کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1-شمواد..... اصلاح مناسب، استوک استیک در محدوده اشباع فروش، ساپورت در محدوده 38.2% فیبوناچی ،بنیاد قوی
2-فاذر ........ رسیدن قیمت به ساپورت ، بنیاد قوی
3- فملی.....مکد در حال مثبت شدن ،RSI به ساپورت رسیده است .در صورت منفی شدن بازار ریسک کمی دارد.
4- رمپنا ...... روند صعودی ، استوک استیک در محدوده اشباع فروش ،رسیدن قیمت به حدود فیبو 50 % فیبوناچی
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
با سلام
1.فارس:کم شدن سهم شناور سهم،خرید101میلیون سهم توسط138حقوقی
2.شاراک:نزدیک بودن به مجمع و تقسیم سود عالی قطعا این سهم با صعود همراه خواهد شد
3.کرماشا:تولید کننده اوره که مشابه تولیدات خراسان است،با اینکه خراسان قیمت محصولاتش را پایین تر در نظر گرفته و احتمال تعدیل دارد ولی p/e=5برای کرماشا روا نیست
هر سه بدلیل جو مثبت حاکم بر گروه پتروشیمی بنیاد مناسب
با تشکر
پارسان (برخورد قیمت به خط روند - واگرایی صعودی RSI در تایم روزانه)
شراز (پایان اصلاح حداکثر تا یکشنبه)
شتران (بنیاد خوب و پایان اصلاح)
ناظر مسابقه:سبد شما مشابه سبد شماره 4 هست.
سلام آقا من اولین باره تو این مسابقه شرکت کردم. سبدمم با قوانین مغایرت نداره. سبد جناب شماره 4هم اشتراکش فقط یه شرازه.
حتی 1 نمادم نباید با سبد شرکت کننده های دیگه مشترک باشه؟
37_سبد تائید شد.(پارسان/شراز/شتران) دوست گرامی عذرخواهی میکنم اشتباه از طرف من بود.
با سلام خدمت دوستان :
1- میدکو : از هفته گذشته خرید پر حجم حقوقی روی قیمت 580 رو شاهد بودیم که کف سهم ساخته شد .
2- کگلح : روند صعودی قیمت خود سهم و فاصله قیمتی با سهم
نظر