مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط boofekoorr پست شده است View Post
    سبد این هفته
    1)بالاس بنیادی برای سال دیگه 3000تومن مقاومت فعلع 1800 و 2000
    2)هپکو تکنیکال
    3)زامیاد تکنیکال
    4)پسهند مقاومت شدید در 207
    5)کاذر تکنیکال
    دلایل تکنیکال رو دوستان بهتر از من میدونن و در بخش های مختلف همین سایت دیده میشه
    با تشکر
    دلایل رو اگر شما یا در جایی دیدید یا در همین سایت یا سایتی دیگر گذاشتید، میبایست لینکش رو قرار بدین (لینک آدرسش رو زیرش کپی کنید، به نحوی که همه بتونن ببینن و دسترسی داشته باشن). یا خودتون دلایل رو باز نویسی کنید. بر اساس شرایط مسابقه سبد شما مورد تایید نیست.
    منتظر سبد شما هستیم.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

ضمنا جناب محمدی، یکی از دوستان با بنده تماس گرفتند و فرمودند، مطابق سبد اعلام شده جناب رستمی ده میلیون تومان خرید و فروش کردند و بیش از 4.5 درصد سود برداشت کردند. و ایشون یک فرد عادی هستند و گفتند به این وسیله از جناب رستمی تشکر کنیم. اگر مایلید براتون شمارشون رو پیام کنم تا با خودشون صحبت کنید. این نشون میده این مسابقه سرگرمی نیست.

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

با عرض سلام و خسته نباشید

برای سبد این هفته دو سهم انتخاب کردم:

1-فباهنر: حمایت در 140 و 136.بنظر من واگرایی مخفی در rsi,cci

2-وبوعلی:حمایت خوب در 709 و حمایت بسیار قوی در (681-685-687).قیمت فعلی 718 با حد ضرر4.5% و همچنین واگرایی مثبت کوچکی در انتهای نمودار درrsi,cciمشاهده میشود

7-سبد شما مورد تایید است.
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/17, 21:08.

نظر

• esi_mohammadi
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 1105

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان و کسانی که در این انجمن زحمت می کشند
          سبد پیشنهادیه بنده نیز :
          1- دلقما طبق این لینک برخورد با خط روند بلند مدتی و تصحیح 50 درصد
          2- پلوله طبق این لینک
          تو هیجان فروشندگی احتمال تاچ کردن خط روند وجود داره. دوستان یا روی خط روند خرید کنند به دیده نوسان گیری ، یا صبر کنند ترند نزولی شکسته شود و تو پول بک های منفی سوار سهم بشند البته اگر صف خرید نشه
          3- پسهند طبق این لینک
          اینم شاخص لاستیک که در مکدی و آر اس آی آن واگرایی + دیده میشه.
          4- رتکو اصلاح 50 درصد موج قبلی اما به نظر میرسه تو سهم هنوز فروشنده هیجانی وجود دارد و احتمالا تا 440 اصلاح کند در مکدی و آر اس آی واگرایی + میان مدتی دیده میشه .

8-سبد شما مورد تایید است.
          آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/17, 22:42.
          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• حامد22
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 111

وصنعت : بازگشایی همراه اول و داشتن پرتفوی مناسب
            وتوسم : عرضه پاسارگاد

9-سبد شما مورد تایید است.
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/18, 12:59.

نظر

• amir2003
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1125

سلام و عرض خسته نباشيد
              اينم سبد اين هفته من:
              1-بيمه دي: رسيدن به كف كانال صعودي و تمايل به صعود تا 235 و حمايت سهم بين 210 تا 206و ادامه رسيدن به هدف سرشانه كف در 250
              2-فرآور:تقويت قيمتهاي جهاني و قرار گرفتن در منطقه هيجاني خريد

10-سبد شما مورد تایید است.
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/18, 13:02.
              اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
              "دیوید ویسکات"

نظر

• Amo Hoseian
                عضو عادی
                • Oct 2010
                • 212

سلام حجت عزیز
                سبد 8 دو تا داریم؟؟
                [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 825

با سلام خدمت همه دوستان و بزگواران . امیدوارم که همگی پور سود باشین . شرح سبد این حقیر به همراه تحلیل های شخصی رو خدمت دوستان ارائه میدم البته امیدوارم که لینک نمودارها برای دوستان قابل رویت باشه :
                  1- کالسیمین :

نکته اول حمایت سهم در سطح 990 تومان هست که میتونه حد ضرر رو خیلی کم نشون بده . ضمن اینکه قیمت سهم روی میدلاین اندروز واقع شده که در صورت صعود هدف سهم سقف چنگال و برابر با 1320 تومان خواهد بود .

با توجه به سیگنال + در مومنتوم و قرار گرفتن سهم در خط بالایی ابر ایچیموکو میتوان انتظار عبور از خط بالایی ابر رو داشت که در اینصورت شاهد جهش قیمتی سهم خواهیم بود .
                  همینطور عبور میانگین های متحرک کوتاه مدت از بلند مدت سیگنال خرید دیگه ای رو به سهامدارای عزیز نشون میده .
                  قرار داشتن sar در زیر نمودار حاکی از وجود روند صعودی سهم هست که واگرایی + در cci هم این نکته رو تایید میکنه .

2- فراوری :

نکته اول در نمودار adx و عبور di+ از di- هست که سیگنال خرید و شروع روند صعودی محسوب میشه . در ضمن عبور قیمت سهم در نمودار هفتگی از میانگین 50 روزه میتونه موید روزهای خوبی برای سهم باشه .
                  واگرایی مثبت در rsi و macd رشد قیمت های جهانی و عبور سهم از مقاومت 600 از نکات جالب سهم محسوب میشه . اگرچه درگیری با مقومت 740 درست در پایین ابر ایچیموکو میتونه باعث تعادل نسبی در سهم باشه .

3- شفن :

و اما این سهم و نمودار بسیار زیباش . خودمونی بگم نمیدونم به این چی میگین بعضیا میگن پرچم بعضیای دیگه مثلث بعضیا کنج ولی شکست ضلع بالایی پرچم و واگرایی + در rsi برگشت macd به سمت بلا لمس sar توسط قیمت که میتونه در گام بعدی sar رو در زیر قیمت قرار بده و روند صعودی رو تایید کنه و واگرایی در cci و باز شدن احتمالی شبریز و قیمت نفت و تعدیل احتمالی عایدی و ...... همه و همه از عواملی است که میتونه باعث رسیدن قیمت سهم به سطوح بالایی بشه .

از اینکه سر دوستان رو درد آوردم خیلی عذر میخوام . امیدوارم عکس ها قابل مشاهده باشه .
                  موفق و پر سود باشین

11-سبد شما مورد تایید است.
                  آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/18, 13:52.
                  فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

سلام آقاحجت و مهدي آقا خسته نباشيد . سبد من :
                    1_ بالاس از نظر تكنيكال كندل آخرين روز معاملات شمع روشن با سايه رو به بالا و همچنين حمايت خوب روي 1600
                    2_ وتوشه در برخورد با دو حمايت خط روند و حمايت ma 20 روزه واكنش مثبت داشته و قله هاي ايجاد شده بالاي قله قبلي ايجاد شده اند .

12-سبد شما مورد تایید است.
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/18, 13:16.
                    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام جناب fm2006
                      ممنون از مطالب خوبتون، عالی بود. در این دو دوره حق مطلب رو شما ادا کردی. امیدوارم دیگر دوستان نیز دلیلها و تحلیلهاشون رو به این نحو ارسال کنند. بنده که لذت بردم.

نظر

• h_gonabadi
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 38

سلام
                        خداقوت

1- اخابر: بازگشایی همراه اول
                        2- وسینا :بازگشایی همراه اول
                        3-وتوسم :بازگشایی پاسارگاد

13-سبد شما مورد تایید است.
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/18, 13:31.
                        [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
                        [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

نظر

• fm2006
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 825

نظر لطفتونه حجت جان ما در کلاس تکنیکال شاگرد شما هم محسوب نمیشیم . اینجا هم هدف سود بردن همه ی دوستان هست . نه فقط به دید کوتاه مدت بلکه معرفی سهمهای با پتانسیل بالا جهت شرکت در مجامع و استفاده از روند های موجود بازار . از شما هم ممنونم که به بهانه ی مسابقه تحلیل گران بازار رو وارد یک چالش شیرین کردین . امیدوارم همه در سود باشین .
                          یک سوال هم داشتم آیا امکانش هست که نمودار ها در سایز بیشتری قابل رویت باشه که دوستان مجبور نباشن دوباره روی عکس ها کلیک کنن ؟
                          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام، خواهش میکنم، شما بزرگواری
                            بله، لینک آدرس رو در قاب عکس قرار بدین. بین لینک URL و لینک فیلم.
                            مانند:

البته شما فکر کنم آدرس نمایش برای وبلاگ رو کپی کردید. اگر آدرس لینک مستقیم بود، بزرگ نشون میداد.

ببینم اگر بشه برات اصلاحش میکنم.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/18, 13:48.

نظر

• اقلیدس
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 219

کقزوی. تحرکات تو 2 روز کاری قبل رو سهم زیاد شده.
                              پلوله. با توجه به معامله عمده وپترو.
                              فاسمین. اینم که هم تکنیکالش و هم بنیادیش میگه رشد.

14-سبد شما مورد تایید است.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/02/18, 16:12.
                              وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
                              در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

سلام جناب اقلیدس
                                بنده سبد شما رو تایید کردم؛ اما شما لطف کنید توضیجات بیشتری بدین. من اگر جای دوستان باشم؛

"فاسمین. اینم که هم تکنیکالش و هم بنیادیش میگه رشد."

فاسمین نمیخرم.

بنده از توضیحات دوستان راضی نیستم. اینجوری بار علمی مسابقه میاد پایین. حداقل 3 دلیل بیارید لطفا.

نظر

در حال کار...
                                X