کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به همه
نگرانی در چشم، همه موج میزنه این کاملا از صدای تماس گیرنده ها و نوشته ایمیل زننده ها مشخصه، دوستانی که نوسان گیری میکردند. بد جور خورده تو پرشون، خوب این یک بازاره دیگه روزی که ما این بازار رو انتخاب کردیم. میدونستیم یک سوی قضیه سود هست و سوی دیگرش ضرر غالب دوستان که با بنده ارتباط دارند. در اسفند ماه سود های خوبی کردند. در اواسط فروردین ماه تقریبا اکثر سهمها واگرایی در سقف بین نمودار قیمت پایانی و آر اس آی استاندارد 14 روزه داشتند. به نحوی که حتی گاها برای انتخاب سهم برای مسابقه هفتگی مشکل داشتیم. خوب اون واگرایی ها خودشون رو نشون دادند. یعنی این ریزشها قابل پیشبینی بود. و اکنون قیمت جهانی طلا داره به این ریزشها دامن میزنه. و حقیقی و حقوقی داره پول رو میبره سمت این فلز با ارزش. در نمودار هفتگی طلا مدتی هست ، واگرایی در سقف دیده میشه، از طرفی به هدف الگوی کنج نیز داره نزدیک میشه. این نشون میده بزودی طلا میتونه در قالب یک موج کوتاه مدت اصلاحی قرار بگیره؛ که البته میتونه در یک هدف هیجانی قبل از اون، اهداف 1420 و 1430 و 1450 دلار رو هم ببینه. دوستان توجه داشته باشند، در این روزها در تایم فریم روزانه آر اس آی استاندارد با دیدن رقم محدوده 80 و با توجه به واگرایی در سقف ایجاد شده، قیمت طلا در محدوده سقف برآورد میشود. ریسک سمایه گذاری در این بازار توجیه پذیر نیست. در تایم فریم ساعتی قیمت طلا کاهش هفت دلاری رو در یک ساعت گذشته (ساعت 17:00 به وقت تهران) نشون میده. در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه. سرمایه به بازار بورس برگشته، و در روزهای آتی روند جدیدی رو با ابهام سرمایه گذاری در طلا آغاز خواهد کرد. از طرفی در بازار بورس قیمت بسیاری از شرکتها بر اساس گفته بسیاری از دوستان فاندامنتالیست به کف قیمتی خودشون نزدیک شدن. برای همه آرزوی سود سرشار دارم.
من هم فکر کنم طلا در حال دوران هیجانی بازار است. اما توجه بازار به چند دلیل است: که یکی حذف 3 یا 4 صفر از پول ملی و ظاهرا هدف اصلی آزاد شدن نرخ ارز خواهد بود که در این صورت سود 30 تا 40 درصدی در انتظارشان خواهد بود. دلیل دیگر بی ثیاطی داخل و درگیری در قدرتهای سیاسی که خود نیز رجوع به طلا و دوری از سرمایه گذاری مولد را خواهد داشت.
قرمز بازاريه ! ما كه خريديم هي گفتند فرصت خريده باز خريديم حالا كلي به كارگزاري بدهكار شديم بايد سهمها رو فردا در ضرر بفروشيم به نظر شما سهمي كه بيشترين ضرر را داده بفروشيم يا كمترين ضرر را ؟! مسابقه را بايد تغيير داد سهمي كه سبز شود برنده است .
[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
سبد این هفته من
فولای با توجه به اصلاح قیمتی شدید در این مدت و حمایت سهامداران حقوقی
خپارس با توجه به حمایت شدید از این سهم در محدوده 150 وحجم بالای معاملات در این منطقه
وصنعت با توجه با برخورد به محدوده حمایتی 1300 و بر گشت از این محدوده
سبد من هم از اين قرار است:
1-وصنعت در محدوده حمايتي مهمي قرار گرفته
2-پكوير به جهت بنيادي خوب سهم
3-كاذر در محدوده كف قيمتي قرار گرفته است
4-ثشاهد رو هم توي قيمت هاي 315 براي خريد كم ريسك مي دونم
آقا مهران منم بهت تبریک میگم .... امیدوارم همیشه تو بازار مثبت پر سود و تو بازار منفی هم کم ضرر باشی نه ببخشید تو بازار منفی هم پر سود باشی :)
بازم تبریک دوست عزیز
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
با سلام خدمت دوستان سبد قبلی با کلی ضرر چهارم شدx_x
اما سبد برا این هفته!
1-وصنعت:رسیدن به کف قیمتی و برخورد با خط حمایت
2-رمپنا:افت قیمتی شدید در طول هفته و افزایش سرمایه پیش رو
3-خبهمن:رسیدن به کف قیمتی در 300 و احتمال افزایش قیمت تا 400 در میان مدت
نظر