کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست بانک بدلیل افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی و افزایش سود بانک با مدیریت جدید پایین بودن ارزش بازار پست بانک نسبت به بقیه بانکها حتی بانکهای تازه تاسیس
ناظر مسابقه:حداقل تعداد سهم برای مسابقه هفتگی 2 مورد است.
سلام دوستان گل بورسی
با اجازه همه
وبشهر:تکنیکی با توجه به اتمام اصلاح به نظر من و قرارگرفتن آراس آی و بولینگر جای مناسب
وغدیر: باز هم پایان اصلاح زمانی و هدف گرفتن 540 تومن
عزیزمیین
سلام
ادمین جان من تازه واردم و چند تا پیشنهاد دارم ( نمی دونم اینجا جای درستی برای پیشنهاد هست یا نه ولی جای دیگه ای نمی شناسم )
1- این مسابقات رو در دوره های ماهانه ، سه ماهه ، شش ماهه و سالانه هم قرار بدید.
آخه اینجوری کسایی که تکنیکال قوی ای دارن مشخص میشن و نه کسایی که شامه ی بنیادی قوی ای دارن.
2- داخل مشخصات هر کس ( کادر سمت راست پست ها ) یا در قسمت امضای هر کس ، سبدی که داره رو نشون بدید.
چرا ؟ چون ممکنه طرف برای اینکه امتیازش بره بالا یه چیزی انتخاب کنه ولی بعدا در تاپیک های مختلف خلاف اون رو بگه!!!!!!!/:.nono.://:.ohno-smiley.:/ خودتون می دونید منظورم چیه دیگه . به اینجور آدمایی میگن حیله گر حقه باز.
3- این کار رو سیستماتیکش بکنید ، اینجوری هم محدودیت اول هفته و آخر هفته برداشته میشه و هم محدودیت صف و اون قانون ها .
در ضمن این کار حتما وقت زیادی از کسی که مسئول قسمت هست میبره
اصلا یک بورس مجازی راه اندازی کنید یا اینکه از بورس های مجازی دیگه ای که هست ، استفاده کنید. فکر کنم بشه نمودار فعالیت فرد در سایتی مثل irvex دیده بشه.
حالا تا اینجا اومدیم بذار یه مسابقه هم شرکت کنیم:/.:blushsmiley:./
1- وپاسار ( چون به اندازه باقی بانکی ها رشد نکرده و بنظرم عقبه و صف نداره )
2- وصنعت ( پرتفوی خوب داره و باید رشد کنه و صف نداره )
3- وسپه (چون همه دارن میرن سمتش ولی صف خرید نداره )
4- وبصادر ( کلی نسبت به یکی دو ماه اخیر رشد کرده ولی فکر می کنم بازم جا داره رشد کنه )
یا علی
26_سبد تائید شد. ضمن خوش اومد گویی و تشکر از پیشنهادتان. در حال حاضر مسابقات ماهانه بورسی هر ماه برگزار میشه و برای اینکه دید میان مدت تر رعایت بشه امکان انتقال سهم ها به ماه بعد تحت هر شرایطی رو قرار دادیم. برگزاری مسابقات دیگر به دلیل محدودیتهایی که هست فعلا امکان پذیر نمیباشد.
نظر