مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amintab2001
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 48

خوب هفته بعد رو من شروع میکنم با اینکه تازه کارم

وتوسم: ارزندگی سهم و پرتفوی عالی - معامله بلوکی شفا دارو و تعدیل + 14 تومانی

وبانک: ارزندگی سهمو پرتفوی عالی- معامله بلوکی و تعدیل مثبت 10 تومانی

1-سبد شما مورد تایید است.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 09:29.
    I N F E R N O

نظر

• اقلیدس
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 219

20 تا سبد اینجا معرفی شده و 19 تاش سبزه اونوقت اون یدونه قرمزه ماله منه؟
      اقا دمتون گرم .
      وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
      در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• vahid_lok
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 145

سلام
        من تازه کارم و برای دور اول مسابقات نفر اخر شدنممم خو.به!اگر با حضور اساتید رتبه بالا می گرفتم تعجب داشت:D
        ولی این هفته سبدم جزء 5 تای اوله!می گید نه؟نگاه کنید!!
        1.پست بانک:رسیدن به کف قیمتی و برخورد با سطح مقاومتی فیبوناچی(اخرش تا 670 بیاد پایین) و حجم معاملات مطلوب!احتمال تشکیل کف دقلو!نزدیک بودن به ماه اردیبهش و خبرهایی از افزایش سرمایه و ورود افراد حقوقی به سهم
        2.وتوشه:شکستن خط مقاومت 220 تومان با حجم بسیار بالای 2.7 ملیون(که برای این سهم خیلی بالاست) و با p/e بسیار پایین
        3.کهمدا:تشکیل مثلث افزایشی (اگر داوران قبول کنند چون فقط فروشنده نداره و خریدارهاشم حدودا سر جمع 16 هزار هم نمی شن که میشه راحت شنبه این سهم رو خرید).
        4.اخرین گزینه دپارس به علت تشکیل نعلبکی:D
        امیدوارم داورا با ارفاق منو قبول کنن!

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

باسلام خدمت مدیریت و دوستان زحمت کش اتاق بخصوص حجت جان
          از این که در مسابقه برنده شده ام خوشحالم واز لطف تمامی دوستان هم که به بنده لطف دارند پیام خصوصی تبریک هم دادند ممنونم
          وامااولین سهم پیشنهادی این هفته ی بنده وصندق است میدانم که امروز صف خرید بود وبا قوانین مسابقه مغایرت دارد ولی از انجایی که بنده درست سه روز پیش وقتی که سهم متعادل بود وبسیاری از افراد روند سهم را نزولی میدانستند تایپکی تحت عنوان سهام زیر خاکی ایجاد کردم وتحلیلی هم از این سهم ارایه کردم وعنوان کردم که نه تنها نزولی در کار نخواهد بود بلکه تا مجمع سالیانه با توجه به معاملات بلوکی که در نیمه اول سال خواهد داشت صعودی خواد بود پس امیدوارم این سهم که بنده همان طور که در تحلیل هم به ان اشاره داشتم که هنوز بازار پی به ارزش واقعیش نبرده به نام بنده ثبت شود
          سهم دیگر پیشنهادیم همان فاسمین است که هفته ی پیش هم ارایه داده بودم وهرکس هم که بخواهد دلایلی هم از این سهم در تایپک(بنیادی بهترین روش خرید فروش؟) موجود است ومیتواند مطالعه کند بنده معتقدم این سهم تا زمان مجمع با توجه به پتانسیل بالایی که دارد به محدوده ی 1600تومان خواهد رسید
          واما این بار میخواهم سبد پیشنهادیم رو از 2 سهم که هفته قبل بود به سهم ارتقا بدم وگزینه ی سوم پیشنهادیم خفناور است که در تایک سهمهای زیر خاکی تحلیلش هم زده شده
          با تشکر
          یل یاتار ، طوفان یاتار
          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

با سلام و درود خدمت
            تبریک ویژه دارم به حامد 24 عزیز که با انتخاب هوشمندانه خودش بازدهی عالیی رو کسب کرد امیدوارم همیشه موفق باشه و تو بازار بازدهی بگیره :x... سعید امینی عزیز هم خیلی عالی بود :x.سعید جان دلت میاد راجع به ونیکی عزیز اینجوری حرف بزنی شاید حجم نخوردن های اون باعث شد یه ذره عقب بمونیم :(ولی شک نکن خیلی انتخاب خوبی بود .ونیکی سهمیه که دارم اضافه میکنم . در طول هفته بخشی از وبانکمو با ونیکی و مرقام عوض کردم .....رو ونیکی امید خیلی خیلی خیلی زیادی دارم

اولین بار بود شرکت میکردم ...جالب بود برام :)
            هر چند نباید فراموش کنیم که در سنجش سبد باید ریسک و بازده با هم در نظر گرفته بشه که معمولا در ایران ریسک رو در نظر نمیگیرن
            برای همه بچه ها هم آرزو میکنم سال خوب و پر سودی داشته باشن
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              با سلام و درود خدمت
              تبریک ویژه دارم به حامد 24 عزیز که با انتخاب هوشمندانه خودش بازدهی عالیی رو کسب کرد امیدوارم همیشه موفق باشه و تو بازار بازدهی بگیره :x... سعید امینی عزیز هم خیلی عالی بود :x.سعید جان دلت میاد راجع به ونیکی عزیز اینجوری حرف بزنی شاید حجم نخوردن های اون باعث شد یه ذره عقب بمونیم :(ولی شک نکن خیلی انتخاب خوبی بود .ونیکی سهمیه که دارم اضافه میکنم . در طول هفته بخشی از وبانکمو با ونیکی و مرقام عوض کردم .....رو ونیکی امید خیلی خیلی خیلی زیادی دارم

هر چند نباید فراموش کنیم که در سنجش سبد باید ریسک و بازده با هم در نظر گرفته بشه که معمولا در ایران ریسک رو در نظر نمیگیرن
              ممنون اریو جان بنده هم به شما تبریک میگم امیدوارم در تمام معاملاتان پرسود باشید
              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

سلام اينم سبد اين هفته من:
                1-شپنا:اصلاح خوب و واگرايي مثبت در حجم و قيمت
                2-شبريز :اصلاح در قيمت و رسيدن به هدف 340 مثلث تشكيل شده

2-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 09:49.
                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• سعید امینی
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 92

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  با سلام و درود خدمت

با سلام و درود
                  به نظر من برنده واقعی شما بودید البته با عرض پوزش از حامد 24 چون شما با حداکثر تعداد سهم در سبدتون سوم شدید
                  ولی در مورد ونیکی من به طور مثال گفتم خودم ونیکی رو از 1.600 دارم و تا قیمت فروشنده 2.300 نیستم
                  [LEFT][B]website :
                  [URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

در اصل توسط h_gonabadi پست شده است View Post
                    باسلام خدمت دوستان
                    و همچنین تبریک به جناب حامد 24 و آقای امینی عزیز وآربو شجاع و بی باک

موضوعی که جناب آقای امینی مطرح کردین با قوانین مسابقه منافات داره . در ابتدا که این مسابقه راه اندازی شده بود شما میتونستید با یک سهم هم در مسابقه شرکت کنید . که پس از چند هفته بحث و پیشنهاد و با برگزاری نظر سنجی به اتفاق آرا انتخاب یک سهم حذف و حداقل انتخاب در سبد دو سهم در قانون مسابقه گنجانده شد . در این هفته بعلت تعطیلات ابتدای سال اکثرا دوستان دوسهم در سبد داشتن , والا همیشه تعداد سبدهای دو تایی در اقلیت بوده است . به هر حال امیدوارم در این هفته دوستان سبدهای پر بار تری ارائه بدهند تا بتوانیم بیشتر روی سهام مطرح شده کار و به سود بیشتری برسیم .;) انشالله
                    از لطف شما ممنون h_gonabadi عزیز
                    بنده هم امیدوارم سهمهای پر بازهی ارایه شود تا به سوداوری مناسبی برسیم. البته با شناختی از دوستان وکاربران این اتاق دارم قطعا همین گونه خواهد شد.
                    یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

سبد سهامي كه اين هفته به نظرم سود آوري خوبي خواهد داد:
                      1-ثشاهد به دليل پي به ايي كم و توجه بازار به ساختماني ها
                      2-شپنا به دليل بنيادي خوب
                      3-مرقام به دليل عقب ماندن از هم گروهي هاي خودش
                      4-سخزر به دليل اينكه نوبت رشد سيماني ها شده
                      اميدوارم اين هفته اين سبد من رو سفيد كنه.

3-سبد شما مورد تایید است.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/07, 09:53.
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• چشمه
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 41

ابتدا تبریک به جناب حامد خان و تشکر از آقا حجت و آقای گنابادی
                        یک پیشنهاد داشتم و اون اینکه برای تعداد سهام پیشنهادی سبد یک ضریب مثبت اعمال بشه تا افرادی که سبد با تعداد سهم بیشتری معرفی میکنن و طبیعتا سبد مناسبتر و کم ریسکتری پیشنهاد میدن, امتیازشون محفوظ باشه.
                        با تشکر

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

در اصل توسط چشمه پست شده است View Post
                          ابتدا تبریک به جناب حامد خان و تشکر از آقا حجت و آقای گنابادی
                          یک پیشنهاد داشتم و اون اینکه برای تعداد سهام پیشنهادی سبد یک ضریب مثبت اعمال بشه تا افرادی که سبد با تعداد سهم بیشتری معرفی میکنن و طبیعتا سبد مناسبتر و کم ریسکتری پیشنهاد میدن, امتیازشون محفوظ باشه.
                          با تشکر
                          ممنون چشمه جان من هم به شخصه از حجت جان تشکر میکنم که این تایپک رو ایجاد کردند تا همه به سود اوری برسیم
                          خود بنده سود مناسبی از پیشنهادات اساتید عزیز حجت جان وآریو عزیز کسب کردم
                          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• hitm@n
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 77

حامد جان سلام
                            ما دوستای حامد گل هم با این انتخابه درستش رو سفید شدیم،آخه ما رو حامد عزیز یه حساب دیگه میکنیم،بهت تبریک میگم
                            ولی از این تبریک ها که بگذریم میرسیم به بحث شیرین فاسمین:
                            حامد خان مگه قرار نشد حجم فاسمین رو بدی؟=((
                            امروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

در اصل توسط hitm@n پست شده است View Post
                              حامد جان سلام
                              ما دوستای حامد گل هم با این انتخابه درستش رو سفید شدیم،آخه ما رو حامد عزیز یه حساب دیگه میکنیم،بهت تبریک میگم
                              ولی از این تبریک ها که بگذریم میرسیم به بحث شیرین فاسمین:
                              حامد خان مگه قرار نشد حجم فاسمین رو بدی؟=((
                              هیتمن جان ممنون لطف دارید
                              حجم فاسمینم اگه لپ لپ بدی میدم ;);;)
                              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                                یادش بخیر سال 89 یک دوست داشتیم به نام استاد مصطفی رستمی، هر چهارشنبه چراغ مسابقه رو با معرفی اولین سبد روشن میکرد، ظاهرا توی سال 90 ما رو دیگه قابل نمیدونه.
                                سلام بر حجت خان عزيز . ممنونم از زحماتي كه تو اين سايت ميكشيد.
                                من كوچيك همه دوستان هستم .
                                امسال به نظرم لازم نيست سبد معرفي كنيم. همين كه اسم سال شد جهاد اقتصادي يعني بازار مثبته.
                                من نميخوام سهم معرفي كنم بلكه ميخوام گروه را معرفي كنم تا دوستاني كه احيانا از رو نوشته من حقير سهم ميخرند هر كدام كه گيرشون اومد رو بخرند.
                                از زماني كه شنيدم امسال سال جهاد اقتصاديه هر كسي رو كه ميشناختم و ميدونستم پول داره را بهش زنگ زدم و بهش گفتم بياد تو بازار و سهم بخره و بهش هم رست نزنه و تا اخر سال چندين برابر سود بانكي از بازار سود بگيره.
                                سهم هايي كه من روشون كار ميكنم هم تو تاپيكها مشخص هستند همونها ميشن سبد من ;)
                                اصولا زياد اهل اين نيستم كه تو سهمهايي كه مد نظرم نيست بيام و تو تاپيكشون نظر بدم.
                                واما گروههاي مدنظر من:
                                1- گروه روي: اصولا فصل بهار فصل شكوفا شدن سهم هايي است كه با نرخهاي جهاني سر و كله ميزنند. چون همه شركتها بودجه شان را پايين ميبندند و معمولا تو گزارشهاي 6 ماهه به بعد كم كم تعديلاتشون رو اعمال ميكنند. ضمن اينكه ديگه تو گزارش 12 ماهه كولاك ميكنند. يك عتمل ديگه رشدشون هم اينه كه معمولا نرخ دلار را پايين ميبينند و در گزارش 12 ماهه بابت اون هم تعديل ميزنند. توصيه اكيد من به عنوان يك كوچكتر به همه عزيزان اينه كه حتما يكي از سهمهاي اين گروه را انتخاب كنيد و چند ماهي سهامدارش باشيد زياد هم به نوساناتش كاري نداشته باشيد(من تقريبا سهام اين گروه را هميشه تو سبدهاي گذشته اي كه تو مسابقه شركت ميدادم اوردم).
                                2- گروه سنگ آهن : اين گروه بي شك از بهترين گروهها طي ساليان اخير و پس از ورودشون به بورس بوده. افزايش ظرفيتهاي متعدد.توسعه شركت . افزايش نرخهاي جهاني و ... همه عواملي براي رشد اين گروه است . يادمه تو يك تاپيكي نوشتم كه كچاد براي سال 90 برابر 110 و سال 91 برابر 210 تومان سود خواهد داد. برخي دوستان زياد توجه نكردند ولي من از موثقترين منبع داخل شركت اين سود را شنيدم(واضحتر از اين نميتونم بگم از كي شنيدم) . اين گروه شامل كچاد - كگل - ومعادن - واميد را هم تو سبدتون بزاريد و بهشون كار نداشته باشيد . البته ومعادن و واميد هم كه بحثهاي خودشون رو دارند. ضمنا اين را هم بگم كه چادر و گل گهر افزايش سرمايه دارند(هر دوشون) كه اين هم اهرمي براي صعود اينهاست.
                                در خصوص ومعادن بايد عرض كنم كه مثل ماشين دو موتوره ميمونه. كه هم با بالا رفتن سنگ اهني ها رشد ميكنه و هم با بالا رفتن فملي (اين را هم بگم كه فملي براي سال گذشته 260 تومان سود ساخته و عزا گرفته كه چطور اين سود رو اعلام كنه كه بورس بهش گير نده . ضمنا فملي براي امسالش نرخ فروش را 7250 دلار گرفته كه اين رقم بسيار خنده داره و خيلي بالاتر داره ميفروشه و اين هم به تدريج تعديل ميده . امسال هم بيش از 250 تومان سود ميسازه)
                                و اما واميد: چند شب پيش براي همه دوستان تو حركت جمعي اس ام اس زدم كه واميد ارزش تك سهم شدن را هم داره . تفاوت اميد با معادن تو پورتفوي غير سنگ اهنيشونه . اميد سهام سيماني داره و معادن فملي را داره . تو اين سالها دليل اينكه اميد همپاي ومعادن رشد نكرده همين سهام سيمانيش بوده . امسال اين سهام براي اميد تبديل به مزيت شده . سهمهاي سيماني يكي يكي ميبندند و تعديل مثبت ميزنند و با قيمتهاي بالاتر باز ميشوند كه اين باعث افزايش ان اي وي اميد ميشه . ضمن اينكه اميد يك شركت بازرگاني هم تاسيس كرده كه كالاهاي اساسي كشور را وارد ميكنه براي اينكه بازار داخلي را به تعادل برسونه. با توجه به اينكه مسئولان كشور ماشاا.. همشون كار بلد هستند هر روز يك چيزي گرون ميشه (يه روز گوجه فرنگي . يه روز روغن- يه روز تخم مرغ و ....) و اون شركته براش خوبه و سود بسيار خوبي ميسازه. ضمن اينكه اميد تو پروژه هاي نفتي هم داره داخل ميشه .
                                پس از اين گروه هم تو سبد خودتون قرار بديد(واميد رو حتما حتما حتما بخريد).
                                3- گروه خودرو شامل سايپا و يكي دوتا از زيرمجموعه ها: امسال قيمت سايپا بالاتر از خودرو ميشه(اشتباه نوشتم امسال نه بلكه به زودي). دليلي نداره پي بر اي خودرو بيش از 2 برابر سايپا باشه در حاليكه وضعيت توليدي و مالي و ... سايپا به مراتب بهتر از خودروست . ضمن اينكه حالا سپاه هم وارد شده و ميخواد مالك سايپا بشه . اين يعني دعوا و دعواي بالايي ها يعني سود براي سهامدارارن . وقتي قرار باشه خساپا رشد كنه پس وساپا هم بايد بياد بالا . وساپا سال گذشته 130 تومان سود ساخته . امسال هم بالاي 100 تومان ميسازه . خودرويي ها به سمت پي بر اي 7-8 ميل ميكنند . حالا به وساپا هم حداقل همين پي بر اي را بديد و ببينيد بايد چند بشوند.(مجمع وساپا هم خبر دارم كه قراره افزايش سرمايه از محل مطالبات باشه و تو مجمع ياليانه هم 40 تومان دي پي اس بدهند.فعلا در حد شايعه است). تو اين گروه ولساپا رو هم به خاطر داشته باشيد.
                                4- واما سهم طلاي بازار كطبسه . در خصوص اين سهم هم زياد نوشتم . اگر قرار باشه به نرخهاي جهاني بفروشه بيش از قيمتش سود خواهد ساخت . بهش پي بر اي 5 هم بديم پس قيمتش بايد 5 برابر بشه . ميدونم هم كه دارن فشار ميارن كه نرخهاش رو بيارن بالا . ضمن اينكه با توجه به افزايش نرخ حاملهاي انرژي توجه بهش هم خيلي شده و در سال جاري افزايش توليد خواهد داشت . سوالي هم ازتون ميپرسم . چرا سهامداران عمده حتي از حجم مبنا هم نميگذرند و سهم را نميفروشند تا بياد بالا. چون ميدونند توش چه خبره و حتي 1000 تا سهم را هم نميفروشند . ديروز با ناظر هم صحبت كردم . گفت با همه سهامداران عمده صحبت كرديم حاضر نيستند سهم را بفروشند(حتما خبرايي هست كه ما نميدونيم ديگه وگرنه سهم را ميفروختند). يك نكته ديگه هم راجع به اين سهم بگم كه تو اين چند روز كه بازا مثبت بوده اين سهم مثبت نخورده (اون زماني كه بازار صف نبود اين سهم صف داشت) و حداقل 2 تا 12 درصدي از بازار عقبه و بعد از 2 تا درصد خوردن تازه به بازار ميرسه. نكته مثبت ديگه اين سهم هم شناور پايينشه و به راحتي بالا مياد. من نظراتم را راجع به اين سهم گفتم . فردا هم ميره ت. گره(ناظر بهم قول داد كه انجام بده) و شايد برخي دوستان بخواهند بفروشند . تصميم خريد با خودتون;)
                                برخي دوستان از من سوال ميكنند كه سبدتون چيه . نوشته هاي من تو سايت نشون ميده كه چي دارم ميخرم . سبدم هم از همين سهمهايي كه نام بردم تشكيل شده و خدا رو شكر تو اين2 هفته هم سود خوبي داده(باز هم از خداوند بزرگ تشكر ميكنم كه لطفش شامل حالم شده).
                                به عنوان يك كوچيكتر يك توصيه ديگه هم به دوستان ميكنم : سعي كنيد تو اين بازار نقد نباشيد و سهامداري كنيد و با يك منفي خوردن زودي تصميم به فروش نگيريد چون جاميمونيد. اين بازار مثل اون اتوبوس جهانگرديه كه سالي يكبار رد ميشد . ضمن اينكه هر سهمي را نخريد و بگيد چون نميتونيم سهم فلان را بخريم پس بياييم و سهمهايي كه چندين سال صف فروش بودند رو بخريم!! تقريبا همه سهم ها رو با يكي دو روز تاخير ميتونيم بخريم . تو اين بازاري كه همه چيز را ازمون ميخرند سعي كنيم كه پورتفويمون رو بهينه كنيم (اين خيلي مهمه)
                                اميدوارم كه همه دوستان سود خوبي نصيبشون بشه .
                                حجت جان همه اين سهم هايي كه بالا نام بردم هم تو همه هفته ها تو سبدم بوده(بازار 2 هفته است كه مثبت خورده ولي من از 12 هفته پيش هم اين سهمها رو تو سبدم مياوردم(بالاخره ما فاندامنتاليم ديگه;)) . حالا خودت بگرد و سبد من رو تشكلي بده :d
                                البته يكي دو تا گروه ديگه هم هستند كه بايد بهشون توجه كنيم (مثل پتروشيمي و تجهيزات) كه چون خودم اين گروهها رو ندارم ازشون صحبتي نميكنم (ملي به 6-7 تا از دوستان پتروشيمي ابادان رو قبل از اينكه صف بشه توصيه به خريد كردم . ميتونيد از موسسين كردش بورسي 1 و اون 5 نفري كه گردش را تاسيس كرديم بپرسيد).
                                ارادت دارم حجت جان . مسابقه هم باشه براي هفته هايي كه بازار روانه. اميدوارم كه هميشه بازار كاملا مثبت باشه و ديگه احتياجي به مسابقه نباشه.
                                ببخشيد كه سرتون رو درد اوردم;)
                                خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

در حال کار...
                                X