کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام به همگی
تبریک به مناسبت سبز شدن بورس و پایان درد و رنج و زجر اهالی بورس<:-P، اما همچنان شاهد حرکت گله ای اکثریت در بورس هستیم که صف های فروش و خرید پیاپی نشانه اون هستند.
خوب امروز برعکس دیروز همه سهام منتخب دوستان مثبت بودند بجز یک مورد که مقدار ناچیزی منفی بود ، نتایج امروز رو تقدیم حضورتون می کنم:
سلام به همه ~^o^~تبریک میگم به fm2006 عزیز بخاطر ستاره دار شدنش که قبلا فکر کنم دوم یا سوم شده بود.
نفرات دوم و سوم هم به ترتیب عبارتند از rise2rise و مهدی
سلام .
ممنون آنالیست عزیز بابت زحماتت . اما جدا از مساله مسابقه و اول و آخر شدن برام یه نکته جالب بود و اون اینکه وقتی همه صحبت از ریزش بازار میکنن پس بدونین که تقریبا همه از بازار خارج شدن و فروشنده آنچنانی نمونده و بهترین نقطه خرید همینجاست .
در مسابقه این هفته شاهد بودیم که سبد بنده در چند روز ابتدایی آخر بود ولی بنده به شخصه در حال خرید بودم و اینکه در آخر هفته از آخر به اول اومد اون هم در بین 25 سبد کلاس آموزشی بزرگی برام بود تا هیچ وقت درگیر هیجانات مقطعی بازار نشیم و سهم ها رو بر اساس دلیل و تحلیل بخریم .
بنده در حدی نیستم که در جمع ستاره داران باشم فقط امیدوارم که همگی در همه ی مراحل زندگی موفق و پیروز باشین .
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
سلام .
ممنون آنالیست عزیز بابت زحماتت . اما جدا از مساله مسابقه و اول و آخر شدن برام یه نکته جالب بود و اون اینکه وقتی همه صحبت از ریزش بازار میکنن پس بدونین که تقریبا همه از بازار خارج شدن و فروشنده آنچنانی نمونده و بهترین نقطه خرید همینجاست .
در مسابقه این هفته شاهد بودیم که سبد بنده در چند روز ابتدایی آخر بود ولی بنده به شخصه در حال خرید بودم و اینکه در آخر هفته از آخر به اول اومد اون هم در بین 25 سبد کلاس آموزشی بزرگی برام بود تا هیچ وقت درگیر هیجانات مقطعی بازار نشیم و سهم ها رو بر اساس دلیل و تحلیل بخریم .
بنده در حدی نیستم که در جمع ستاره داران باشم فقط امیدوارم که همگی در همه ی مراحل زندگی موفق و پیروز باشین .
سلام دوست گرامی
بنده هم بهت تبریک میگم. برات آرزوی سلامتی و سود سرشار و اول شدن در زندگی واقعی دارم.
دوستان ستاره دار در مسابقات ازشون توقع بیشتری میره. یکی از دلایلی که فکر میکنم نمیتونیم ستاره دوم رو بگیریم این هست که وقت کمتری میزاریم، تحلیلها کمرنگ شده. اگر این هفته تحلیلها آبکی باشه، از هفته آینده شرایط رو سخت تر میکنیم. دوستان توجه کنند، این مسابقه یک دمو برای بازار هست. امیدوارم کیفیت بررسی ها بیشتر بشه. دوستان فاندایی هم لطف کنند دلایل کاملتر و جامعتری بنویسند.
نظر