مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

ضمنا تشکر و قدردانی ویژه دارم از جناب آنالیست عزیز و حجت گرامی بابت زحمت برگزاری مسابقه که میدونم کار سخت و زمانبریست .
    خسته نباشید دوستان
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• stockbroker68
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 137

سبد من
      همراه
      صدرا
      البرز

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

ضمن تشکر از زحمات همه ی عزیزان امیدوارم این مسابقه بهانه ای باشه برای اینکه از معلومات دوستان در راستای انتخاب درست سهام استفاده کنیم . البته در ترید واقعی
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

در اصل توسط stockbroker68 پست شده است View Post
          سبد من
          همراه
          صدرا
          البرز
          سلام جناب استوکبروکر68
          دوست گرامی بر اساس قوانین مسابقه باید دلایل انتخاب نماد های سبدتون رو بیان کنید. سبد شما مورد تایید نیست.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سلام به همه دوستان
            جناب برادران تبریک میگم، این نشانه اینه که تابستون درساتو خوب خوندی. غیبتتم کم شده؟؟؟!!!!!! (شوخی)

جناب برادران یکی از بهترین اساتید تکنیکال در مشهد هستند. برای بنده افتخاریه که کنار ایشون مینویسم. از همین طریق به ایشون تبریک میگم. امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و سلامت باشند.
            جناب آنالیست هم که دیگه همیشه استادیشو ماشا الله نشون میده. مهدی جان کارت درسته. توی این بازار یک روز مثبت یک روز منفی خیلی؛ دوستان هنر کردند. اکثریت سبدها سبز بود و تقریبا نیمی بالای دو درصد. عالیه واقعا، از همه تشکر میکنم.

پر سود باشید.
            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

ضمن عرض خسته نباشيد به دوستان و حجت عزيز
              براي هفته بعد سبد من به شرح زير است:
              1-همراه به خاطر تقسيم سود بالا و به موقع در مجمع
              2-شپنا به دليل وضعيت بنيادي خوب سهم
              3-پاكسان به دليل افت سهم پس از تقسيم سود و جذابيت قيمتي
              با اجازه اساتيد اين هفته ديگه خودم نفر اول مي شم. شك ندارم.

1-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/10, 00:03.
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• stockbroker68
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 137

در اصل توسط stockbroker68 پست شده است View Post
                سبد من
                همراه
                صدرا
                البرز
                همراه به دلیل نزدیکی مجمع و تقسیم سود قابل توجه و پرداخت سریع سود
                صدرا به خاطر اصلاح افت شدیدی که تجربه کرده است
                البرز بخاطر اینکه اینکه از رشد سال به سال بازار جا مانده است و تقریبا قیمت سال پیش همین زمان را دارد در حالی که بازار و اکثر گروه ها رشد قابل تو جای داشته اند

2-سبد شما مورد تایید است.
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/10, 00:06.

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

سلام و عرض ادب دارم خدمت دوستان عزيز و تشكر از سروران گرامي كه لطف داشتن .
                  همچنين تشكر ويژه از دوست و استاد بسيار عزيزم حجت خان كه بنده رو شرمنده كردن .
                  همينطور تشكر از جناب holy و تبريك خدمت جناب fm2006 و تبريك و تشكر ويژه از جناب مهدي آقا كه براي اين تاپيك تلاش زيادي داره .
                  اكثر سبدها از سهامهاي خوبي تشكيل شده بود و با ديد ميان مدت مناسب هستن .
                  اين هفته قرعه به نام من افتاد ولي سبدهاي زيادي شايسته بودند .
                  حجت خان حالا كه من بچه خوبي شدم و غيبتم كم شده يه كاري كن آقاي شاهسون هم بچه مثبت بشه و غيبت نكنه .
                  دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• soroush
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 561

جناب برادران تبریک در این بازار نه چندان جالب کار بزرگی بود این سود
                    همیشه موید و موفق باشید یا علی
                    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• Yusef_sbm12
                      كاربر فعال
                      • Dec 2011
                      • 311

من هم به جناب baradaran تبریک میگویم و آرزوی سلامتی و بهروزی و همچنین موفقیت های بیشتر را در تمامی مراحل زندگانی برای ایشان را دارم .
                      و البته برای دیگر عزیزان ...:dasdas::dasdas::dasdas:
                      زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                      که با رنگهای بدیع ؛
                      و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                      خیال انگیز ؛
                      و پر شور ساخته است .

نظر

• Brother
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 193

بنده هم به جناب آقایان برادران و fm2006 و آنالیست تبریک و برایشانآرزوی سعادت دارم
                        طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• عليرضا جمالی
                          مدیر (ستاره‌دار 20)
                          • Oct 2010
                          • 1295

بازار تبریک داغه, من هم جا نمونم...
                          به هفتمین مرد ستاره دار سايت بورسی - جناب برادران - و همینطور fm2006 و آناليست عزیز (که زحمت زیادی هم در اين مسابقه میکشه) تبریک میگم.
                          امیدوارم همه کاربران سایت بورسی شاد و پرسود باشند.
                          از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• مصطفي رستمي
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1159

من هم خدمت جناب برادران تبريك ميگم.
                            اميدوارم كه پر سود باشيد
                            خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

الهي به اميد تو
                              سبد اين هفته من:
                              1- وساپا: اين سهم مالك 40 درصد سرمايه گذاري رنا است . در روز 4شنبه 63 ميليون سهم ايران خودرو توسط رنا روي ميز فروش گذاشته شد و به قيمت خوبي هم به فروش رفت. وساپا بابت اين واگذاري بيش از 10 تومان تعديل مثبت براي سال جاري خواهد داشت. ضمن اينكه بلوكهاي ديگه ايران خودرو در راهه و هنوز بازي خودرويي ها تمام نشده. و باز هم شاهد صف خودرويي ها خواهيم بود كه وساپا به طور مستقيم و غير مستقيم منتفع ميشه و تعديل پشت تعديل ميزنه.
                              همچنين وساپا مالك 4 درصدي ليزينگ رايان سايپا است . اين سهم نيز بيش از 35 درصد رشد داشته است(پس از تعديل سود) . برنامه افزايش سرمايه نيز در دستور كار خودش داره و بنابراين بايد شناور سهم بالا بره . براي همينه كه سايپا سهم را عرضه ميكنه تا هر چه زودتر شناور سهم به اون مقداري كه لازمه برسه. بسياري از صندوقهاي سرمايه گذاري در حال خريد سهم هستند . دانايان پارس هم كه هر روز بالاي 1 ميليون سهم داره ميخره و قصد افزايش درصد سهامداري رو داره.
                              سود سال جاري سهم با توجه به عرضه هايي كه در اين چند روز انجام ميده بالاي 110 تومان خوالهد بود . با توجه به اينكه خود سايپا مالك اصلي سهمه هميشه حداكثر سود نقدي رو پرداخت ميكنه . به نظرم بالاي 100 تومان دي پي اس خواهد داد.
                              سال اينده نيز بيش از 100 تومان سود خواهد ساخت . اگر سهم را 300 بخريم و 100 تومان دي پي اس ازش بگيريم سهم را با پي بر اي 2 خريديم .
                              اين سهم زير 300 تومان خريداراي بسيار زيادي داره. تو حوالي 300 تومان خريد سهم از ريسك بسيار پاييني برخورداره. اگر سهم را زياد صفش نميكنند براي اينه كه سايپا بايد بفروشه تا شناور سهم بياد بالا براي افزايش سرمايه و خريدارا هم ميگن هر چي پايينتر بخريم بهتره.
                              به نظر من اين سهم براي ميان مدت سهم فوق العاده اي است.
                              2- فراوري: حدود 20 درصد سهم در يكماهه گذشته معامله شده . يكي از نكاتي كه دوستان بايد بهش توجه كنند حجم معامله و در واقع نقد شوندگي سهمه . تنها فروشنده سهم وسپه است كه ظاهرا اون هم فهميده چه خبره و ديگه عرضه نميكنه. ساتا شديدا خريدار سهمه و برخي از روزها براي كد اصلي بالاي 1 درصدش ميخره و بسياري از روزها هم براي كدهاي زير 1 درصدش خريد ميكنه. فراوري نسبت به همگروهي هاش تاثير بيشتري از نرخهاي جهاني ميپذيره . زماني كه قيمتهاي جهاني خوب بودند و انگوران هم نريخته بود و اينها از خاك پر عيار استفاده ميكردند قيمتهاي چند هزار توماني رو هم تجربه كرده . اين سهم هم زير 630 تومان خريدارهاي بسيار خوبي داره و خريد تو اين حوالي بسيكار ريسك پاييني داره. چند وقتي هست كه تو همين محدوده 630 تا 700 در حال معامله است . اگر سهم ارزنده نبود بايد ميريخت . حجم معاملات بالا تو اين محدوده نشون ميده كه سهم در حال جمع اوري است و بزودي حركت خودش رو شروع ميكنه . با توجه به اينكه نرخهاي جهاني بسيار بالاتر از نرخي است كه تو بودجه اش ديده قطعا براي سال جاري تعديل خواهد داشت . من اعتقاد دارم(تاكيد ميكنم كه اعتقاد دارم) قيمت اين سهم در ميان مدت حداقل 2 برابر قيمت فعلي خواهد بود(البته به شرط اينكه نرخهاي جهاني ياري كنند) اما كمي صبر لازمه . من اين سهم را در سبدم دارم و بهش دست هم نميزنم.
                              3- كروي: حجم معاملات بالاي اين سهم در روزهاي اخير نشان از تحركات جديد تو سهم داره . اين سهم در واقع سهامدار اصلي بقيه شركتهاي رويي است . بيش از 28 درصد از فسرب (كه در حال يكه تازيه) متعلق به كروي است . ان اي وي سهم با قيمت كنوني كه سهم در حال معامله است فاصله زيادي داره . اين سهم هم زير 300 تومان خريداران بسيار خوبي داره .
                              در پايان ميخوام ياداور بشم كه از هفته اول كه قرار شد سبد معرفي كنيم فارغ از رتبه اي كه بدست ميارم سعي كردم سهم هايي رو معرفي كنم كه بهشون اعتقاد دارم و در اين راه به نقد شوندگي سهم و حجم معاملات توجه زيادي كردم . تلاش همه دوستان قابل تقديره ولي فرض كنيد من ميخوام 200 ميليون خريد كنم بنابراين بايد دنبال سهمي باشم كه حجم مبناش بالا باشه و همچنين بشه به تعداد بالا خريد كرد .
                              مجددا از همه دوستاني كه زحمت ميكشند و تو اين مسابقه شركت ميكنند تشكر ميكنم .

3-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/10, 14:55.
                              خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• alielmi
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 36

آقایان برادران و fm2006 و آنالیست تبریکات اينجانب را بپذيريدبرايتان آرزوی سعادت وموفقيت دارم

نظر

در حال کار...
                                X