کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان
چه هفته بدی بود هفته پیش. برخی ها کلا از بازار خارج شدند. آیا مذاکرات وضعیت بد بازار رو عوض می کند یا بورس ایران را به کما خواهد برد؟؟؟
این هفته باز هم کفرا رو انتخاب می کنم. به دلیل p/e پایین و اصلاح زیاد از دید من. پس
1- کفرا
2- ثتران: این سهم هم هفته پیش به کف رسید و از قیمت بازگشایی هم پایین تر رفت و در محدوده فروش هیجانی معامله می شد. از تحریم ها هم که آسیبی نمی بیند و دلیل عدم رشد ترس کلی بازار و سرمایه گذاران است و گرنه حق این سهم بیش از اینهاست.
سلام
از میان سبد خودم
1- غدیر - احتمالا زیر موج 2 از بی اصلاحی کلی تموم شده
2- رمپنا - کراس تنکنسن و کیجنسن در تایم ساعتی و افزایش حجم معامله روز قبل
3- ثشرق - چون دلیل اینحا بودنشو نمی فهمم! باید بالاتر باشه
با سلام خدمت همه سروران گل خصوصا ناظر محترم مسابقه که حقیقتاً بایستی دست مریزاد گفت بهشون
خجالت وگذاشتیم کنار وگفتیم یه محکی برای اولین بار به خودمون بزنیم- با توجه به اینکه احتمالا این هفته از خودروییها حمایت بشود سبد حقیر
1- خزامیا
2- خگستر
3-قشکر بدلیل تا حدودی کف بودن
سلام و عرض ادب خدمت تموم دوستان عزیز و گرامی بورسی
تشکر میکنم از لطف و محبت عزیزان نسبت به بنده حقیر @};-@};-@};-
تشکر هم دارم از تیم مدیریت مسابقات که بابت زحماتی که میکشند و اینکه درصدی از انتخاب بنده تغییر و تحولات سایر سبد هاست @};-
طبق نظر قبلی بنده برای مسابقات ؛ جلو بودن بچه های فاندامنتال است که این هفته به خاطر برگشت شاخص کل ؛ تکنیکال کمی جلو افتاد.
سهم های که بنده انتخاب کردم فقط با دید برگشت فیبو و الگو های هارمونیک بود که خوشبختانه جواب داد.
سبد این هفته ی بنده :
1- ودی : تشکیل الگوی bat ؛ و حرکات مثبت روی مکدی در تایم هفته ای ؛ که اگر سهم در 2 روز آینده در مثبت معامله بشه احتمال صعود تا 307 میباشد. (انتخاب ودی برای سومین هفته ی متوالی)
2- فاراک : اصلاح مناسب ؛ حرکات مثبت روی اسیلاتور مکدی و استاتیک در تایم 1 ساعته و روزانه
3- فراور : اصلاح مناسب ؛ حرکات مثبت روی اسیلاتور مکدی و استاتیک در تایم هفته ای و روزانه و واگرایی مثبت
با تشکر و سپاس
تقسیم تجربه ها با معیار صداقت به امید روز های بهتر
@};-@};-@};-@};-@};-
13-سبد تایید شد
سلام و عرض ادب دوباره و تشکر از عزیزان که بنده رو مورد لطف و محبت خودشون قرار دادن@};-
با اجازه مدیران مسابقه بنده سهم وپترو هم اضافه میکنم
اونم به خاطر الیوتی که شکل داده و پس از گذشت 1 ماه و نیم به انتهای موج 2 اصلی برخورد کرد و برگشت داده شد. البته اسیلاتور های مدنظر باید یاریش کنن. تحلیل تکنیکال وپترو در 10 اردیبهشت 91 تحلیل حال حاضر از وپترو
با تشکر@};-
ناظر مسابقه: با توجه به بند 7 قوانین مسابقه تنها امکان جابه جایی و یا حذف یک سهم از سبد تایید شده وجود داره و اضافه نمودن سهم جدید به سبد مقدور نیست،متشکرم
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
با سلام و روز بخیر خدمت همه ی دوستان و تریک به نفرات برتر خاصه جناب vm511
سبد بنده:
1-قند اصفهان
2-قند لرستان
این هفته این 2 سهم قندی را پیشنهاد میکنم به علت پی بر ای پایین آنها-در کف قیمتی قرار داشتن هر دو سهم-و از همه مهم تر افزایش قیمت جهانی شکر در روزهای اخیر به خصوص امروز که تا این لحظه رشد حدود 3 درصدی را نسبت به دیروز تجربه کرده که احتمال واکنش مثبت گروه به این موضوع دور از ذهن نخواهد بود
1-وملت :حمایت در محدوده48 تومان و وارد شدن حقوقی جدید در هفته گذشته
2-پارسان:وضعیت بنیادی خوب و گزارشات قابل توجه گروه پتروشیمی
3-وپست:نبود فروشنده زیاد در این محدوده و وجود حمایت در 575 تومان
با سلام
جهت یادآوری:از این هفته مهلت ارسال سبدها تا ساعت 23 میباشد(سبد اصلاحی هم فقط تا ساعت 23 مهلت است)
البته به دوستان توصیه میشه ارسال سبد رو به دقایق پایانی موکول نکنن چون اگر سبد تائید نشه ممکنه مهلتی دیگه برای ارسال سبد اصلاحی نباشه.
نظر