مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط مازیار پست شده است View Postسلام به همه دوستان
وقتی دیدم نفر اول مسابقه شدم خیلی خوشحال شدم
گفتم خوش شانس بودم خودم خبر نداشتم
جا داره از همه دوستان که زحمت می کشندمخصوصا اقا حجت که خیلی دوستش دارم تشکر کنم.
ایول داداش تو این منفی بازار این سبدت گل کاشت:-)/\:-)سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
جا داره از همه دوستان که زحمت می کشندمخصوصا اقا حجت که خیلی دوستش دارم تشکر کنم.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
با سلام و درود خدمت همه بچه های عزیز
مازیار عزیز واقعا بهت تبریک میگم سبد عالی رو انتخاب کردی . هوشمندانه و زیرکانه بود
امیدوارم شیرینی این بازدهی مثبت تو این هفته منفی همیشه برات بمونه
همه سبدا عالی بودن
مصطفی70
852005
هم عالی بودن افرین به شما
خودمم راضی بودم هرچند بازم به خاطر انتخاب زیاد سهم میانگینم بازدهیم اومد پایین :)
هفته بعد میتونه هفته جالبی باشه
همه تون موفق باشینریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
جا داره از همه دوستان که زحمت می کشندمخصوصا اقا حجت که خیلی دوستش دارم تشکر کنم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
جا داره از همه دوستان که زحمت می کشندمخصوصا اقا حجت که خیلی دوستش دارم تشکر کنم.
اميدوارم كه هميشه سبز و خرم باشيیـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
تبریک به مازیار عزیز
ممنون از حجت و انالیست گرامی
به خودمم تبریک میگم واسه دفعه اول بد نبود:">وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
سلام به همه
بعد از پایان بازار چهارشنبه دوستان میتونستند، سبد انتخاب کنند. هنوز سبد اول معرفی نشده. ضمنا دوستان توجه داشته باشند. بنده به دلایلی احتمال داره امروز و فردا کمتر آنلاین باشم. در حد تایید و هر چند ساعت یکبار، دوستان تقریبا همه استاد هستن. اگر دوست تازه واردی؛ سبد معرفی کرد که سبدش مشکل داشت. یعنی صف خرید بود یا بسته بود. بهشون تذکر بدین تا علاف نشن. ممنون.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
با سلام بنده سبد دوم خودم رو معرفی میکنم برا هفته دوم!
هفته قبل 11 شدم
با اجازه دوستان و اساتید:
فآذر: به دلیل تعدیل مثبتی که این هفته انجام نشد و به احتمال فراوان هفته بعد انجام میشه و این تعدیل عایدی 50% شنیده میشه!
رمپنا: تشکیل کف حمایتی قوی در 500 و احتمال تشکیل الگوی پرچم با هدف 610
1-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/21, 21:14.سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
نظر