کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1- وپترو :کف قیمت و شروع حرکت صعودی و بنیاد قوی و جو مثبت پتروشیمی در هفته جاری
2-خاور: جو مثبت گروه خودرویی
3- قثابت : بنیاد قوی
4- وتوسم:کف قیمت و شروع روند صعودی
با سلام
خدمت همه دوستان و البته به امید پیروزی همه مسلمانان جهان بر کفار ظالم علی الخصوص سوریه ، فلسطین ، لبنان و مصر سبد پیشنهادی بنده
وپارس- دانا - وگردش - قچار
ناظر مسابقه: لطفا پیش از ارایه ی سبد قوانین مسابقه رو مطالعه کنید
با سلام خدمت مدیریت سایت و تشکر ویژه از جناب مختاری.
1-ثشرق.
اصلاح کافی و اخذ انرژی لازم برا صعود دوباره
2- وبصادر.
با توجه به جو مثبت ساختمانیها و اصلاح بسیار کم و احتمال امدن خبر افزایش سرمایه 160 درصد از محل تجدید ارزیابی داراییها. در این هفته و لا انتخاب طیبی نیا و جو مثثبت بانکی ها ا امه صعود انها
با سلام و تبریک به نفرات برتر.
1- وصنا بدلیل ادامه رشد بانکی ها و بالا رفتن NAV سهم ناشی از رشد ونوین و زیر مجموعه های دیگر
2- قچار بدلیل افزایش نرخ شکر و فرابورسی بودن
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
با سلام خدمت ئوستان و عرض تبریک به برگزیدگان هفته قبل.سبد این هفته من:
1:دکیمی:اصلاح مناسب و حجم مناسب معامله شده دو دو روز پایانی
2:خاور:اقبال بازار به گروه خودرو در پی رای اعتماد به وزیر صنعت وحجم مناسب معامله
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر