بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arsenal2009
    عضو فعال
    • Jun 2015
    • 356

پاسخ : بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

ساختمانی ها باید از ثاباد یاد بگیرند .هر چی افت کرده بود پس گرفت و داره میرسه به پیک قیمتی خودش . و ثاخت همچنان بعد از افت سنگین یک پنجم شده داره کنترل قیمتی میشه. واقعا چه میشه گفت

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2440

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
      ساختمانی ها باید از ثاباد یاد بگیرند .هر چی افت کرده بود پس گرفت و داره میرسه به پیک قیمتی خودش . و ثاخت همچنان بعد از افت سنگین یک پنجم شده داره کنترل قیمتی میشه. واقعا چه میشه گفت
      با سلام
      شرکت ثاباد کوچیک هست و تعداد سهم کمتری داره سهامدار عمده کاری با سفته بازهاش نداره با سفته بازی سهم رو راحتتر بالا پایین میکنند
      ثاخت بزرگ هست سود هم نداره خود سهامدار عمده سهم نوسان گیری میکنه و چند باری به کسایی که خواستن روش سفته بازی کنند ضرر زده
      کنترلی نداره شما پول داری صف خرید کن هر روز بخر
      کسی جلوی شما و بقیه رو نمیتونه بگیره کنترل کنه
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• arsenal2009
        عضو فعال
        • Jun 2015
        • 356

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
        با سلام
        شرکت ثاباد کوچیک هست و تعداد سهم کمتری داره سهامدار عمده کاری با سفته بازهاش نداره با سفته بازی سهم رو راحتتر بالا پایین میکنند
        ثاخت بزرگ هست سود هم نداره خود سهامدار عمده سهم نوسان گیری میکنه و چند باری به کسایی که خواستن روش سفته بازی کنند ضرر زده
        کنترلی نداره شما پول داری صف خرید کن هر روز بخر
        کسی جلوی شما و بقیه رو نمیتونه بگیره کنترل کنه
        بله درست می فرمایید .ولی بحث همین‌جاست که اگه کسی پول پشت سهم بزاره و صف خرید بچینه به راحتی عرضه میکنه سهامدار عمده. مثلا هفته گذشته بعد از ماه ها سهم‌ روی ۲۱۴ تومن صف خرید پنجاه میلیونی بست تا واخر بازار پابرجا بود که در لحظات پایانی عرضه شد. کسی توان مقابله با سهامدار عمده رو نداره که بخواد سهم‌رو بالا ببره تا وقتی که خود سهامدار عمده بخواهد که قیمت افزایش پیدا کنه .

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
          بله درست می فرمایید .ولی بحث همین‌جاست که اگه کسی پول پشت سهم بزاره و صف خرید بچینه به راحتی عرضه میکنه سهامدار عمده. مثلا هفته گذشته بعد از ماه ها سهم‌ روی ۲۱۴ تومن صف خرید پنجاه میلیونی بست تا واخر بازار پابرجا بود که در لحظات پایانی عرضه شد. کسی توان مقابله با سهامدار عمده رو نداره که بخواد سهم‌رو بالا ببره تا وقتی که خود سهامدار عمده بخواهد که قیمت افزایش پیدا کنه .
          اینطوری که میفرمایید سود که نداره تقسیم کنه سهامدار عمده هم که دوست نداره بالا ببره
          تا حالا هم فقط سهامدار عمده اش از مردم نوسان گرفته
          در نتیجه تا این شرایط هست ارزش خریدن نداره هر کسی هم با بازار لج میکنه آخرش ضرر میکنه
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Dexterous
            ستاره‌دار(35)
            • May 2012
            • 694

لجوج یا گوسفند

سری پیشی که علی رغم رشد انبوه سازا تونستن جلوی رشد ثاخت رو بگیرن ، صاحب 94 درصد سهام شرکت بودن...و با رسوندن تعداد سهامشون به 44 درصد (بعد افزایش سرمایه با خرید حق تقدم مجدد شد 55 که تا الانم همون عدد مونده) و البته پیش کشیدن بازی افزایش سرمایه، تونستن جلوی رشد رو بگیرن...البته مارمولک بازیشون مصادف هم شد با ریزش بازار...اگر نه همون زمان هم اگه بازار اونچنان پایینی نمیدید، و پول از بازار فرار نمیکرد 100 درصد سهام رو هم واگذار میکردن نمیتونستن جلوی رشد قیمت رو بگیرن...
            .
            الان اما قصه فرق میکنه...هم تعداد سهامشون انقدری نیست که براشون حاشیه امن ایجاد کنه...و هم اتفاقات بنیادی ای که داره برای این سهم و این صنعت میافته اجازه نمیده eps منفی یا صفر بمونه ...توی صفحات قبل اشاره کردم که همین الانشم اینا یه پای جدی طرح 4 میلیون مسکن هستن...اما اجازه نمیدن این خبر فعلا به چش سهامدارای بازار بیاد...از طرفی از میون پروژه های شرکت...بزرگترینش یعنی مگاپارس مدیریتش با این نخاله ها نیست بلکه با ساختمانی معلم (بازوی انبوه ساز بانک سرمایه) هست و اونا مستقل از تصمیم اینا، تعهد دارن مگاپارس رو تا پایان 1401 به پایان برسونن...یعنی چه این نخاله ها بخوان چه نه، تا یه سال و 4 ماه دیگه، سود مگاپارس میشینه توی صورتهای مالی ثاخت هم...اونوقت مسلما یه شرکت با 300 تومن eps رو بهتون 200 نخواهند فروخت
            .
            .
            یعنی نه عدد eps اینی که سری های پیش بود میمونه...نه تعداد سهامشون اجازه میده بازیهای سری پیش رو در بیارن...واسه همین فعلا باید خالی بازی کنن (مثل گل یا پوچ) و وانمود کنن این بار هم میخوان جلوی رشد سهم رو بگیرن و میتونن چنین کاری کنن (نه میتونن و نه اساساً انقدر احمقن که بخوان چنین کاری کنن...همه این موزماربازیا برا اینه که غریبه گین اساسی سهم رو نگیره...اونوخ خودشون گینو نگیرن؟! مگه میشه؟؟) ... گیریم هم که اونقدر احمق باشن (که مسلما نیستن) کافیه 500 میلیون سهم رو واگذار کنن (کاری که سریهای پیش توی یه هفته هم شده بود انجامش بدن) تا کل بازی ثاخت از دستشون خارج بشه
            .
            .
            مسلما هم قبل اینکه تصمیمشون عوض شه و بخوان اجازه رشد به سهم بدن (و اصلا خودشون هم کاتالیزور قصه بشن...مثل همون ثاباد سوپر حباب) نمیان توی بوق و کرنا بکنن که ایهاالناس ما تصمیممون عوض شد پاشین بیاین بخرین!
            .
            .
            اسم این کاری هم که سهامدار قدیمی سهم داره میکنه لج کردن با بازار نیست...هرکی هر وقت سهم undervalue خریده همین کار رو کرده... اونی که اسکناس 1000 تومنی رو 200 میخره (گیرم که یه سال هم همونجا دست و پا بزنه) در حال لج کردن نیست...اونی که اسکناس 1000 تومنی رو به صرف اینکه دیگران دارن میخرن، میره 5000 تومن میخره داره تبعیت کورکورانه میکنه...و اگه انتخاب بین این دو تا باشه...که این روزا هست... بقیه رو نمیدونم...اما عقل من بهم میگه لجوج بودن بهتر از گوسفند بودنه!
            .
            .
            و مستقل از اینکه ما داریم اشتباه میکنیم یا نه، گمان نکنم کسی بتونه بگه من از فلان کسانی که کلا این تریپی معامله میکردن و میکنن بیشتر سود کردم در بلند مدت...
            .
            .
            عجالتاً به نظر گروه انبوه سازی راه افتاده...ببینیم تا کجا میتونن جلوی این پولی که این سری میاد سمت این گروه واستن...واسه من مثل روز روشنه که انقدرا احمق نیستن که اصلا واستن...خودشون دامن میزنن بهش
            آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2021/11/20, 12:33.
            Dexter is to kill killers
            DEXTEROUS too
            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
              حجم مورد نیاز دست به دست شد
              حالا وقت رنج مثبت و صف خریده
              اگه رخ بده این امر و فردا صف خرید باشه میشه گفت بازی درین مرحله تموم شده و در کوتاه مدت رفتیم تا ۱۰۰۰
              /:.rolleyessmileyani
              با سلام
              نوشته های گذشته شما نشون میده قسمت عمده پولتون مدت زیادی هست روی این شرکت هست
              و علاقه دارید با بازار لج کنید
              نتیجه لج کردن با بازار تفسیرهای گوناگون از هر نوسانی و تماشای نوسانات سهم و ضرر کردن هست

نظر

• Dexterous
                ستاره‌دار(35)
                • May 2012
                • 694

با سلام
                نوشته های گذشته شما نشون میده قسمت عمده پولتون مدت زیادی هست روی این شرکت هست
                و علاقه دارید با بازار لج کنید
                نتیجه لج کردن با بازار تفسیرهای گوناگون از هر نوسانی و تماشای نوسانات سهم و ضرر کردن هست
                بله..وقتی جوابی به محتوای سخن نمیشه داد چاره ش حمله به شخصه!
                .
                .
                اون نوشته مال وقتیه که سهم 480 بود و روزی 10 درصد شرکت داشت معامله میشد...اگه اهل دقت بودی (و نه تبعیت کورکورانه) قبل قضاوت میرفتی تاریخ درج پست رو نگاه میکردی و تامل میکردی که آیا شرطی که در نوشته ذکر شده (رنج مثبت و صف خرید در اون روز) رخ داده یا نه؟ خب رخ نداد...و سهم ازون مقطع بالاتر نرفت...تازه بماند که نه در یه فرآیند طبیعی..بلکه با دخالت ناظر بازار و با بهانه ی ظن دستکاری سهمو بستن و زورکی منفیش کردن (گمانم هرکی توی بازار بوده یادش میاد این ژانگولرای ناظر رو در دی و بهمن)...و نتیجتا بازی در اون مرحله تموم نشد..و هنوز ادامه داره
                .
                .
                البته میتونی بگی خب فلانی تو اگه از 480 تا الان سهامدار مونده باشی که حسابی در ضرری...فرض کن که چنین باشه...خب؟؟ در ضررم. ولی مگه بقیه توی سودن؟ و مگه این سرمایه گذاری کوتاه مدت بوده؟ یا مگه مهلتش تمام شده که متر بیاریم ببینیم درست بوده یا نه؟ جوجه رو آخر پاییز میشمرن.
                .
                .
                ماکسیمم میخوای به این نتیجه برسی که من تریدر بدی هستم دیگه...عب نداره..باشه..من بد
                .
                .
                اما موضوع بحث که این نبود...موضوع بحث این بود که فلان سهم در این قیمت ارزنده هست یا خیر.
                .
                .
                من منتظر میمونم ببینم جوابی به محتوای پست قبلی داری یا نه؟
                DEXTEROUS too

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

بله..وقتی جوابی به محتوای سخن نمیشه داد چاره ش حمله به شخصه!
                  .
                  .
                  اون نوشته مال وقتیه که سهم 480 بود و روزی 10 درصد شرکت داشت معامله میشد...اگه اهل دقت بودی (و نه تبعیت کورکورانه) قبل قضاوت میرفتی تاریخ درج پست رو نگاه میکردی و تامل میکردی که آیا شرطی که در نوشته ذکر شده (رنج مثبت و صف خرید در اون روز) رخ داده یا نه؟ خب رخ نداد...و سهم ازون مقطع بالاتر نرفت...تازه بماند که نه در یه فرآیند طبیعی..بلکه با دخالت ناظر بازار و با بهانه ی ظن دستکاری سهمو بستن و زورکی منفیش کردن (گمانم هرکی توی بازار بوده یادش میاد این ژانگولرای ناظر رو در دی و بهمن)...و نتیجتا بازی در اون مرحله تموم نشد..و هنوز ادامه داره
                  .
                  .
                  البته میتونی بگی خب فلانی تو اگه از 480 تا الان سهامدار مونده باشی که حسابی در ضرری...فرض کن که چنین باشه...خب؟؟ در ضررم. ولی مگه بقیه توی سودن؟ و مگه این سرمایه گذاری کوتاه مدت بوده؟ یا مگه مهلتش تمام شده که متر بیاریم ببینیم درست بوده یا نه؟ جوجه رو آخر پاییز میشمرن.
                  .
                  .
                  ماکسیمم میخوای به این نتیجه برسی که من تریدر بدی هستم دیگه...عب نداره..باشه..من بد
                  .
                  .
                  اما موضوع بحث که این نبود...موضوع بحث این بود که فلان سهم در این قیمت ارزنده هست یا خیر.
                  .
                  .
                  دوست عزیز متاسفانه شناختی روی عملکرد تکنیکال و بنیادی این شرکت ندارید همین باعث شده فقط بتونید مدام تفسیر کنید
                  تفسیرهای قبلی شما متاسفانه تمامشون اشتباه شده و فقط تونستید نظاره گر نوسانات رو به پایین سهم باشید
                  درباره بسته شدن برای ظن دستکاری بورس انرژی یا وبرق ده ها بار برای این عنوان بسته شدن باز بالا رفتن
                  سعی کنید برای خریدوفروش تعصب نداشته باشید جایی اشتباه میکنید به بقیه هم روی گفتن اشتباه کردن ندارید با خودتون رو راست باشید و اشتباه خودتون رو قبول کنید
                  موفق و پرسود باشید

نظر

• Dexterous
                    ستاره‌دار(35)
                    • May 2012
                    • 694

تکنیکال و بنیاد درست!!

دوست عزیز متاسفانه شناختی روی عملکرد تکنیکال و بنیادی این شرکت ندارید همین باعث شده فقط بتونید مدام تفسیر کنید
                    تفسیرهای قبلی شما متاسفانه تمامشون اشتباه شده و فقط تونستید نظاره گر نوسانات رو به پایین سهم باشید
                    درباره بسته شدن برای ظن دستکاری بورس انرژی یا وبرق ده ها بار برای این عنوان بسته شدن باز بالا رفتن
                    سعی کنید برای خریدوفروش تعصب نداشته باشید جایی اشتباه میکنید به بقیه هم روی گفتن اشتباه کردن ندارید با خودتون رو راست باشید و اشتباه خودتون رو قبول کنید
                    موفق و پرسود باشید
                    باز که سخنت معطوف به آنالیز شخصیت من و بهبود و اصلاح من شد که...آقا اصلا من بر خطا...من اشتباه محض! دیگه بیشتر ازین چی میخوای؟
                    چواب پست بالا رو در مورد شرکت بده...ما که تکنیکال و بنیادی بلد نیستیم..

.
                    .
                    من که بی سوادم...من که به قول شما همه تحلیلام اشتباه بوده (بماند که برآورد سودسازی شرکت در آینده ای که هنوز نیومده رو چه طور فهمیدی اشتباه بوده برام سواله...و نیز اینکه من کی و کجا وعده ای راجع به نوسان کوتاه مدت سهم دادم که اشتباه بوده باشه..هرچه گفتیم در مورد آینده ی بلند مدتی بوده که هنوز نیومده و صرفا میتونی ایراد بگیری هنوز یک گام هم در اون مسیر بر نداشته...اون یه پستی هم که تو و دوست جونت پیدا کردین که "اگر" اولش محقق نشد که بیاین بگین تو گفتی و نشد...اما عب نداره..من از اساس اشتباهی)... لابد شمایی که اینو میگی که فلانی شناختی از بنیاد و تکنیکال سهم نداره خودت چیزی در چنته داری دیگه..لابد خودت به بنیاد و تکنیکال "درست" دسترسی داری دیگه...خب توضیح بده که چرا انتظار تحول بنیادی در مورد ثاخت اشتباهه...مگه همینو نمیگی؟ خب توضیح بده دیگه..
                    آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2021/11/20, 13:28.
                    DEXTEROUS too

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2440

پاسخ : تکنیکال و بنیاد درست!!

باز که سخنت معطوف به آنالیز شخصیت من و بهبود و اصلاح من شد که...آقا اصلا من بر خطا...من اشتباه محض! دیگه بیشتر ازین چی میخوای؟
                      چواب پست بالا رو در مورد شرکت بده...ما که تکنیکال و بنیادی بلد نیستیم..
                      .

.
                      من که بی سوادم...من که به قول شما همه تحلیلام اشتباه بوده (بماند که برآورد سودسازی شرکت در آینده ای که هنوز نیومده رو چه طور فهمیدی اشتباه بوده برام سواله...و اینکه من کی و کجا وعده ای راجع به نوسان کوتاه مدت سهم دادم که اشتباه بوده باشه...اون یه پستی هم که تو و دوست جونت پیدا کردین که "اگر" اولش محقق نشد که بیاین بگین تو گفتی و نشد...اما عب نداره..من از اساس اشتباهی)... لابد شمایی که اینو میگی که فلانی شناختی از بنیاد و تکنیکال سهم نداره خودت چیزی در چنته داری دیگه...خب توضیح بده که چرا انتظار تحول بنیادی در مورد ثاخت اشتباهه...مگه همینو نمیگی؟ خب توضیح بده دیگه..
                      دوست عزیز باز میگم با بازار هیچ وقت لج نکن
                      کلی بگیم یه روزی قیمت سهام یه شرکت بالا میره ولی از زمان ورودمون یک پنجم بشه
                      و یا بگیم یه روزی شرکت سود میسازه و 10 سال بگذره شرکت سود نسازه تحلیل کردن نمیشه
                      شما سالی 25 تومان از اوراق خزانه میتونی سود نقدی در حال حاضر بگیری یکسال گذشته هم میشده سود گرفت
                      وعده سرخرمن بدیم برای وضعیت بنیادی شرکتها و یا وضعیت قیمت شرکتها بعد یه روزی اون اتفاق بیافته که مدت طولانی گذشته فایده ای برای ما نداره
                      شما هر تحلیل قیمتی و بنیادی درباره این شرکت شده انجام دادی و مناسفانه اشتباه شده نتیجه اش رو هم با ضرر کردن دیدید
                      انتظارات شما درحال حاضر باتوجه به 15 سال گذشته این شرکت اشتباه هست امیدوارم بعدا اتفاقی بیافته این جمله نقض بشه ولی باز فایده ای برای مدت زمان طولانی و افت قیمت سنگینی که شما از دست دادید نداره
                      امیدوارم بعدا در سهمهای مختلف موفق باشید و بازار لج نکنید
                      اگه حرفام اشتباه هست بگید از کدوم لج کردن خودتون تا حالا سود بردید
                      با تشکر

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

دوست عزیز باز میگم با بازار هیچ وقت لج نکن
                        کلی بگیم یه روزی قیمت سهام یه شرکت بالا میره ولی از زمان ورودمون یک پنجم بشه
                        و یا بگیم یه روزی شرکت سود میسازه و 10 سال بگذره شرکت سود نسازه تحلیل کردن نمیشه
                        شما سالی 25 تومان از اوراق خزانه میتونی سود نقدی در حال حاضر بگیری یکسال گذشته هم میشده سود گرفت
                        وعده سرخرمن بدیم برای وضعیت بنیادی شرکتها و یا وضعیت قیمت شرکتها بعد یه روزی اون اتفاق بیافته که مدت طولانی گذشته فایده ای برای ما نداره
                        شما هر تحلیل قیمتی و بنیادی درباره این شرکت شده انجام دادی و مناسفانه اشتباه شده نتیجه اش رو هم با ضرر کردن دیدید
                        انتظارات شما درحال حاضر باتوجه به 15 سال گذشته این شرکت اشتباه هست امیدوارم بعدا اتفاقی بیافته این جمله نقض بشه ولی باز فایده ای برای مدت زمان طولانی و افت قیمت سنگینی که شما از دست دادید نداره
                        امیدوارم بعدا در سهمهای مختلف موفق باشید و بازار لج نکنید
                        اگه حرفام اشتباه هست بگید از کدوم لج کردن خودتون تا حالا سود بردید
                        با تشکر
                        درود منیب عزیز

فداتم بیخیال سهم دوستان داره با کمتر از یک پنجم قیمت سقف خودش معامله میشود کلا این محدوده ها دیگه خیلی دور شده واسه هشدار دادن هم سهم هم شاخص صنعت واگرایی مثبت نیز دارند

باید اجازه داد شاید فرجی شود

امروز هم خوب معامله شد و یکی از محکم ترین سهام بازار بود اگه چش نخورد معمولا سهامی که در این نوع جو منفی ها دوام میاورند از اولین سهام برگشتی بازاراند.
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                          درود منیب عزیز

فداتم بیخیال سهم دوستان داره با کمتر از یک پنجم قیمت سقف خودش معامله میشود کلا این محدوده ها دیگه خیلی دور شده واسه هشدار دادن هم سهم هم شاخص صنعت واگرایی مثبت نیز دارند

باید اجازه داد شاید فرجی شود

امروز هم خوب معامله شد و یکی از محکم ترین سهام بازار بود اگه چش نخورد معمولا سهامی که در این نوع جو منفی ها دوام میاورند از اولین سهام برگشتی بازاراند.
                          درود محمد جان
                          هشداری ندادم
                          درست میگی یک پنجم سقف خودش معامله میشه
                          وقتی شرایط بنیادی شرکتی رو نمیتونیم تشخیص بدیم و کف و سقف سهمی رو نمیدونیم و مدام اشتباه میکنیم بهتره درباره اون سکوت کنیم تا بیشتر از این بقیه رو به اشتباه نندازیم
                          درباره اینکه میگید امروز خوب معامله شده معامله خوبی ندیدم با وجود ریزش شدیدی که داشته به راحتی منفی سهم رو به علت نداشتن سود مناسب میدن و صف خرید هم ماهی یه روز بشه سهامدار عمده اش شیر فلکه رو باز میکنه میده
                          بنده خداهایی که تعداد بالا بخوان بفروشند مجبور هستند سهم رو صف فروش کنند
                          خدا کمکی به همه زیان دیده گان بورس بکنه

نظر

• Dexterous
                            ستاره‌دار(35)
                            • May 2012
                            • 694

شاخص انبوه سازی به شاخص بانکها

بذار اونی که سالها نون آویزون بودن به این حقوقی و اون حقوقی رو خورده، الان هم بیاد ادای دلسوزا رو در بیاره و آسمون ریسمون کنه که این سهم اخه و پیف (آویزون حقوقیها اگه این حرفا رو نزنه، اون هم وقتی ماهی به دمش رسیده، باید تعجب کرد)
                            .
                            .
                            ما با دلیل و مدرک حرف میزنیم (البته واسه کسی که معنی این دلیل و مدرکا رو میفهمه...اونی که نمیفهمه یا اینا رو دلیل نمیشمره که هیچچچ!) و آینده قضاوت میکنه کی چی میگفت
                            .
                            .
                            نمودار زیر که نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص بانکهاست به خوبی گواه اینه که حکم 15 سال گذشته ی سهام این صنعت رو نمیشه به آینده تسری داد...تحولی بنیادی درین صنعت داره رخ میده:

.
                            .
                            DEXTEROUS too

نظر

• Dexterous
                              ستاره‌دار(35)
                              • May 2012
                              • 694

شاخص انبوه سازی نسبت به شاخص شیمایی هم رشدی خواهد بود

.
                              .
                              و این هم نمودار نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص گروه شیمیایی...درینجا هم خط روند نزولی شکسته شده و پولبک به خط روند شکسته شده هم رخ داده
                              .
                              .

.
                              .
                              مهم نیست طرف مقایسه مون سهام دلاری باشن یا غیر دلاری...از هر دو گروه مثال آوردم تا روشن کنم سهام این صنعت گینی که سالها ندادن و از باقی بازار عقب موندن رو خواهند داد...نشونه هاش توی نمودارهای نسبتی هویداست...اینجا گنجی خوابیده و ما صبر میکنیم تا استخراجش کنن برامون...و لازم نیست کسی دلسوز خواب سرمایه ما درین چند ماه باشه بابت این صبر...خیر پیش
                              DEXTEROUS too

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                                ثاخت زیر خاکی گروه ساختمانی میباشد که هنوز بازار کشفش نکرده منتظره ازاد شدن پتانسیل های ثاخت هستم تا فاند های انفجاری سهم تبدیل به بالفعل شوند انوقت قیمت این روزهای ثاخت تبدیل به خاطره خواهد شد.92/12/1
                                با سلام
                                با وجود گذشت 8 سال حتی 1 درصد هم بازدهی نداشته ولی نوسان تا دلتون بخواد داشته بعدا هم خواهد داشت
                                حرفهای قشنگ قشنگ و حماسی یا نمودارها و نقاشی های زیبا برای کسی سود به همراه نداره
                                با بازار هیچ وقت لج نکنید که خدای نکرده باعث ضرر بقیه هم نشید و در عوض معذرت خواهی اشتباه خودتون رو گردن زمین و هوا بندازید یا دنبال توجیه اشتباه خودتون باشید

نظر

در حال کار...
                                X