کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سبد 22 شبیه نتیجه انتخابات زیمباوه:d فکر نکنم در جایگاه 9 قرار بگیره .... این حفاری خیلی ناامیدم کرد با اون شکنجه ای که بالای 300 شد نباید پیشنهاد میکردم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
بخش مسابقات خصوصي
کاربران می توانند شخصا مسابقات خصوصی ایجاد کرده و سایر کاربران را به آن دعوت نمایند. این کار با انتخاب گزینه "ایجاد مسابقه خصوصی" در صفحه "مسابقه" امکان پذیر می باشد. پس از انتخاب گزینه فوق کاربر باید در پنجره ظاهر شده تاریخ شروع و پایان مسابقه، اعتبار اولیه مسابقه، زمان شروع و پایان مبادلات و نام کاربری کاربران مورد نظر جهت دعوت را وارد نمایـد. برای وارد کردن بیش از یک نام کاربری جهت دعوت در مسابقه، باید نام آن ها را با علامت "," و بدون فاصله از یکدیگر جدا کرد.
عضویت در مسابقات خصوصی از طریـق دعوتنامه در قالب پیغام در صندوق پیغام ها انجام می شود. بدیـن صورت که ابتدا کاربر بایستی کد دعوتنامهی موجود را از صندوق پیغام های خود کپی کرده، سپس در صفحه "مسابقه" با انتخاب گزینه "عضویت در مسابقه خصوصی" و کلیک بر روی دکمه "عضویت"، شماره دعوتنامهی کپی شده را در کادر نمایان شده وارد نماید.
مهمترین کاربرد مسابقات خصوصی، امکان ایجاد رقابت اختصاصی بین گروههای مشخص است، برای مثال، رقابت اختصاصی کارگزاران بورس، رقابت اختصاصی دانشجویان رشته مدیریت مالی دانشگاه الف و...
سبد 22 شبیه نتیجه انتخابات زیمباوه:d فکر نکنم در جایگاه 9 قرار بگیره .... این حفاری خیلی ناامیدم کرد با اون شکنجه ای که بالای 300 شد نباید پیشنهاد میکردم
سلام جناب اریو سبد 22 مربوط به من است من خدمت جناب انالیز عرض کردم تا حقی از کسی ضایع
نشه
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
ضمن تشکر عرض ميکنم که نکته اي را که بايد در نظر گرفت اينست که براي ايجاد شرايط کاملا" مساوي براي همه مي بايست تعداد سهام معرفي شده در کليه سبدها يکسان باشد تا بتوان به نتايج دقيقتري دسترسي پيدا کرد .
ضمن تشکر عرض ميکنم که نکته اي را که بايد در نظر گرفت اينست که براي ايجاد شرايط کاملا" مساوي براي همه مي بايست تعداد سهام معرفي شده در کليه سبدها يکسان باشد تا بتوان به نتايج دقيقتري دسترسي پيدا کرد .
سلام جناب آریانا
با توجه به اینکه میانگین بازده ملاک نتیجه هست. چه دو سهم در سبد باشه و چه 5 سهم نتیجه یکی هست. فقط نکته اینجاست اگر کسی دو سهم انتخاب کنه. و در انتخاب یکی از دو اشتباه کرده باشه، میانگین بازده سبدش پایین میاد. اما اگر یک نفر 5 سهم انتخاب کرده باشه و در معرفی یک سهم اشتباه کرده باشه، چهار سهم دیگه میانگین بازده رو مثبت نگه میدارند. مثل ترید واقعی.
با سلام به همه
(*)ستاره دار این هفته vahid_lok شدن
نفرات دوم و سوم هم بترتیب:
Amo hoseian
zagros
[img]httpmages/24t2ss65u5wfwhcqxrc.png[/img]
فکر نمی کردم اول بشم!گفته بودم بین 5 تا می شم!ولی جو منفی بازار باعث اول شدنم شد!
خلاصه منکه خیلی تازه کار هستم و خیلی ضعیف در امر تحلیل!این سهام ها هم توصیه بزرگان سایت بود!
راستی این ستاره کجا نشون داده میشه؟:d
نظر