بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )
Collapse
X
-
پاسخ : بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )
خریدار امروز به نسبت روزهای گذشته قویتر میخرد اگر بازار گردان گند نزند به داستان (احتمالا اونی که ۵ مثبت نشسته بازار گردان سهم)
فعلا حسنش این که پایانی سهم بالا میاد امیدوارم بعدش اذیت نکند. سهم ذلیل شده به درد نخوریه
نظر
-
در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Postواقعا به چه روزی افتادیم فکر میکردیم ۶۰۰ تومن کف سهم هست حالا این ۲۰۰ تومن شده مقاومت سنگین. ای روزگار نامرد. ما صبرمون زیاده
الان همون ۳۰۰ تومان شده آرزوی ملت!
نظر
-
در اصل توسط مدافع پست شده است View Postخریدار امروز به نسبت روزهای گذشته قویتر میخرد اگر بازار گردان گند نزند به داستان (احتمالا اونی که ۵ مثبت نشسته بازار گردان سهم)
فعلا حسنش این که پایانی سهم بالا میاد امیدوارم بعدش اذیت نکند. سهم ذلیل شده به درد نخوریه
صف خرید مبارک سهامداران خسته و غم زده این سهم.
نظر
-
یکی به این بگه تو چرا صف فروش شدی آخه . اونایی که صف فروش شدن سی چهل درصد مثبت خوردن تو این دو هفته که درجا زدی.
نظر
-
واقعا به هر نحوی تلاش می کنند بازیگران حقیقی و حقوقی ثاخت که قیمت سهم بالا نرود و تا می توانند سهامداران را خسته و نا امید می کنند که در پرواز سهم غریبه در بین شان نباشد . ما که از حدود ۶۰۰ تومان تا الان فقط خریدیم بدون یک برگ فروش . زیر دو هزار تومان نخواهم فروخت حالا یک سال دو سال هم طول بکشه .بالاخره یک و نیم میلیون متر مربع واحد آماده فروش رو تا ابد که نمیتونه نفروشه!!
نظر
-
درود
والا من که صبر و حوصله ندارم نفروختم.
البته از شما پنهون نباشه تو پیش گشایش نشستم تو صف فروش اتفاقا شدم جز چند نفر اول!
فهمیدم باید حذف کنم از سیستم. کف ثاخت همین جاهاس ولی اینکه بالا برود بر من پوشیده است.
نظر
-
در اصل توسط Dexterous پست شده است View Postامروز آگهی فروش مالکیت و سرقفلی یه رستوران 837 متری با 818 متر تراس اختصاصی، در طبقه هفتم (آخر) مرکز تجاری سعدی شیراز اومد
به قیمت حدود 40 میلیارد
یعنی متری 48 میلیون (یعنی یخده بیشتر از قیمت مسکونی:.thumbsdownsmileyan) تراس هم اشانتیون!!!
اینکه قیمته به طرز مشکوکی مفت درج شده به کنار...اینکه نصفش قسطی قراره پرداخت شه در 18 ماه/:.hmmsmiley.:/ هم به کنار...اینکه 180 میلیون دادن به سه تا مفتخور که این ارزشگذاری رو انجام بدن هم به کنار...اینا نکات حرص در آر گزارشه بودن...اما در کنارش چیزای دیگه ای هم افشا شده...
.
.
ازون میون چیزی که برام مهمه و طی این آگهی افشا شده و میخوام الان بهش بپردازم ارزش کارشناسی کل متراژ باقیمونده ی سعدی هست (به همون مدل مفت ارزش گزاری کردنی که در مورد این رستوران نمایانه)
ارزش کل متراژ باقیمونده ی ثاخت در سعدی 632 میلیارد برآورد شده. بهای تمام شده ی سعدی هم هست 64 میلیارد....یعنی سود حاصل از فروش سعدی (در سناریوی بزخرانه) میشه 568 میلیارد تومن
که معادله با 63 تومن به ازای هر سهم
البته این درآمد مسلما در سال مالی شهریور 1400 که چند روز دیگه تمومه شناسایی نمیشه
و البته با برآورد من از سود سعدی هنوز تفاوت زیادی داره (من انتظار سود 100 تومنی رو داشتم)
اما هم اینکه قیمتهای درج شده قیمت پایه هستن و جای ارتقا دارن،
و هم اینکه بالاخره نشونه هایی از عزم شرکت بر فروش پروژه های به اتمام رسیده داره دیده میشه،
نشونه های خوبی هستن
.
.
منتظر بقیه ش هم میمونیم8->
.
.
رویای کیش...و مهمتر ازون مگاپارس/:.rolleyessmileyani
در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post.
.
.
.
.
.
از پست فوق سه ماه میگذره و الان ارزش بازار ثاخت بیش از 2 برابر آ س پ شده
.
.
نسبت ثاخت به آ س پ روند نزولی خودش رو (که از اوایل سال 99 شروع شده) شکونده و بهش پولبک هم کرد
.
.
دور نیست زمانی که ثاخت مثل پارسال هم قیمت آ س پ بشه (یعنی ارزش بازارش 9 برابر آ س پ بشه)
.
.
.
.
امروز آ س پ صف خرید بود از ابتدای بازار....این یعنی با توجه به نسبت این دو سهم باید شاهد مثبت شدن ثاخت در شنبه و صف خرید شدنش از روزای بعد باشیم
.
.
امروز نقدینگی ای هم به دست یکی از دوستان رسید، حسابی دلی از عزا در آوردیم (البته زودتر جور شده بود همه ش از صف فروش ثاخت خرید میشد...ولی نشد که بشه)
.
.
باشد که روسیاهی بمونه برای بازیگر سهم
.
.
در اصل توسط Dexterous پست شده است View Postظنی برای دستکاری
خجالت آوره این سیرکی که سازمان راه انداخته
1399/10/13
رسیدیم به شما ...
می خواهم یک نمودار همین تاپیک قرار دهم تا به کارت آید ...
و تحلیل را یاد بگیری ....
و سود 31 درصدی خوانندگان از سایپا را نسوزانی .....
نظر
-
در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Postبشخصه صبرم زیاده در سهامم!!
وقتی سهمی بررسی کامل کرده باشم و از نظر تحلیل بنیادی و تکنیکال ارزنده ببینم با سهمم میمانم
گاهی جو بازار باعث میشود تحلیلها بی اثر شود که باید صبور بود تا بازار به تحلیل برگردد
گاهی هم دستکاری میکنند روند را حقوقیها
اما بالاخره روند راه خودش میشود
1399/10/20
درود بر شما ....
نظر
-
در اصل توسط Dexterous پست شده است View Postحجم مورد نیاز دست به دست شد
حالا وقت رنج مثبت و صف خریده
اگه رخ بده این امر و فردا صف خرید باشه میشه گفت بازی درین مرحله تموم شده و در کوتاه مدت رفتیم تا ۱۰۰۰/:.rolleyessmileyani
رسیدیم به یکی از کاربران غلط انداز ...
البته کم نیستید! کاربران غلط انداز ...!
...........................................
تحلیلی رایگان برای شما تا تحلیلگری را بیاموزی و سودی هم به جیب بزنی و نه تنها به بهرام تالار بورس حمله نکنی , بلکه دعاگو هم بشوی ...
نسبت خمهر به ثاخت :
نسبت خمهربه ثاخت صعودی است و با قدرت سقف کانال صعودی را شکست و از کانال هم خارج شد ...
مفهوم این نسبت را خودت می دانی ...!!
...............................
بعید می دانم بخواهی برای خوانندگان واقعیت را توضیح دهی ...
..................................
(جهت اطلاع خوانندگان عرض کنم خمهر 195 تومانی طبق این تحلیل بازدهی بهتری از ثاخت 200 تومانی خواهد داد )
بهرام : 1400/8/26
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/11/17, 19:21..
نظر
-
نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟
اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد
هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند
من چند تا فرضیه اینجا مینویسم
موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند
و حقیقتا این رفتار بسیار عجیب و سوال برانگیز هست!!
خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است
و آنرا محکوم میکنیم !!
باتوجه به این موارد و عدم روشن شدن پاسخ این سوالها فرضیه دوم مطرح میشود
که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟
اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند
این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!
ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد
از مدیریت سایت خواهشمندیم که ایدی ایشان را مسدود دائم نمایدآخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/17, 19:45.شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
مه فشاند نور و سگ عو عو کند
من درین مدتی که در این تاپیک مینویسم بارها به فراخور حال، شعری در پستهام درج کردمو گاهی باهاش سهم بد قلقمون ثاخت، گاهی بازیگردان ناجوانمردش، گاهی اجیر شده های حقوقیها که نمک روی زخم سهامدار میپاشیدن و گاهی رسم روزگار که "دهد به مردم نادان زمام امور" رو مخاطب قرار دادم...
.
.
الان هم فراخور حال رو در نقل این شعر از مولوی دیدم:
.
.
شمع حق را پف کنی تو ای عجوز؟
.
هم تو سوزی هم سرت ای گنده گوز!
.
کی شود دریا ز پوز سگ نجس
.
کی شود خورشید از پُف مُنطَمِس (یعنی پوشیده)
.
مه فشاند نور و سگ عو عو کند
.
سگ ز نور ماه کی مرتع کند (یعنی هرگز از نور ماه بهره مند نمیشه)
.
شب روان و همرهان مه بتگ (یعنی از آزار دیدن و به تنگ آمدن)
.
ترک رفتن کی کنند از بانگ سگ
.
.
در اصل توسط بهرام چاخان پست شده است View Postنسبت خمهر به ثاخت :
نسبت خمهربه ثاخت صعودی است و با قدرت سقف کانال صعودی را شکست و از کانال هم خارج شد ...
.
.
بهرام مشخاتو خوب انجام ندادیا
.
.
همیشه همینطوری کانال رسم میکنی؟؟
.
.
عب نداره..بالاخره مام یه روزی تاتی تاتی کردیم تا راه افتادیم..تو هم درست میشی... البته رواناً نه عا، اونو باس دعا کنی فقط!
.
.
ولی ازینا گذشته حالا که نقاشی گذاشتی اینجا و آرزوهاتو بیان کردی ... بذار ببینیم چی گفتی... بینم معلمتون چیزی از واگرایی بهتون یاد نداده؟ کلاس چندم بودی؟ شایدم نرسیدین هنوز به اونجاها :D ...
.
.
ببین دلبندم این نموداری که گذاشتی رو به یه نوآموز تکنیکالم که نشونش بدی واگرایی رو توی قیمت تشخیص میده...اصن نیاز به ابزار و اسیلاتور و این حرفام نیست حتی...یعنی قیمت داره داد میزنه که من زورم داره تموم میشه...به قول خودت "قدرتی" برام نمونده ...الانه که چپه بشم...
.
.
اما خب حالا که تا اینجا "این همه راه آمده ای" بذار دست خالی نری:D ...نمودار خمهر به ثاخت هم در تایم ماهانه و هم در تایم سه ماهه واگرایی داره...و هرچی هم که اینجوری سینه خیز بالا بره یهو شالاپی میخوره زمین و دست کم تا کف 2015 یعنی 0.16 واحد میریزه...یعنی از همینجا دست کم یک پنجم میشه
.
.
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر
-
سلام و عرض ادب... زیر پست هیچ کدام تشکر نگذاشتم چون مجادله و بحث را بی فایده می دانم و متاسفانه دوستان در حال این کار هستند.... هر سنی اقتضایی دارد، بنده آقای نامدار را نمی شناسم ولی احتمالا کمتر از 30 سال دارند و منم منم کردن اقتضای این سن و سال است و امر عجیبی نیست که بخواهیم شاخ درآوریم... از دوستان عاجزانه درخواست دارم کمی صبوری کنند و اشتباهات دیگران یا پیش بینی های درست خود را به رخ نکشند.... خوش بود گر محک تجربه آید به میان... موفق باشید.هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر
-
بیش از یکسال روند نزولی فرسایشی سهم ادامه پیدا کرده و برای بار دوم به زیر ۲۰۰ نفوذ کرد و در حال برگشت،
در روند نیمچه صعودی قبلی رفت بالای ۳۰۰،
روند صعودی که الان داره توی سهم استارت زده میشه به نظر میاد صعود به مراتب بزرگتری را رقم بزنه.
نظر
نظر