مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

با سلام به همه
    ستاره این هفته رو جناب baradaran گرفتند با 12.96% بازدهی. آقا مبارکه <:-p . ای ناقلا، آقا حجت رو قال میذاری میری کلاس خصوصی :-B .
    نفرات دوم و سوم بترتیب عبارتند از : مارال صفا و naruto

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

سلام بر دوستان....جناب برادران مبارک ها باشه آقا من یه پیشنهاد دارم واسه این بازدهی به جناب برادران 2 تا ستاره بدین اگه هم میخواین معادلات و تعداد ستاره ها به هم نخوره ستاره رضا:D رو بدین بهش....

مارال خانوم به شما هم تبریک میگین این چهره جوان هفته دومه که تو این مسابقات شرکت میکنه و نشون داد که حرفای زیادی برای گفتن داره....

جناب naruto به شما هم تبریک میگم سبدتون عالی بود......ضمنا هفته بعد من اول میشم دوستان واسه 2 ومی به بعد تلاش کنن....=))>:)

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

جناب برادران اقا تبریک
        ما که از روز دوم گفتیم اسمونتون پر ستاره

نظر

• rise2rise
          کاربر فعال
          • Apr 2011
          • 106

تبريك ويژه به جناب برادران كه به آنچه مدتها بود لياقت داشتند رسيدند ، اگر صدرا خيلي ها را بيچاره كرد شما را دو ستاره اي كرد <:-pخانم مارال و جناب nuruto هم تبريك . اين هفته از آخر اول شدم ولي هفته بعد كولاك مي كنم:D همش كه نبايد مهران كري بخواند:)) ضمنا بعضي ها هنوز نتيجه نيامده سبد هفته آينده را مي دهند مگر شما كارخانه سبدسازي داريد/:)
          [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

بنده هم به شخصه به جناب برادران عزیز تبریک میگم .رقابت واقعا جالب و نفس گیری بود.
            از دوستان عزیز مهران و rise2rise هم ممنون.

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

سلام به همه
              اول به دوست بسیار عزیزم، جناب برادران، تبریک میگم، آقا ما حالا حالا ها باید بیاییم شاگردی، میگم یکی دو هفته هست، در جمع هفتگی غیبت داری، بچه ها گفتن رفته مضاعف درس بخونه من باور نکردم. از شوخی گذشته تشریف بیارید. ما به امید حضور شما اساتید این جلسه رو راه انداختیم.
              جناب صفا که دیگه اگر جزو 5 نفر اول نباشن، باید شک کرد. ایشون استاد تکنیکال هستند. فوق العاده قابل احترام، جناب naruto باتوجه به حضور کمشون در سایت سبد قابل قبولی ارائه کرده بودند. برای هر سه بزرگوار آرزوی سلامتی و شادکامی در جوار خانواده دارم.
              پر سود باشید.
              لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

این فقط یه شوخیه :
                سبد این هفته جناب حجت
                کنتور سازی:p
                و...:d
                حجت جان درسته:D
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

دوستان اول اگر سبد کاربری موردی داره فقط به بنده پیام خصوصی بدین، در تاپیک چیزی عنوان نشه، البته غیر اونهایی که صف داره یا بسته هست، که دوستان محبت میکنند در تاپیک تذکر میدن؛ دوم کل کل از همین الان تا شنبه تعطیل تا بین سبدهای معرفی شده در تاپیک فاصله نیوفته. ممنون.
                  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                    سلام بر دوستان....جناب برادران مبارک ها باشه آقا من یه پیشنهاد دارم واسه این بازدهی به جناب برادران 2 تا ستاره بدین اگه هم میخواین معادلات و تعداد ستاره ها به هم نخوره ستاره رضا:d رو بدین بهش....

مارال خانوم به شما هم تبریک میگین این چهره جوان هفته دومه که تو این مسابقات شرکت میکنه و نشون داد که حرفای زیادی برای گفتن داره....

جناب naruto به شما هم تبریک میگم سبدتون عالی بود......ضمنا هفته بعد من اول میشم دوستان واسه 2 ومی به بعد تلاش کنن....=))>:)
                    ابتدا تبریک میگم به جناب برادران امیدوارم همواره موفق باشید و همینطور مارال خانوم و مرتضی عزیز (کشتی مارو با این فسربح منم دیروز تو صف خریدم)
                    مهران خانه خذاب شدم داشتم سقوط میکردم لیگ 1 پیش احسان=)) خوب شد کارم به بازی پلی اف نکشید این هفته به خاطر کنکور و دسیسه های دشمن ملعون سبد ما به این حال روز افتاد:((
                    جا داره همینجا از حجت و انالیز عزیز بازهم تشکر کنم برای ایجاد همچین فضای خوب رقابتی این هفته کسی واسه اولی سبد نده چون مهران اول میشه البته از اخر =))
                    مهران اگر سقوط کنی لیگ 1 با مقاومت سپاسی و شیرین فراز بازی داری :d خبر میرسه که احسان به لیگ دسته 2 هم سقوط کرده و در بازی پایاپای از تشتک سازی ورامین 4 تا گل خورده =))
                    در ضمن باربد جان نصف قشهد امروز رو به صورت گروهی خرید کردیم خدا به فریادمون برسه :((:->
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!
                    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• Mousavi
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 196

سلام
                      سبد من
                      1) خبهمن : سیگنال مکدی و ای دی اکس
                      2)مپنا : به دلایلی که در هفته های قبل ذکر کردم (خدا میدونه از کی صف خرید میشه و گره میخوره )

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                        ابتدا تبریک میگم به جناب برادران امیدوارم همواره موفق باشید و همینطور مارال خانوم و مرتضی عزیز (کشتی مارو با این فسربح منم دیروز تو صف خریدم)
                        مهران خانه خذاب شدم داشتم سقوط میکردم لیگ 1 پیش احسان=)) خوب شد کارم به بازی پلی اف نکشید این هفته به خاطر کنکور و دسیسه های دشمن ملعون سبد ما به این حال روز افتاد:((
                        جا داره همینجا از حجت و انالیز عزیز بازهم تشکر کنم برای ایجاد همچین فضای خوب رقابتی این هفته کسی واسه اولی سبد نده چون مهران اول میشه البته از اخر =))
                        مهران اگر سقوط کنی لیگ 1 با مقاومت سپاسی و شیرین فراز بازی داری :d خبر میرسه که احسان به لیگ دسته 2 هم سقوط کرده و در بازی پایاپای از تشتک سازی ورامین 4 تا گل خورده =))
                        در ضمن باربد جان نصف قشهد امروز رو به صورت گروهی خرید کردیم خدا به فریادمون برسه :((:->
                        اقا رضا ته دلت قرص از شنبه که صف خرید شد ما برای هم نوشابه باز میکنیم و صف رو میشماریم
                        اخه امروز منم قشهد خریدم
                        خدا کنه وسط هفته نبنده تا یه حالی به این سبد ما بده

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

با سلام و عرض ادب
                          این هفته دوستان سبدهای خیلی خوبی معرفی کرده بودن و بخت و اقبال با من یار بود که سبدم اول شد ولی انصافا سبد خیلی از دوستان شایستگی اول شدن رو داشت و سهامهای خوبی معرفی شد که اگه این هفته به نتیجه نرسید مطمئنا در هفته های بعد بازده خوبی خواهد داشت .
                          تشکر میکنم از عزیزانی که بنده رو شرمنده کردن جناب مهدی آقای گل که بی ریا زحمت این مسابقه رو متحمل میشه و دوست بسیار عزیزم جناب مهندس شریف و جناب باربد و آقا رضا و آقا مهران که این دو عزیز علاوه بر بورس استاد کری خونی هم هستن و جناب naruto که رقابت بسیار خوبی داشتن و تبریک به ایشون و خانم مارال صفا و تشکر از سایر دوستان و تشکر ویژه رو از دوست و استاد بسیار عزیزم حجت دارم و بدون تعارف با احترام به سایر دوستان ایشون رو بهترین چارتیست مشهد میدونم که تلاش بسیاری در جهت ارتقاء دانش بورسی سایرین داره .
                          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/06/22, 20:30.
                          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• analyst
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 446

سلام به همه اینم سبد این هفته :)>-:

1. لکما
                            اندیکاتورهای rsi و cci و استوکاستیک در حال کراس منطقه اشباع فروش به بالا هستند، واگرایی مک دی واضح می باشد و حمایت در حداقل قیمت تاریخی را داریم و همانطور که در شکل می بینیم قیمت به کانال مربوطه واکنش نشان داده و با توجه به موارد گفته شده انتظار رشد کوتاه مدت سهم را داریم.

2. فسدید
                            واگرایی مثبت قیمت و استوکاستیک نشانه تضعیف جبهه فروش است و بسته شدن گپ قبلی و حداقل قیمت تاریخی دو حمایت برای سهم در این قیمت ها محسوب می شوند، انتظار داریم قیمت به کانال رگرسیون مربوطه واکنش نشان داده و سیر صعودی کوتاه مدت بگیرد. مهمترین مقاومت سهم میانگین متحرک 55 روزه و پیوت های گذشته در حدود 196 تومان می باشد که قیمت 25% با آن فاصله دارد.

5-سبد پنجم
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/23, 14:27.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

من هم به جناب برادران عزیز تبریک میگم و آرزوی موفقیت براشون دارم.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• fiona
                                کاربر فعال
                                • Apr 2011
                                • 405

منم به جناب برادران به خاطر اول شدنشون تبريک ميگم
                                همچنين به خانم مارال صفا و جناب naruto

نظر

در حال کار...
                                X