مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بروکر001 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
1-وپست
2-حق تقدم فولاد
3-وپترو
به سایت بورسی خوش آمدید؛ برای شرکت در مسابقه یکسری قوانین گذاشته شده،که در سبد پیشنهادی شما رعایت نشده (بند 8)، محبت کنید. قوانین رو مطالعه بفرمایید و سبدتون رو بر این اساس ارسال بفرمایید. سبد شما مورد تایید نیست.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام حجت جان
همان طور که میدانید ودر تایپک خود بنده هم موجده (تحلیل بنیادی فاسمین) من از ماهها پیش فاسمین رو پیشنهاد کرده وهم اکنون هم تا مجمع سالیانه این سهم رو پیشنها میکنم
سهم دیگر پیشنهادی بنده وساپاست البته این سهم رومن در سایتهای دیگر هم قبلا عنوان کرده ام ولی الاایوحال از آنجایی که پرتقوی این سهم بسیار متنوع ومناسب است واز پتانسل رشد تا مجمع سالیانه برخوردار است بازهم این سهم پرپتانسیل رو پیشنها میکنم.
4-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/31, 14:11.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام حجت جان
همان طور که میدانید ودر تایپک خود بنده هم موجده (تحلیل بنیادی فاسمین) من از ماهها پیش فاسمین رو پیشنهاد کرده وهم اکنون هم تا مجمع سالیانه این سهم رو پیشنها میکنم
سهم دیگر پیشنهادی بنده وساپاست البته این سهم رومن در سایتهای دیگر هم قبلا عنوان کرده ام ولی الاایوحال از آنجایی که پرتقوی این سهم بسیار متنوع ومناسب است واز پتانسل رشد تا مجمع سالیانه برخوردار است بازهم این سهم پرپتانسیل رو پیشنها میکنم.
4-سبد شما مورد تایید است.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام به همه
جناب گنابادی تبریک میگم.
خیلی از دوستان که در دیگر سایتها فعال هستند، و گاها با بنده تماس دارن، عنوان میکنن این یک مسابقه خیلی ساده هست. اما بنده به همه این عزیزان میگم، تا شرکت نکنید، متوجه نمیشین که واقعا، چقدر سخته. و شما شاید از ترس اینکه برنده نشید شرکت نمیکنین.
جناب گنابادی شاید این ستاره ارزش مالی نداشته باشه، اما کمه کم به خودتون ثابت کردید، یکی از بهترینها هستید. بازم تبریک میگم.
داریم بررسی میکنیم از اردیبهشت یک مسابقه ماهانه برای دوستان ستاره دار داشته باشیم. بزودی تاپیکش و قوانینش در سایت گذاشته خواهد شد.
برای این هفته با توجه به تعطیلی روز شنبه، دوستان تا 20.59 روز سیزده وقت دارید سبد معرفی کنید.
به کسانی که یک ستاره دارن (مثلا خودم) توصیه میکنم برای اینکه دیگران نگن کسب یک ستاره از روی شانس بوده تلاش بیشتری انجام بدیم تا ستاره دوم رو هم کسب کنیم.
برای همه آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.
متشکرم از توضیحات خوبتون . واقعا همینطوره تا کسی وارد گود نشه نمی تونه درک کنه شرکت توی این مسابقه سخته یا ساده . ولی همینجا برای اونایی که این تایپیک رو میخونن بگم که این مسابقه اعتماد به نفسمون رو تقویت می کنه . چون برای اینکه سبدی رو پیشنهاد بدین مجبورین برای هر سهمش حسابی وقت بزارین ، نمودار رسم و تحلیل کنید ، صورتهای مالی و آمارهای مختلف رو زیر رو کنید و ضمنا تحلیلهای سایر دوستان رو می خونیم و اونارو برای خودمان تحلیل و بررسی می کنیم و بقول شاعر: توانا بود هر که تمرین کند . ضمنا یک روز از آقای هلالات پرسیدم این کلاسها برای شما غیراز شهریه ای که دریافت می کنید چه منفعت دیگه ای داره و ایشان فرمودا : بنده تو هر کلاس 40 تا دوست جدید پیدا می کنم و هر کدام از اینها یک سیگنال خرید به بنده بدن خودش حدود 40 تا سیگنال میشه .
در انتها نتیجه گبری می کنم که این مسابقه : 1- توانایی همه امون رو میبره بالا . 2- دوستان جدید با عقاید و نظرات جدید پیدا می کنیم . 3- با شرکت در این مسابقه خودم رو محک میزنم که تجربیاتی که در این زمینه پیدا کردم ، در معرض دید اساتید بگذارم و هم برای استفاده سایر دوستان . انشالله همیشه پرسود و موفق باشید .[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
نظر
-
از تمام دوستانی که اظهار لطف کردن متشکرم
گنابادی[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط بروکر001 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
1-وپست
2-حق تقدم فولاد
3-وپترو
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام دوست گرامی؛
به سایت بورسی خوش آمدید؛ برای شرکت در مسابقه یکسری قوانین گذاشته شده،که در سبد پیشنهادی شما رعایت نشده (بند 8)، محبت کنید. قوانین رو مطالعه بفرمایید و سبدتون رو بر این اساس ارسال بفرمایید. سبد شما مورد تایید نیست.
حق تقدم فولاد بر اساس دلایل روانشناسی و فاصله قیمتی با خود سهم و دامنه نوسان 8 درصدی
وپترو به دلیل برخورد با کف قیمتی و حجم معاملات جالب در طی روزهای گذشته و احتمالا خبر انجام معامله عمده
ببخشید من تازه کارم و شاید با ارفاق سبد من رو هم در مسابقه راه داددید
7-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/01, 01:44.
نظر
-
سبد بنده برا ي اين هفته به صورت زير است:
1-كاذر با توجه به نزديكي در كف قيمتي و هر آن احتمال برگشت به بالا
2-وصنعت با توجه به حجم بالاي معاملات در روزهاي اخير
3-ونيكي از لحاظ بنيادي در وضعيت خوبي قرار گرفته است و امكان رشدتا 200 وجود دارد.
4-ثامان به لحاظ پايين بودن قيمت و ناو بالاي آن
5-كساوه با توجه به پي به ايي پايين سهم و وضعيت بنيادي خوب آن
8-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/01, 20:01.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
با سلام و تبریک بهار و سال جدید و تبریک به جناب گنابادی و سایر دوستان .
من از ابتدای سال تا دیروز مسافرت بودم و از تمام اخبار بورسی و غیر بورسی فاصله داشتم . امروز که قیمتها رو دیدم خیلی تعجب کردم .
حالا اگه میخوان همچنان مثبت بمونه یه کاری کنید من یه سفر دیگه برم ( شوخی )
من با مطلب جناب حجت در مورد مسابقه کاملا موافقم در واقع شرکت در مسابقه خصوصا برای کسانی که مطرح هستن جسارت میخواد و به همین دلیل هم بعضی از دوستان شرکت نمیکنن .
در مورد مسابقه برای کسانی که ستاره دارن باید بگم جناب حجت حالا ما یه ستاره شانسی گرفتیم میخوای همون رو هم پس بگیری ؟
در مورد مسابقه این هفته چون من از بازار دور بودم و به قول حجت درس نخوندم فکر نکنم بتونم سهام خوبی معرفی کنم واسه همین تصمیم دارم تقلب کنم پیشاپیش از دوستانی که به من تقلب برسونن تشکر میکنم .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
سلام ...خیلی استرس دارم ... ولی سبد من
ونیکی : ان ای وی 270 و رشد شاخص در هفته بعد
وساپا: تعدیل مثبت و جو مثبت بر سهم
بموتو : ارزش ذاتی بالا و اصلاح موقتی سهم و خبرای طرح توسعه
مرقام: ارزش ذاتی 670 و اصلاح موقتی سهم در هفته گذشته
وبانک: ان ای وی 475 و اثرات مثبت فروش شفا دارو وتوسم بر وبانک و تعدیل مثبت
11-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/01, 20:10.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر