مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
    با سلام به همه دوستان گرامی
    اول از همه به جناب آقای برادران تبریک میگم که ستاره این هفته رو گرفتن.:-bd مبارکه(*)
    اما نفرات دوم تا سوم:
    danaisp
    fm2006

و اما سه نفر آخر که یک ستاره از دست میدن عبارتند از:
    محاد
    (حجت)
    analyst

میگن چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسیb-([-X

[IMG]hg[/IMG][/CENTER]

سلام به همه
    بنده هم به دوست گرامیم، جناب برادران تبریک میگم، ستاره در کاربریشون اعمال شد؛ این هفته رقابت نفس گیر بود. بنده وجناب آنالیست هم در ته جدول هر چی دست و پا زدیم نتونستیم ستاره رو حفظ کنیم، (خلع ستاره در نام کاربری اعمال شد.) جناب محاد هم که ستاره نداشتن که نگران از دست دادنش باشن اما انشاء الله در هفته های آینده بدست بیارن.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط ...................... پست شده است
      با سلام
      آیا بنده برای سبد این هفته می توانم خپویش را انتخاب کنم؟ آیا 7 دستور برای 14000 سهم صف خرید محسوب می شود یا خیر؟

با تشکر
      اول بگم، اگر پیام دوستان گاها در تاپیک قرار میگیره، دلیلش این هست که دیگران هم شاید این سوال رو داشته باشن، در واقع پاسخ دیگران هم هست، تقریبا همه پستهایی که قرار میگیره، بدون نام کاربری هست. تا محتوا مهم باشه، نه نام ارسال کننده.
      دوستان گرامی، ببینید هدف از اجرای قوانین این هست، که بتوان سهم رو شنبه خرید و چهارشنبه فروخت. یعنی باید من نوعی بتونم از روی سبد شما هر چقدر که میخوام (حداقل حجم مبنا در سهمهایی که حجم مبنای کمی دارن) خرید کنم. به نظر من علاوه بر اینکه مقدار زیادی روی بالاترین قیمت اردر خرید وجود داره، حجم مبنای سهم هم کمه به نحوی که توی ده روز گذشته فقط، یکی دو روز به اندازه حجم مبنا معامله شده، ضمن اینکه توی این قیمت فروشنده هم نداره.
      پس انتخاب این سهم یا اینجور سهام مورد تایید نخواهد بود.

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

از این هفته رقابت جذابی بین جناب وحید20 و جناب برادران ؛ سه ستاره و جناب باربد ستاره طلایی آغاز میشه، از این سه بزرگوار خواهش میکنم، سبدهاشون رو برای بنده پیام خصوصی کنن، تا در پایان زمان معرفی سبدها روی سایت قرار بگیره. (به جهت کپی نشدن)

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

سبد بنده:
          ونوین:وضعیت بنیادی مناسب و زمزمه های افزایش سود سپرده ها در شورای پول و اعتبار....هم چنین پی به ای پایین تر نسبت به سایر گروه
          سمگا: پرتفوی مناسب شرکت،اصلاح مناسب صورت گرفته در آخر هفته گذشته و هم چنین خروج نوسان گیرانی که در ابتدای هفته قبل وارد سهم شدن

5-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/11, 11:40.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• abedinejad
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 494

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
            دوستان گرامی، ببینید هدف از اجرای قوانین این هست، که بتوان سهم رو شنبه خرید و چهارشنبه فروخت. یعنی باید من نوعی بتونم از روی سبد شما هر چقدر که میخوام (حداقل حجم مبنا در سهمهایی که حجم مبنای کمی دارن) خرید کنم. به نظر من علاوه بر اینکه مقدار زیادی روی بالاترین قیمت اردر خرید وجود داره، حجم مبنای سهم هم کمه به نحوی که توی ده روز گذشته فقط، یکی دو روز به اندازه حجم مبنا معامله شده، ضمن اینکه توی این قیمت فروشنده هم نداره.
            پس انتخاب این سهم یا اینجور سهام مورد تایید نخواهد بود.
            آقا حجت، پس با این منطق که گفتین، چون معمولا سهم وساپا چند برابر حجم مبنا معامله میشه، با وجود صف خرید شدن چهارشنبه، میتونستم این سهم رو انتخاب کنم. درسته ؟

نظر

• baran
              عضو فعال
              • May 2011
              • 703

-با تشكر سبد سهام بصورت ذيل ويرايش گريد:
              1- سموم علف كش(حجم معاملات بالا در روز گذشته ...عملكرد مناسب در گزارش اخير....حمايت سهامدار حقيقي بالاي 1 درصد از سهم)
              2- تايرا(خريد فرسايشي مهر ايرانيان....خروج اكثر سهامداران خسته از سهم ...افت قيمت شديد...صف خريد بودن كمباين ....گزارش عملكرد 3 ماه ضعيفو...)
              3-وساخت (سهم ساختماني+ بانكي+داراي ونوين و صف بودن اين سهم)
              4- بانك ملت (پي به اي مناسب در گروه بانكها...عملكرد مناسب....صف خريد بودن بانكهاي گردش گري..دي..آرين )

6-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/13, 14:50.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

سبد این هفته بنده:
                بترانس:
                حمایت در میانگین 20 روزه، روند صعودی قیمت و آر اس آی، تمایل در بستن گپ ایجاد شده

وبصادر:
                معامله در محدوده کف کانال صعودی، روند صعودی آر اس آی در بلند مدت، سیگنال در مکدی، واگرایی در کف کوتاه مدت بین قیمت و هیستوگرامهای مکدی؛ تایید ورود در استوکاستیک

وکار:

سر وشانه کف؛ روند صعودی آر اس آی؛ عبور از میانگین 20 و 55 روزه؛ شکست روند نزولی

7-سبد هفتم
                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/11, 11:48.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                  آقا حجت، پس با این منطق که گفتین، چون معمولا سهم وساپا چند برابر حجم مبنا معامله میشه، با وجود صف خرید شدن چهارشنبه، میتونستم این سهم رو انتخاب کنم. درسته ؟
                  نه دیگه، نشد، شرط اصلی نداشتن صف خرید هست، این برای سهمهایی هست که حجم معاملات کم دارن و معلوم نیست مثلا 14000 تا اردر براشون صف هست یا نه.

ضمنا دوستان حواسشون به بند 12 قوانین باشه، درصورتی که نمادی شنبه صف بشه، یا بنحوی نشه خرید کلا سبد از دور مسابقه خارج میشه.
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/11, 11:59.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

من هم به جناب برادران:x و دیگر نفرات برتر هفته تبریک میگم.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• عبدالله محمدی
                      ستاره‌دار(26)
                      • Mar 2011
                      • 1166

سلام
                      ونوین شکست 330 با حجم بالا واحتمال تصویب افزایش سود سپرده ها

حق ونوین

8-سبد شما مورد تایید است.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/12, 14:42.

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

با سلام خدمت اساتید و بزرگواران
                        سبد این هفته رو بر اساس خرید های روز 4 شنبه و سهام مترصد خرید در روز شنبه به این نحو خدمت دوستان معرفی میکنم :

1- بترانسح : با توجه به حجم معاملات بالا و دست به دست شدن سهام و تقریبا خالی شدن فروشندگان عمده ی سهم
                        2- سمگا : به دلیل استراحت مناسب بعد از رشد اوله و پایان یافتن محلت حق تقدم
                        3- پلاسکو ح : حجم معاملات مناسب و کم شدن فروشندگان سهم در قیمت پایین و جذابیت خرید که باعث ایجاد اختلاف زیاد قیمت بین کلوز و آخرین معامله سهم شده که نوید بخش بازگشت روند صعودی رو میده

موفق و پیروز باشین

9-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/13, 14:54.
                        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

سلام به همه
                          اجازه میخوام ابتدا تشکر کنم از لطف دوستان عزیز جناب رستمی , جناب باربد , خانم مهران89, وحید عزیز و تشکر از دوست عزیزم جناب حجت و همچنین مهدی آقای گل .
                          کلا شرکت تو این مسابقه خصوصا برای افراد شناخته شده ریسک داره و به همین دلیل خیلی از اساتید که تو این سایت شناخته شده هستن این ریسک رو ندارن و شرکت نمیکنن چون خیلی از شرایط ممکنه باعث بشه با وجود معرفی سهام خوب در یک هفته سهام مورد نظر بازدهی لازم رو نداشته باشه شخصا از اساتیدی که ریسک این مسابقه رو پذیرفته و شرکت میکنن تشکر میکنم .
                          راستش این هفته با اینکه اول شدم واسم جالب نبود چون با قانون مسابقه دو ستاره از دو دوستان عزیزم کسر شد در حالی که اگه مسابقه چند روز دیگه ادامه داشت قطعا سبد این دو عزیز بالا میومد .
                          ولی باز هم این دو عزیز نشون دادن براشون هیچ تفاوتی نمیکنه و قانون رو دقیقا اجرا میکنن و این رفتار بسیار قابل تقدیره .
                          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                            از این هفته رقابت جذابی بین جناب وحید20 و جناب برادران ؛ سه ستاره و جناب باربد ستاره طلایی آغاز میشه، از این سه بزرگوار خواهش میکنم، سبدهاشون رو برای بنده پیام خصوصی کنن، تا در پایان زمان معرفی سبدها روی سایت قرار بگیره. (به جهت کپی نشدن)
                            حجت جان جسارتا بنده با این مطلب شما موافق نیستم چون بیشتر دوستان که تو مسابقه شرکت میکنن شناخته شده هستن و داشتن ستاره اصلا دلیل برتری نیست ( بنده خودم رو عرض میکنم ) و اصلا معلوم نیست سبد کسی که ستاره داره چه رتبه ای قراره داشته باشه مثلا هفته گذشته سبد من در رده های پائین جدول بود . به نظرم اگه تشابهی هم بین سبدها باشه دلیل نمیشه که کپی شده باشه بلکه به دلیل محدودیت انتخاب این احتمال که سهام مشترک انتخاب بشه زیاده . من این هفته تمحرکه رو انتخاب کردم ولی قبل از من هم این سهم انتخاب شده بود . ضمنا اگه قرار باشه کپی بشه سبد شما بیشترین احتمال کپی شدن رو داره .
                            بنابر این به نظرم بهتره مثل هفته های گذشته همه در شرایط یکسان باشن و پیشنهاد میکنم هر کس احساس میکنه سبدش ممکنه کپی بشه سبدش رو به صورت خصوصی به حجت خان ارسال کنه .
                            ولی من ترجیح میدم مثل قبل سبدم علنی باشه چون حداقل خودم میدونم ستاره هایی که گرفتم همراه با شانس و اقبال بوده .
                            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

حجت خان نمی شه این ستاره ها که پس می گیری ه حالتی باشه ه نشون داده شه که ستاره پس گرفته شده

مثلا هر کسی که ستاره گرفته یه ستاره سبز بهش بدین و وقتی طبق قانونی که وضع شده خواستین ستارشو بگیرین رنگ سبزش رو بگیرین

اینجوری یه سابقه ای مشخص میشه
                              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                                داشتن ستاره اصلا دلیل برتری نیست ( بنده خودم رو عرض میکنم ) ......... حداقل خودم میدونم ستاره هایی که گرفتم همراه با شانس و اقبال بوده .
                                عرض سلام و تبریک خدمت جناب برادران،

قسمتی از مطلب شما نظرم را در این دل شب بخود جلب کرد

تواضع و پرهیز از غرور و تکبر در وجود شما ستودنیست

مغرور نشدن به دانسته ها و حرمت نهادن به دیگران و از دست ندادن هویت خود، به سبب مسلط شدن به مشتی اصطلاحات علمی از کمالات یک انسان است ..... امیدوارم که همواره موفق و پیروز باشید.
                                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

در حال کار...
                                X