در اصل توسط (حجت) پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
با سلام و عرض ارادت
سبد پیشنهادی این هفته:
1- وکار : توجه به گروه بانکی ها+ شکسته شدن قیمت روز بازگشایی پس از افزایش سرمایه که اکنون به عنوان حمایت 341 تومان خواهد بود + معامله بیش از 3 میلیون سهم پس از عرضه صف خرید روز چهارشنبه بین 340 تا 343 تومان+ تمایل قیمت برای پر کردن گپ+ نبود مقاومت جدی تا 377 توان برای سهم. (در صورتی که روز شنبه بتواند از مقاومت 355 تومان عبور کند تا 377 تومان مقاومت جدی ندارد)
2- رتکو: برخورداری از حمایت خط روند صعودی + ma20 , ma55 ( به شکل زیر توجه کنید:)
3- کطبس : نزدیک شدن قیمت به محدوده حمایتی 530 تا 542 (تحلیل سهم در تایپیک "کطبس" قرار داده شده است)
4- فباهنر : تشکیل کندل برگشتی + الگوی دوقلوی کف به همراه واگرایی مثبت در rsi , macd و برخورداری از حمایت قله ها و حفره تاریخی.
5- خعتبار : عبور قیمت از قله تاریخی قبلی + حجم معاملات بالا با توجه حجم مبنای سهم در مثبت کامل + تشکیل صفهای خرید مکرر با توجه به عرضه های چند حقوقی در معاملات هفته گذشته + نداشتن مقاومت جدی تا 362 تومان و سپس سقف کانال در 310 تومان.
16-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 07:25.[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
با سلام به دوستداران مسابقه
گزارش اول از هفته پایانی فروردین 90 تا به این لحظه به شرح ذیل تقدیم می گردد.
ظاهرا به دلیل شرایط و جو منفی هفته گذشته بورس بسیاری از سهام شرکت ها در شرایط تعادل قرار دارند و این امکان خرید را برای بسیاری از سهام بوجود آورده است و این امر موجب تنوع سبد سهام مسابقه شده است، بطوریکه تقریبا از بیشتر گروه ها در سبد سهام مسابقه حضور دارند و توجه شرکت کنندگان تا به این لحظه به گروه خاصی معطوف نشده است.
تا ساعت 1:30 بامداد روز جمعه 26 فروردین 90 تعداد 15 سبد متشکل از 27 سهم به تایید رسیده است که به شرح ذیل تقدیم حضور علاقه مندان به مسابقه قرار می گیرد.
[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
با عرض سلام و درود فراوان خدمت زحمتکشان فروم بورسی
سبد این هفته:
1-وپست:واگرایی در کف در rsi در دو پیوت کف اخیر سهم(احتمال ساختن سر و سانه کف و صعود فعلی تا 800 که بنظرم حجم معاملات و rsi هم احتمال این الگو را تایید میکند)
2- فاراک: بنظر من سهم در حال تشکیل الگوی پرچم بوده(هدف پرچم در حدود 340 تومان). نهایت افت سهم را 247 میدانم(حداقل سه تا تحلیل در یک هفته اخیر از این سهم در تاپیک فاراک قرار دادم و توضیحات اضافه را به تحلیلها ارجاع میدم)
3- ودی:سیگنال خرید در macd و ترکیب چند کندل بوجود امده در سهم بنظرم تشکیل الگوی نافذ داده که از جمله الگوهای بازگشتی قدرتمند میباشد
4-خفنر: بنظر سهم در چند ماه اخیر در کانال صعودی کوچکی حرکت میکند و در برخورد اخیر سهم با کف کانال انتظار رشد سهم تا محدوده سقف در حدود155 تومان را دارم
17-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 12:29.
نظر
-
با سلام
سبد پیشنهادی من
1- کطبس اصلاح مناسب در هفته اخیر- بنیادی بسیار خوب به لحاظ قیمت زغالسنگ و حجم شناور پایین
2- کچاد کشف معدن جدید-تکذیب شایعه بهره مالکانه و اصلاح خوب در هفته گذشته
3-وامید وضعیت خوب کچاد و کگل-اخبار عالی از بنیادی-پایان اصلاح
18-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 12:46.
نظر
-
سلام
این هم زنبیل ما آقا حجت بزارش تو صف :D
1- پالایشگاه آبادان : رشد نمودار cci و rsi + روند رو به رشد بلند مدت + توانایی ذاتی رشد بیشتر سهم
2- فنر سازی خاور: برخورد با کف قیمت و رشد مجدد + نمودار سعودی rsi و cci
3- سرامیک صنعتی اردکان : روند رو به رشد نمودارهای rsi و cci نمودار سعودی بلند مدت
شپترو
خفنر
کسرا
19-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 14:03.فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
سلام خدمت اساتید به خصوص حجت جان که واقعا واسه ارتقاء سطح علمی سایت تلاش میکنه.....سبد من:
1-تمحرکه:اصلاح مناسب 25%..انعقاد قراردادهای جدید با شهرداری و احتمال اعلم تعدیل مثبت
2-شکر شاهرود:محدوده حمایتی مناسب در قیمت فعلی و احتمال شکست قطعی روند نزولی و گذزر از مقاومت 200 تومانی که واقعا سر سخته<احتمالا با اعلام تعدیلات مثبت این گروه که شروع شده و ابتدا قزوین و بعد قند مرودشت تعدیلات خوبی دارن موج جدید صعودی این گروه آغاز خواهد شد ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که شرکت های این گروه محصولات تولیدیشون رو با قیمت بسیار بیشتری نسبت به بودجشون دارن میفروشن>
3-ایرانیت:اینو وسط نوشتم زیاد کسی نبینه پله آخر خریدم موندهببینید <سهام سهامدار عمده زیر 1 % هم ته کشید>دوستان این سهم الان در کف قیمتی تاریخی خودش داره معامله میشه...فروش شرکت نسبت به پارسال بسیار مناسب هست و در گزارش 3 ماهه 12 ریال سود ساخته<در کنار این مباحث داشتن دارایی های فراوان نظیر زمین های شهر ابریشم اصفهان و انبار های شرکت که تقریبا بی استفاده موندن واسه من قیمت زیر 150 تومان را فاقد توجیه میکند>
4-بیمه پارسیان:محدوده حمایتی مناسب در قیمت فعلی و احتمالا حرکت گروه بیمه ای و احتمال اعلام تعدیل مثبت گزارش 12 ماهه
5-قند پیرانشهر:این سهم پایه سبدمهp/e 7 و پوشش 140 % در 6 ماه عمده دلایلم هستن و شایعات سود و معامله عمده دلایل ثانویه<توضیحات بیشتر در سبد هفته گذشته>
تمحرکه
قشکر
سایرا
پارسیان
قپیرا
20-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 14:13.
نظر
-
با سلام و درود و خسته نباشید به دوستان عزیزم حجت و مهدی و تمامی هم تالاری های عزیز سبد پیشنهادی من :
1 - مدیریت پروژهای نیروگاهی ( رمپنا ) : تحلیلشو در تایپیک رمپنا صفحه 4 پست 53 زدم ولی در همین راه صعود داره یه الگوی میسازه با هدف 7.000 و وضعیت مناسب بنیادی
2 - صنایع لاستیکی سهند ( پسهند ) : یار سه هفته ای من نمی دونم کی می خواد این موج سه رو شروع کنه روند صعودی در اسیلاتور شاخص قدرت نسبی بازار حمایت قوی در سطح 2.180 با وجود اندیکاتور های 20 ، 55 ، 100 ، 200 و در روز اخر تشکیل کندل Inverted Hammer و یا همون چکش خودمون و در اخر طبق اخرین اطلاعاتی که دارم تعدیل خوبی به نظر من در راه هست
3 - سرمايه گذاري اعتبار ايران ( خعتبار ) : پرچم صعودی ، بولیش بریک اوت ، وضعیت مناسب بنیادی
21-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 14:20.[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
-
سلام
پیشنهادات بنده
1- فاراک : مقاومت 245 که حالا تبدیل به حمایت خوبی شده و احتمال توقف فاذر جهت تعدیل مثبت که در اینصورت فاراک مورد توجه قرار میگیره
2 تمحرکه: حمایت قوی در 190 و اصلاح خوب قیمتی در حدود 20 درصد و قرادادهای پیش رو که در اینصورت بازدهی قابل توجهی هم در کوتاه مدت و هم در میان مدت خواهد داشت
3-شبریز : قیمت نفت در میان مدت صعودی است و همچنین احتمال تعدیل مثبت البته شبریز به دید میان مدت مناسب است ولی احتمال میدم در این هفته هم بازدهی خوبی داشته باشه
4- خکاوه : احتمال برگشت خودورییها در این هفته و همچنین اصلاح خوب قیمتی و بالا رفتن حجم معاملات . البته این سهم فقط با دید نوسانگیری مناسب است
22-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 14:24.
نظر
-
با سلام خدمت اساتید و بزرگواران :
خیلی خوشحالم وقتی میبینیم که سبد های دوستان از حالت دو سهمی خارج شده و حالا با بیشتر شدن تعداد سهم های دوستان و بخصوص اساتید حالا مسابقه شکل واقعی تری به خودش گرفته که جای تقدیر داره .
اما سبد این هفته به این شکل خدمت دوستان ارائه میشه :
1- فاراک : قرار گرفتن سهم در نقطه استراتژیک 250 تومان با توجه به شکست خط روند نزولی و پولبک به این خط که در همین نقطه انجام میشه . کما اینکه مویینگر 20 روزه و بست 50% فیبو هم در همین نقطه قرار دارن که میتونه جلوی ریزش سهم رو بگیره . با توجه به بسته شدن فاذر و تعدیل صدرا میشه به رشد سهم بیشتر از نزول امیدوار بود.
2-وامید : شکست کانال صعودی و قرار گرفتن در کانال جدید و حرکت به سمت سقف کانال در 800 تومان .معکوس شدن روند rsi و احتمال بازگشت سهام زیر مجموعه با توجه به اصلاح مناسب
3-خعتبار : تشکیل الگوی پرچم با هدف 305 اولین مقاومت 268 تومان
23-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 14:28.فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
من هم تا کنون در مسابقه شرکت نکرده ام که با کسب اجازه از اساتید و مدیریت محترم از این هفته در مسابقه شرکت می کنم و تعداد سهم انتخابی را هم خیلی زیاد انتخاب کرده ام
1-شبریز-معامله بلوکی 6 اردیبهشت- اخبار بنیادی خوب -احتمال تعدیل مثبت برای سهم
2-وسپه-نزدیکی مجمع و پر تقوی مناسب سنگ آهنی سهم و احتمال رشد ان در چند روز مانده به مجمع
3-وبوعلی-تعدیل بالای سهم و اهداف بالای قیمتی برای این سهم و اقبال خریداران به این سهم در هفته پیش روی
4-وصندوق-داشتن پرتقوی نفتی و پتروشیمی و اقبال بازار به این سهم
5-وامید-اصلاح قیمتی انجام شده و تکذیب شایعه بهره مالکانه در خصوص معادن پیرامون این سهم و اهداف قیمتی بالا برای این سهم
6-زامیاد- اصلاح انجام گرفته در این سهم و برگشت قیمتی این سهم به احتمال خیلی زیاد و پی بی بالای سهم در سال 90
7-خساپا-اصلاح قیمتی انجام گرفته در سهم و برگشت قیمتی سهم به احتمال خیلی زیاد از هفته پیش روی و پی بی مناسب سهم
8-وصنعت-انجام معاملات با حجم زیاد روی خط حمایت و برگشت سهم به سوی اهداف بالاتر سهم از هفته پیش روی
9-دجابر-انجام معامله بلوکی شفادارو - نزدیکی مجمع دجابر در اردیبهشت - اصلاح انجام گرفته در سهم
نظر
-
در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Postمن هم تا کنون در مسابقه شرکت نکرده ام که با کسب اجازه از اساتید و مدیریت محترم از این هفته در مسابقه شرکت می کنم و تعداد سهم انتخابی را هم خیلی زیاد انتخاب کرده ام
1-شبریز-معامله بلوکی 6 اردیبهشت- اخبار بنیادی خوب -احتمال تعدیل مثبت برای سهم
2-وسپه-نزدیکی مجمع و پر تقوی مناسب سنگ آهنی سهم و احتمال رشد ان در چند روز مانده به مجمع
3-وبوعلی-تعدیل بالای سهم و اهداف بالای قیمتی برای این سهم و اقبال خریداران به این سهم در هفته پیش روی
4-وصندوق-داشتن پرتقوی نفتی و پتروشیمی و اقبال بازار به این سهم
5-وامید-اصلاح قیمتی انجام شده و تکذیب شایعه بهره مالکانه در خصوص معادن پیرامون این سهم و اهداف قیمتی بالا برای این سهم
6-زامیاد- اصلاح انجام گرفته در این سهم و برگشت قیمتی این سهم به احتمال خیلی زیاد و پی بی بالای سهم در سال 90
7-خساپا-اصلاح قیمتی انجام گرفته در سهم و برگشت قیمتی سهم به احتمال خیلی زیاد از هفته پیش روی و پی بی مناسب سهم
8-وصنعت-انجام معاملات با حجم زیاد روی خط حمایت و برگشت سهم به سوی اهداف بالاتر سهم از هفته پیش روی
9-دجابر-انجام معامله بلوکی شفادارو - نزدیکی مجمع دجابر در اردیبهشت - اصلاح انجام گرفته در سهم
سبدتون باید مطابق شرایط مسابقه باشه، در غیر این صورت مورد تایید نیست.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
با سلام من سبد خودم رو به شکل زیر انتخاب کردم
1-وکار به علت جو مثبت گروه بانکی
2-ودی در نمودار تکنیکال به نظرم سیگنال خرید داده
3-همراه اول نزدیک شدن به زمان مجمع
24-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/15, 14:33.[COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]
نظر
نظر