است .

با توجه به مطالب ذکر شده و مقایسه و تطبیق آنها با یکدیگر حدود 90 درصد به صعود سهم اطمینان داشتم .

با توجه به اینکه اخبار منفی پوشش کم سود در هفته گذشته پیرامون سهم زیاد بود ؛ که حقیقت
      هم داشت ولی با وجود این اخبار منفی تکنیکال سهم نشان از صعودی بودن سهم داشت ؛ که خوشبختانه به وقوع پیوست .

در پایان باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که 50 درصد سبد من اختصاص به ودی دارد . که در محدوده 175 تا 210 خرید شده است .

و بقیه سبد سهام به شرح زیر است :

در برخی از سهم ها به دلیل سود مجمع و یا شرکت در افزایش سرمایه بهای تمام شده کاهش داشته است .

وتوکا 133

کچاد 400

وساخت 127

قنیشا 173

وبوعلی 64

پردیس 130

ثنوسا 141

ببخشید خیلی زیاد شد ؛
      آخرین ویرایش توسط Yusef_sbm12؛ 2011/02/01, 16:34.
      زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
      که با رنگهای بدیع ؛
      و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
      خیال انگیز ؛
      و پر شور ساخته است .

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سلام به همه

امروز عصر کتابی یکی از دوستان بهم داد و اصرار کرد مطالعه کنم. بسیار جالب و شیرین بود. از زبان همسر مصطفی چمران از انتشارات روایت فتح به نام نیمه پنهان ماه:
        بخشی از این کتاب:
        "کم تر پیش می آمد که ماشین قراضه، غاده (نام همسر دکتر چمران) را سوار شوند، از این ده به آن ده بروند و مصطفی وسط راه به خاطر بچه ای که در خاکهای کنار جاده نشسته و گریه میکند پیاده نشود. پیاده میشد، بچه را بغل میگرفت، صورتش را با دستمال پاک میکرد و میبوسیدش. آنوقت تازه اشکهای خودش سرازیر میشد. دفعه اول غاده فکر کرد. بچه را میشناسد. مصطفی گفت (( نه ، نمیشناسم. مهم این است که این بچه یک شیعه است. این بچه هزار و سیصد سال ظلم را بدوش میکشد و گریه اش نشانه ظلمی است که بر شیعه علی رفته.))"

رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت ولی نعمتمون، امام رضا (ع) را به همه عزیزان تسلیت عرض میکنم.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/01, 23:31.
        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• soroush
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 561

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
          سلام به همه

امروز عصر کتابی یکی از دوستان بهم داد و اصرار کرد مطالعه کنم. بسیار جالب و شیرین بود. از زبان همسر مصطفی چمران از انتشارات روایت فتح به نام نیمه پنهان ماه:
          بخشی از این کتاب:
          "کم تر پیش می آمد که ماشین قراضه، غاده (نام همسر دکتر چمران) را سوار شوند، از این ده به آن ده بروند و مصطفی وسط راه به خاطر بچه ای که در خاکهای کنار جاده نشسته و گریه میکند پیاده نشود. پیاده میشد، بچه را بغل میگرفت، صورتش را با دستمال پاک میکرد و میبوسیدش. آنوقت تازه اشکهای خودش سرازیر میشد. دفعه اول غاده فکر کرد. بچه را میشناسد. مصطفی گفت (( نه ، نمیشناسم. مهم این است که این بچه یک شیعه است. این بچه هزار و سیصد سال ظلم را بدوش میکشد و گریه اش نشانه ظلمی است که بر شیعه علی رفته.))"

رحلت رسول اکرم و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت ولی نعمتمون، امام رضا (ع) را به همه عزیزان تسلیت عرض میکنم.
          من هم به نوبه خودم تسلیت می گم به همه دوستان.
          از این متن زیبای شما بسیار تشکر می کنم تاثیر گذار و قشنگ بود.
          به یقین این ظلم نابود شدنی است امیدوارم جز منتظران حضرت باشیم
          یا علی
          احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• Yusef_sbm12
            كاربر فعال
            • Dec 2011
            • 311

دوستان عزیزم:

انشاا... این هفته سعی خودم رو میکنم تا یک سهم خوب دیگر را انتخاب و معرفی کنم .

البته دو سهم با بازدهی خوب طی یک هفته هم می تونم معرفی کنم ولی ؛

قصد دارم برای این هفته باز هم یک تک سهم معرفی کنم ؛
            تا اگر احیانا شائبه ای در مورد ( عامل شانس ) در تک سهم این هفته ( ودی ) وجود داشته برطرف شود .

هرچند که عنصر شانس و اقبال هم جزیی از عوامل موفقیت محسوب می شود .
            که با رنگهای بدیع ؛
            و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
            خیال انگیز ؛
            و پر شور ساخته است .

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              با تشکر از جناب آنالیست عزیز و تشکر بابت تمام زحماتی که میکشند.
              آخرین تغییرات قوانین مسابقه تا این لحظه:

قوانین مسابقه

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
              2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
              3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
              4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
              5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
              6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
              7- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند ولی درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.

اختیاری
              بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.

سلام تبريك ميگم به آقا يوسف عزيز و حجت عزيز و امير كبير البته با اجازه آقا يوسف اگه سبدي حساب كنيم حجت خان اول شده و اگه دونه اي آقا يوسف در هر صورت به هر 3 بزرگوار تبريك ميگم.
              حجت خان تو قانون يه سوتي كوچك دادين تو بند 3 قيمت چهارشنبه رو ملاك كردي ولي چهارشنبه كه تعطيله (شوخي كردم ) حالا خارج از شوخي من هم معتقدم حداقل 3 سهم بايد باشه چون يك سهم اگه بگيره احتمال اول شدنش خيلي بيشتر از 3 يا 5 سهمه و اگه نگيره هم كه ميشه مثل بقيه .
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• analyst
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 446

خانم ها و آقایان محترم
                بنظر من بهتره یک قانون جدید هم اضافه کنیم که بعد از انتخاب سبد امکان تغییر وجود نداشته باشه چون شلوغ بازی میشه! هر کس موافقه دستش بالا!

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 446

سلام به همه
                  من هم با آقای برادران 100% موافقم ولی با محدودیت تعداد سهام 100% مخالفم!
                  آیا موافقید نظر سنجی کنیم در مورد اینکه اگر کسی با تک سهم یا سهام همگروه منفی شد جایزه یکدوره به مبلغ مشخص را تقبل کند. از الان بازنده ها رو بزاریم توی صف برای جریمه تا اینجا هم کمی از مزه باخت با استراتژی غلط همانند بازار واقعی را بچشند!
                  با تشکر

نظر

• shenagar
                    عضو جدید
                    • Jan 2011
                    • 16

در باره صف خرید هم به نظر من باید تجدید نظر بشه
                    الان سهمی مثل باما طبق قوانین نمیشه انتخاب کرد ولی آخه این تعداد سهم واسه این نماد صف حساب میشه؟؟؟؟؟؟

نظر

• soroush
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 561

در اصل توسط shenagar پست شده است View Post
                      در باره صف خرید هم به نظر من باید تجدید نظر بشه
                      الان سهمی مثل باما طبق قوانین نمیشه انتخاب کرد ولی آخه این تعداد سهم واسه این نماد صف حساب میشه؟؟؟؟؟؟
                      نه میشه انتخاب کرد
                      احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• Yusef_sbm12
                        كاربر فعال
                        • Dec 2011
                        • 311

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                        سلام تبريك ميگم به آقا يوسف عزيز و حجت عزيز و امير كبير البته با اجازه آقا يوسف اگه سبدي حساب كنيم حجت خان اول شده و اگه دونه اي آقا يوسف در هر صورت به هر 3 بزرگوار تبريك ميگم.
                        حجت خان تو قانون يه سوتي كوچك دادين تو بند 3 قيمت چهارشنبه رو ملاك كردي ولي چهارشنبه كه تعطيله (شوخي كردم ) حالا خارج از شوخي من هم معتقدم حداقل 3 سهم بايد باشه چون يك سهم اگه بگيره احتمال اول شدنش خيلي بيشتر از 3 يا 5 سهمه و اگه نگيره هم كه ميشه مثل بقيه .

بسیار ممنونم ؛ دوست عزیزم : :)

در مورد پیشنهادی که دادید ؛

من هم موافقم و اگر مسئولین برگزاری مسابقه صلاح بدونند و قانونی در مورد حداقل دو یا سه سهم در سبد بگذارند ؛

استقبال خواهم کرد و سبدم را مطابق با آن ارائه می دهم .

ولی از طرفی هم هر چه فکر می کنم ؛
                        می بینم نمی شود استراتژی و درصد ریسک پذیری افراد را محدود کرد .

چه بسا بسیاری از ما سرمایه گذاران با قبول ریسک بالاتر سودهای بیشتری را کسب کرده ایم .

همانگونه که کسانی که در بازاری پر ریسک مثل بورس سرمایه گذاری میکنند ؛
                        جرات و جسارت ریسک پذیری بالاتری نسبت به دیگران دارند .
                        من خودم بسیاری اشخاص را می شناسم که سرمایه های راکد بسیار خوبی برای سرمایه گذاری
                        دارند .
                        ولی ترس از ؛ متضرر شدن و از دست دادن سرمایه جرات ورود به بازار را ندارند .

نمونه اش اینکه یک ماه پیش به یکی از اقوام که در مورد بورس از من سوال می کرد و مایل به
                        سرمایه گذاری بود ؛ پیشنهاد خرید چادرملو روی 430 تومان را دادم ؛
                        ولی پس از آنکه از ریسک های سرمایه گذاری در بورس و اینکه در این بازار هر اتفاقی ممکن است بیافتد ؛
                        و با یک خبر و یا وضع یک قانون و حذف مصوبه ای دیگر ؛ ممکن است شرایط تغییر کند ؛
                        و با اینکه سودآوری آن را توسط بنده دیده بود و گفته بودم این سهم از کم ریسک ترین سهم های بازار است که بازدهی خیلی مناسبی می تواند داشته باشد.
                        باز هم از این کار منصرف شد .

به نظرم هر شخص می تواند با توجه به درصد ریسک پذیری از بازار سرمایه منتفع می شود .
                        البته در صورتی موفق خواهد بود که بتواند تجربه ؛ علم سرمایه گذاری و روانشناسی بازار و علم تکنیکال را با هم به کار گیرد .

در غیر این صورت ...
                        که با رنگهای بدیع ؛
                        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                        خیال انگیز ؛
                        و پر شور ساخته است .

نظر

• soroush
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 561

به نظر منم محدود کردن درست نیست برد نوش جون اونی که قدرت ریسک داره و تک سهم انتخاب کرده
                          اگه می تونید بسم ا... چون واقعا سخته
                          سبد سهام من شامل 14 سهم است

نظر

• shenagar
                            عضو جدید
                            • Jan 2011
                            • 16

با سلام
                            فعلا
                            1- سینا
                            یه سوال نماد رپارس بسته شده یا نه ؟ توی پیغام های ناظر چیزی عنوان نشد
                            حالا میشه انتخابش کرد یا نه؟

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط shenagar پست شده است View Post
                              با سلام
                              فعلا
                              1- سینا
                              یه سوال نماد رپارس بسته شده یا نه ؟ توی پیغام های ناظر چیزی عنوان نشد
                              حالا میشه انتخابش کرد یا نه؟
                              سلام دوست عزیز، نماد رپارس چه باز باشه، چه بسته؛ صف خرید هست و برای مسابقه قابل انتخاب نیست.

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

با اجازه جناب آنالیست،
                                آخرین تغییرات قوانین مسابقه تا این لحظه:

قوانین مسابقه

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
                                2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
                                3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
                                4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
                                5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
                                6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
                                7- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند ولی درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
                                8- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.

اختیاری
                                بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.

نظر

در حال کار...
                                X