بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Comprehension of Markets
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 165

پاسخ : تصمیم از بالا برا صعود سهم گرفته شده

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

اگه بازیگر سهمهایی که سابقا شرایط مشابه الان ثاخت داشتن تونستن قیمت رو بنا به میل و اراده شون کنترل کنن اینم میتونه
    این سهم محکومه به چند برابر شدن از همینجا
    چه بازیگر بخواد چه نخواد
    اینو اون کسی که گزارشا رو نوشته و تصمیم گرفته کلی دارایی راکد رو که سالها نفروخته "دقیقا حالا" بفروشه تصمیم گرفته
    بازیگر خر کیه!
    شاید یه هفته ده روز نه اصلا یه ماه با شامورتی بازی و کد به کد سهمو نگه داره اما این نمیتونه دووم داشته باشه
    بازیگر چند صباحی بتونه سهمشو حراج کنه تا قیمتو کنترل کنه
    یخده که بگذره گوششو خواهند پیچوند تا دارایی رو هدر نده
    [/FONT][/SIZE]
    با تشکر از جناب Dexterous بابت وقتی که گذاشتن و جزییات و نکات کلیدی گزارش را بیان داشتن.
    میخواستم چند خطی در مورد رفتار سهم بنویسم که دیدم به زیبایی توسط Dexterous عزیز گفته شده. فکر نکنم شخصی وجود داشته باشه که در مورد ارزندگی این سهم شکی داشته باشه پس نکات مهم در مورد این سهم همین دو سه خطیه که توسط دوستمون توضیح داده شده.این نکات از نظر من خیلی مهمتر از اعداد و ارقام این سهمه. معمولا کم توی بورس پیش میاد که شما با اطمینان بالا وارد سهمی بشی(برای خودم سالی سه چهار بار شاید این اتفاق بیفته). از نظر من کف ثاخت 160 تومنه و بعیده به این راحتیا این کف شکسته بشه. هر چه قیمت سهم را نزدیک این عدد هل بدن خریدارهای قدرتمند بزرگتری وارد سهم میشن و فرصت های خرید بزرگتری ایجاد میشه. فعلا 14 درصد سبد من ثاخت هست و بقیه امین یکم. هرچه بیشتر ارزون فروشی کنن درصد ثاخت در سبدم بالاتر میره. عجله ای هم برای فروش ندارم همین که مطمئنم در قیمت هایی هست که ضرر نمیزنه ضمن اینکه پتانسیل بالایی برای صعود داره برای من فعلا کافیه. آروم آروم میخریم و از این حراجی بازیگر در سهم استفاده میکنیم تا به موقعش...
    همونطور که گفتم ارزندگی این سهم بر کسی پوشیده نیست پس شاید اصلا تاپیکش یه مدت بالا نیاد بهترم باشه و زودتر بتونه در مسیر درستش قرار بگیره.

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

پاسخ : بين المللي توسعه ساختمان ( ثاخت )

بعد از چند ماه تلاش برای نوسانگیری که برآورد نهایی چند ماهش 10 درصد ضرر بود، هفته گذشته با توجه به اخباری که دوستان از ثاخت گذاشتند تصمیم گرفتم تغییر رویه بدم و با دید بلندمدت وارد ثاخت و یک سهم دیگه بشم و در قیمت 180 تا 190، 70 درصد از سبد رو به ثاخت اختصاص دادم.

نظر

• Dexterous
        ستاره‌دار(35)
        • May 2012
        • 694

حضور در مجمع عمومی سالیانه حق سهامدار جزء است

طی یک سال اخیر، یه رویه ای رو شرکت جا انداخته که مرجع اصلی اطلاع رسانی اخبار شرکت، نه کدال، بلکه صفحه اینستاگرامه شرکته

البته میدونم باور ناپذیره این ادعا، برا خودمم که این سطور رو مینویسم هنوز هضمش سخته که چه طور ممکنه سازمان بورس انقدر تحقیر بشه و هیچ عکس العملی نشون نده!

اولین باری که چنین چیزی رخ داد آگهی مزایده مگاپارس بود، مگاپارسی که سال 90 به ارزش 300 میلیارد خریدنش و الان دست کم دو برابر ارزش بازار شرکت عایدی خواهد داشت فروشش!
        چنین دارایی ای رو به مزایده گذاشتن و در روزنامه همشهری (به تاریخ 9 اسفند 99) آگهی درج کردن براش، بدون اینکه بابتش افشای اطلاعاتی در کدال صورت بگیره. تنها جایی که این خبر رو اعلام کرد صفحه اینستاگرام شرکت بود.

آخرین موردش هم همین آگهی مزایده نارنجستان بود، که هفته پیش اعلام شد. درین مورد هم ابتدا صفحه اینستاگرام شرکت این خبر رو اعلام کرد، و سپس ما در اینجا اعلامش کردیم و تنها پس از 3 ساعت بود که خبر کدال شد!!

امروز اما چیزی دیدم که خونم رو به جوش آورد!

شرکت در تاریخ 4 دی 1400 آگهی دعوت به مجمع عمومی به تاریخ 29 دی 1400 منتشر کرد در کدال! آگهی ای که مثل سایر آگهی های 2 سال اخیر به استناد ابلاغیه سال 98 سازمان بورس، میگفت مجمع غیر حضوری خواهد بود.

اما دقیقا همون روز سازمان ابلاغیه جدیدی در خصوص مجامع شرکتهای بورسی منتشر کرد و اعلام کرد برگزاری مجمع حضوری (به شرط رعایت پروتکل های بهداشتی) بلامانعه! (این عجله شرکت در درج آگهی دعوت به مجمع عمومی 25 روز پیش از زمان مجمع، این شائبه رو در ذهن ایجاد میکنه که خبر دار شدن ابلاغیه جدیدی در مورد ضوابط برگزاری مجمع در راهه و با عجله آگهی رو فرستادن)

اما مدیران بزدل! شرکت از اصلاح آگهی مجمع تا امروز خودداری کردن، و در حالی که فقط یک هفته به برگزاری مجمع باقیمونده، امروز در صفحه اینستاگرامشون (که در بالا توضیح دادم با توجه به سابقه رفتار شرکت باید صفحه اصلی و مرجع موثق اطلاع رسانی شرکت حسابش کرد) اصرار کردن که مجمع غیر حضوری خواهد بود (اون هم با استناد به ابلاغیه سازمان بورس! ابلاغیه ای که دیگه وجود نداره!!)

کسی میدونه از چه نهاد و اداره ای در سازمان بورس میشه پیگیر حقمون برای حضور فیزیکی در مجمع باشیم؟

شرکت گویا خودشو بالاتر از سازمان بورس میپنداره
        و حاضر نیست به ضوابط و قوانین (چه در افشای اطلاعات، و چه در برگزاری مجمع) تن بده.
        آیا سازمان بورس فقط تماشاگره؟
        یا شریک دزد و رفیق قافله ست؟
        آیا نباید به وظایفش عمل کنه؟

لطفا نشر بدین
        و خواهشاً کسی اگه کاری از دستش بر میاد دریغ نکنه

Dexter is to kill killers
        DEXTEROUS too
        من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• عليرضا جمالی
          مدیر (ستاره‌دار 20)
          • Oct 2010
          • 1294

پیگیری کنید

من هم زنگ زدم به شماره سازمان 0216375 (از ساعت 9 تا 16 پاسخگو هستند) و بدون معطلی با گرفتن داخلی 5 وصل شدم به کارشناس سازمان، گفتم شرکت علی رغم ابلاغیه سازمان مورخ 4 دی و با وجودی که فرصت کافی برای فراهم کردن شرایط برای برگزاری مجمع حضوری داشته، اصرار داره به برگزاری غیر حضوری مجمع. و امروز هم در سایت خود شرکت اطلاعیه دادن و اصرار کردن که 15 نفر رو بیشتر راه نمیدیم (یعنی با احتساب خودشون کسی از ما رو راه نمیدن)

گفت وُیس شکایتتون رو ضبط کردم و میفرستم به نهاد رسیدگی کننده مربوطه

علاوه بر این، از طریق سامانه اداره رسیدگی به شکایات و حمایت های حقوقی (لینک) از منوی "طرح شکایت" بعد از ورود مشخصات فردیم، و سپس پیدا کردن عنوان شکایت از گزینه های موجود (گزینه ممانعت از ورود به مجمع وجود داشت در منو) و با بارگذاری مدارک
          (آخرین آگهی کدال و نیز عکس اطلاعیه امروز شرکت در سایت خودش مبنی بر برگزاری غیر حضوری (لینک)) شکایت ثبت کردم. به چند تا از دوستانم که سهامدار شرکت هستن هم سپردم که هر دوی این کارها رو انجام بدن.
          شما هم ییکار ننشینید.

به امور سهام شرکت هم زنگ زدم. میگم طبق ابلاغیه 4 دی 1400 باید حضوری
          برگزار کنین. میگه الزام نکردن، فقط بهمون اجازه دادن حضوری برگزار کنیم، مام نمیخوایم ازین اجازه استفاده کنیم!!/.:blinksmiley.:/
          میگم طبق قانون تجارت شما موظفین سهامدار جزء رو راه بدین به مجمع! فقط ابلاغیه سال 98 سازمان بهتون استثناءً با توجه به کرونا جواز داده بود که غیر حضوری برگزار کنین. الان اون جواز رو پس گرفتن. پس طبق قانون تجارت مکلفین سهامدار رو راه بدین.
          باز حرف خودشو میزنه. میگه نه! ما رو مخیّر کردن که اگه دلمون خواست حضوری برگزار کنیم. مام دلمون نمیخواد. با همین پر رویی!!

شما هم لطفا مشارکت کنید. و ازین راه ها اقدام کنین. نایستین به تماشا.

این درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمیشود
          آخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2022/01/12, 16:32.
          از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

این لعنتی تا سهامدار خرد را پیاده نکنه جایی نمیره،
            تا همین الان هم خیلی ها را پیاده کرده

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

دوستان چرا ای پی اس سهم که در گزارش سالانه ۲۹۷ هست، در سایت بورس بروزرسانی نشده؟

نظر

• حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو
                ستاره‌دار(4)
                • Dec 2013
                • 93

پاسخ : پیگیری کنید

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post

من هم زنگ زدم به شماره سازمان 0216375 (از ساعت 9 تا 16 پاسخگو هستند) و بدون معطلی با گرفتن داخلی 5 وصل شدم به کارشناس سازمان، گفتم شرکت علی رغم ابلاغیه سازمان مورخ 4 دی و با وجودی که فرصت کافی برای فراهم کردن شرایط برای برگزاری مجمع حضوری داشته، اصرار داره به برگزاری غیر حضوری مجمع. و امروز هم در سایت خود شرکت اطلاعیه دادن و اصرار کردن که 15 نفر رو بیشتر راه نمیدیم (یعنی با احتساب خودشون کسی از ما رو راه نمیدن)

علاوه بر این، از طریق سامانه اداره رسیدگی به شکایات و حمایت های حقوقی (لینک) از منوی "طرح شکایت" بعد از ورود مشخصات فردیم، و سپس پیدا کردن عنوان شکایت از گزینه های موجود (گزینه ممانعت از ورود به مجمع وجود داشت در منو) و با بارگذاری مدارک
                (آخرین آگهی کدال و نیز عکس اطلاعیه امروز شرکت در سایت خودش مبنی بر برگزاری غیر حضوری (لینک)) شکایت ثبت کردم. به چند تا از دوستانم که سهامدار شرکت هستن هم سپردم که هر دوی این کارها رو انجام بدن.
                شما هم ییکار ننشینید.

برگزار کنین. میگه الزام نکردن، فقط بهمون اجازه دادن حضوری برگزار کنیم، مام نمیخوایم ازین اجازه استفاده کنیم!!/.:blinksmiley.:/
                میگم طبق قانون تجارت شما موظفین سهامدار جزء رو راه بدین به مجمع! فقط ابلاغیه سال 98 سازمان بهتون استثناءً با توجه به کرونا جواز داده بود که غیر حضوری برگزار کنین. الان اون جواز رو پس گرفتن. پس طبق قانون تجارت مکلفین سهامدار رو راه بدین.
                باز حرف خودشو میزنه. میگه نه! ما رو مخیّر کردن که اگه دلمون خواست حضوری برگزار کنیم. مام دلمون نمیخواد. با همین پر رویی!!

دوستان چند دقیقه بیشتر وقت نمیگیره
                کوتاهی نکنید
                حداقل بتونیم حرفامونو بزنیم
                مجمع تنها جاییه که میتونیم بر این همه جفا فریاد تظلم براوریم

لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ ۚ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا ﴿١٤٨﴾

خدا افشای بدی های دیگران را دوست ندارد، جز برای کسی که مورد ستم قرار گرفته است [که بر ستمدیده برای دفع ستم، افشای بدی های ستمکار جایز است]؛ و خدا شنوا و داناست. (۱۴۸)

ای که دستت میرسد کاری بکن
                پیش از ان کز تو نیاید هیچ کار

نظر

• الکساندر آلخین
                  ستاره‌دار(4)
                  • Jun 2013
                  • 827

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

دوستان چرا ای پی اس سهم که در گزارش سالانه ۲۹۷ هست، در سایت بورس بروزرسانی نشده؟
                  سلام.. 297 ریال سود تلفیقی هست.. سود شرکت اصلی 172 ریال بوده.
                  هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    این لعنتی تا سهامدار خرد را پیاده نکنه جایی نمیره،
                    تا همین الان هم خیلی ها را پیاده کرده
                    اینم از صف فروش در کف قیمت بعد از افشا الف و درز کردن اخبار پروژه ها،
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/01/15, 12:50.

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

پاسخ : پیگیری کنید

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post

شما هم ییکار ننشینید.

فکر کنم زیاد اعتراض کردیم، بهشون برخورد!!
                      گفتن فعلا این صف فروش رو داشته باشید تا حساب کار دستتون بیاد /:.yead.:/

نظر

• arsenal2009
                        عضو فعال
                        • Jun 2015
                        • 356

پیر شدیم تو این یه سال که این سهم‌ رو خریدیم.حتی خودرویی ها ۳۰ درصد بالاتر از کف دارن معامله میشن این سهم‌ دوباره برگشت به کف . حالا هر چقدر هم خبر خوب در مورد سهم میاد سهم میره پایین تر . از پارسال خبر تصمیم فروش مگاپارس و عفیف آباد و پروژه ملی مسکن اخیرا نارنجستان و سود سازی شرکت و فقط روند سهم رو به پایین بوده. هر کسی هم که رو سهم مونده همه چی رو باخته وچاره ای نداره فقط امید به تغییر در روند شرکت هست که آیا اتفاق میافته یا نه معلوم نیست واقعا .

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

قیمت این سهم اگر از همینجا ۱۰ برابر بشه تازه میشه به اندازه کمترین تورم در کالاها در ۱۰ سال گذشته،
                          پدر سهامدار بلندمدت را درآورده
                          حالا اگر یک شرکت ورشکسته یا تعطیل بود باز آدم دلش نمیسوخت، یکی از فعال ترین شرکت های ساختمانی ایران که پروژه های عظیم ملی را اجرا میکنه!

نظر

• arsenal2009
                            عضو فعال
                            • Jun 2015
                            • 356

سال ۸۹

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

واقعا تو این قیمت ها فروش نداره

خصوصا این که حقوقی چند وقت خرید میکند مقدارش اصلا کم ولی به هر حال میخرد.

اگر کسی هم بگه دارن کد به کد میکنن از کد خودشون به کد حقوقی هم که حرف مفت آخه تو این قیمت ها خخخخخخخ

نظر

• arsenal2009
                                عضو فعال
                                • Jun 2015
                                • 356

خداروشکر بسته هست وگرنه امروز ۵ درصد منفی رو شاخش بود . ایشالا اخبار مجمع مثبت باشه سهم از این وضعیت دربیاد

نظر

در حال کار...
                                X