الان از یه لینک دیگه آپلودش میکنم قربان
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جناب مصطفي براي من رو اشتباه حساب كرديد سبد من كرويح و فسرب هستشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
با سلام مجدد
فکر کنم در مسابقه قیمت نهایی چهارشنبه به شنبه محاسبه شده
1)مگر نباید قیمت نهایی چهارشنبه به چهارشنبه پیش محاسبه شود؟
2) یا قیمت میانگین بازدهی هر روز قبلا" توسط جناب آقای شریعت محاسبه می شد؟
در هر دو صورت به نظر اینجانب ملاک قیمت نهایی چهارشنبه به قیمت چهارشنبه قبل باید محاسبه شود در حالیکه قیمت نهایی چهارشنبه به شنبه محاسبه شده
اگر مطابق نتایجی که آقای شریعت میانگین هر روز را حساب می کرد محاسبه شود نتایج کلا" فرق خواهد کرد
چرا روش محاسبه عوض شده؟
مگر نباید میانگین هر روز گرفته شود؟ و آن هم نسبت به چهارشنبه قبلThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
با سلام و عرض ادب
آقا ما چند ساعت نبودیم چه خبر شده این جا8-| خوب جناب شریعت ظاهرا برای دسترسی به سیستم این هفته دچار مشکل شدند و البته این موردی که این هفته پیش آمد با تمام مشکلات یه خوبی داشت و اینکه قدر جناب شریعت رو بیشتر بدونیم .
به هر حال ضمن تشکراز جناب مصری پور فکر میکنم دوستان اجازه بدن مسابقه به روال عادی پیش بره و اگه جناب مصری پور و یا هر کدام از دوستان موفق شدند نتایج رو اعلام کنند که خیلی خوبه و در غیر این صورت صبر میکنیم تا خود جناب شریعت نتایج رو اعلام کنند .
البته اگه هر کس از دوستان بخواد خودش نتایج رو مجزا اعلام کنه برای اینکه کار ساده تر باشه میشه اختلاف قیمت پایانی چهارشنبه هفته گذشته با این هفته رو محاسبه کرد به جای اینکه نتایج روزانه با هم جمع بشه .
پس دوستان میتونند سبد جدید رو با همان قوانین سابق اعلام کنند فقط این بند به قوانین این هفته اضافه میشه .
انتخاب سهامهایی که صف خرید کمتر از نصف حجم مبنا دارد بلامانع است .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
با سلام و عرض ادب
برندگان هفته گذشته در يك رقابت نفس گير بين دو نفر اول به ترتيب :
1_ جناب alireza 184 كه مجددا موفق شد ستاره رو بدست بياره كه به ايشون تبريك عرض ميكنم .<:-p<:-p>:D<>:D<
2_ جناب بابك 52 كه در رقابت با اختلاف كمي دوم شدند كه به ايشون هم تبريك عرض ميكنم.<:-p>:D<
3_ جناب شكارچي هم موفق شدند رتبه سوم رو كسب كنند و خدمت اين دوست عزيز هم تبريك عرض ميكنم .>:D<
نتايج كاملتر ساير دوستان هم متعاقبا اعلام خواهد شد .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
سپاس بیکران به آقای برادران
ایشان که خالصانه و با تمام وجود جهت این سایت زحمت میکشند
واقعا" چگونه می توان زحمات ایشان را جبران نمود؟
بابا یه بار هم بگذارید ما اول بشیم دیگه:d
من تو خدمت سربازی چهار تا ستاره داشتم ;)
آخه نمیشه که اینجا بدون ستاره بمونم ;):d
به علیرضا خان هم همینجا تبریک میگم که ستارشون رو پس گرفتنآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/03/01, 12:32.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
تبریک میگم به علیرضا. یه معذرتم میخوام از همه بخصوص خودش که نتایجو یجور دیگه اعلام کردم:d
البته جای نقد نیست چون پست قبلیش گفتم " یه آشی واستون بپزم" !!!
از جناب برادران هم تشکر میکنم که زحمت زیادی میکشنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
:"> :"> :">با سلام و عرض شرمندگی مفرط!
این وضعیت بنده بود در این هفته البته از لحاظ کاری!
و من خیلی ناراحت از این که نتونستم به تعهدم این هفته عمل کنم
جالب اینجاست که دسترسی به اینترنتم هم با مشکل رو برو شده بود! الانم پای سیستمی هستم که آفیس نداره!!:-s
به خصوص شرمنده جناب برادران شدم خیلی زیاد:">
از مصطفی هم بابت لوطی گری نا تمومش متشکرم!
ان شالله هفته آینده جبران خواهم کرد.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با تشکر ویژه از آقایان شریعت و برادران عزیز و تبریک به نفرات برتر
خب این هفته چراغ اول من روشن می کنم
سبد منتخب من:
1- کطبس: افت قیمتی مناسب و رسیدن به سطح حمایتی همچنین مطرح بودن موضوع پذیرش ذغال سنگ در بورس کالا
2- کبافق: وضعیت مناسب هم گروهی ها و پیشبینی رشد قیمت روی
1_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/03/01, 23:02.
نظر
-
با سلام خدمت همه ی دوستان و تبریک به نفرات برتر
اینم سبد من:
1:کپشیر:نزدیک شدن قیمت سهم به حمایت قوی 167 و نداشتن فروشنده ی آنچنانی در هفته ای که گذشت
2:کطبس:افت بی جهت و به نظرم دستوری قیمت با توجه به وضعیت بنیادی مناسب شرکت
3:کحافظ:بدلیل استراحت کلی گروه کاشی و بخصوص کحافظ احتمال اینکه از شنبه با منفی شدن شاخص بازار دوباره به سمت این گروه متمایل بشه زیاده
2_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/03/01, 23:05.ما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
سلام و خسته نباشید.
1-کفرا:شروع روند دوم حرکتی در نمودار 4ساعته برای رسیدن به محدوده380
2- وکار:کف قیمت و نوبتی هم باشه نوبت بانکها برای صعود میباشد.
3-وبملت:کف قیمت و نوبتی هم باشه نوبت بانکها برای صعود میباشد.
4-ونوین:کف قیمت و نوبتی هم باشه نوبت بانکها برای صعود میباشد.
5-شدوص:ادامه روند صعودی در نمودار 4ساعته
3_ سبد تائید شد .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/03/01, 23:07.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post:"> :"> :">با سلام و عرض شرمندگی مفرط!
این وضعیت بنده بود در این هفته البته از لحاظ کاری!
و من خیلی ناراحت از این که نتونستم به تعهدم این هفته عمل کنم
جالب اینجاست که دسترسی به اینترنتم هم با مشکل رو برو شده بود! الانم پای سیستمی هستم که آفیس نداره!!:-s
به خصوص شرمنده جناب برادران شدم خیلی زیاد:">
از مصطفی هم بابت لوطی گری نا تمومش متشکرم!
ان شالله هفته آینده جبران خواهم کرد.
حضور خود شما بسیار ارزشمندتره. مسابقه بهانه همین دور همی صمیمانس
البته ما هم نامردی نکردیم و حساب زیراب شما رو زدیم
نظر
نظر