نمیدونم ولی مسابقه ی جذابی شده
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبا تشکر از یاسر عزیز :
احتمالا در سبد ها اشتباهی پیش اومده و جناب نوسان باید اول باشن ;) این وگستر دیگه چه سهمی بود 1 بهمن محدوده 200 تومن بوده!!!!!!!!!!!!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
14.16 +1.56=15.72 که تقسیم بر دو کنیم میشه 7.86 درصد بازده سبد جناب نوسان
مگه اینجوری حساب نمیشه؟///
نظر
-
-
-
یعنی من تو 3 تا موندم آقا زودتر میگفتی دیگه اشکم خشک شد انقدر گریه کردم!!!!=))
ولی جدا از شوخی رقابته قشنگی شده مثله هفته پیش...همشم بخاطره هنرنمایی سید جان هستش ممنونهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
-
اقا هفته قبل که بدجور سوتی دادم و تو این سه روز این هفته از خجالت اصلا به این تاپیک سر نزدم.
از آخر سوم یا چهارم شده بودم.
از همه دوستان هم بابت پست های مفیدشون تشکر میکنم.....خصوصا اساتید و زحمتکشان این مسابقه...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
شرمنده این سبدهای 30 ، 31 ، 32 ، 33 ،34 کجایند ؟؟؟
:-/ :-/ :-/حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
-
برید کنار که نتایج این هفته داره میاد!
هرچند که بازار جالبی نداشتیم اون هم در دهه فجر
اما ما هنوز هم سرودهای انقلابی رو دوست داریم
و روحیمون رو حفظ می کنیم
مقام اول و ستاره این هفته مسابقات تقدیم می گردد به........................ جناب سروان میثم!
جا داره علت موفقیتشون رو از زبون خودشون بشنویم
در ضمن آخر هفته نایب الزیاره دوستان خواهیم بود در مشهد مقدس
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام به همه ی بورس بازان گرامی
من قبل از اعلام نتایج گفته بودم که برنده منم.و از اونجایی که اینطور نشده بدون شک تقلب شده.آقای شریعتی خودت بیا و درسش کن و الا !!!!!
شوخی کردم...تبریک به استاد گرامی آقا میثم.آقا میثم چکار کردید که اینطوری خدا داره بهتون حال میده.فکر کنم توکل درسته؟اون از قلرست و این از نتایج این هفتتون تو این بازار منفی.
بابا یکی به ما هم یه ستاره بده که ستاره ی خونمون بدجوری اومده پایین!
انشاالله همه خوشحال و شاد باشید
یا علی علیه السلام
نظر
نظر